Page 20 of 69 FirstFirst ... 1016171819202122232430 ... LastLast
Results 381 to 400 of 1378

Thread: Pro Evolution Soccer 2014

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

alan εχτες το προσπαθησα και ναι εχεις δικοιο, πρεπει να πατησεις την καταλληλη στιγμη το σουτ αλλιως παει πλασε και Γιωργο αρκετες φορες πετυχα δυνατα σουτ επισης τσεκαρα και καποια ατομα στο youtube που βαρανε πραγματικα δυνατα σουτ, απλα πρεπει να σου κατσει και να πατησεις την καταλληλη στιγμη το σουτ.

Alan κατι για την αμυνα εχεις να πεις για βοηθεια?

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

Το προ μου αρεσε αρκετα φετος, μαλλον θα το προτιμησω. Το θεμα ειναι πως το σουτ οντως ειναι για τα κλαματα, δηλαδη δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να αποκρυπτογραφησεις την τεχνικη να βαρας δυνατα. Ακομη δεν το εχω καταφερει. Αντιθετως οι κεφαλιες ειναι σουπερ, πολυ ευκολα βαζεις γκολ ετσι.

PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

simfono me ton nikola. den ine logiko na prepi na kanis trelous ipologismus gia ena shoot. den imaste ke asxetoi. tosa xronia pezume pro

to shoot ine adinamo. apla i logiki tu ine oti kato apo sigekrimenes sinthikes pai, ke kala, sfera
    "EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"

from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51

4. The Following User Says Thank You to georgios For This Useful Post:

Nikoladim (12-09-2013)

παιδια,ουτε μαθηματικους υπολογισμους θελει,ουτε χρειαζεται να ξερεις πυρηνικη φυσικη,τα σουτ ειναι σουπερ και πρεπει να μαθετε να σουταρετε οταν πρεπει,ειναι πολυ ευκολο να ριξεις καραβολιδες.

djpar στην αμυνα δοκιμασε να παιξεις με man to man αν σου ξεφευγουν οι παικτες και οπως σου ειπα και εχθες με τον σταυρο τραβα την αμυντικη γραμμη προς το τερμα σου ωστες να μην ανεβαινουν πολυ.

επισεις R1+X για να τους τραβας και πρεπει να μαθετε και το δεξι αναλογικο για την αμυνα που ειναι κρυφο χαρτι,απλωνετε χερια,ποδια,ξεφαλι,σωμα για να κοψετε πασα,σεντρα.

υπαρχουν οδηγιες χρησης στο ντεμο,βρειτε και διαβαστε,θα μαθετε πολλα πραμα που ουτε καν τα ξερετε αυτη την στιγμη.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

αυτο με το δεξι αναλογικο ρε φιλε ειναι παλουκι..προσπαθω να το κανω αλλα ειναι δυσκολο θελει συνηθεια. Ακομα να φανταστεις παιζω μεσαιο επιπεδο ουτε καν professional και ειμαι στο Χ αντε καμια νικη. Αυτος ο balotelli ομως με παταει καθε φορα. Κατι αλλο ενω βαζω την defense line 0 η αμυνα ειναι ψηλα ειδικα στην ισπανια και το κολπακι σου να καλεις την αμυνα πισω δεν ισχυει για ολο το ματς μετα απο καποια ωρα παλι τα ιδια. Το προ εχει θεμα σε αυτο και πρεπει να αναφερθει στα feedback οταν λεμε defense line 0 εννοουμε "περιπτερακι" τελος μην λεμε τωρα οτι θελουμε, οσο για τα σουτ...ενταξει εχτες βαρεσα κατι γαματα που ειχα υπομονη,το θεμα ειναι ομως οτι πλεον το παιχνιδι ειναι το ακρως αντιθετο του arcade

επειδη δεν τα εχω τεσταρει ολα,καποιες φορες παρατηρω οτι η ομαδα σου οσο παιζει επιθετικα ανεβαινει και η αμυνα για να μην υπαρχουν μεγαλες αποστασεις,δοκιμασε απο την τακτικη διαφορα κολπα μηπως βρεις αυτο που ξαχνεις.

εκει στην τακτικη πατα το select για να διαβασεις οδηγιες.

αυτο ακριβως

Quote Originally Posted by djpar View Post
    οσο για τα σουτ...ενταξει εχτες βαρεσα κατι γαματα που ειχα υπομονη,το θεμα ειναι ομως οτι πλεον το παιχνιδι ειναι το ακρως αντιθετο του arcade

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

μα εβαλα την ομαδα να μην ανεβαινει επιθετικα ουτε να πρεσαρουν επιθετικα και παλι δεν ειχα το αποτελεσμα που ηθελα...τπ

PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

Quote Originally Posted by alan sirer View Post
    παιδια,ουτε μαθηματικους υπολογισμους θελει,ουτε χρειαζεται να ξερεις πυρηνικη φυσικη,τα σουτ ειναι σουπερ και πρεπει να μαθετε να σουταρετε οταν πρεπει,ειναι πολυ ευκολο να ριξεις καραβολιδες.
    re si alan, ise stin grami tis perioxis ke varas me dinami ke pigeni xliaro. ti realismo exi auto? an den to kanis me to sosto tropo apla prepi na astoxisi. oxi na gini adinamo to shoot

na sto po alios. ego an paro mia bala ke sutaro me dinami bori na pai sta peristeria. ala fora tha exi

