Page 16 of 166 FirstFirst ... 61213141516171819202666116 ... LastLast
Results 301 to 320 of 3316

Thread: Battlefield 4

Αυτο που λεω ειναι οτι ισως λογο συμφωνιας ea-m$ πολυ πιθανο η lead console να ειναι το χ1 κ λογο του οτι ειναι πιο αδυνατο τεχνικα,να μην μπορει να αποδωσει αυτο το game στο multi του στα 1080 κ 60 οποτε θα γινει port στο ps4 με οπτικες δυνατοτητες χ1

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^ολα παιζουν, δεν νομιζω ομως οτι εχει πολυ αξια... ειλικρινα οπως εχουμε πει σε πολλα θρεντ cross gen games, αυτα τα παιχνιδια ειναι καταδικασμενα να ειναι μισο-next gen εμπειριες, ειδικα στον οπτικο τομεα.

Σιγα μην κατσουν τωρα οι τυποι να στυψουν το κεφαλι τους να εκμεταλλευθουν πληρως τις νεες κονσολες οταν πρεπει να κυκλοφορησουν το παιχνιδι σε οτι κυκλοφορει εξω στην αγορα... ουτε καν.

3. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

Kkritikos (25-08-2013)

Elite gepe13's Avatar
    PSN ID
    apoksenosi

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    ^^ολα παιζουν, δεν νομιζω ομως οτι εχει πολυ αξια... ειλικρινα οπως εχουμε πει σε πολλα θρεντ cross gen games, αυτα τα παιχνιδια ειναι καταδικασμενα να ειναι μισο-next gen εμπειριες, ειδικα στον οπτικο τομεα.

Σιγα μην κατσουν τωρα οι τυποι να στυψουν το κεφαλι τους να εκμεταλλευθουν πληρως τις νεες κονσολες οταν πρεπει να κυκλοφορησουν το παιχνιδι σε οτι κυκλοφορει εξω στην αγορα... ουτε καν.
    Καλα δεν είναι τόσο απλα τα πράγματα ή μάλλον είναι τοσο απλά ...ολα είναι θέμα hardware και το ps4 δεν έχει το hardware να τρέξει το bf4 όπως ενα high end pc .

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Quote Originally Posted by gepe13 View Post
    Καλα δεν είναι τόσο απλα τα πράγματα ή μάλλον είναι τοσο απλά ...ολα είναι θέμα hardware και το ps4 δεν έχει το hardware να τρέξει το bf4 όπως ενα high end pc .

Το bf3 ειναι 2 χρονων παιχνιδι κ στα pc του 2011 ετρεχε στα 1080 κ 60 κ με 64 παιχτες.Χωρις να γνωριζω πολλα απο pc νομιζω οτι τα specs του ps4 ειναι τα ιδια εαν οχι κ λιγο καλυτερα με ενα pc(που ετρεχε με αυτες τις επιδωσεις το bf3) του 2011.

Elite gepe13's Avatar
    PSN ID
    apoksenosi

Μιλάμε για bf4 ομως που είναι ακόμα πιο απαιτητικό. ...μακάρι να πλησιασει το ps4 εστω τα γραφικά και το frame rate ενος high end pc του 2011 που έτρεχε bf3 .θα είμαι ικανοποιημενος αν δω γραφικά high end pc bf3 στην κονσόλα

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

θα είμαι ικανοποιημενος αν δω γραφικά high end pc bf3 στην κονσόλα
    Εγω θα ειμαι πολυ απογοητευμενος.
    Περιμενω πολυ περισσοτερο και θα δω περισσοτερα, απο studios που θα ξεζουμισουν το μηχανημα.
    Ηδη καποια παιχνιδια δειχνουν καλυτερα απο το B3 στις νεες κονσολες.

.

Το οτι μπορει να τρεξει το ps4 στα 1080 κ 60 ειναι σιγουρο το θεμα ειναι κατα ποσο ειναι διατεθιμενη η καθε εταιρεια να ασχοληθει...

Elite gepe13's Avatar
    PSN ID
    apoksenosi

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Εγω θα ειμαι πολυ απογοητευμενος.
    Περιμενω πολυ περισσοτερο και θα δω περισσοτερα, απο studios που θα ξεζουμισουν το μηχανημα.
    Ηδη καποια παιχνιδια δειχνουν καλυτερα απο το B3 στις νεες κονσολες.
    Και εγω είμαι σίγουρος ότι οπτικά θα δούμε καλύτερα παιχνίδια αλλά παχνιδια τυπου bf4 δεν πρόκειται να δουμε γιατί δεν έχει την δύναμη η κονσόλα .

