H διαφορα παντως δεν με εντυπωσιαζει..... λιγη παραπανω βλαστηση και λιγο καλυτερα textures και shaders δεν κανουν για εμενα next gen material... δεν ξερω αυτα που ειδα δεν με πειθουν οτι αυτο ειναι "next gen".
H διαφορα παντως δεν με εντυπωσιαζει..... λιγη παραπανω βλαστηση και λιγο καλυτερα textures και shaders δεν κανουν για εμενα next gen material... δεν ξερω αυτα που ειδα δεν με πειθουν οτι αυτο ειναι "next gen".
DJTaurus (21-10-2013)
Εγω περιμενα να μην εχει καμια διαφορα να πω την αληθεια η για να ειμαι απολυτα ειλικρινης οτι απλα θα τρεχει καλυτερα and that's it. Εχει 2-3 στοιχεια που ειναι ομορφα κυριως τα dynamic weather effects σε συνδιασμο με την βλαστηση. Τιποτα φοβερο βεβαια, current gen assets με καποια next gen effects.
Ειναι τοσο φτωχο το launch του ps4 που θα τραβηξει αρκετο κοσμο που δεν παιζει fps, ακομα κι εγω που δεν μου κανει κουκου το παιχνιδι εξ αρχης αν παρω το ps4 τον Δεκεμβριο δεν θα εχω καποια αλλη επιλογη στην ουσια για retail παιχνιδι.
Παντως οντως οπως λεει ο kostas υπαρχει μια ασυμφωνια μεταξυ του περιοδικου και αυτων που εδειξε η ubisoft. Το περιοδικο λεει οτι ειναι σχεδον ιδιες οι εκδοσεις και το μονο που αλλαζει ειναι το πιο σταθερο framerate και καπως πιο καθαρα textures. Μπορει αυτα που εδειξε ο η Ubisoft να μην ειναι groundbreaking αλλα δεν τα λες και ασημαντα, ειναι σημαντικες διαφορες.
Μαλλον πρεπει να περιμενουμε τα reviews και τα συγκριτικα απο external πηγες μιας και η Ubi μπορει να λεει ο,τι ναναι για PR λογους.
Σοβαρα τωρα τα ΜΟΝΑΔΙΚΑ next gen παιχνιδια που εγω τουλαχιστον εχω δει ειναι και με αυτην την σειρα infamous και killzone.
Ολα τα αλλα ειναι αστεια εντελως.
Εγω περιμενω να δω CGI quality graphics σε αυτην την γενια.
Αν εινια να βλεπω τους χαρακτηρες και τα μαλλια που εχει το assassins creed 4 , χωρις πλακα ξηλωνω την κονσολα κατευθειαν απο την θεση της , ανοιγω το παραθυρο και την πεταω κατω στον δρομο...
ολα αυτα τα δηθεν "tech-ια" με τους καιρους και τα φυτα και τα συναφη με τετοιους αθλιους χαρακτηρες, πολυγωνα παντου , pop in και framedrops ειναι για τα σκουπιδια, οχι για την νεα γενια.
Απο την στιγμη που βλεπω το παιχνιδι και αναρωτιεμαι (οπως και ολοι εδω αν θυμαστε με ενα gameplay video του PS4) αν βλεπω PS3 ή PS4 υπαρχει σοβαροτατο θεμα. Κανονικα θα επρεπε να βλεπω υλικο και να λεω PS4 χωρις ιχνος αμφιβολλιας....
Last edited by Valkyre; 21-10-2013 at 13:53.
Eπειδη δεν ημουν κατοχος first day ps3, τοτε το Resistance τοτε για παραδειγμα, σας φαινοταν σαν παιχνιδι next gen?
Παντως σιγουρα για εμενα το AC4 δεν ειναι.
Οχι δεν το θεωρουσαμε εντελως next gen τοσο, αλλα το αλμα ηταν αναλογικα πολυ μεγαλυτερο απο αυτο που βλεπουμε τωρα. Δηλαδη το resistance ειχε μεγαλη διαφορα απο τα FPS του PS2. Εδω τωρα.... οχι και τοσο.
Φαντασου στο PS2 δεν ειχαμε καν HD graphics... και μονο αυτο εκανε μεγαλη την διαφορα. Τωρα... τιποτα.
Παιδια το ΑC αν ειναι να συγκριθει με αναλογο παιχνιδι του launch του ps3 σιγουρα αυτο δεν μπορει να ειναι το Resistance. Αυτο ηταν exclusive και next gen only, η αντιστοιχη εγκυρη συγκριση θα ηταν με το Call of Duty 3 η με το Marvel Ultimate Alliance που ηταν multiplat cross gen παιχνιδια.
Last edited by hakoo; 21-10-2013 at 16:53.
Nikoladim (21-10-2013)
Ωραία, πες ότι στην προηγούμενη γενιά υπήρχε η δικαιολογία του δύσκολου Cell και γι' αυτό τα πρώτα PS3 multiplatform ήταν για τα μπάζα...
Σήμερα τι δικαιολογία υπάρχει; Δεν ξέρουν να προγραμματίσουν την GPU; Τι διάολο, multiplatform είναι και το NBA2K14! Άσε που η Ubisoft υποτίθεται ότι είναι πιο έμπειρο & πιο μεγάλο studio από την 2K sports...
Last edited by psx3; 21-10-2013 at 17:22.
κυκλοφορησε Assassins Creed IV Black Flagγια ps3
Bookmarks