Page 12 of 13 FirstFirst ... 28910111213 LastLast
Results 221 to 240 of 244

Thread: Kingdoms of Amalur: Reckoning

Cool Member Aparadektos's Avatar
    PSN ID
    sakis88

Γυρνα την δυσκολία στο hard γιατί είναι ενοχλητικά εύκολο... επίσης στο θέμα με τα side quest όσο τα ευχαριστιέσαι κανε τα... όταν αρχίσεις λίγο να έχεις αμφιβολίες ότι τα ευχαριστιέσαι και τα κανεις μονο από (υποχρέωση/τελειομανία) παράτα τα και ξεκινα όπως λέει και ο φίλος Aggent τα faction και main story...
    Από spec feel free να πειραματιστείς όλα τα skills είναι ωραία και οι συνδυασμοί στα trees..
    Αν αρχίζει να σε κουράζει και το battle system παίξε full sorcery να ξεμπερδεύεις στα μπαμ..

2. The Following User Says Thank You to Aparadektos For This Useful Post:

the master (30-05-2013)

Forum GOD the master's Avatar
    PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

θα δοκιμασω να το βαλω χαρντ...

παντως το συστημα μαχης μ αρεσει πολυ οποτε δε νομιζω να με κουρασει , μονο ο χρονος θα δειξει

Elite I_HAVE_A_NAME_'s Avatar
    Name
    Αλέξανδρος

Το είχα φτάσει κοντά στο να το τερματίσω παλαιότερα στο pc με μάγο.. Μου φάνηκε αρκετά εύκολο..
    Αν και απο κάποια στιγμή και μετά το battle system κουράζει λίγο είναι αξιοπρεπέστατο παιχνιδάκι..
    "Artificial Intelligence is no match for Natural Stupidity"

PS4forums Addict rookie's Avatar
    PSN ID
    l_imperi_UM
    Name
    ΛΥΜΠΕΡΗΣ

το ξεκινησα σημερα...για να δουμε....

Τίποτα το ανθρώπινο δεν μου είναι ξένο

Τρομερά συμπαθητικό το παιχνιδάκι! Εχω φάει σκάλωμα.. Μου αρέσει που έχει πολύ loot, αλλά είναι όντως αρκετά εύκολο.. το παίζω Normal και δεν έχω πέσει κάτω απο μισή ζωή.

Μια ερώτηση για όσους το παίζουν.. Οσο προχωράς τα armor και τα weapons γίνονται πιο εντυπωσιακά ή απλά αλλάζουν τα stats και εμφανισιακά μένεις ίδιος?

PS4forums Fanatic nikolaszax's Avatar
    PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Quote Originally Posted by FotisGRC View Post
    Τρομερά συμπαθητικό το παιχνιδάκι! Εχω φάει σκάλωμα.. Μου αρέσει που έχει πολύ loot, αλλά είναι όντως αρκετά εύκολο.. το παίζω Normal και δεν έχω πέσει κάτω απο μισή ζωή.

Μια ερώτηση για όσους το παίζουν.. Οσο προχωράς τα armor και τα weapons γίνονται πιο εντυπωσιακά ή απλά αλλάζουν τα stats και εμφανισιακά μένεις ίδιος?
    Κατ'αρχας αμα μπορεις να αλλαξεις την δυσκολια στο hard καντο γιατι ειναι τραγικα ευκολο(οχι οτι στο hard δεν ειναι βεβαια....αλλα τεσπα).
    Επισης μην πηγαινεις σε αλλες regions πριν πιστευεις οτι εχεις τελειωσει με αυτην στην οποια εισαι(με τον ορο region εννοω τις μεγαλες γεωγραφικες περιοχες γενικοτερα στο map δηλαδη Dalentarth,Detyre κτλ) και αυτο γιατι απο οτι θυμαμαι με το που μπαινεις σε μια region το παιχνιδι προσαρμοζει και κλειδωνει τα levels των τερατων αναλογα με το level σου.

Οποτε αμα πχ εισαι χαμηλο level και απλα πατησεις το ποδι σου στις αλλες region(πχ λογω καποιου quest που σε στελνει σε αλλη region) τοτε μολις μπεις σε αυτην το παιχνιδι θα προσαρμοσει στο χαμηλο αυτο level σου ολα τα τερατα της region με αποτελεσμα αμα αργοτερα αρχισεις και ανεβαινεις level τα τερατα να εχουν κολλησει στην αρχικη προσαρμογη (δεν γινεται scale δηλαδη οσο αλλαζει το level σου αλλα καθοριζεται απο το level σου οταν μπεις στην region) με αποτελεσμα να γινεται ακομα πιο τραγικα ευκολο το παιχνιδι.
    Οποτε τελειωσε την dalentarth και μην πας στις αλλες region,μετα την detyre /τα plains και τα plains/detyre(αναλογα με το ποιο πηγες πρωτα) κοκ.Απο την αλλη αμα αρχισεις και βαριεσαι τα sidequest ή δεν θες να "τελειωσεις" μια region κτλ (οποτε λογικα θα θες να ασχοληθεις με τα main και guild) θα αναγκαστεις να κινηθεις μεταξυ region χωρις να τις ολοκληρωσεις οποτε δεν μπορεις να το αποφυγεις αυτο...

