Page 111 of 458 FirstFirst ... 1161101107108109110111112113114115121161211 ... LastLast
Results 2,201 to 2,220 of 9148

Thread: Xbox One

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    https://twitter.com/majornelson/stat...34086293950465

Major Nelson:

Αυτο με τις μπαταριες δεν μπορω να το ξεπερασω με τιποτα, ΚΛΑΙΩ.
    Πόσο να κοστίζει πια μια μπαταρία λιθίου; Η MS είναι κολλημένη σε εποχές Game Gear...

Quote Originally Posted by Nek_Food View Post
    Γιεαπ και προσωπικά μπορεί να μην με ενδιέφερε για αγορά το One (ούτε τώρα για year1 και βάλε) αλλά η κάθε αλλαγή είναι θετική και προς το καλό των core gamers, όπως και τα νέα περί πιθανότητας backwards compatibility:

http://www.dailygame.net/videogames/...sible-says-rep
    Για hardware BC δύσκολο, εκτός αν εννοεί συμβατότητα με το πρώτο Xbox που ήταν x86.

Quote Originally Posted by Slay View Post
    πολυ αμφιβαλω, ειδικα σε μια εταιρεια σαν την MS, τις αποφασεις να τις παιρνει ενα μονο ατομο
    Ακριβώς. Ο Mattrick ήταν ένας αναλώσιμος frontman.

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    αχαχααχχααχ με έκανες και γέλασα πανάθεμά σε!

Εξυπακούεται ότι δεν λαμβάνει 1 άτομο τις αποφάσεις. Αντιθέτως, για λόγους καθαρά οικονομικούς (να μην πέσει η μετοχή), το "φταίξιμο" επωμίζεται 1 άτομο (να αυτός φταίει, τον αλλάξαμε τώρα, οπότε είδατε τι ωραίες και καλές αποφάσεις έχουμε πλέον; και το όποιο ανά την υφήλιο γιδιστάϊν το χάφτει σαν ταραμά).....
    Μην πας μακριά, γιατί τα ίδια γίνονται και στην πολιτική με τους «ανασχηματισμούς» (άλλαξε ο Μανωλιός...). Παντού τα χάφτει το πόπολο...

Quote Originally Posted by personGR View Post
    Ωωωω, όχι και στις κονσόλες αυτή η ηλιθιότητα, αρκετά με το αίσχος του Android, δε θέλω και μια παιχνιδομηχανή να κολλάει με λίγο παραπάνω πίεση...
    Εγώ βλέπω ότι μετά το φιάσκο του RROD προσπαθούν να καλύψουν τον κώλο τους όσο μπορούν. Δεν το αποκλείω να έχει το ίδιο feature (PowerNow) και η APU του PS4.

Σίγουρα θα είναι σπαστικό την περίοδο του ελληνικού καλοκαιριού, αλλά καλύτερα θα είναι να βγάζει ένα μήνυμα "APU is overheating - shutting down the game" και έτσι να σε προειδοποιεί να ανοίξεις κάποιον ανεμιστήρα/air conditioner, παρά να πάθει ζημιά το τσιπάκι.

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by WolfRathmA View Post
    ^^ τι εννοείς;
    Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    αν μετράς μόνο το PS Brand, είναι 4η Γενιά.

Αν μετράς σωστά, πρέπει να είμαστε στην 12η - 13η Γενιά κονσολών (μια έρευνα / μελέτη / άρθρο που είχα γράψει το 1996 είχαμε φτάσει στην 8η-9η Γενιά μετρώντας και το PSX).

Η πλάκα είναι ότι ο Λεωνίδας κάτι άλλο υποννοεί.
    Εννοω οτι η γενια κονσολων που διανυουμε τωρα θεωρειται (απ'οσα ξερω τουλαχιστον) η . Και αυτο το ξερω εγω που δεν εχω κανει και μαστερ στην ιστορια των βιντεο-παιχνιδιων. Ακουγεται καπως να δουλευεις στην βιομηχανια και να υπολογιζεις μονο τα PS (το πρωτο εκ των οποιων το ειδαμε στην 5η γενια!).