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Και εγω είμαι σίγουρος ότι οπτικά θα δούμε καλύτερα παιχνίδια αλλά παχνιδια τυπου bf4 δεν πρόκειται να δουμε γιατί δεν έχει την δύναμη η κονσόλα .

Kαι απο το B4 πιστευω οτι θα δουμε πολυ καλυτερα στο μελλον.
    Ειναι πολυ νωρις ακομα για τις κονσολες.Στην αρχη βλεπεις παιχνιδια που απλα τρεχουν σε αυτες,στην πορεια θα δουμε πολυ καλα πραγματα.
    Ηδη το SP του killzone κοντραρει το B4 και για καποιους το ξεπερναει.
    Λιγο υπομονη και θα δουμε που μπορει να φτασει το μηχανημα.
    Ετσι και αλλιως τα specs δεν μετρανε το ιδιο στις κονσολες.
    Kαι εδω καπου θα δωσω το κλασικο πλεον λινκ.
    https://twitter.com/ID_AA_Carmack/st...77106856370176
    .

PS4forums Fanatic kostasb13's Avatar
    PSN ID
    kostasb13
    Name
    Κώστας

Δεν νομιζω οτι η EA και η Dice δεν θελουν ή δεν τους ενδιαφερει ιδιαιτερα το BF4 να ειναι οσο καλυτερο γινεται στις δυο κονσολες.
    Πρωτο τους μεγαλο παιχνιδι στις nextgen κονσολες, υπερδιαφημισμενο και βγαινει σε μια εποχη που δεν θα υπαρχουν ετσι και αλλιως πολλα παιχνιδια, φανταζομαι οτι θελουν να σαρωσει και σε πωλησεις και σε κριτικες...
    Γνωμη μου ειναι οτι οι βασικοι λογοι ειναι δυο. Η...εμβρυικη ηλικια των κονσολων και ο χρονος που θα χρειαστει για να μαθουν καλυτερα τις κονσολες και η δεδομενη υστερηση των ps4, xbone σε specs σε σχεση με το pc και ειδικα με το σουπερ ντουπερ pc που ειπανε οτι ετρεχε το παιχνιδι και ειδαμε στην Ε3.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Σε αυτο το συμπερασμα πως ακριβως εφτασες? Με βαση ποια δεδομενα?
    Δεν το λεω ειρωνικα, αληθεια πως γινεται να ξερεις αν μπορει να αποδωσει το ps4 αυτο που ειδαμε να τρεχει σε high end pc?

Elite gepe13's Avatar
    PSN ID
    apoksenosi

http://bf4central.com/2013/08/battle...4-gamescom-pc/

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Kανεις μια υποθεση με ευθεια συγκριση των specs του high end pc και του ps4 δλδ?

Elite gepe13's Avatar
    PSN ID
    apoksenosi

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Kανεις μια υποθεση με ευθεια συγκριση των specs του high end pc και του ps4 δλδ?
    Μπορώ να κάνω κατι άλλο ; γνωστά τα specs του PS4 γνωστά και τα specs του pc που έτρεχε το bf4 ...μην το κάνουμε vs το θεμα ...απλα είμαι περίεργος να δω ποσο κοντά μπορούμε να φτάσουμε στην αίσθηση του bf4 σε σχεση με τo pc ...εστω και το οπτικό αποτέλεσμα του bf3(σε high end pc) να φτάσουμε εγω θα είμαι ικανοποιημενος.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Δεν ειναι θεμα vs, ειναι θεμα

Digital Foundry: Do you think that the relatively low-power CPUs in the next-gen consoles (compared to PC, at least) will see a more concerted push to getting more out of GPU Compute?

Oles Shishkovstov: No, you just cannot compare consoles to PC directly. Consoles could do at least 2x what a comparable PC can due to the fixed platform and low-level access to hardware.

Back to the question - yes, yes and yes. There are some things which are just more efficient to do on massively parallel machines like GPUs are. I think that at least initially, with launch titles, the GPU-Compute will be underutilised, but during console's lifetime we'll see more and more unbelievable and innovative things purely thanks to GPUs

http://www.eurogamer.net/articles/di...tro-last-light

Και εννοειται δεν το παιζω κανας γνωστης, οι devs τα λενε αυτα.

