κι εγω το slim 360 εχω και δεν μπορω να πω δεν εχει παρουσιασει το παραμικρο. Νομιζω θα ηταν αυτοκτονια εαν για μια ακομη φορα δεν εφτιαχναν αξιοπιστο μηχανημα... δεν τους παιρνει. Ισως και γι αυτο να ηταν τοσο συντηριτικοι με τα specs του XBOX1....
κι εγω το slim 360 εχω και δεν μπορω να πω δεν εχει παρουσιασει το παραμικρο. Νομιζω θα ηταν αυτοκτονια εαν για μια ακομη φορα δεν εφτιαχναν αξιοπιστο μηχανημα... δεν τους παιρνει. Ισως και γι αυτο να ηταν τοσο συντηριτικοι με τα specs του XBOX1....
Απο τα 800 στα 853mhz, κατι που οπως διαβαζω μεταφραζεται σε 6,5% αυξηση επιδοσεων. Θετικο αλλα και παλι ξεκαθαρα υστερει σε σχεση με την gpu του ps4.
Προφανως και το "50% more raw power" δε σημαινει οτι τα παιχνιδια θα ειναι 50% καλυτερα στο ps4, ως γνωστον η διαφορα θα εξαρτηθει απο διαφορους παραγοντες και πιθανον αυτη δεν θα ειναι μεγαλη σε αυτα που θα δουμε αλλα πραγματικα εχουν πλακα τα xbox fanboys που βλεπω οτι εχουν αναθαρρησει σημερα...με κυριοτερο επιχειρημα τους να ειναι το "τι εχουν να πουν τωρα τα sony fanboys για το 50%"...
Τεσπα, καλο ειναι αυτο που εγινε, γενικοτερα η ms απο τη στιγμη που εφυγε αυτος ο καραγκιοζακος ο Mattrick εχει κανει σωστες κινησεις, για καποιους κωλοτουμπες για αλλους απλα marketing και μονο θετικο μπορει να ειναι αυτο για το next gen gaming και τους gamers. Οι λογοι γνωστοι και χιλιοειπωμενοι.
Last edited by kostasb13; 05-08-2013 at 13:29.
Καλυτερα να μασας...
Sent from my MT27i using Tapatalk 4
Big Ben, London, UK
--------------------------------
Science fiction
Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)
Εμένα μου έχει καρφωθεί η εξής σκέψη στο κεφάλι, προσπαθώντας να εξηγήσω το λόγο που ξαφνικά ανέβασαν το ρολόι της GPU κατα μόλις 53MHz, μια αύξηση που δεν κλείνει αισθητά την ψαλίδα με το PS4. Και η σκέψη είναι η εξής:
Οι devs στα πρώτης γενιάς multiplatform δεν θα μπορούσαν να κρατήσουν τα 30fps, παρόλη τη μείωση στην ανάλυση που πιθανώς να έκαναν συγκριτικά με την έκδοση για PS4. Πιθανότατα για να διατηρήσουν κοινά assets το framerate στο Χ1 να έπεφτε στα ~25fps, ακόμα και σε χαμηλότερη ανάλυση. Όμως με μια αυξηση στο ρολόι + λίγο καλύτερο optimization να πετυχαίνουν τα πολυπόθητα +5fps ώστα να φτάσουν στα 30...
Δεν νομιζω οτι τα 53HZ δινουν 15-20% αυξηση στο framerate... αποκλειεται, μιλαμε για πολυ μεγαλη βελτιωση τα +5 frames για να μπορουν να την δωσουν 53 ψωροΜΗΖ
Επειδη το διαβασα κι εγω οτι τα 53MHz αντιστοιχουν σε ενα ελαχιστο ποστοστο raw αποδοσης, θεωρω οτι ο λογος που το εκαναν ειναι για να τους δωθει καποια αλλη ελευθερια/δυνατοτητα μεσω της αυξησης αυτης, μπορει δλδ τα 53MHz αυτα να ειναι ασημαντα σε σχεση με την γενικη εικονα αλλα για το συγκεκριμενο hardware να ειναι πολυτιμα για να "ξεκλειδωσουν" κατι αλλο.
Παιδιά η αύξηση στο framerate δεν είναι 100% ανάλογη(π.χ. 10% αυξηση στο ρολόι=10% αυξηση στα fps) με την ταχύτητα του ρολογιού .
Αν οι devs πετύχαιναν 23-25fps στο 800 Mhz είναι πιθανό μια αυξηση κατα 53 Μhz μαζί με λίγο καλύτερο optimization να τους πάει στα 28-30fps...
^^ Πασο φιλε μου, δεν εχω τις απαραιτητες τεχνικες γνωσεις σιγουρα, απλα απο αυτα που διαβασα και χρησιμοποιωντας λιγο την φαντασια μου, μου φανηκε πολυ να ανεβει τοσο το framerate. Ξαναλεω ομως οτι δεν γνωριζω οποτε μονο υποθεσεις εκανα.
Αν πάντως κατάφερε η MS να πουσάρει chip των 5 billion transistors, τότε τι εμποδίζει την Sony να κάνει το ίδιο με chip των 3 billion transistors;
Ο μόνος πιθανός περιοριστικός παράγοντας είναι το σύστημα ψύξης του PS4, το οποίο ακόμα δεν το έχουμε δει. Ελπίζω να μην έγιναν θυσίες λόγω της compact κατασκευής...
Καλα συγνωμη η m$ δεν ηταν να κανει downgrade για να μην καει το 1?Τωρα θα το πουσαρει κ απο πανω????
Μπορεί να ήταν προσωρινό πρόβλημα με τις πρώτες φουρνιές wafers.
Γιατί η ιστορία με το RROD τους κόστισε 1 δις $, χώρια η ζημιά στο brand reputation...
Σιγα μην τους νοιαζει το brand reputation εχουν sheeps αυτοι...
Will the Game DVR capture at the source resolution? i.e. will Forza 5 clips capture at 1080p and 60fps? And where can Game DVR clips be uploaded to?
WHITTEN: Game DVR captures beautiful clips at 720p 30fps.
http://uk.ign.com/articles/2013/08/0...about-xbox-one
Source:http://www.4players.de/4players.php/...verbrauch.html
According to the article 4Players.de was able to directly talk to MS after the 53MHZ GPU bump.
Μαλλον καπου εδω τελειωνουν τα ονειρα για οποιους περιμεναν καποιο spec upgrade.Q: Are there still any of the other parts of the hardware, e.g. RAM, HDD, CPU clock speed etc., potentially subject to change or are the specs more or less set in stone with the tweak of the GPU ?
A: The changes Marc detailed regarding the clock speed of the GPU were software changes to the OS. Building a console like Xbox One entails years of planning, supply chain management, purchasing agreements for components, etc and is for the most part locked at the time you start to put development kits into the hands of developers.
Μα όλες οι Radeon GPUs έχουν ειδικό κύκλωμα (ξεχωριστό από τα CUs) για H.264 decoding/encoding. Συνεπώς δεν υπάρχει λόγος να σπαταλάνε CPU πόρους...
Μπορει στο modification για να χωρεσει η esram να κοπηκαν πραγματα απο την GPU, δεν το ξερουμε. Μπορει γενικως να εχουν κοπει πραγματα και απο τις δυο κονσολες γιατι δεν μιλαμε για ξεχωριστη καρτα αλλα για APU που το die space ειναι περιορισμενο, αλλιως για ποιο λογο και η σονυ πηγε σε ξεχωριστο τσιπ για το encoding?
Bookmarks