ΥΓ. Λευτερη 12η-13η;; Καπου με εχασες
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Καλημέρα!

Λεωνίδα, μετρώντας από τις πρώτες κονσόλες (mid 70s) τόσες γενιές βγαίνουν! 8η-9η Γενιά ήταν το Megadrive / SNES / Neo-Geo / CDTV / 3DO / CD32.

psx3: συμφωνώ, καθώς αν δεν έχει βάλει άρτιο σύστημα (έως και υπερ-άρτιο) σύστημα ψύξης η Sony, το βλέπω κι εγώ να χρησιμοποιούν την δυνατότητα του jaguar να χρονίζεται αυτόματα σε χαμηλότερη συχνότητα (άλλωστε γι' αυτό τον κατασκεύασε η AMD, με στόχο τα laptop που θέλουν δυναμική εξοικονόμηση ενέργειας για περισσότερες ώρες στην μπαταρία, άσχετα αν MS/Sony τον επέλεξαν για τις κονσόλες τους). Και θα τραβάμε τις κwloτριχές μας από τα γέλια σε βαριά παιχνίδια, παίζοντας σε θερμοκρασίες 25+ βαθμών εντός δωματίου (κάτι που βέβαια δεν κάνω ποτέ).

ΥΓ: Μην δίνετε και τόσο μεγάλη σημασία στην Wikipedia, έχει "καταστρέψει" πολύ κόσμο. Όταν γράφαμε εμείς άρθρα και μελέτες, που τα περισσότερα κιόλας τα ζήσαμε real life και τα καταγράφαμε επιτόπου, η Wikipedia απλώς δεν υπήρχε καν. ΟΚ, ναι το ξέρω ότι "υποτίθεται" πως ελέγχεται τι γράφεται στην Wikipedia, αλλά πάμπολλες φορές έχω εντοπίσει τραγικά λάθη: άλλα έζησα, άλλα έμαθα και εν τέλει άλλα διαβάζω σε αυτή. Μάλιστα έχω ανατρέξει σε βιβλία και περιοδικά της εποχής καθώς αρκετές φορές διάβασα κάτι που "δεν μου καθόταν καλά", δηλαδή κάπως αλλιώς το θυμόμουν......οπότε ανέτρεξα στην βιβλιοθήκη μου ώστε να τσεκάρω την μνήμη μου. Ε, τις περισσότερες φορές (για να μην φανώ υπερβολικός και πω "όλες") δεν είχα κάνει λάθος εγώ παρά οι "συγγραφείς" της Wikipedia καταχώρησης που διάβαζα. Ιδιαίτερα όσο αφορά παλιούς home υπολογιστές, mainframe και κονσόλες 70s-80s, πολλές πληροφορίες είναι δραματικές.
    Last edited by Lefteris_X; 18-08-2013 at 11:02.

PS4forums Addict Giorgos78's Avatar
    PSN ID
    Giorgos78GRE

γιατι ΔΕΝ παιρνω xbox:
    α) drm προσπαθεια-αποτυχια να με μαμισει (ηθικο κοματι)
    β) φιμες κακοτεχνιας της κονσολας (overheating-yold)
    γ) ποιο "αδυναμο" απο το PS4
    δ) απουσια ελληνικου xboxlive στο dayone

γιατι παιρνω xbox:
    α) δoκιμασμενη ποιοτητα xboxlive (δεν γνωριζω τι γινετε στο ps3)
    β) direct x (καλυτερο απο openGL ? ποιο dev friendly ?)
    γ) τελειο χειριστιριο

γενικα αν εχεις αυτα στο μυαλο σου παιρνεις xboxone 1-2 χρονια μετα το release ωστε να τσεκαριστει το hardware αλλιως το ρισκαρεις (μπορεις να πληρωσεις extra εγγυηση στον public +30 ευρο για 3 χρονια)

dayone το ps4 ειναι μονοδρομος πιστευω (το online του με φοβιζει λιγο)

παντος το ps4forums απο το λιγο που εχω δει...εχει τρελα funboys ακομα και στα στελεχη του... δηλαδη καποιος που θελει να δει τι πραγματικα παιζει με κονσολα sony εδω μεσα δεν μπορει, ξεχαστε το! Μονο για κοινονικοποιηση και ισως για πωληση-αγορα μεταχειρισμενων σθμφερει το site.

