Αρχιζει και γινεται ενδιαφερον το παιχνιδι με τετοιο χαρτη.
Μονο και μονο βολτα να κανεις τον γυρο του χαρτη, υπολογιζω να θες κανα 40λεπτο.
και συμφωνα με τα παιδια στο gaf αυτη ειναι η συγκριση με το μεγεθος του san andreas
Spoiler!
edit
Aλλoς, στο ιδιο φορουμ, αναφερει οτι ειναι αυτη η σωστη κλιμακα. Moυ φαινεται πιο νορμαλ αυτο
Spoiler!
Last edited by AgentPrinny007; 10-09-2013 at 20:31.
FotisGRC (11-09-2013)
Ευχαριστώ, το βρήκα! Ωραίο φαίνεται και φθηνό.. Θα το τιμήσω παρέα με το παιχνίδι! Θα έχει πολλά να μας μάθει..
"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"
Aυτο που έχει έξω το μεγάλο πράσινο V??
"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"
Συνολικά δηλαδή έχουμε μια κύρια πόλη με μέγεθος λίγο μικρότερο της Liberty City, και μια ολόκληρη επαρχία απο πάνω με διπλάσιο τουλάχιστον μέγεθος απο ολόκληρο το SA μαζί. Bye-bye social life.
FotisGRC (11-09-2013)
Αν καταφερουν και φτιαξουν την επαρχια σαν το TLOU τοτε μιλαμε για επος. ολο βολτες στα χωρια θα ειμαι.
Χωρις πλακα ομως ελπιζω να φτιαξουν τον ρεαλισμο των αυτοκινητων, να υπαρχει δηλ. μια αξιοπρεπης εξομειωση για αυτο το στυλ παιχνιδιων.
Nek_Food (11-09-2013)
καλοοο...
Δεν εχουν καμμια σχεση τα δυο παιχνιδια για να μπορεσουν να εχουν παρομοια αισθηση και ατμοσφαιρα. Αποκλειεται να δεις δηλαδη μισοδιαλειμμενη επαρχια, ακατοικητη κλπ. Επισης δεν μπορουμε να ζηταμε απο ενα open world game την εξωφρενικη λεπτομερεια των περιβαλλοντων του LOU. Αλλο το ενα παιχνιδι αλλο το αλλο.
Το οτι ο χαρτης εχει τοσο μεγαλη επαρχια βεβαια ειναι καραθετικο. Βολτες θα κανουμε απειρες απο οτι φαινεται και αυτο που ελπιζω εγω ειναι το καθε χωριο να εχει τον δικο του χαρακτηρα, να μην ειναι δηλαδη καρμπον κτιρια με αλλη διαρυθμιση απο χωριο σε χωριο.
Ηεροντας ομως οτι μιλαμε για Rockstar ειμαι βεβαιος οτι δεν παιζει κατι τετοιο.
Δεν εννοουσα τις λεπτομερειες του TLOU, αλλα το ολο κλιμα και την διαφορετικοτητα της καθε πολης.
Με την εξομοιωση πιστευεις οτι θα χει θεμα? Το λεου γιατι και το 4 δεν με ικανοποιησε στον οδηγικο τομεα.
Θέλω την γνώμη σας για κάτι που με απασχολεί σχετικά με το παιχνίδι.
Είναι σίγουρο ότι θα πάρω το ps4.
Η rockstar έδωσε πολλά λεφτά για το gta v και θα θέλει να έχει έσοδα οπωσδήποτε.
Άρα μάλλον θα βγει και στις νέες κονσόλες το παιχνίδι, για να έχει και άλλα έσοδα.
Μπορεί να βγει ταυτοχρόνως στις νέες κονσόλες με την έκδοση για pc.
Το θέμα είναι το εξής:
πότε πιστεύεται ότι θα βγει (αν θα βγει) στο ps4; εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου; θα το παίρνατε σε λίγες μέρες που βγαίνει ή θα περιμένατε την έκδοση για ps4;
Bookmarks