Page 51 of 84 FirstFirst ... 4147484950515253545561 ... LastLast
Results 1,001 to 1,020 of 1679

Thread: Grand Theft Auto V

Moderator odytsak's Avatar

Οντως είχε πολύ lag αλλά είχε την φάση του, μπαίναμε σ'ένα αμάξι 4 άτομα και σπέρναμε τον πανικό στην πόλη!
    Εννοείται καθαρίζαμε και τους πραγματικούς παίκτες που βρίσκαμε μπροστά μας (έχουν το username από πάνω), καφρίλα σκέτη.

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Ναι ειχε τρελαααα σκηνικα!Απο τα πιο διασκεδαστικα online ηταν.Καφριλα, σκοτωμοι, γελοια avatars, εμενα ηταν μονο με τα σωβρακα ο παικτης μου χαχαχα
    Φυσικα μπορουσες να κανεις invite οποιον ηθελες, ακομη και να αποκλεισεις να μπουν ασχετοι μεσα στο session σου, αν θυμαμαι καλα.
    Αντε καααααποια στιγμη να αξιωθω να το παρω και γω.
    Satan has left his killing floor
    PS4

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Εγώ μια φορά προσπάθησα να μπω σε lobby στο GTA4 και δεν έμπαινε με καμία κυβέρνηση... α, και έχω NAT Type 2 & UPnP on (κανένα πρόβλημα σε άλλα games).

Παιδια, στο γκαραζ μου αποθηκευσα δυο αυτοκινητα αλλα μετα οταν ξαναγυρισα δεν υπηρχε κανενα..
    Υπαρχει περιπτωση να γινεται κανα κουλο αν βαλεις δυο μαζι?

Το F1 GRIP μεγαλώνει, μπες κι εσύ στην παρέα!

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Spoiler για το 1ο mission μετά το 1ο heist
    Spoiler!
    Last edited by enstikto; 21-09-2013 at 00:47.

Quote Originally Posted by enstikto View Post
    Spoiler για το 1ο mission μετά το 1ο heist
    Spoiler!
    Spoiler!

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

O Trevor ειναι απλα αισχρος. Το παιχνιδι το διασκεδαζω αρκετα κατα τα αλλα.

Εχουν βαλει πραγματικα της παναγιας τα ματια μεσα! Πηγα και στην γειτονια του παλιου Σαν Αντρεας!

Moderator odytsak's Avatar

10. The Following User Says Thank You to odytsak For This Useful Post:

Gokussjin (25-09-2013)

Εντωμεταξύ το τένις είναι ένα ολόκληρο παιχνίδι απο μόνο του. Τρομερά εθιστικό και με πολύ στιβαρά mechanics, πραγματικά δεν το περιμένα.

PS4forums Fanatic Nerven's Avatar
    PSN ID
    Nerven86
    Name
    Ιωάννης

¶ντε να έρθει και σε εμάς που το περιμένουμε σαν τρελοί! The last of us γίναμε lol

Click image for larger version. 

Name:	aG9eDzK_700b_v1.jpg 
Views:	117 
Size:	139.6 KB 
ID:	3169

13. The Following User Says Thank You to Nerven For This Useful Post:

SevenAm (23-09-2013)

Advanced Member euromaster's Avatar
    PSN ID
    gasmas78

Παιδια μια ερωτηση.
    Μιας που ειναι ενας φιλος αυτες τις μερες Αγγλια και βρισκει το παιχνιδι στις 38 λιρες = 45€ (απο tesco.com), αν παρω το παιχνιδι απο Αγγλια, θα εχω καποια ασυμβατοτητα καπου, οπως τα save, ή σε καποιο μελλοντικο dlc? Θα με δεσμευει να κατεβαζω οτιδηποτε αφορα αυτο το παιχνιδι απο το αγγλικο store, ή θα μπορω κανονικα και απο το ευρωπαϊκο?
    Last edited by euromaster; 21-09-2013 at 11:12.
    Ps3 fat 80gb-->500gb
    firmware - 4.60

http://psnprofiles.com/gasmas78

PS4forums Fanatic Nerven's Avatar
    PSN ID
    Nerven86
    Name
    Ιωάννης

Απολύτως κανένα θέμα.