εγω 2 ερωτισεις που εκανα για το online του ps3 για το directx vs openGl (επιδη ΔΕΝ γνωριζω και θελω καποιος να μου πει ΑΝ ξερει .....αστο εκλεισε το θρεντ πριν καν ανοιξει...και κριμα γιατι εδω ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ τυχων προβληματα της sony

πχ ρωτας αν εχει καποιο προβλημα το ps3 ονλινε kai ΚΑΝΕΝΑΣ δεν αναφερει τον 1 μηνα off που ειχαν με το hacking των account .....μηλαμε για ομαδικη γαργαρα. Ειναι κριμα να υπαρχουν funboys σε ελληνικο gameing community. Πραγματικα δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα. Εγω μετα απο 7 χρονια xbox παιρνω παλι playstation.
    Last edited by Giorgos78; 18-08-2013 at 13:12.

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Quote Originally Posted by Giorgos78 View Post
    παντος το ps4forums απο το λιγο που εχω δει...εχει τρελα funboys ακομα και στα στελεχη του... δηλαδη καποιος που θελει να δει τι πραγματικα παιζει με κονσολα sony εδω μεσα δεν μπορει, ξεχαστε το! Μονο για κοινονικοποιηση και ισως για πωληση-αγορα μεταχειρισμενων σθμφερει το site.

εγω 2 ερωτισεις που εκανα για το online του ps3 για το directx vs openGl (επιδη ΔΕΝ γνωριζω και θελω καποιος να μου πει ΑΝ ξερει .....αστο εκλεισε το θρεντ πριν καν ανοιξει...και κριμα γιατι εδω ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ τυχων προβληματα της sony

πχ ρωτας αν εχει καποιο προβλημα το ps3 ονλινε kai ΚΑΝΕΝΑΣ δεν αναφερει τον 1 μηνα off που ειχαν με το hacking των account .....μηλαμε για ομαδικη γαργαρα. Ειναι κριμα να υπαρχουν funboys σε ελληνικο gameing community. Πραγματικα δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα. Εγω μετα απο 7 χρονια xbox παιρνω παλι playstation.
    Εγω απορω γιατι εισαι ακομα εδω μεσα αφου το forum δε σε καλυπτει και δεν ειναι επαρκες για εσενα. Για αγοραπωλησιες αμα θες, υπαρχουν δεκαδες sites που μπορεις να απευθυνθεις και ετσι δε χρειαζεται να τρως στη μαπα και τα "στελεχη fanboys" του forum, οπως και τα υπολοιπα "απροθυμα" μελη του να σε βοηθησουν. Οντως δε εχουμε να χωρισουμε τιποτα, αλλα με αυτα που λες δε φαινεται να το εννοεις. Ποτε δε ρωτησε καποιος κατι εδω μεσα (ακομα και αν αυτη η ερωτηση αφορουσε αλλη κονσολα) και να μην παρει απαντηση απο παιδια που γνωριζουν. Εχει μεγαλη σημασια, ομως, το πως θετεις την ερωτηση. Για ψαξε το λιγο αυτο. Κι εγω που ειχα xbox εχω κανει απειρες ερωτησεις και εχω βοηθηθει σε ολες.
    Πριν κανεις την κριτικη απενταντι σε ενα ολοκληρο forum, σκεψου λιγο τι μπορει να εχεις κανει λαθος εσυ.