PS3forums Fanatic DarkUSS's Avatar

Eχει πλακα να μιλαμε για downgrade οταν το παιχνιδι δεν εχει καν παρουσιαστει στο PS4 εκτος απο τωρα στην gamescom…

Τι downgrade "παλι" βρε παιδια…?? Τωρα το ειδανε πρωτη φορα στο PS4… αυτο μπορουσαν να κανουν τα τζιμανια της EA, τα οποια μην ξεχναμε κυκλοφορουν το παιχνιδι παντου (μονο οι τοστιερες στο σπιτι μας δεν θα τρεχουν το παιχνιδι), κανουν μεταβιβαση απο την μια στην αλλη γενια…

οχι … χωρις πλακα…

περιμεναμε κατι καλυτερο?

Οπως ειπα και σε προηγουμενο ποστ μου, αν κατι λεει αυτο ειναι ποσο FAIL με κεφαλαια ειναι η ομαδα αναπτυξης του παιχνιδιου.

Να με πεισουν οτι εφτασαν στο οριο το PS4 … μπα… μην πω οτι αμφιβαλλω (αν κρινω απο την προηγουμενη γενια) αν εχουν καν πλησιασει το 33.33% των δυνατοτητων του. Θα περιμενω να δω σοβαρα στουντιο να "διδασκουν" και παλι τι μπορει να κανει το μηχανημα και οχι ομαδες αναπτυξης χωρισμενες σε 23084204 κομματια.
    Ε όχι να βγάλουμε και fail την DICE επειδή το BF4 δεν θα δείχνει το ίδιο καλό στο PS4 σε σύγκριση με τα high-end PC.

18. The Following User Says Thank You to DarkUSS For This Useful Post:

gepe13 (26-08-2013)

Elite gepe13's Avatar
    PSN ID
    apoksenosi

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Δεν ειναι θεμα vs, ειναι θεμα

Digital Foundry: Do you think that the relatively low-power CPUs in the next-gen consoles (compared to PC, at least) will see a more concerted push to getting more out of GPU Compute?

Oles Shishkovstov: No, you just cannot compare consoles to PC directly. Consoles could do at least 2x what a comparable PC can due to the fixed platform and low-level access to hardware.

Back to the question - yes, yes and yes. There are some things which are just more efficient to do on massively parallel machines like GPUs are. I think that at least initially, with launch titles, the GPU-Compute will be underutilised, but during console's lifetime we'll see more and more unbelievable and innovative things purely thanks to GPUs

http://www.eurogamer.net/articles/di...tro-last-light

Και εννοειται δεν το παιζω κανας γνωστης, οι devs τα λενε αυτα.

Ε vs το καναμε ...το άρθρο λέει ξεκάθαρα 2Χ με pc των ίδιων specs με ps4 ...δεν νομίζω να πιστεύει κανεις οτι με 400 ευρώ θα αγοράσουμε κανένα θαύμα της τεχνολογίας . ..για αλλους λογους επιλεγω κονσολα

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by DarkUSS View Post
    Ε όχι να βγάλουμε και fail την DICE επειδή το BF4 δεν θα δείχνει το ίδιο καλό στο PS4 σε σύγκριση με τα high-end PC.
    Οταν θα εισαι εδω και θα ειμαι εδω και θα κυκλοφορει το BF5 μετα απο 2-3 χρονια θα θυμασαι αυτο το ποστ και θα θυμαμαι αυτο το ποστ και τοτε θα ξαναμιλησουμε για το αν εχει την δυνατοτητα ή οχι το PS4 να βγαλει τετοιο αποτελεσμα οπως το BF4 στο PC, ακομη και καλυτερο. Αμφιβαλλω κατα πολυ οτι το BF5 στο PS4 θα δειχνει χειροτερο απο το BF4 του PC ή οτι δεν θα τρεχει σε 1080ρ.

Το οτι τωρα δεν ασχολουνται για να το κανουν και επειδη ειναι ακομα προσφατο το hardware και κυκλοφορει σε πολλα συστηματα το παιχνιδι ειναι οι μοναδικοι λογοι. Να θυμισω οτι το madden στο PS3 βγηκε στα 30 frames αντι 60 που ηταν στο 360 για λογους… μην πω τι… εκτοτε δεν ειδαμε να συμαβινει κατι αντιστοιχο… hint? Εταιρειες οπως η ΕΑ απλα θελουν να μην χασουν ουτε ενα deadline.