Advanced Member euromaster's Avatar
    PSN ID
    gasmas78

Sorry δεν καταλαβα τι εννοεις..
    Ps3 fat 80gb-->500gb
    firmware - 4.60

http://psnprofiles.com/gasmas78

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

μετάφραση του φίλου nerven: δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα με τον τίτλο από Αγγλία, σε όλα όσα αναφέρεις.

(μην παρερμηνευθώ, την μετάφραση έκανα, δεν γνωρίζω αν όντως δεν θα έχεις πρόβλημα. Προσωπικά πάντως, απ' όσο ξέρω δεν υπάρχει "ελληνική" και "αγγλική/ευρωπαϊκή" έκδοση, όπως πχ. υπήρχε στο Uncharted 2. Αλλά να μην σε πάρω στον "λαιμό" μου.)

18. The Following User Says Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

Nerven (21-09-2013)

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Τα DLC/expansion packs της Rockstar δεν είναι αυτόνομα; Θέλουν και το αρχικό δισκάκι για να παίξουν;

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by nerven View Post
    ¶ντε να έρθει και σε εμάς που το περιμένουμε σαν τρελοί! The last of us γίναμε lol

Click image for larger version. 

Name:	aG9eDzK_700b_v1.jpg 
Views:	117 
Size:	139.6 KB 
ID:	3169
    κατι δεν πρεπει να πηγαινει καλα με αυτη την αναλογια στους χαρτες... Το παιχνιδι ειναι μακραν μεγαλυτερο απο το Σαν Αντρεας εννοειται αλλα με τιποτα δεν ειναι τοσο μεγαλο που να χωραει ολο τον κοσμο του σαν αντρεας ολο του gta iv + red dead redemption.

no way.

PSN ID
    Lefteris_X

περί DLC: Νομίζω πως δεν ήθελαν, αν και πάνε αρκετά χρόνια για να μην με απατά η μνήμη μου.

Αυτό που σίγουρα θυμάμαι, είναι ότι οι digital εκδόσεις σε σχέση με το Blu-ray και με τα 2 επεισόδια μέσα (που έχω πάρει), έχουν λιγότερους ραδιοφωνικούς σταθμούς (λόγω χώρου).
    Παράλληλα, επειδή ο κώδικας των επεισοδίων στο Blu-ray ήταν μεταγενέστερος των digital εκδόσεων, το frame rate / refresh ήταν κατάτι βελτιωμένο.

Σε άλλο τόνο τώρα:

ρε παιδιά τι έχει φτιάξει αυτή η DMA Design? ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΗΣ; Έχω παίξει συνολικά κανα 2ωρο..........και δεν έχω κάνει ΟΥΤΕ καν την 1η αποστολή! Κυριολεκτικά έχω.......χαθεί! Όχι Star Trek, αλλά GTA Trek. Ταξίδια που είδαν τα μάτια μου. Τι εξοχές με ζωάκια, φυτά, λουλούδια (βαράνε κάποιο λόγο; μου θύμισαν RDRedemption), είδα πετρελαιομηχανές, είδα μηχανοστάσια μέσα στα απέραντα εξοχικά μέρη, είδα εθνικές οδούς ατελείιιιιιιωτες με κανονική ροή αυτοκινήτων high-way.

Είδα θάλασσα, με κύματα αβέρτα και το αλάτι να αφρίζει από τους κυματισμούς. Παρατήρησα ότι τα κύματα είναι τελείως random = σκάνε στα βράχια/ακτές της παραλίας και των νησιών, με εντελώς τυχαίο τρόπο.

Οδήγησα σκάφος, σκούτερ θαλάσσης, ακόμα και ιστιοφόρο που βρήκα στην μέση του πουθενά καταμεσής στην θάλασσα.

Βρήκα ποδηλατάκι στην πόλη, το έσκισα στην σούζα και στο έντο. Σε κάποια άλλη φάση, πάνω σε έναν πολύ ψηλό λόφο με δέντρα, πυκνή βλάστηση και θέα στην θάλασσα από ψηλά, είδα μια γκόμενα να κάνει ηλιοθεραπεία.......και της πήρα το ποδήλατο-mountain και έκοβα βόλτες στην ύπαιθρο.