6. The Following 12 Users Say Thank You to Dragonpaul For This Useful Post:

enstikto (20-08-2013),FotisGRC (18-08-2013),hakoo (18-08-2013),Leon_DiZ (18-08-2013),MajereMP44 (18-08-2013),modecris (18-08-2013),Nikoladim (20-08-2013),PDS (18-08-2013),psx3 (18-08-2013),Slay (18-08-2013),Stefanos (18-08-2013),Valkyre (18-08-2013)

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Καλα βρε φιλε τα θες και τα λες? Δλδ σου ακουγεται προβλημα το οτι χακαραν το psn οταν μουχουν χακαρει το hotmail μου 5 φορες? Ειναι κατι που εγινε μια φορα και εναν καιρο και εδωσε δωρεαν παιχνιδια αμεσως μετα που ξανα-ανοιξε το psn.Απο εκει και περα τι ρωτας για το psn του PS3, αφου θα αναβαθμιστει σε υπηρεσια συνδρομητικη στο ps4? Θα ειναι η μερα με τη νυχτα απο ποιοτητα και ειναι και το λογικο.Για δωρεαν υπηρεσια μεχρι στιγμης δεν συγκρινεται η ποιοτητα του psn.Αν δε γινεις και Plus τοτε απλα παιζεις σε αλλο επιπεδο απο οτιδηποτε κυκλοφορει.

Οι χαρακτηρισμοι για τα funboys ειναι βασιμοι μεχρι ενος σημειου ΑΛΛΑ θα σου πω ευθεως οτι ειναι και δικαιολογημενοι αυτον τον καιρο εξαιτιας της ΑΛΗΤΕΙΑΣ που δοκιμασε να κανει η MS στο χωρο του gaming.Και προφανως ουτε να φτυσω (και αλλα μελη εδω μεσα) τετοιες εταιρειες οχι να κανω και λιστα με τα υπερ και τα κατα...Με εσενα και καθε παιδι γενικα και αοριστα δεν εχω να χωρισω κατι αλλα στο θεμα gaming ΝΑΙ ειναι κουφο να στηριζει καποιος απο την Ελλαδα μια κονσολα που δεν ενδιαφερεται για τους εκτος Αμερικης.Το απεδειξε και θα συνεχισει να το αποδεικνυει.Αν χαρακτηριζομαι funboy για τις παραπανω αποψεις μου, δεν εχω κανενα προβημα.
    Satan has left his killing floor
    PS4

8. The Following 2 Users Say Thank You to MajereMP44 For This Useful Post:

AgentPrinny007 (18-08-2013),Kkritikos (18-08-2013)

Α γεια σου Παύλο! Ετσι όπως τα ανοίγεις ρε Γιώργη τα thread πως θες να σου απαντήσουν?

Μπαίνεις σε PSforum και αρχίζεις.. Online Xbox vs Online PS3.. "Eχω ακούσει οτι το Online του PS3 είναι για τα μπάζα γιατί κολλάει, δεν έχει cross game chat, έπεσε 1 μήνα, αργεί το download και του Xbox είναι Top γιατί το πληρώνουμε"

Ε τι θες να σου απαντήσει ο άλλος?? Κάτσε στο xbox και μην πάρεις PS4..

Σε ότι thread έχεις ανοίξει, το ύφος σου ήταν επικριτικό, επιθετικό και έκανες συνέχεια συγκρίσεις.. Και δεν το λέω μόνο εγώ αυτό..

Κοίτα λίγο στον καθρέφτη,μήπως δημιουργείς εσυ πρόβλημα.. μην τα ρίχνεις όλα στα fanboys.. Φιλικά πάντα.
    "You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"

10. The Following 2 Users Say Thank You to FotisGRC For This Useful Post:

MajereMP44 (18-08-2013),PDS (18-08-2013)

PSN ID
    Lefteris_X

μάλλον πρέπει να κάνεις εκτενέστερη έρευνα στα τοπικ, γιατί τουλάχιστον κάποια παιδιά + ο υποφαινόμενος έχουμε ρίξει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ κατεβατά αναλύσεις για:

το hardware του PS3.
    το hardware του Xbox 360.
    το hardware του PS4.
    το hardware του Xbone.

