Τί εννοείς Βαγγέλη,έχει bug το game?
Τί εννοείς Βαγγέλη,έχει bug το game?
PDS (16-06-2013)
Αν στο κάνει και με άλλα dual layer δισκάκια, τότε είναι σημάδι ότι ψοφάει σιγά-σιγά το Blu-Ray laser. Ποιό PS3 μοντέλο έχεις;
Το forum της ND είναι γεμάτο από προβλήματα (από ψόφια laser lens, μέχρι και YLOD)...
Υποτίθεται ότι ήταν πρόβλημα του server τους που μαζεύει SP stats και ότι το φτιάξανε. Αν θες να είσαι σίγουρος 100%, βγες από το PSN.
PDS (16-06-2013)
Eχω διαβασει οτι καθυστερει πολυ το loading στην αρχη.Σε μενα καθυστερει να δει και το δισκακι.Οταν μπω ομως κανενα κολλημα.
Οχι με αυτο μου το κανει μονο.Αν και δεν παιζω συχνα σε blu ray,στο ni no kuni δεν ειχα ποτε θεμα.
Τι εννοεις για το φορουμ της ND?Δημιουργει προβλημα το παιχνιδι?Το slim εχω.
Το τελευταιο το εχω ακουσει και θα το κανω.
Last edited by PDS; 16-06-2013 at 04:14.
.
^^Ναι έχει ένα bug αλλά μην ανησυχείς......
http://kotaku.com/an-easy-fix-for-th...-gli-513409330
Με λίγα λόγια με το που ξεκινάς να παίζει δες αν λειτουργεί το auto save (αν καθυστερεί στην οθόνη του pause) γιατί αν και δείχνει να δουλεύουν όλα δεν σώζει
Αν ναι τότε βγες στο XMB του Ps και ξανατρεξε το παιχνίδι
Και εμένα μου έχει συμβεί
Δεν φταίει το Ps3 σου
PDS (16-06-2013)
Δεν εχει τεραστια σημασια η ερωτηση μου αλλα απο περιεργια
στην αρχη του παιχνιδιου ειναι:
Spoiler!
.
Άντε να δω πότε θα ρίξουν την τιμή του παιχνιδιού στο skroutz για να το πάρω ακόμα στα 50 ευρώ το έχουν.
Spoiler!
Spoiler!
Spoiler!
Είμαι στο 32% και ενα θα πω... Δεν μου αρέσει που κυλάει έτσι το ποσοστό, θα ήθελα να κρατήσει πολυ περισσότερο γιατι είναι πολυ ωραίο να μαθαίνεις και να είσαι σε αυτόν τον κόσμο.
Το παιχνίδι ταιριάζει να το παίζεις νύχτα, με καλό ηχοσύστημα, στο hard και με απενεργοποιημενη την ακοή (του Joel) και τα hints, το immersion έτσι νομίζω είναι πολυ πιο δυνατό.
Tech Analysis: The Last of Us
Next-gen now?
ολοκληρη η αναλυση της DF.
http://www.eurogamer.net/articles/di...-tech-analysis
psx3 (16-06-2013)
Μόλις το τερμάτισα. 19 ώρες και 16 λεπτά το κοντέρ.
Απλώς δεν έχω λόγια..Χρειάζομαι λίγη ώρα για να αφομοιώσω όλο αυτό.
Δεν ξέρω τι να πω απλά. Για το υπέροχο story, για τα cinematics που δεν ήθελα να τελειώσουν?
Για την μουσική? Για το gameplay και τα γραφικά?
Από όπου και να το πιάσεις το παιχνίδι είναι αριστούργημα..
Πραγματικά το χόρτασα (γιατί το έπαιξα 19 ώρες από την Παρασκευή το βράδυ μέχρι τώρα ) αλλά όταν τελείωσε ήθελα και άλλο.
Πολύ μεγάλη διάρκεια το SP και αυτό είναι επίσης στην μεγάλη λίστα με τα θετικά του..
