Page 116 of 117 FirstFirst ... 1666106112113114115116117 LastLast
Results 2,301 to 2,320 of 2329

Thread: Battlefield 3

Elite GedoGt's Avatar
    PSN ID
    Geodion
    Name
    ΓΙΩΡΓΟΣ

Βετεράνος παίκτης των COD, ιδιαίτερα της Infinity ward , δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με το ΒF.
    Ομολογώ πως είναι πολύ πιο ρεαλιστικό με καλύτερα γραφικά και βέβαια απείρως καλύτερο ήχο.
    Από την άλλη ξενερώνω αφάνταστα με τα οχήματα , ελικόπτερα κ.τ.λ. Ο μόνος χάρτης που παίζω είναι operation metro (conquest).
    Γνωρίζεται αν υπάρχει κάποιο dlc με χάρτες , τύπου operation metro, δηλαδή χωρίς οχήματα και μικροί (για το δεδομένα του ΒF3) σε μέγεθος?

PS4forums Addict nickolas82's Avatar
    PSN ID
    nickolas82
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by GedoGt View Post
    Βετεράνος παίκτης των COD, ιδιαίτερα της Infinity ward , δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με το ΒF.
    Ομολογώ πως είναι πολύ πιο ρεαλιστικό με καλύτερα γραφικά και βέβαια απείρως καλύτερο ήχο.
    Από την άλλη ξενερώνω αφάνταστα με τα οχήματα , ελικόπτερα κ.τ.λ. Ο μόνος χάρτης που παίζω είναι operation metro (conquest).
    Γνωρίζεται αν υπάρχει κάποιο dlc με χάρτες , τύπου operation metro, δηλαδή χωρίς οχήματα και μικροί (για το δεδομένα του ΒF3) σε μέγεθος?
    Ναι επί πληρωμή στο store.....λέγετε close quarters και είναι αυτό ακριβώς που ζητάς (4 χάρτες ειδικά για τους φανς του cod χωρίς καθόλου οχήματα).
    Αλήθεια γιατί ξενερώνεις με τα οχήματα;

Moderator odytsak's Avatar

Ρε συ Γιώργο είσαι άτυχος, το dlc close quarters πριν κανένα μήνα ήταν για κανένα δεκαπενθήμερο δωρεάν, τώρα πρέπει να έχει πάλι 15 ευρώ,
    είναι 4 χάρτες πολύ μικροί στυλ cod χωρίς οχήματα, ο ένας μάλιστα ο Ziba tower είναι 30Χ30, ουσιαστικά πάνω σε μια ταράτσα ουρανοξύστη γίνεται η μάχη,
    επιπλέον περιέχει και 10 καινούρια όπλα, μερικά από αυτά είναι τα καλύτερα του παιχνιδιού (π.χ. ΜTAR) και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και σε οποιονδήποτε άλλο χάρτη.

Mε την beta του BF4 σε κανένα δίμηνο και την κυκλοφορία του παιχνιδιού σε λιγότερο από τρίμηνο δεν σου προτείνω να σκάσεις 15 ευρώ.

Elite GedoGt's Avatar
    PSN ID
    Geodion
    Name
    ΓΙΩΡΓΟΣ

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά.
    Οδυσσέα το κατέβασα το dlc, δεν ξετρελάθηκα, αλλά τουλάχιστον σπάει η μονοτονία της Metro.
    Τόσα και τόσα λεφτά έχουμε "πετάξει" για το Ps3....
    Τα όπλα στα ανοίγει κατευθείαν και έχεις επιλογή να τα διαλέξεις?

Υ.Γ
    Nicolas82, ίσως και από συνήθεια τόσα χρόνια cod να μην μπορώ να συνηθήσω τα οχήματα.
    Ίσως σε πίστα με 64 παίκτες να είναι διαφορετικό...

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

64 παιχτες μονο σε pc στο ps3 ειναι 24 νομιζω γιαυτο και δεν λεει τοσο τελικα το conquest

Elite pgp69's Avatar
    PSN ID
    pgp5
    Name
    Παντελής

Μόλις είδα ότι από το battlelog χαθήκανε τα stat και του BF3 και του MOHW, είναι γενικό το πρόβλημα η μόνο σε μένα?