το Xbox Live!
    το PSN.
    το ΚΡΑΞΙΜΟ / ανάλυση για το PSN hack.

και φυσικά, για το τι εστί άρτιος προγραμματισμός (μέσα σε αυτά αναφέρονται καθαρότατα οι τεχνικές προγραμματισμού).

Και τέλος, ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ και δεν μπορεί να αποδοθεί, μεταφερθεί και εν τέλει, εμπεδωθεί / κατανοηθεί με απλές απαντήσεις "Direct X vs OpenGL". Είναι σαν κάποιος που δεν έχει ιδέα από λειτουργία μοτέρ εσωτερικής καύσεως να ρωτά "Δίχρονος κινητήρας VS Τετράχρονου; Ποιες οι διαφορές; ".........ε, αν σου απαντήσει κάποιος "ο ένας κάνει τον κύκλο σε 2 χρόνους και ο άλλος σε 4 χρόνους" νομίζεις θα καταλάβεις κάτι, αν δεν ξέρεις πολύ καλά την δομή ενός κινητήρα;

ψάξου εκτενώς και θα βρεις απαντήσεις.

12. The Following User Says Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

MajereMP44 (18-08-2013)

Ο Γιώργος είναι πολύ νέος (στο παρόν forum) για να θυμάται το χέσιμο που είχαμε ρίξει στην Sony την περίοδο του PSN hack... τα υπόλοιπα ασχολίαστα απλά. Δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι.

14. The Following User Says Thank You to psx3 For This Useful Post:

MajereMP44 (18-08-2013)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

εν τω μεταξυ τα περισσοτερα παιδια τα οποια ο Γιωργος θεωρει "fanboys" (και ΕΛΕΟΣ οχι funboys... ελεος... fan = φανατικος, fun = o χαβαλες) εχουν και xbox 360 οπως κι εγω αλλωστε και εχουμε ριξει απειρο κραξιμο στο ps3 ανα τους καιρους...

μαλλον πρεπει να σκεφτομαστε και λιγο πως διατυπωνουμε τις ερωτησεις και με τι στυλ γραφουμε...

PS4forums Addict Giorgos78's Avatar
    PSN ID
    Giorgos78GRE

Quote Originally Posted by FotisGRC View Post
    Α γεια σου Παύλο! Ετσι όπως τα ανοίγεις ρε Γιώργη τα thread πως θες να σου απαντήσουν?

Μπαίνεις σε PSforum και αρχίζεις.. Online Xbox vs Online PS3.. "Eχω ακούσει οτι το Online του PS3 είναι για τα μπάζα γιατί κολλάει, δεν έχει cross game chat, έπεσε 1 μήνα, αργεί το download και του Xbox είναι Top γιατί το πληρώνουμε"

Ε τι θες να σου απαντήσει ο άλλος?? Κάτσε στο xbox και μην πάρεις PS4..

Σε ότι thread έχεις ανοίξει, το ύφος σου ήταν επικριτικό, επιθετικό και έκανες συνέχεια συγκρίσεις.. Και δεν το λέω μόνο εγώ αυτό..

Κοίτα λίγο στον καθρέφτη,μήπως δημιουργείς εσυ πρόβλημα.. μην τα ρίχνεις όλα στα fanboys.. Φιλικά πάντα.
    στο μυαλο σου μεταφραζεις αυτα που λεω μεσα απο το "fanboy φιλτρο" ....πες μου που ειπα αυτα που λες! Αυτο ακριβως ειναι "fanboyσμος"

να τα 2 θρεντ απλων ερωτησεων!.

http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...B5%CF%84%CE%B5

http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...ctX-or-Open-GL

και στην τελικη που το κακο να ρωταμε ποιο ειναι καλυτερο?

