Kkritikos (20-08-2013)
Αν το πάμε βάση χρηστών Internet υπηρεσιών είμαστε στο όριο...
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...Internet_users
Νομίζω ότι οι 32 χώρες αφορούν Αμερική και Ευρώπη, αφού δεν είπε τίποτα για Ιαπωνία και Ασία. Μάλλον επέλεξε να σπρώξει πρώτα σε αυτές τις περιοχές και βλέπουμε. Αφενός είμαι αισιόδοξος ότι μία παγκόσμια κατάταξη όπως και να το δει κανείς την έχει εντός των 30 πρώτων χωρών η Ελλάδα ακόμη και φουλ στην κρίση, αφετέρου αν ήδη έχει φάει φτύσιμο επίσημα για κάνα εξάμηνο από την Microsoft δεν θα χάσει κάτι σημαντικό η Sony να μας φτύσει για κάνα τρίμηνο ή και εξάμηνο και αυτή.
Περιμένουμε επίσημη λίστα από Sony, για σιγουριά.
Sorry παίδες απλά να μην διαβάζω όλο το thread.. Σαν ανακεφαλαίωση τι είχαμε??
Shadow of the Beast
Everybody has gone to the Rapture
Αυτά πήρε το μάτι μου.. Τι άλλο?? Απο Naughty Dog είχαμε τίποτα? Ημερομηνία κυκλοφορίας?
"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"
Τιποτα σπουδαίο από τα δυνατά first party στούντιο.
καλυτερες τιμές σε παιχνίδια του PS4 σε όσους έχουν ήδη του PS3 (θεωρω ότι αφορά μόνο την ψηφιακή διανομή), δυνατότητα remote play μέσω του Vita αν κατάλαβα καλά για ΟΛΑ τα παιχνίδια του PS4. Αυτά... Α, και για όσους κλείσουν συνδρομή plus ενός χρόνου άλλες 90 μέρες δώρο (3 μήνες).
FotisGRC (20-08-2013)
μου αρεσει που λεγατε καποιοι οτι θα μαθουμε ποσοι ram θα τρωει το game os...
Ευχαριστώ πολύ Slay!
"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"
Μάλλον η Ελλάδα δεν είναι τελικά στις 32 πρώτες χώρες... Περιμένουμε νέα ημερομηνία για εμάς.
Entertainment Inc. (SCEI) today announced that the PlayStation®4 (PS4™) (CUH-1000A series) computer entertainment system will launch on November 15, 2013 in the Canada and U.S., and from November 29, 2013 in Europe including Australia, Austria, Belgium, Denmark, Finland, France, Germany, Ireland, Italy, Luxembourg, Netherlands, New Zealand, Norway, Poland, Portugal, Russia, Spain, Sweden, Switzerland, and the United Kingdom. The PS4™ will also launch in the following 10 Latin American countries on November 29: Argentina, Brazil, Chile, Colombia, Costa Rica, El Salvador, Guatemala, Mexico, Panama and Peru*1.
Big Ben, London, UK
--------------------------------
Science fiction
Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)
Last edited by Dragonpaul; 20-08-2013 at 23:25.
Ωραία μας έγραψε και η Sony...
Πριν λίγους μήνες έλεγε ότι θα έρθει Ελλάδα ταυτόχρονα...
Οποτε no Greece για τις 29 Νοεμβρη. Σιγα μην ειμασταν...
Ας ελπισουμε τωρα οτι δεν θα αργησει να ερθει και απο τα μερη μας, πιστευετε οτι παμε για 2014;
Σκέφτομαι να ρίξω άκυρο και να περίμενω ένα Uncharted 4 bundle. Έτσι κι αλλιώς τα PS+ games θα τα παίρνω και χωρίς PS4.
Wishful thinking είναι το UC4 για πολύ κόσμο. Τα παιχνίδια που έχουν δείξει μέχρι τώρα δεν είναι αυτό που λέμε βαρύ πυροβολικό IMHO.
Bookmarks