Πήγαινε στο PS store ή στο Account Management και κάνε redeem. Μπράβο στον πωλητή πάντως!
Πήγαινε στο PS store ή στο Account Management και κάνε redeem. Μπράβο στον πωλητή πάντως!
Να σε ρωτήσω κάτι, αυτό που πήρες έχει σημαία που λέει "διατίθεται με ελλην. υπότιτλους"? Ο πωλητής ήταν ένας κοντούλης με γυαλιά που δε βάζει γλώσσα μέσα του?(κάτι τον είχα ρωτήσει αυτόν και δεν σταματούσε!)
Δεν έχει σημαία ούτε λέει για ελληνικούς υπότιτλους πάνω στο κουτί αλλά στο παιχνίδι μου τους είχε κανονικά.. Και ως γλώσσα και ως υπότιτλους.
Ναι αυτός πρέπει να ήταν
Τους έβαλα. Έχει κάποια μικρά bonus για το MP, ένα theme,τρία avatars,το soundtrack του παιχνιδιού,και 2 skins για το SP...
Καλή φάση..
"Artificial Intelligence is no match for Natural Stupidity"
Τοτε μηπως και η αγγλικη εκδοση εχει ελληνικα;;;;
Λογικά όχι, αφού το ίδιο συμβαίνει και με τα άλλα παιχνίδια που οι Αγγλικές τους εκδόσεις δεν έχουν Ελληνικά. Απλώς αυτές με την Ελληνική ένδειξη, είναι από την Sony Hellas, όπως έχουμε δει στο ascension, U3, GT5 κ.α.
Τι εφτιαξε παλι η ND... το ξεκινησα χθες, ειχα πει να παιξω καμια ωριτσα και τελικα εβγαλα γυρω στο τριωρο, δεν μπορουσα να αφησω το sixaxis κατω...τρομερη ατμοσφαιρα, γραφικα, εκπληκτικες cutscenes, υπεροχο!
Ευχαριστη εκπληξη οι ελληνικοι υποτιτλοι οι οποιοι αν εξαιρεσουμε καποια μπερδεματα που γινονται οταν μπλεκονται οι διαλογοι των χαρακτηρων με αυτους που βρισκονται στον γυρω χωρο και καποια bugs( 2-3 φορες μεχρι στιγμης τα ελληνικα "χαθηκαν" και η μεταφραση ηταν στα αγγλικα) δουλευουν πολυ καλα και η μεταφραση ειναι ακριβης (ισως παραειναι ακριβης μερικες φορες). Εχει γελιο με τα μπινελικια και οπως αυτα εχουν μεταφραστει στα ελληνικα![]()
Στο μεταξυ, ετσι... κουβεντα να γινεται, στο Πλαισιο και Public δε την παλευουν καθολου. Το παιχνιδι το εχουν 70 ευρω!!!!!! Την Παρασκευη το απογευμα πηγα να ρωτησω απο περιεργεια και μολις μου το ειπε τον "εφαγα" κατευθειαν. Με κοιταζε και με ρωτησε ποσο το εχω βρει... Καλα, δεν ασχοληθηκα περαιτερω φυσικα.
Ειναι αρκετα νωρίς ακομα για να πεσει η τιμη του.Σε κανα μηνα λογικα θα το βρισκουμε μαλλον στο 40αρι, εστω και imported.
Δούλευα ένα φεγγάρι Πλαίσιο (2 χρόνια) στα games. Τα παιχνίδια που είχαν 60-70 ευρώ προτεινόμενη τιμή λιανικής, είτε αυτά ήταν από Nortec, είτε από Sony κλπ, πάντα τις πρώτες μέρες έβγαιναν στο ράφι με την προτεινόμενη τιμή της εκάστοτε εταιρείας. Με λίγα λόγια, δεν είναι ότι δεν την παλεύει το Πλαίσιο ή το Public, αλλά all together. Το αν θα μπορούσαν να κάνουν κάτι (οι retailers) που τώρα έχουν αλλάξε οι εποχές, είναι κάτι που δε το ξέρω, καθώς τότε οι 9/10 που ήθελαν το παιχνίδι δεν τους ένοιαζε η τιμή, το πρόβλημα τότε ήταν το stock.
Κοιτώντας στο net, Public, Πλαίσιο, Κωτσόβολος, Media Markt, Seven και όποια άλλη μεγάλη αλυσίδα, στα 70 ευρώ το έχουν (για αγορά εντός καταστημάτων) όπως είχαν και το ascension. Από κει και πέρα για το πότε και αν θα πέσει, εξαρτάται από άλλους παράγοντες.
τι εχουν φτιαξει τα ατομα?????
I_HAVE_A_NAME_ (18-06-2013),panos74gr (18-06-2013)
You are just makin it worst. Εγω ειμαι στην αρχή...
(....Έσκασα....)![]()
"Artificial Intelligence is no match for Natural Stupidity"
http://www.vgchartz.com/article/2510...les-estimates/
Μπραβο, μακαρι το παιχνιδι εκτος απο critically acclaimed που ηδη ειναι να κανει και τεραστια εμπορικη επιτυχια.First week sales for the biggest title of 2013 to date, The Last of Us (PS3), are in. The game sold around 1.3 million units worldwide making it the biggest launch of 2013. This is nearly 200,000 units above BioShock Infinite which sold 1.16 million units in its opening week across the Xbox 360 and PlayStation 3.
Για τις απαραιτητες συγκρισεις, στην πρωτη του βδομαδα αν ισχυουν αυτα τα νουμερα πουλησε οσο το Uncharted 3 και 500 χιλαδες αντιτυπα πανω απο το Uncharted 2!
Επισης συμφωνα με αυτη την πηγη εχει κανει την καλυτερη πρωτη εβδομαδα σε πωλησεις απο παιχνιδια του 2013 μεχρι στιγμης.
Απαραδεκτος (18-06-2013)
Thanks δεν το ειχα παρει χαμπαρι οτι βγηκε με ελληνικους υποτιτλους.
Bookmarks