Πάντως πατώντας να δω το Leaderboards από τους φίλους δεν βγάζει κανέναν, και στο profile δεν μου έχει δηλωμένο κανένα PSN από το ps3

Click image for larger version. 

Name:	Screenshot_1.jpg 
Views:	161 
Size:	11.6 KB 
ID:	3157

edit : το πρόβλημα ήτανε δικό μου έσβησα τα cookies και έστρωσε, μάλλον το μπέρδεψα λόγο ότι έκανα και άλλο λογαριασμό στο battlelog.
    Last edited by pgp69; 19-09-2013 at 12:41.

Spoiler!

PS4forums Fanatic Kane's Avatar
    PSN ID
    Spyroni

Να ρωτήσω κάτι ρε παίδες γιατί είμαι καινούργιος στο BF3 και δεν κατέχω

1) Υπάρχει τρόπος να βλέπω τις νάρκες όταν είμαι σε όχημα ή απλά κάνω το σταυρό μου και πηγαίνω;

2) Φαίνομαι στον χάρτη αν περπατάω ή σέρνομαι;

3) Ποια η γνώμη σας για το καλύτερο assault rifle; Παίζω με το ΚΗ2000 τώρα μάλλον θα το κρατήσω μέχρι να ξεκλειδώσω τα πάντα αλλά ρωτάω για αργότερα

Αυτά μου ήρθαν τώρα. Επιφυλάσσομαι για περισσότερα

1. Tα τανκς είτε heavy είτε light armor έχουν thermal optics όπου βλέπεις τα πάντα, νάρκες, εχθρούς μέσα σε θάμνους κλπ
    θα πρέπει φυσικά να παίξεις αρκετά ακόμη για να το ξεκλειδώσεις, έχεις 15 χιλιάδες στο τανκ και ξεκλειδώνει στις 43 χιλιάδες.
    Στα τζιπάκια δεν υπάρχει τέτοια επιλογή θα πρέπει να πηγαίνεις προσεκτικά και να βλέπεις τον δρόμο, φαίνονται οι νάρκες αρκετά καθαρά, ειδικά σε ανοιχτόχρωμο φόντο.

2. Δεν φαίνεσαι στον χάρτη εκτός κι αν πυροβολείς χωρίς σιγαστήρα,
    αλλά να ξέρεις αν σε σποτάρει κάποιος εμφανίζεσαι και στον χάρτη και σε 3D για καμμιά δεκαριά δευτερόλεπτα,
    το σποτάρισμα είναι κάτι που χρησιμοποιείται κατά κόρον από τους έμπειρους,
    γίνεται είτε πεζός είτε σε όχημα όταν σημαδεύεις κάποιον ανεξαρτήτως απόστασης και πατήσεις το select.

3. Eπαιζα με FAMAS μέχρι που έπεσε nerf και συνέχισα με το F2000.

9. The Following User Says Thank You to odytsak For This Useful Post:

Kane (26-09-2013)

PSN ID
    Spyroni

Ευχαριστώ πολύ Οδυσσέα. Θα είμαι πιο προσεκτικός με τις νάρκες μέχρι να αρχίσω να τις ξεχωρίζω στο έδαφος.
    Το σποτ το χρησιμοποιώ και εγώ όσο περισσότερο μπορώ. Βοηθάει πολύ.
    Όταν λες "έπεσε nerf" τι εννοείς;

To nerf είναι όταν γίνεται αλλαγή ενός συγκεκριμένου στοιχείου του παιχνιδιού με σκοπό να μειώσει την αποτελεσματικότητά του.

12. The Following User Says Thank You to odytsak For This Useful Post:

Kane (26-09-2013)

PSN ID
    Spyroni

Να'μαι πάλι

1. Τα guided shells δουλεύουν μόνο με soflam/laser designator; Δεν μπορούν να κλειδώσουν στόχο μόνα τους;

2. Το repair tool καταστρέφει όλα τα explosives; Αλήθεια λέω προσπαθούσα ώρα να καταστρέψω C4 και δεν τα κατάφερνα

PS4forums Fanatic giannislazy's Avatar
    PSN ID
    GiannisLazy

Quote Originally Posted by Kane View Post
    Να ρωτήσω κάτι ρε παίδες γιατί είμαι καινούργιος στο BF3 και δεν κατέχω

