15 για Αμερική και 29 Noεμβρίου για Ευρώπη, πάνω κάτω εκεί περιμέναμε...
Αντί να μου το φέρει ο Άγιος Βασίλης τα Χριστούγεννα που μου υποσχέθηκε η μικρή να του πει ένα καλό λόγο για μένα, θα πρέπει να τριφτώ στην σύζυγο για δωράκι εκεί γύρω στα γενέθλια μου.
Nek_Food (20-08-2013)
Ξερασα απο τα ματια. Μια ευκαιρια τεραστια ειχαν να διαλυσουν τον ανταγωνισμο κι αλλο τωρα που η Microsoft δεν ειχε παρουσια και εδειξαν οτι μ@λ@κια τους κατεβαινε στο κεφαλι. Ουτε καν το Knack δεν εδειξαν. Κια δεν καταλαβα δηλαδη, ποιο ειναι το system seller απο ολα αυτα? Θα παρει καποιος PS4 για να παιξει τα indie που μας εδειχναν επι μια ωρα??????????????????????
Οτι να'ναι δε το περιμενα τοσο χαλια
Τιποτα, κακως δε βγηκα για να κατσω να το δω. Οσα ειπαν θα τα μαθαινα και απο εδω με ενα ποστ. Δε βαριεσαι....
odytsak (20-08-2013)
Ψιλοξενέρα... τουλάχιστον αυτή την φορά έκλεισε η ψαλίδα (2 εβδομάδες διαφορά NA vs EU).
Το Uncharted 4 μάλλον πάει για VGA 2013 και release τέλη 2014.
εγω παντως δεν απογοητευτηκα παιδια.
Sent from my MT27i using Tapatalk 4
Big Ben, London, UK
--------------------------------
Science fiction
Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)
Τελειωσε η Gamescom Press Conference της Sony, ας κανουμε μια ανασκοπηση του τι ειδαμε και τι ανακοινωθηκε.
Πρωτον το Playstation 4 θα κυκλοφορησει στις 15 Νοεμβρη στην Βορεια Αμερικη, και 29 Νοεμβρη στην Ευρωπη, συνολικα θα κυκλοφορησει σε 32 χωρες, δεν διευκρινηστηκε εαν η ελλαδα θα ειναι μεσα σε αυτες, αλλα ειναι το ποιο πιθανο.
Δευτερον ανακοινωθηκαν μειωσεις τιμων στα 199€ τοσο για το PS Vita οσο και για την εκδοση των 12GB του PS3, επισης ανακοινωθηκε και μειωση στις τιμες για τις καρτες μνημης του vita.
Ανακοινωθηκαν αρκετα νεα παιχνιδια τοσο για το vita οσο και για το Ps4, το καλυτερο που ειδαμε ισως στο Vita ηταν το Murasaki Baby, ενω αποκλειστικα για το PS4 θα κυκλοφορησει η επανεκδοση στην συγχρονη εποχη του κλασσικου Shadow of the Beast της Amiga.
Kkritikos (20-08-2013)
Οποτε αφου η official price πηγε στα 200€ να περιμενουμε πακετο στα 150€ τα ή μπα;
Sent from my MT27i using Tapatalk 4
Big Ben, London, UK
--------------------------------
Science fiction
Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)
Το πιο ενδιαφερον σημειο της conference ηταν η ανακοινωση για το Shadow of the Beast. Και αυτο τα λεει ολα...
πραγματικα καταιγιστικη η press conference κατα την γνωμη μου.παρα μα παρα πολλα games.αυτο που με προβληματισε ειναι αν η Ελλαδα θα ειναι μεσα στις χωρες που θα κανει launch.δεν θα το παρω day one αλλα θεωρω πως ειναι σημαντικο.
@odytsak
αν δεν κανω λαθος δεν ειπαν για ευρωπη αλλα παγκοσμια.θυμαται κανεις αλλος?
Add me !
PSN : geogokussj4
XBox Live : geogokussj4
console and game hunter
32 χώρες στην Ευρώπη ή παγκοσμίως;
Όπως και να' χει, είναι πολύ παραπάνω από τις χώρες της MS...
Έμενά μου εχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι την ελλαδα την κατατάσσουν στην ίδια κατηγορία (μην πω και χειρότερη) με τις χώρες αυτές που ανέφερες. Άσε που παγκοσμίως όταν αναφέρουν την οικονομική κρίση η πρώτη χώρα που τους έρχεται στο μυαλό είναι η Ελλάδα με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Anyway μακάρι να είμαι λάθος
Πρεπει να ειναι η Ελλαδα εδω τα τελευταια exclusives εχουν ΟΛΑ ελληνικους υποτιτλους...
Last edited by Kkritikos; 20-08-2013 at 22:15.
MajereMP44 (21-08-2013),odytsak (20-08-2013)
Μπα, όσο είμαστε μέσα στο μνημόνιο/ευρώ θα μας υπολογίζουν... ένα από τα λίγα καλά, lol.
Bookmarks