Μπούκαρα σε ένα σούπερ-μάρκετ και υπό την απειλή όπλου (χωρίς να σκοτώσω κανέναν), μου έδωσε ο ταμίας όλα τα λεφτά από την ταμειακή μηχανή (600+κάτι δολάρια).

Μπήκα το βράδυ (κατά τις 21.45 περίπου) σε ένα σινεμά και είδα μια ψιλο-κουλτούρα ταινία στα ιταλο-ισπανικο-γαλλικά με θέμα......κουλτούρα να φύγουμε (από ερμαφροδιτισμό και εσωτερικό ψάξιμο, μέχρι την φιλοσοφική υπαρξιακή ανάλυση μιας πουτάνας, έχω λιώσει παρεμπιπτόντως).

Πήρα το τρένο και άναψα τσιγαράκι, έπινα καφέ και απολάμβανα την διαδρομή......μέχρι που δεν τελείωνε με τίποτα και κόντεψα να γκαγκανιάσω από το συνεχές κάπνισμα.

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ; Τι σόι εργατοώρες έχουν ρίξει;

Πολύ φοβάμαι (τι φοβάμαι, σίγουρος είμαι δηλαδή), ότι μετά το GTA V, τα υπόλοιπα παιχνίδια από πλευράς δομής, αρτιότητας στο σύνολο του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ (open world), αλλά και της σχολαστικότητας στην υλοποίηση κάθε τι (από τέννις, που ούτε καν έχω δει που είναι ακόμα, μέχρι τα physics των πάντων, τα ragdolls, τα ραδιόφωνα, κλπκλπ)..........θα μου φαίνονται σαν προσπάθειες από "ομαδούλα" dev και όχι από έναν dev με τα τεράστια @@ της DMA Design.

έχω χάσει την μπάλα.

Και είναι κομματάκι δύσκολο μετά από 35 έτη σχεδόν στο κουρμπέτι (από Atari VCS) ένας dev να με κάνει να χάσω την μπάλα...

So........

........respect all the way, hands down.

22. The Following 10 Users Say Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

FotisGRC (21-09-2013),ilias78 (21-09-2013),isildur83 (21-09-2013),mania (21-09-2013),odytsak (21-09-2013),spartan (21-09-2013),Starlord (23-09-2013),teza (24-09-2013),Tilemaxx (21-09-2013),toumpasn (24-09-2013)

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Μια ερώτηση για να μην κάνω καμία μλκ. Δεν εχει quit το παιχνιδι; Ή εχει ένδειξη οτι σώζει καποια συγκεκριμένη στιγμη, ώστε να μπορω να σβήσω το μηχάνημα ήσυχος;

PSN ID
    Lefteris_X

auto-save έχει μόνο όταν κάνεις κάτι όπως μια αποστολή ή υπό-αποστολή (δεν είμαι σίγουρος για το 2ο).

δύο οι επιλογές για save: ή που γυρνάς σπίτι σου (ή όποια άλλη οικία έχεις αγοράσει, είπαμε ακόμα δεν έχω κάνει ούτε την 1η αποστολή) ή που ανοίγεις το κινητό και μια από τις εφαρμογές / app του, είναι το quick-save. Χρησιμοποιώντας το τελευταίο, όταν ξαναπαίξεις, συνεχίζεις ΑΚΡΙΒΩΣ εκεί που ήσουν. Σε κανά λόφο επάνω ήσουν ή σε κάποιο πεζοδρόμιο; Ε, από εκεί πάλι θα συνεχίσεις.

EDIT: πρέπει να έχω αγγίξει τις 5 ώρες gameplay.........και ακόμα δεν έχω κάνει την 1η αποστολή! ΑΥΤΟ, δεν μου έχει ξανασυμβεί EVER. EVER λέμε!
    Last edited by Lefteris_X; 21-09-2013 at 15:01.

25. The Following 2 Users Say Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

Dragonpaul (21-09-2013),FotisGRC (21-09-2013)

Bookmarks

Bookmarks