Τωρα για τα armor κτλ δεν θυμαμαι να ΜΗΝ αλλαζα εμφανισιακα ,απλα ειναι μεγαλο παιχνιδι και θελει χρονο για να βρεις καλυτερα armor.Ενα απο τα προβληματα που θυμαμαι να ειχε ειναι οτι μπορει να μενεις με τα ιδια armor οσο προχωρας γιατι ειναι πολυ καλυτερα απο οτι βρισκεις(ειδικα κατι set items θυμαμαι που θα ειναι για πεταμα σε σχεση με αυτα που μπορεις να φτιαξεις εσυ με τα enhancements)...απο την αλλη το οτι γινεται τοσο ευκολο μετα το παιχνιδι σημαινει πως μπορεις να βαλεις οτι πανοπλια κτλ θελεις αμα σου αρεσει οπτικα,ακομα και αν ειναι χειροτερη απο αλλες που εχεις χωρις να εχεις φοβο οτι θα γινεις τοσο αδυναμος ,μην σου πω οτι ειναι προτιμοτερο αμα θες να κανεις το παιχνιδι να σου δωσει καποιο ειδος challenge
    http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=1588&dateline=1225298  939

8. The Following User Says Thank You to nikolaszax For This Useful Post:

FotisGRC (12-06-2013)

Ευχαριστώ για τις συμβουλές! Ειχα διαβάσει τα σχόλια σας αλλά επειδή δεν είμαι πολύ των RPG είπα οτι θα δυσκολευτώ και έβαλα Normal.. Αλλά επειδή είμαι μάγος ούτε που με αγγίζουν. Γενικά είσαι πολύ γρήγορος για τους εχθρούς.

Θα το παίξω χαλαρά μέχρι να περάσουν λίγο οι μέρες.. Αξίζει πάντως 100% για Plus.. Δεν το περίμενα οτι ήταν τόσο ευχάριστο.. Προς το παρόν τουλάχιστον γιατί απο αυτά που γράφετε μάλλον μετά γίνεται λίγο επαναλαμβανόμενο..

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by nikolaszax View Post
    Απο την άλλη το οτι γίνεται τόσο ευκολο μετα το παιχνιδι σημαινει πως μπορεις να βαλεις οτι πανοπλια κτλ θελεις αμα σου αρεσει οπτικα,ακομα και αν ειναι χειροτερη απο αλλες που εχεις χωρις να εχεις φοβο οτι θα γινεις τοσο αδυναμος ,μην σου πω οτι ειναι προτιμοτερο αμα θες να κανεις το παιχνιδι να σου δωσει καποιο ειδος challenge

Σωστός! Εντωμεταξύ έφτιαξα και ένα staff (Fotis Staff χαχαχα...) και πάω για δυνατό ντου στα υπόλοιπα τέρατα! Ρε συ πάντως είναι πολυ Overpowered.. Εχω το Staff, έχω και τα chacrams και δεν καταλαβαίνουν απο που τους έρχεται!

Αν είναι απο την αρχή έτσι μετά αν πάρω και καμία καλύτερη μαγεία θα γίνει χαμός.. ΘΑ τρέχουν να κρυφτούν..

PS4forums Fanatic nikolaszax's Avatar
    PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Quote Originally Posted by FotisGRC View Post
    Σωστός! Εντωμεταξύ έφτιαξα και ένα staff (Fotis Staff χαχαχα...) και πάω για δυνατό ντου στα υπόλοιπα τέρατα! Ρε συ πάντως είναι πολυ Overpowered.. Εχω το Staff, έχω και τα chacrams και δεν καταλαβαίνουν απο που τους έρχεται!

Αν είναι απο την αρχή έτσι μετά αν πάρω και καμία καλύτερη μαγεία θα γίνει χαμός.. ΘΑ τρέχουν να κρυφτούν..
    Και που να δεις μετα οταν αρχισεις και ανεβαζεις το sagecraft ....και αρχισεις και τις δυνατοτερες μαγειες...imba σου λεω,imba
    http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=1588&dateline=1225298  939

11. The Following User Says Thank You to nikolaszax For This Useful Post:

FotisGRC (12-06-2013)

Ποσες ωρες περιπου σας πηρε να τερματισετε το παιχνιδι?