1) Υπάρχει τρόπος να βλέπω τις νάρκες όταν είμαι σε όχημα ή απλά κάνω το σταυρό μου και πηγαίνω;

2) Φαίνομαι στον χάρτη αν περπατάω ή σέρνομαι;

3) Ποια η γνώμη σας για το καλύτερο assault rifle; Παίζω με το ΚΗ2000 τώρα μάλλον θα το κρατήσω μέχρι να ξεκλειδώσω τα πάντα αλλά ρωτάω για αργότερα

Αυτά μου ήρθαν τώρα. Επιφυλάσσομαι για περισσότερα
    1) Τις νάρκες τις βλέπεις καθαρά με thermal optics όπως είπε και ο Οδυσσέας αλλά έτσι δεν μπορείς να βάλεις smoke και σε μεγάλους χάρτες είσαι εύκολος στόχος για τον αντίπαλο με guided όπλα.
    Σου προτείνω ΠΑΝΤΑ smoke και να πατάς select στην διαδρομή σου συνέχεια για να βλέπεις σε μεγάλους χάρτες (firestorm, kharg, caspian) και thermal σε urban maps (seinne, bazzar) όπου μπορείς σε περίπτωση που σε κλειδώνει κάποιος να κρυφτείς σε καμιά γωνία κτιρίων.

2) Αν σε σποτάρει κάποιος τότε μόνο φάινεσε ή όταν πυροβολάς χωρίς σιγαστήρα. Όταν όμως μπαίνεις σε περιοχή που έχει βάλει κάποιος recon t-ugs συσκευή (θα ακούγεται ένα αχνό στην αρχή μπιπ-μπιπ και όσο πλησιάζεις θα δυναμώνει) τότε και που περπατάς φαίνεσε στον χάρτη εκτός και αν πατήσεις R3 για να σκύψεις. Σκυφτός δεν σε πιάνει το t-ugs.

3) Assault rifle με διαφορά καλύτερο είναι το Μ16Α3. Βάσει στατιστικών του και μόνο έχει το μικρότερο recoil σε συνδυασμό με υψηλό fire rate και χαμηλό reload time.
    Προσωπικά όμως σε μεγάλους χάρτες προτιμώ το ΑΝ-94.

Quote Originally Posted by Kane View Post
    Να'μαι πάλι

1. Τα guided shells δουλεύουν μόνο με soflam/laser designator; Δεν μπορούν να κλειδώσουν στόχο μόνα τους;

2. Το repair tool καταστρέφει όλα τα explosives; Αλήθεια λέω προσπαθούσα ώρα να καταστρέψω C4 και δεν τα κατάφερνα
    1) Τα guided shells του άρματος (αλλά και το javellin του engineer) λοκάρουν οποιοδήποτε όχημα εδάφους αρκεί να είναι εντός του πεδίου οράσεως και σε μια σχετική απόσταση.
    Για εναέριους στόχους χρειάζεται πρώτα είτε soflam είτε λοκάρισμα από το λαιζερ της 3ης θέσης του άρματος.

2) Έχω την εντύπωση πως το repair tool δεν μπορεί να καταστρέψει εκρηκτικά. Aυτό όμως μπορεί να το κάνει το EOD-BOT του engineer.

15. The Following 2 Users Say Thank You to giannislazy For This Useful Post:

Kane (08-10-2013),pankal6 (14-10-2013)

Member mk.'s Avatar
    PSN ID
    mkmaik

Καλησπερα σε ολους ειμαι κι εγω καινουριος στο BF3 uθα ηθελα να ρωτησω κι εγω καποια πραγματα σχετικα με on line game 1 αναλογα με το βαθμο του καθενος εχει καλυτερη σκοπευση,ταχυτητα,αντοχη;και2 πως αλλαζουμε οπλα στα οχηματα πχ στο φουσκωτο απο τιμονι σε πολυβολο, η στα τζιπακια;
    Ευχαριστω εκ των προτερων

Banned PS4forums Addict le_71's Avatar
    PSN ID
    Sgt-GRECO
    Name
    Λευτέρης

