Page 42 of 48 FirstFirst ... 32383940414243444546 ... LastLast
Results 821 to 840 of 958

Thread: E3 2013

Moderator odytsak's Avatar

Οσοι ξυπνατε τωρα και θελετε να παρακολουθησετε ολοκληρη την παρουσιαση της Sony
    (στο 32:50 αρχιζει)

Last edited by odytsak; 11-06-2013 at 09:15.

2. The Following 5 Users Say Thank You to odytsak For This Useful Post:

Dragonpaul (11-06-2013),FotisGRC (11-06-2013),Snk (11-06-2013),Starlord (11-06-2013),tonybsg (11-06-2013)

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

http://kotaku.com/sony-just-smacked-...ium=Socialflow
    Sony Just Smacked The Xbox One In The Mouth

Usually, verdicts of "winners" and "losers" coming out of E3 press conferences are little more than armchair pondering. One person's view of some competing events that don't really matter. But today, boy, it's hard seeing Sony's press conference as anything but a punch in the face to Microsoft's Xbox One ambitions.
    The second half of Sony's conference saw them systematically taking apart Microsoft's entire platform policy with the Xbox One, presenting the PlayStation 4 as a console able to undercut almost everything Microsoft was offering. Or, in many cases, forcing consumers to endure.
    The Xbox One costs $499? Oh, OK, the PlayStation 4 costs $399. The Xbox One imposes online checks? The PS4 doesn't. The Xbox One has restrictions on the use of your disc-based games? The PS4 does no such thing.
    It's a series of calculated business decisions - and they are calculated, right down to the fact Microsoft's policies were directly referenced by Sony on-stage - that have resulted in one of the most lop-sided public reactions to an E3 press conference in recent memory. No wonder Jack Tretton spent the last 20 minutes giggling like a schoolgirl.
    Seriously, people are going crazy. Twitter and forums are overflowing with people declaring everything from "BEST E3 EVER" to "RIP XBOX ONE". I've been doing this job for a long time now, and I've never seen a reaction like it.
    By listening to how upset people had become over Microsoft's restrictions and demands, and catering their console to appeal to them, Sony has instantly won itself legions of Xbox converts and new fans.
    Is it enough to matter? Who knows. The next 5-10 years will see many ups and downs for both Microsoft and Sony in this latest round of the console race. Sony's exclusives might under-perform. Microsoft's new Kinect could be seen as a wonder-device, much like Nintendo's Wii Remote, unlocking massmarket sales. To determine a "winner" in this contest before a console has even been sold would be crazy.
    But what's important today is that, unlike the last time they unveiled a new console's price at E3, Sony are off to a very strong start.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Να κανω μια σουμα των conferences που ειδα και πως ακριβως μου φανηκαν εμενα τα πραγματα. Θα προσπαθησω να ειμαι οσο πιο αντικειμενικος γινεται:

Microsoft:

Εδειξε οντως πολλα παιχνιδια, και μαλιστα εναν σεβαστο αριθμο exclusives που δεν το περιμενα να ειμαι ειλικρινεις. Για καλη μου τυχη με ελαχιστες εξαιρεσεις τα exclusives του Xbone με αφηνουν αδιαφορο. Απο το Ryse, που πρεπει να ειναι το μεγαλυτερο qte fest ολων των εποχων, μεχρι το Dead Rising 3 το οποιο μου φανηκε μια τσαπατσουλια του στυλ θεριζω αβερτα κοσμο και παλι στο Titanfall (pew pew muthafucka) τα παιχνιδια αυτα δεν ειναι για εμενα. Απο την αλλη το Quantic Break φανηκε το μοναδικο ενδιαφερον παιχνιδι. Ομως η MS εδειξε 2 φοβερα χαρτια και ας ηταν multiplatform, διοτι για εμενα ειναι τα πιο αναμενομενα next gen παιχνιδια μεχρι στιγμης, και δη το MGSV και το Witcher 3.... φοβερες παρουσιασεις.

ΕΑ:

Κοντεψε να με παρει ο υπνος... δεν σχολιαζω τιποτα αλλο... λιγο σηκωσα το ματι μου στο Multiplayer Battlefield αλλα και παλι δεν με αφορα, και λιγο στο Dragon Age το οποιο νομιζαμε οτι θα δουμε κατι ουσιαστικο και ανταυτου σκατουλες.