Εστω και αν το υφος καποιου ειναι επιθετικο για μια ΚΟΝΣΟΛΑ.... "εσυ" γιατι να εχει αμυντικο υφος? Μια ακρη προσπαθουμε να βγαλουμε εμεις οι ποιο ασχετοι...και οι ασχετοι ειναι που ψαχνουν περισοτερο και κανουν συγκρισεις....... 400-500 ευρο θα δωσουμε....και δεν εχουμε μαντιλι να κλαψουμε .....lol
    Last edited by Giorgos78; 18-08-2013 at 14:53.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^ καλα οτι του φανει του λολοστεφανη... δεν προκειται να κατσω να ασχοληθω, τα υπολοιπα παιδια (νεα και μη) γνωριζουν την προσφορα μου στις συζητησεις, το αν ενδιδω σε φανμποιστικα σχολια και ποσο εχω κραξει οτι βρισκω λαθος.

συν τοις αλλοις απο οτι βλεπεις πολλα παιδια εχουν σχηματισει την γνωμη οτι αν καποιος προσπαθει να αναψει φανμποιστικες φωτιες εισαι εσυ.

καλο δρομο.

ΥΓ: τα vs threads θεωρουνται flamebait material και συνηθως ειναι το μερος οπου γινεται ο χαμος απο φανμποις...και προφανως γι αυτο ολα τα παιδια το πηραν στην πλακα για να μην κανουν το χατηρι σε αυτους που επιθυμουν να κανουν το θρεντ αντρο φανμποιστικων σχολιων
    Last edited by Valkyre; 18-08-2013 at 14:42.

Elite stavros88's Avatar
    PSN ID
    ocelot14gr

οτι να ναι.το ιδιο ΑΚΡΙΒΩΣ ποστ εχει κανει σε xbox φορουμ και εκει κανεις δεν τον παιρνει στα σοβαρα

Elite GRZEUS's Avatar
    PSN ID
    NecegoR
    Name
    chris black

Προς Γιώργο να του πω οτι και το Xbox live είχε πέσει θυμα hack απλα η ms το έκανε γαργαρα φιλε μου. Απλα η Sony αποφάσησε να κλείσει ολους τους server για ασφάλεια των χρηστών ενω η ms εκλεισε αρχικα μερικούς server ώστε να λυσει το πρόβλημα και μετα τους άνοιξε και έκλεισε τους αλλους μίσους server. Και κανεις δεν κατάλαβε τιποτα.....

Ο γιοργος παιζει να είναι το άτομο απο το myxbox.gr που αναρωτιούνταν αν η ddr3 ειναι καλυτερη απο την gddr5. Γενικά του αρέσει να του λένε τα καλυτερα για το Xbox και οτι είναι η καλύτερη κονσολα......

Quote Originally Posted by stavros88 View Post
    οτι να ναι.το ιδιο ΑΚΡΙΒΩΣ ποστ εχει κανει σε xbox φορουμ και εκει κανεις δεν τον παιρνει στα σοβαρα
    Ενδιαφέρον... δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ειπωθεί κάτι άλλο.

Elite Dikakom's Avatar
    PSN ID
    kdim87

Ας αλλάξω θέμα πριν καταλήξει διαμάχη και χαλάσει ένα ως επί το πλείστον καλό ενημερωτικό thread για το Xbox One.

Όλες οι εταιρίες έχουν τα καλά τους σημεία και τα μελανά τους. Προσωπικά, με την προϋπόθεση να μπορώ να αντεπεξέλθω οικονομικά προ-παρήγγειλα και τις δύο, ειδικά με την τελευταία προσφορά Κωτσόβολου, αφού τέτοιες τιμές και στα δύο θα δούμε μετά από χρόνια στην Ευρώπη.