Πραγματικά δεν έχω λόγια παιδιά.. Ότι καλύτερο έχω παίξει έως τώρα.. Ότι πιο ολοκληρωμένο..
Τα παλικάρια στην ND αγαπάνε τρελά αυτό που κάνουν και αυτό φαίνεται σε κάθε τους δημιουργία.
Δεν ξέρω τι να κάνω τώρα.. Να πάω για survivor? Να βάλω multiplayer? Να κάνω ένα κρύο ντουζ...?![]()
Πραγματικά προνόμιο να παίζουμε τέτοια παιχνίδια...
"Artificial Intelligence is no match for Natural Stupidity"
Απαραδεκτος (17-06-2013),chronohill (16-06-2013),Dragonpaul (16-06-2013),FotisGRC (16-06-2013),Kane (17-06-2013)
Τελος και για μενα δυστυχως αν και ηταν αρκετα μεγαλυτερο απ οτι νομιζα.Μαζι με mgs και bioshock στα τοπ της γενιας.Εξαιρετικο σε ολα του
Το Demo είναι 10 λεπτά (ίσως και λιγότερο) και παίζεις ένα σημείο του παιχνιδιού. Δεν παίζεις από την αρχή. Ακόμα και να το παίξεις το Demo το σημείο του Demo πάλι θα το παίξεις στο Single Player. Γνώμη μου είναι μιας και βγήκε το παιχνίδι τώρα και θα το πάρεις μην αγγιξεις καν το Demo. Κατευθείαν το Game από την αρχή, αν και όπως είπα το Demo είναι παρά πολύ μικρό και πρακτικά βλέπεις πάνω κάτω το σύστημα μάχης και το κλίμα.
GedoGt (17-06-2013)
Καθόλου όμως;
Να με εντυπωσιάσει τι ακριβώς από το intro; Υπήρξε κάποιο στοιχείο έκπληξης; Ήξερες τι θα συμβεί, γνωρίζοντας απλά και μόνο τους πρωταγωνιστές του παιχνιδιού.....Μη μου πεις ότι έπεσες από τα σύννεφα με ότι συνέβει στο intro.....Με το που ξεκίνησα το παιχνίδι κατάλαβα τι θα συμβεί στα επόμενα 5-10 λεπτά. Έχει όμορφη ατμόσφαιρα ναι, αλλά όλο το παιχνίδι,τουλάχιστον μέχρι το 6ο επίπεδο που βρίσκομαι τώρα (φθινόπωρο) δεν διεκδικεί ίχνος πρωτοτυπίας σεναριακά. Έχουμε δει ή διαβάσει τα πάντα και αλλού εδώ και πολύ καιρό.
Μια χαρά το ευχαριστιέμαι το παιχνίδι καθώς προχωράω και μετά την αρχική απογοήτευση, αλλά ακόμα δεν μπορώ να δικαιολογήσω σε καμία περίπτωση το βαθμό στο metacritic. Good but far from perfect....
Ελα ρε συ το intro ηταν συγκλονιστικο.
Δεν ειναι φυσικα θεμα πρωτοτυπιας.Το ιδιο intro θα μπορουσε να γινει με 100 διαφορετικους τροπους και να ειναι χαλια τους περισσοτερους,αλλα το αποτελεσμα εδω ειναι απιστευτο.
Δεν θυμαμαι καλυτερο τα τελευταια χρονια.Αν υπαρχει κανενα θα ηθελα να μαθω ποιο ειναι
Σε ολα τα reviews γινεται αναφορα σε αυτο.Συννενοημενοι δεν παιζει να ηταν.
Κατα τα αλλα,μετα το θεμα με το save, το ξεκινησα σχεδον απο την αρχη και ειμαι στις 6+ ωρες.Γινεται ολο και καλυτερο στην πορεια και διεκδικει για μενα ευκολα τον τιτλο ''παιχνιδι τις γενιας'' οπως σωστα εχω διαβασει σε reviews.Mιλαμε η προσοχη στην λεπτομερια ειναι ανεπαναληπτη.Οι χαρακτηρες ''δεν υπαρχουν'' οπως παντα στα παιχνιδια της ND,η μουσικη ειναι απιστευτη,οπως και συνολικα η ατμοσφαιρα.