Εκτος και αν θες να πεις οτι δεν ειδες γραφικα καλυτερα στο PS3 απο αυτα του COD4 οταν κυκλοφορησε σε PC. Που φυσικα ηταν καλυτερο απο τις κονσολες οταν βγηκε, αλλα εκτοτε ειδαμε πολυ καλυτερα γραφικα στις κονσολες, απο αυτα της εκδοσης PC του cod4. Δηλαδη τι στο καλο μονο εγω βλεπω το χαος που χωριζει το… COD2 με το Killzone 3 ή και το BF3/Black Ops 2 για να μην παω σε exclusive? Ή μηπως το COD3 στο PC με καλυτερα specs του PS3 (εκεινη την εποχη) εχει καλυτερα γραφικα απο το Killzone 3 (ή τα προαναφερθεντα)?

Kαι besides οτι ειπα ειναι προσωπικη αποψη μου και ειπα οτι δεν με "πειθει" εμενα, οχι οτι ετσι θα επρεπε να ειναι για τους αλλους, οποτε οτι θελω θα την βγαλω την DICE, δεν θα ζητησω την αδεια κανενος. Οταν μια εταιρεια βγαζει ενα προιον σε 15 συστηματα, δεν με πειθει οτι ξαφνικα ξεκλειδωσε το potential μιας φρεσκιας κονσολας. Αν αυτο ακουγεται παραλογο, so be it, η ιστορια με καθε κονσολα αποδεικνυει περιτρανα το αντιθετο. Παντως dont worry high end PC will always be the best, κι εγω το πιστευω οπως και ολοι, ομως πιστευω ξεκαθαρα οτι με τα specs που εχει το PS4 και που δεν ειναι αμεσα συγκρισιμα με ενα PC, οπως λενε οι ιδιοι οι devs, μπορουν να βγαλουν εξισου αν οχι καλυτερα αποτελεσματα απο τα καλυτερα high end PCs του σημερα. Απλα χρειαζεται αυτο που λεμε… δουλεια.

ΥΓ: Στο ενα VS θρεντ κανεις ενα "cool" σχολιο πετωντας ενα gif-ακι με ποπκορν, δηθεν εντελως, αλλα τωρα παλι σε βλεπω να εισαι μεσα στα VS μια χαρα. Irony much?
    Last edited by Valkyre; 26-08-2013 at 02:04.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Ε vs το καναμε ...το άρθρο λέει ξεκάθαρα 2Χ με pc των ίδιων specs με ps4 ...δεν νομίζω να πιστεύει κανεις οτι με 400 ευρώ θα αγοράσουμε κανένα θαύμα της τεχνολογίας . ..για αλλους λογους επιλεγω κονσολα

Νομιζω πιο πολυ μονος σου το κανεις vs, το αρθρο το ποσταρα για να ενισχυσω το οτι η ευθεια συγκριση των specs αναμεσα σε κονσολα και pc δεν οδηγει σε ασφαλη συμπερασματα και οχι για να πω ποσο καλυτερο ειναι το ps4 η το pc.

PS3forums Fanatic DarkUSS's Avatar

Οταν θα εισαι εδω και θα ειμαι εδω και θα κυκλοφορει το BF5 μετα απο 2-3 χρονια θα θυμασαι αυτο το ποστ και θα θυμαμαι αυτο το ποστ και τοτε θα ξαναμιλησουμε για το αν εχει την δυνατοτητα ή οχι το PS4 να βγαλει οχι τετοιο αποτελεσμα οπως το BF4 στο PC αλλα και καλυτερο. Αμφιβαλλω κατα πολυ οτι το BF5 στο PS4 θα δειχνει χειροτερο απο το BF4 του PC ή οτι δεν θα τρεχει σε 1080ρ.

Το οτι τωρα δεν ασχολουνται για να το κανουν και επειδη ειναι ακομα προσφατο το hardware και κυκλοφορει σε πολλα συστηματα το παιχνιδι ειναι οι μοναδικοι λογοι. Να θυμισω οτι το madden στο PS3 βγηκε στα 30 frames αντι 60 που ηταν στο 360 για λογους… μην πω τι… εκτοτε δεν ειδαμε να συμαβινει κατι αντιστοιχο… hint? Εταιρειες οπως η ΕΑ απλα θελουν να μην χασουν ουτε ενα deadline.