Quote Originally Posted by alan sirer View Post
    επισεις R1+X για να τους τραβας
    auto ti ine. eksigise to
    "EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"

from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

Παρη τελικως το κολπο με τα σουτ το βρηκες? Ακομη και στα πλασε εχω θεμα. Στη κινηση οντως δεν εχω προβλημα φευγει τρελα.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

ρε φιλε δεν ξερω πως να στο εξηγησω,αυτο που καταλαβα ειναι οτι αν θελεις δυνατο σουτ πρεπει αφου εχεις παρει φορα(τσεκαρε το στο ευκολοτερο επιπεδο για να σε αφηνουν οι αμυντικοι) πρεπει να πατησεις το τετραγωνο πριν φτασει η μπαλα στα ποδια σου για να συνεχισεις να τρεχεις...βασικα αρκετα πριν ωστε να προετοιμαστει να βαρεσει κιολας. Κατι τετοιο καταλαβα μην νομιζεις οτι εχω λιωσει,αλλα παιδια που εχουν παιξει περισσοτερο κανουν παπαδες

Last edited by djpar; 12-09-2013 at 11:34.

παιδια εγω δεν μπορω να κατι αλλο,γουστα ειναι αυτα,αλλος το βλεπει ετσι αλλος αλλιως,διαβαστε τις οδηγιες του παιχνιδιου που εχει τα παντα και προπονηση.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

εγω εχω να πω οτι το παιχνιδι παιζει εντελως διαφορετικα σε player vs player και σε player vs cpu. Επισης εχω να πω οτι τα σουτ τα κανω δυνατα,τωρα μου μενει ο στοχος. Τελος, οαδελφος μου (που τον ειχα προιδεασει για τα αδυναμα σου) νομιζε οτι τον κοροιδευα,για εναν λογο που δεν μπορω να καταλαβω βαραγε μονο καλα σουτ ειτε πλασε ειτε δυνατα τα πετυχαινε...

Alan advance ή basic σουτ?

δοκιμασε και οποιο σου αρεσει,εγω παιζω στο basic,αλλα εγω εχω μαθει και τα κολπα του παιχνιδιου μιας και ειχα και το 1 ντεμο.

χαχχααχ ρε τον αδερφο.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

παντος απο τα σχολια στο facebook οι μισοι λενε οκ γαμαει και οι αλλοι οτι ειναι αργο και οτι δεν θα το παρουν...για να δουμε τι θα κανει φετος απο πωλησεις

ολυμπιακος,παοκ και αποελ στο pes 2014 (αεκ και παναθηναικος δεν υπαρχουν)

γλωσσες και σπικερ που θα εχει η ευρωπαικη εκδοση του προ (και η ελληνικη βεβαια)

ΜΠΑΡΤΣΑ-ΡΕΑΛ

ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

Licensed
    Old Trafford
    Wembley Stadium
    Allianz Arena
    Guiseppe Meazza
    San Siro
    Juventus Stadium
    Estαdio da Luz
    Stade de France
    Estadio Urbano Caldeira
    Estαdio do Morumbi
    El Monumental
    King Fahd International Stadium
    Saitama Stadium 2002
    Generic
    Konami Stadium
    Royal London Stadium
    Burg Stadion
    Estadio de Escorpiγo
    Estadio del Nuevo Triunfo

ουστ να χαθουν που δε θα χει παναθηναικο!!!!αυτο το κολπο που φιαχνεις την ομαδα σου με το σωστο εμβλημα κτλ πως το κανουν;εχει πουθενα κανα οδηγο!;;

Sent from zakynthos!!!!

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

βασικα στην barca δεν εχουν βαλει την καρναβαλε μορφη τους την πορτοκαλι με κοκκινο νομιζω.

Moderator odytsak's Avatar

H δεύτερη επιλογή είναι και δεν είναι καρναβαλέ, τα χρώματα της Καταλονίας είναι.

Forum GOD the master's Avatar
    PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

Aυτο που εχω να πω εγω ειναι,,,καμια μα καμια σχεση με το προ 13...

btw εχω ετοιμασει vs βιντεο μεταξυ των 2 ντεμο θα το ανεβασω σε καποια φαση

Moderator odytsak's Avatar

Quote Originally Posted by the master View Post
    Aυτο που εχω να πω εγω ειναι,,,καμια μα καμια σχεση με το προ 13...

btw εχω ετοιμασει vs βιντεο μεταξυ των 2 ντεμο θα το ανεβασω σε καποια φαση
    Ωχ προβλέπω να γίνεται versus το thread και να έχουμε μέσα σε 24 ώρες καμμιά 200αριά post, χώρια αυτά που θα διαγράφουν οι mods.

Bookmarks

Bookmarks