Quote Originally Posted by mk. View Post
    Καλησπερα σε ολους ειμαι κι εγω καινουριος στο BF3 uθα ηθελα να ρωτησω κι εγω καποια πραγματα σχετικα με on line game 1 αναλογα με το βαθμο του καθενος εχει καλυτερη σκοπευση,ταχυτητα,αντοχη;και2 πως αλλαζουμε οπλα στα οχηματα πχ στο φουσκωτο απο τιμονι σε πολυβολο, η στα τζιπακια;
    Ευχαριστω εκ των προτερων
    Καλώς τον...
    Οι θέσεις στο όχημα αλλάζουν με τη σειρά, πατώντας το Χ.
    Εξαρτήματα όπλων που ξεκλειδώνεις αυξάνουν την εμβέλεια του όπλου σου (range), χαμηλώνουν την ανάδραση (recoil), σε εξαφανίζουν από τον χάρτη (suppressors), κ.λ.π.
    ΔΕν σημαίνει όμως οτι μεγαλώνει η υποβοήθηση στόχευσης (aim assist). Στο συγκεκριμένο παιχνίδι η ταχήτητα και η αντοχή είναι η ίδια για όλους που φέρουν τον ίδιο εξοπλισμό.

18. The Following User Says Thank You to le_71 For This Useful Post:

mk. (22-10-2013)

Στο πρώτο θα μου πάρει πολύ να στα εξηγήσω, παίξε το παιχνίδι και θα καταλάβεις πως πάνε τα ξεκλειδώματα, εξάλλου επεξηγεί τι κάνει το καθένα.

Στο δεύτερο πατάς Χ για ν'αλλάξεις θέση σε οποιοδήποτε όχημα αέρα, εδάφους ή θαλάσσης.

edit: με πρόλαβε ο Λευτέρης,
    η ταχύτητα του χαρακτήρα αλλάζει, τρέχει πιο γρήγορα, ξεκλειδώνει όταν φτάσεις κάποιο rank, δεν θυμάμαι ποιό ακριβώς.
    Last edited by odytsak; 21-10-2013 at 15:05.

20. The Following User Says Thank You to odytsak For This Useful Post:

mk. (22-10-2013)

Member mk.'s Avatar
    PSN ID
    mkmaik

Σας ευχαριστω για το χρονο και τη βοηθεια σας,συντομα θα σας ξαναφορτωθω και με αλλες ερωτησεις καθωτι οΜΕΓΑΣ ασχετος

PSN ID
    Sgt-GRECO
    Name
    Λευτέρης

Παίζω Domination με support και όποτε βλέπω λαμπάκι σημαίας να αναβοσβήνει πυροδωτώ τα εκρηκτικά που έχω φυτέψει .
    Κάθε game και kick

Member mk.'s Avatar
    PSN ID
    mkmaik

Καλημερα και παλι ( μην πειτε καλως των μ........κα) αλλη μια απορια (πρωτοφανες!!!!!!!!!!!) στα εικονιδια κατω δεξια που σου δειχνη τα οπλα,ναρκες,κλπ,στο τεταρτο συγκεκριμενα εχω βαλει explosives αλλα δεν ξερω πως να τα χρησιμοποιησω;(με ποιο κουμπι δλδ).
    Ευχαριστω για αλλη μια φορα

PSN ID
    Sgt-GRECO
    Name
    Λευτέρης

Quote Originally Posted by mk. View Post
    Καλημερα και παλι ( μην πειτε καλως των μ........κα)
    όχι ρε φίλε...έφυγε ο καφές πάνω στο γραφείο, τα ΄κανα π..τ@ν@...

Στα βελάκια του d-pad είναι τα γκατζετάκια. Αριστερό βελάκι, βγάζει νάρκες και με R2 τοποθετεί. Τρίγωνο επιστρέφεις στο βασικό όπλο. Οταν θέλεις να πυροδοτήσεις, αριστερό βελάκι πάλι , R1, μπουμ.

Member mk.'s Avatar
    PSN ID
    mkmaik

Ελπιζω να σου εφτιαξα το κεφι, αλλα αριστερο βελακι ειναι stinger δεξι ειναι ναρκες, αυτα που στο διαολο ειναι;;;;;;

Bookmarks

Bookmarks