Last edited by spartan; 29-09-2013 at 15:02.
.
Αυτο με τα 10 ευρω αναβαθμιση δεν ειναι και το σωστοτερο επιχειρημα αν θες την αποψη μου μιας και το ιδιο θα συμβαινει και στο Battlefield αν δεν κανω λαθος που δεν θα εχει καμια σχεση η εκδοση του ps3 με αυτη του ps4. Δεν λεω οτι δεν θα εχουν διαφορες, ας περιμενουμε ομως να δουμε μιας και ολα αυτα μπορει να ειναι ξεκαθαρα bullshit για να το προμοταρουν. Μονο οταν το δουμε θα ξερουμε.
το online του παιχνιδιου δεν περιλαμβανει τις ομαδες της ευρωλιγκας...καλα ειπα απο την αρχη οτι αγγαρεια κανανε για την ευρωλιγκα...γιαυτο και τα τραγικα υψηλα ratings...
NBA 2K LIKE A BOSS!
AlexandrosQV (30-09-2013)
https://www.facebook.com/Nba2k4Life/...omment_mention διαβασε τα σχολια
το page μου ειναι αυτο ΝΒΑ 2Κ14 Greece
Last edited by three_brothers1; 30-09-2013 at 01:24.
NBA 2K LIKE A BOSS!
hakoo (30-09-2013)
Το ειχα ποσταρει παλιοτερα.
Για αυτο εγραψα οι ενδειξεις μεχρι στιγμης.Next Gen and Current are to different experiences. We've got two separate teams working on our current and next gen versions. I can't wait to share what we have in store for next gen.
2 διαφορετικες ομαδες για να κανουν μια Full HD μεταφορα δεν μου φαινεται λογικο.
Τωρα αν ειναι τοσο ψευτες τι να πω..
.
hakoo (30-09-2013)
Δειχνει αρκετα next gen για αρχη.
.
spartan (02-10-2013)
οντως δειχνει....αντε να δουμε..
NBA 2K LIKE A BOSS!
Ευχαριστώ φίλε! Λοιπόν, θα κάνω μερικές ερωτήσεις ακόμη για όποιον ξέρει γιατί προσπαθώ να αποφασίσω αν θα το αγοράσω για ps3 ή θα περιμένω ps4.
1) Το ότι γίνεται αναβάθμιση από ps3 σε ps4 είναι σίγουρο για το Nba2k14? Έχει ανακοινωθεί επίσημα και είναι γνωστή η τιμή;
2) Τα save σε career πχ θα μπορούν κι αυτά να μεταφερθούν σε ps4? (Μάλλον ζητάω ΠΑΡΑ πολλά...!)
3) Το να το πάρω digital το παιχνίδι στο ps4 και να παίξω online θα το καθιστά δυνατό σ' ένα φίλο μου που θα αγοράσει το ps3 μου και το nba2k14 μου να παίξει κι αυτός online στο ps3 (όχι μαζί μου βέβαια)?
4) Θεωρητικά, αν έχω φίλο που έχει πάρει nba2k14 και δεν έχει σκοπό να πάρει ps4, μπορώ να αγοράσω το digital version μέσω εκείνου;
Αν οι ερωτήσεις είναι αρχάριες είναι επειδή είμαι αρχάριος. Δεν έχω ασχοληθεί σχεδόν καθόλου με ονλινε στο ps3.
2K Games have always been at the forefront of evolution in gaming and once again that is true with their upcoming installment in the NBA 2K series, NBA 2K14. In an unprecedented and ingenious move 2K will be offering a special offer to PlayStation 3 owners who pick up NBA 2K14. If you purchase the game on PlayStation 3 you will be able to purchase the PlayStation 4 version of the game digitally on the PlayStation Network for the discounted price of $21.95.
Both the PS3 and PS4 versions are both distinct and different games which highlights the difference between the generations of consoles. This amazing offer from 2K Games will end of March 31st, 2014, so be sure to take advantage of it while you can.
Οποτε τα 22$ πρεπει να ειναι γυρω στα 17ε?
Θεωρητικά ναί. Κ αφού είναι μέσω του store, φαντάζομαι θα ισχύει. Αλλά αν γενικώς ακολουθούσαν αυτή τη λογική τότε το Ps4 δεν θα έκανε 399 ευρώ και δολλάρια.
Οταν το αγοραζεις digital ομως, παρολο που ειναι διαφορετικα παιχνιδια, δεν σημαινει οτι και τα δυο online pass θα ειναι υποχρεωτικα στο ιδιο account?
Bookmarks