#144 MOTO GP13
http://www.ps3trophies.org/game/oper...d-river/guide/
Οχι ρε Σπύρο που το θυμιθηκες?χαχα
Το επομενο το red river! Το εχεις μηπως?
Θα το έχω την επόμενη εβδομάδα
Νομίζω δεν αλλάζει κάτι , δεν το έλεγξα κιόλας , αλλά το σκορ σου παραμένει ως έχει..
#145 Sound Shapes ( Ps Vita ) . Ιδιαίτερο και ξεχωριστό παιχνίδι.Διασκεδαστικό και με προκλήσεις ( ειδικά στο Death Mode ).
Το Βeat The School Mode μπορεί να είναι πολύ δύσκολο αν δεν έχεις κάποιον οδηγό να σου πει τι και πως αλλιώς η πλατίνα είναι κοντά στο 4-5.Ειναι παιχνίδι που μετράει το skill σου αλλά και η τύχη σου αρκετά..
#146 Sound Shapes ( PS3 ) : Cross Buy , με συγχρονισμό του save , οπότε μόλις παίξεις το tutorial και την πίστα στο editor , κάνεις το cloud sync και σε 3 λεπτά έχεις ακόμα μία πλατίνα..
196. Hunted : The Demon's Forge.
Παρεξηγημενο παιχνιδακι απο πολλους απο οτι καταλαβα (αρκετοι μου ελεγαν περαστικα μολις το ξεκινησα!?!?) και δεν ειδα πουθενα καποιο σοβαρο λογο. Αξιοπρεπεστατο, δεν το λες και ανεπαναληπτο, αλλα ξερω οτι το ευχαριστηθηκα και το προτεινω και για gaming αλλα και για ευκολο trophy whoring. Βαρετο μονο το farming για gold.
197. 3D Dot Game Heroes.
Νοσταλγια και συγκινηση στο full. Δυο πραγματα δεν το περιμενα οτι θα ειχε οταν το πηρα...το ενα ηταν οτι μου αρεσε πραγματικα και το δευτερο οτι δεν του το ειχα οτι ηταν δυσκολο. Και ειναι. Καποια bosses για booking ειναι απλα του σατανα και μεγαλη προσοχη στον χαρτη. Ωραιο αλλα για ψιλομαζοχες παντως.
Bookmarks