Εκτος και αν θες να πεις οτι δεν ειδες γραφικα καλυτερα στο PS3 απο αυτα του COD4 οταν κυκλοφορησε σε PC. Που φυσικα ηταν καλυτερο απο τις κονσολες οταν βγηκε, αλλα εκτοτε ειδαμε πολυ καλυτερα γραφικα στις κονσολες, απο αυτα της εκδοσης PC του cod4. Δηλαδη τι στο καλο μονο εγω βλεπω το χαος που χωριζει το… COD2 με το Killzone 3 ή και το BF3/Black Ops 2 για να μην παω σε exclusive? Ή μηπως το COD3 στο PC με καλυτερα specs του PS3 (εκεινη την εποχη) εχει καλυτερα γραφικα απο το Killzone 3 (ή τα προαναφερθεντα)?

Kαι besides οτι ειπα ειναι προσωπικη αποψη μου και ειπα οτι δεν με "πειθει" εμενα, οχι οτι ετσι θα επρεπε να ειναι για τους αλλους, οποτε οτι θελω θα την βγαλω την DICE, δεν θα ζητησω την αδεια κανενος. Οταν μια εταιρεια βγαζει ενα προιον σε 15 συστηματα, δεν με πειθει οτι ξαφνικα ξεκλειδωσε το potential μιας φρεσκιας κονσολας. Αν αυτο ακουγεται παραλογο, so be it, η ιστορια με καθε κονσολα αποδεικνυει περιτρανα το αντιθετο. Παντως dont worry high end PC will always be the best, κι εγω το πιστευω οπως και ολοι, ομως πιστευω ξεκαθαρα οτι με τα specs που εχει το PS4 και που δεν ειναι αμεσα συγκρισιμα με ενα PC, οπως λενε οι ιδιοι οι devs, μπορουν να βγαλουν εξισου αν οχι καλυτερα αποτελεσματα απο τα καλυτερα high end PCs του σημερα. Απλα χρειαζεται αυτο που λεμε… δουλεια.

ΥΓ: Στο ενα VS θρεντ κανεις ενα "cool" σχολιο πετωντας ενα gif-ακι με ποπκορν, δηθεν εντελως, αλλα τωρα παλι σε βλεπω να εισαι μεσα στα VS μια χαρα. Irony much?
    Δεν ανέφερα πουθενά ότι το PS4 δεν θα βγάλει καλύτερα γραφικά από αυτά του BF4 στο PC, αυτό που είπα είναι ότι δεν μπορείς να αποκαλείς ένα studio fail επειδή για διάφορους λόγους που τους ανέφερες κι εσύ ο ίδιος δεν μπόρεσε να φέρει την έκδοση για PS4 κοντά σε αυτή του PC. Είναι γνωστό ότι οι 3rd-parties λαμβάνουν τα devkits πολύ αργότερα από ότι τα 1st-party studios και είναι λογικό να συμβαίνει αυτό το πράγμα.

Παρόλα αυτά, πρέπει επιτέλους να καταλάβεις (αυτό δεν πάει προσωπικά σε σένα αλλά και σε αρκετούς άλλους εδώ) πως ακόμα και η DICE να είχε τα χρονικά περιθώρια ή/και η MS να μην είχε "δωροδοκίσει" την EA για να κάνει downgrade την PS4 έκδοση (ότι πιο γελοίο έχω ακούσει btw) ή/και η ομάδα ανάπτυξης του BF4 να μην ήταν το τεράστιο fail που λες... ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες, πάλι η έκδοση του PC θα ήταν τεχνικά ανώτερη (λιγότερο - περισσότερο, δεν έχει σημασία) από αυτή του PS4, είναι τόσο απλά τα πράγματα ειδικά στην συγκεκριμένη γενιά που θα ανήκει το PS4/Xbox One.

YΓ. To gif το πόσταρα γιατί απολαμβάνω πολύ τις συζητήσεις μεταξύ του pcsx3 και του georgios. Δεν καταλαβαίνω που είναι η ειρωνία; Στο συγκεκριμένο post είχα γράψει την άποψη μου νομίζω, το ίδιο έκανα κι εδώ τώρα.
    Last edited by DarkUSS; 26-08-2013 at 02:24.

Bookmarks

Bookmarks