Όσον αφορά την υποστήριξη σίγουρα ένα κατοικος Αγγλίας και Αμερικής θα εκμεταλευτεί στο έπακρο το Xbox One αλλά από την άλλη εκτιμώ την προσπάθεια της Sony Hellas που υποτιτλτίζει ή μταγλωτίζει μεγάλες αποκλειστικές κυκλοφορίες. Εκεί που μου τα χαλάει η Sony και είπαν ότι θα το σταματήσουν είναι με τα online passes που μέχρι και η EA τα κατήργησε,, δηλαδή με πειράζει που θα δανείσω ή θα δανειστώ το The Last of Us για παράδειγμα και δεν θα μπορώ να γευτώ το online κομμάτι.

Spoiler!

PSN ID
    Lefteris_X

προφανώς η δική μου απάντηση δεν σου άρεσε Giorgios78, αλλά πιο πολύ αυτή του Παύλου, την οποία ερμήνευσες κατά το δοκούν.

Μάλιστα.

Αντί δηλαδή, να βοηθηθείς από την προτροπή μου να ερευνήσεις το φόρουμ (άρα και να πάρεις τις απαντήσεις / πληροφορίες που αναζητάς) επέλεξες να σχολιάσεις κακεντρεχώς και εντελώς biased την απάντηση του Παύλου (Dragonpaul).........η οποία προκλήθηκε από εσένα τον ίδιο και το αιχμηρό στυλ του προηγούμενου ποστ σου.

Από εκεί και πέρα, φαίνεται η διαφορά μεταξύ του "θέλω να με βοηθήσετε παίρνοντάς με από το χεράκι και ταΐζοντας με μπουκιά - μπουκιά την όποια γνώση / πληροφορία" και του "θα ήθελα πληροφόρηση, την οποία ενδιαφέρομαι να την βρω από υπάρχουσες συζητήσεις στο φόρουμ, καθώς είμαι ΛΙΑΝ νέος εδώ μέσα, άρα σίγουρα στο παρελθόν θα έχουν γίνει τέτοιες αναλύσεις".

Α! και βέβαια "θα ήθελα να μάθω πως λειτουργούν πολύπλοκες εσωτερικές διαδικασίες λογισμικού και υλικού, παρόλο που είμαι πλήρως αδαής περί αυτών. Συνεπώς θα ήθελα απαντήσεις απλές, κατατοπιστικές και άμεσες." ΟΚ. Δε νομίζω ότι απαιτείται περαιτέρω σχόλιο.

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Default Xbox One

Μιλάτε με άνθρωπο τώρα που έχει ανοίξει thread "Ειμαι-ο-Giorgos78-στο-xbox360-αλλα-θα-παρω-PS4.-Μπορω-να-εχω-το-ονομα-Giorgos78???
    http://www.ps4forums.gr/vb/showthread.php?t=13863"

Δηλαδή κλαίω πραγματικά...

Έχω γνωστό μες τη Sony πάντως που μπορεί κάτι να κάνει για τη πάρτη σου για το username. Πες μου να σου δώσω το τηλέφωνο αν είναι! Αχαχα...

Quote Originally Posted by Giorgos78 View Post

γιατι παιρνω xbox:
    β) direct x (καλυτερο απο openGL ? ποιο dev friendly ?)

Dev friendly;;; Θα γίνεις developer και σε απασχολεί δηλαδή αυτο;

Α, όχι. Ανησυχείς μήπως πέσει η κονσόλα σε κανέναν άμπαλο dev και δε ξέρει πως να το χειριστεί;

Κλαίω πραγματικά!
    Last edited by WolfRathmA; 18-08-2013 at 16:55.
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

24. The Following User Says Thank You to WolfRathmA For This Useful Post:

modecris (18-08-2013)

Ναι, λες και το OpenGL είναι τρομερά δύσκολο API και το porting από το Direct3D είναι άθλος...

26. The Following User Says Thank You to psx3 For This Useful Post:

WolfRathmA (18-08-2013)

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Anyway. Κακός ασχολούμαστε και κακός χαλάμε το thread.

Move along...
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Bookmarks

Bookmarks