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Kingdoms of Amalur IP to be Auctioned Off - News

Kingdoms of Amalur: Reckoning was one of the more notable games of 2012, but poor sales and financial problems for developer 38 Studios resulted in 38 Studios being shut down later that year. The status of the Kingdoms of Amalur IP have been up in the air since then, until now, as it seems that the Amalur IP is heading to auction later this month.

The rights to Kingdoms of Amalur reverted to the state of Rhode Island, after 38 Studios shut down shortly after the release of Kingdoms of Amalur: Reckoning, despite having received a $75 million loan from the state.

The IP is set to be auctioned off later this month, the main offering being the Amalur-based MMO follow-up, "Project Copernicus." 38 Studios' court-appointed receiver Richard Land is optimistic about the prospects of the auction.

"The bulk of the game and intellectual property I don't believe is stale because the artwork is current, the tech used to develop the artwork is current, the concept is a current concept," said Land.
    Meanwhile, the U.S. Securities and Exchange Commission continues to investigate the the $75 million loan state of Rhode Island provided 38 Studios, of which Rhode Island tax payers are now paying back.

Πηγή: www.gamrreview.com

Από καιρό το είχα βάλει στο μάτι. Διάβασα 3-4 reviews, διάβασα τα σχόλια του τόπικ, είδα και κάτι βιντεάκια και πάλι όμως ήμουν σε δίλημμα. Να πάρω αυτό ή το dragons dogma. Μέχρι που έπαιξα χθες το demo. Τι παιχνιδάρα είναι αυτη ρε;;;;;;;;; Το παραγγένλω αμέσως!!!!!

Υπάρχει κανείς που να έπαιξε το παιχνίδι για να με βοηθησει σε κάτι;

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by aiva View Post
    Υπάρχει κανείς που να έπαιξε το παιχνίδι για να με βοηθησει σε κάτι;
    Το σταματησα οταν ηρθε το KH αλλα πες..
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Έχει να κάνει με το Salvage. Γιατί δεν μπορώ να κάνω Salvage αντικείμενα μοβ και μπορώ μόνο πράσινα;

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Έχει να κάνει με το Salvage. Γιατί δεν μπορώ να κάνω Salvage αντικείμενα μοβ και μπορώ μόνο πράσινα;
    Οταν λες δεν μπορεις; Τα βρισκεις και δεν σε αφηνει ή δεν βρισκεις μοβ αντικειμενα;
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Έχω στην κατοοχή μου μόβ αντικείμενα αλλά όταν πάω στο Salvage δεν τα εμφανίζει. Μήπως έχει να κάνει με το level; Είμαι σχετικά στην αρχή ακόμα.

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Έχω στην κατοοχή μου μόβ αντικείμενα αλλά όταν πάω στο Salvage δεν τα εμφανίζει. Μήπως έχει να κάνει με το level; Είμαι σχετικά στην αρχή ακόμα.
    Μαλιστα... οι αποψεις διιαστανται απ'ο,τι διαβαζω

Καλά μη νομίζεις ότι κατάλαβα τίποτα, τα αγγλικά μου βλέπεις.. Κάτι άλλο. Έχω 3 ρόμπες, άσπρη, την κίτρινη και την μπλέ. Η άσπρη γράφει πάνω δεξιά στο εικονίδιο της ασπιδούλας 65. Η κίτρινη 41 και η μπλέ 29. Τα στατιστικά της μπλέ όμως είναι λίγο καλύτερα. Ποια είναι καλύτερη; Γενικώς, τι παίζει με τα χρώματα του εξοπλισμού και πως καταλαβαίνω ποιο είναι το καλύτερο; Απλά και μόνο από τα στατιστικά;

Πριν λίγο το παρήγγειλα, και θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα.
    1. αν είναι δύσκολο
    2. αν είναι μεγάλο σαν διάρκεια, και ο κόσμος του.
    3. και αν έχει πολύ μπλα μπλα.
    γιατί δεν μπορώ τα πολύ δύσκολα games, εκνευρίζομαι, και δεν μπορώ να διαβάζω με της ώρες κάθε τόσο.

Quote Originally Posted by castlevania View Post
    Πριν λίγο το παρήγγειλα, και θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα.
    1. αν είναι δύσκολο
    2. αν είναι μεγάλο σαν διάρκεια, και ο κόσμος του.
    3. και αν έχει πολύ μπλα μπλα.
    γιατί δεν μπορώ τα πολύ δύσκολα games, εκνευρίζομαι, και δεν μπορώ να διαβάζω με της ώρες κάθε τόσο.
    1. Αρκετα ευκολο
    2. Πολυ μεγαλο
    3. Απ οτι θυμαμαι δεν ειχε και πολυ μπλα μπλα. Βεβαια δεν ειναι παιχνιδι που δεν θα μιλησεις καθολου αφου ειναι rpg.

Page 12 of 13 FirstFirst ... 28910111213 LastLast

Bookmarks

Bookmarks