Το συστημα μαχης ειναι κορυφαιο και καταφερνει να δινει ενταση και αγωνια,γιατι οι ευκολιες περιοριζονται σε συγκριση με αλλα παιχνιδια.
Οσο για τις βαθμολογιες,αν τα uncharted ειναι για 9 αυτο ειναι για 11/10 κατ'εμε.Κριμα που δεν τερματησε το metacritic
Ας ειναι καλα τα review τυπου polygon(χρηματοδοτουμενο απο ms).
Αφου του εβαλε και το Εdge 10..
Το μονο που με χαλαει,αν και δεν υπαρχει παιχνιδι που δεν εχει τετοια προβληματα ,ειναι καποια ελλατωματα στο stealth κομματι.
Τους δικους σου ειναι σαν να μην τους βλεπουν οταν υπαρχει οπτικη επαφη ή και σενα δεν σε βλεπουν ,ενω θα επρεπε ευκολα να το κανουν σε καποιες καταταστασεις.Πχ οταν κρυβεσαι πισω απο παγκο που εχει γυαλι στο πανω μερος του.
Οσο για το digital foundry νομιζω οτι υπερβαλλει ή μαλλον πιο σωστα το βλεπει απο την πλευρα του τεχνικου τομεα(ορολογιες και τεχνικες) και οχι το συνολου ''γραφικα''.
Το συνολο ειναι παρα πολυ καλο και ορισμενες φορες πραγματικα εξαιρετικο,αλλα τα uncharted εντυπωσιαζουν λιγο περισσοτερο για μενα.Ισως φταινε και τα μακραν πιο εντυπωσιακα set pieces.
.
To επαιξα σε εναν φιλο μου, απο την αρχη και φτασαμε απλα στο σημειο που μαζευονται οι πρωταγωνιστες. Οτι ειχα ακουσει για το παιχνιδι επιβεβαιωνεται στο επακρο, για τι να μιλησω για το gameplay, για την ιστορια? για τους χαρακτηρες, για τα textures για τον ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ φωτισμο? και ακομα δεν ειδα τιποτε φανταζομαι.
Θα συμφωνησω με τον υποτιτλο στο αρθρο της DF, Next-gen now?
Και για μένα ήταν απίστευτο το intro και μπορεί το παιχνίδι να δείχνει πράγματα που έχουν ειπωθεί και παρουσιαστεί καιρό τώρα, αλλά τα δείχνει με μοναδικό τρόπο..
Αυτό μετράει εξάλλου. Οι έννοιες και οι ιδέες λίγο πολύ ανακυκλώνονται. Ο τρόπος διαφοροποιείται.
Και μένα με χάλασε λίγο που δεν σε εντοπίζουν πιο άμεσα/εύκολα γιατί θα το έκανε πιο αληθοφανές αλλά το σύστημα μάχης είναι πολύ καλό και σε "αποζημιώνει" εν μέρη.
Επίσης έμενα με το στόμα ανοιχτό σε πολλές τοποθεσίες (ειδικά στα χιόνια) από την προσοχή στην λεπτομέρεια και από τον τόσο όμορφα δοσμένο κόσμο που σε έκλεινε μέσα του.
Δοκίμασα το MP για λίγο και είναι άκρως ενδιαφέρων. Αν και οι μεγαλύτεροι σε lvl παίκτες έχουν πολύ περισσότερα προνόμια και το όλο πράγμα είναι λίγο overpowering εάν παίξεις προσεκτικά και με stealth μπορείς να κάνεις μπόλικη ζημιά.
Χρειάζεται βεβαίως τα απαραίτητα updates που είμαι σίγουρος ότι θα ακολουθήσουν..
"Artificial Intelligence is no match for Natural Stupidity"
chronohill (17-06-2013),PDS (17-06-2013)
Bookmarks