Ubisoft:

Περισυ ηταν η καλυτερη conference. Φετος ηταν απλα οκ... και οταν λεω απλα οκ, εννοω οκ στο στυλ του δεν με πηρε ο υπνος οπως στην ΕΑ... εδειξαν 2 νεα ΙΡ, πραγμα θετικο, το κακο της υποθεσης ειναι οτι και τα 2 ΙΡ αυτα δεν μου εκαναν κλικ οπως το watchdogs... Το μεν "The Crew" μου φανηκε ενα νεο need for speed clone με στοιχεια open world και αλλα καλουδια (αδιαφορο), το δε Division ηταν εκπληκτικο οπτικα αλλα δεν φανηκε κατι διαφορετικο απο ενα actical 3rd person shooter τυπου Rainbow Six. Ισως ειναι καλο, χου νοουζ.

Sony:

Και τσακατης νασου και η Σονυ... Γενικα δεν μπορω να πω οτι ειδα αυτα που ηθελα. Μιλαω κυριως απο πλευρας παιχνιδιων. πηρχαν πραγματα που με ξενερωσαν στην conference της Σονυ στο τομεα παιχνιδια. Βασικα αν κατι αγαπαμε ολοι μας στο Playstation ειναι τα exclusives. Εμεινα λοιπον αρκετα μπερδεμενος με το γεγονος οτι.... δεν ειδα exclusives.... ok ok ειδα τα indie games, good, ok ειδα ενα τρεηλερ για ενα παιχνιδι που ακομα δεν ξερω καν τι ειναι (The Order)... τι εγινε με τα υπλοιπα exclusives οεο????

Πραγματικα απορρω γιατι η Σονυ επελεξε να δειξει για ΤΡΙΤΗ φορα ντεμο του watchdogs, οταν δεν εχει δειξει ΤΙΠΟΤΑ απο infamous second son για πχ (που μαλιστα εχει διαθεσιμο)... Δεν ξερω γιατι ολο αυτο το μultiplatform fest και με τα exclusives απλα γυρισαν και ειπαν "θα ανεβασουμε στις επομενες μερες ντεμο gameplay απο τα exclusive μας"... wtf?? WHY? Δεν θελω να δω το υπερmilkαρισμενο Assassins Creed, θελω να δω το Infamous, ή εστω ενα νεο επιπεδο απο το ΚΖ. Δεν ξερω αλλα η Σονυ μαλλον θελει να εχει τρομερα καλες σχεσεις με Ubisoft (ισως επειδη η MS εκανε exclusive deal με την ΕΑ [που να δουμε ποσο θα "κρατησει" λλολολο] ).

Γενικα παντως μεγαλη μλκια αυτο. Οκ καταλαβαινω να μην υπαρχει naughty Dog, γιατι δεν μπορουν να παρουσιασουν νεο παιχνιδι οταν σε 2 μερες κυκλοφορουν στην αγορα το νεο ΙΡ τους... θελουν ο κοσμος να σκεφτεται το Last of Us οχι το Uncharted 4. Αλλα τα υπολοιπα??? Γιατι ετσι στην αφανεια?

Η Σονυ το εσωσε με τα τελευταια λεπτα για εμενα οπου εκει κερδισε και πανηγυρικα... πρακτικα και μονο αυτα να εβγαινε να ελεγε ηταν αρκετα. Τρομερη ικανοποιηση οτι δεν υπαρχει κανενας απολυτως περιορισμος. Δεν το πειρμενα πραγματικα. Εκαναν την MS σκονη κυριολεκτικα.

Συνολικη εικονα:

Δεν μπορω να πω συνολικα οτι εμεινα ευχαριστημενος... μιλαμε για μια Ε3 που υποτιθεται θα βλεπαμε "νεα γενια" αλλα ειδαμε ελαχιστα πραγματα ουσιας πραγματικα... περιμενα περισσοτερα στον τομεα παιχνιδια... Φανταστειτε οτι τελειωσε η Ε3 και εγω το μονο που σκεφτομουν ειναι ποτε θα πιασω στα χερια μου το Last of Us...

Αυτα σορρυ για το πριξιμο. Και καλημερα (αυτη τη στιγμη ειμαι 26 ωρες αυπνος και ξεκιναω δουλεια... τρολολολολολ)
    Last edited by Valkyre; 11-06-2013 at 10:25.

5. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

modecris (11-06-2013)

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Καλημερα!
    Ολα καλα λοιπόν με την παρουσίαση και με το PS4! Δε νομίζω οτι μπορούσαμε να ζητήσουμε κάτι άλλο και το multi μονο με plus ειναι μικρό κακο, δεδομένου οτι σχεδόν ολοι έχουμε την υπηρεσία.
    Ειπαν, λοιπόν, οτι το plus μεταφέρεται; Δηλαδή παίρνω το PS4 και θα μπορω να κατεβασω απλα όσα παιχνίδια είχα σε πριν στη νέα κονσόλα; Ή κάτι άλλο που δεν εχω καταλάβει;;;;

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by psx3 View Post
    Πάλι δεν βλέπω να λέει συχνότητα λειτουργίας... πολλή μυστικοπάθεια τους έπιασε όλους σε αυτή την γενιά!
    αφου δινουν το teraflop number, 1,84TF και αφου ξερουμε και ποσα CU εχει, η συχνοτητα λειτουργια ειναι στα 800Μhz

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Quote Originally Posted by Slay View Post
    αφου δινουν το teraflop number, 1,84TF και αφου ξερουμε και ποσα CU εχει, η συχνοτητα λειτουργια ειναι στα 800Μhz
    Την CPU εννοούσα... δεν μας έχουν δώσει flops για τον Jaguar να κάνουμε την αναγωγή. Αν έλεγαν 102.4 Gigaflops, τότε θα σιγουρεύαμε ότι παίζει στα 1.6 GHz.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

10. The Following 3 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

Kkritikos (11-06-2013),Mouxlalouda (11-06-2013),panos74gr (11-06-2013)

PSN ID
    Slay2012

Την CPU εννοούσα... δεν μας έχουν δώσει flops για τον Jaguar να κάνουμε την αναγωγή. Αν έλεγαν 102.4 Gigaflops, τότε θα σιγουρεύαμε ότι παίζει στα 1.6 GHz.
    ενταξει απο εσενα δεν το περιμενα αυτο το σχολιο, σκεψου το λιγακι, και εαν ακομα εχεις καποια απορια γιατι ειναι στα 1,6ghz τα λεμε.

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

Βασικά εγώ κρατάω από την Ε3 τα MGS5-Witcher 3 (φάουλ βέβαια της CD Project γιατί από τα DRM FREE twits Πηγαμε στην παρουσίαση της MS...), τα αρκετά exclusives της MS και προφανώς τα πιο ευχάριστα νέα από τη SonyRM free-Μεταχερισμενα-Πολύ φθηνο για first day. Το μοναδικό - ίσως να είναι το μη τσαμπα multy στο Ps4.

13. The Following User Says Thank You to Nikoladim For This Useful Post:

tsakali GR (11-06-2013)

ενταξει απο εσενα δεν το περιμενα αυτο το σχολιο, σκεψου το λιγακι, και εαν ακομα εχεις καποια απορια γιατι ειναι στα 1,6ghz τα λεμε.
    Το ξέρω καλά ότι θέλουν να κρατήσουν την θερμοκρασία σε λογικά επίπεδα, αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι είναι μυστικοπαθείς όσον αφορά την συχνότητα της CPU. Δεν μ' αρέσουν οι πρακτικές Nintendo. Η Sony μας έχει συνηθίσει σε full disclosure στα specs. Που διαφωνείς σε αυτό;

Στην τελική δες το κι από άποψη marketing: αντί για 1.84 Tflops μόνο για την GPU, θα ήταν καλύτερο να διαφημίζουν 1.95 Tflops συνολικά για CPU & GPU.

PSN ID
    Slay2012

Τα Videos απο την παρουσιαση των παιχνιδιων στην conference της Sony, ολα μαζεμενα για ευκολοτερη προσβαση.

πειτε μου εαν ξεχασα καποιο, γιατι ειναι πολυ πιθανο, προσοχη ψαχνω μονο απο την conference της sony.

- - - Updated - - -

Το ξέρω καλά ότι θέλουν να κρατήσουν την θερμοκρασία σε λογικά επίπεδα, αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι είναι μυστικοπαθείς όσον αφορά την συχνότητα της CPU. Δεν μ' αρέσουν οι πρακτικές Nintendo. Η Sony μας έχει συνηθίσει σε full disclosure στα specs. Που διαφωνείς σε αυτό;

Στην τελική δες το κι από άποψη marketing: αντί για 1.84 Tflops μόνο για την GPU, θα ήταν καλύτερο να διαφημίζουν 1.95 Tflops συνολικά για CPU & GPU.
    Γαμωτο.... με απογοηευσες
    Ρε συ μιλαμε για APU, οχι για ξεχωριστα τσιπακια, δεν μπορεις να αλλαξεις το FSB μονο για το ενα απο τα δυο μερη της, και αφου ξερουμε οτι το ενα μερος ειναι στα 800, αρα????

16. The Following 6 Users Say Thank You to Slay For This Useful Post:

FotisGRC (11-06-2013),hakoo (11-06-2013),isildur83 (11-06-2013),Kkritikos (11-06-2013),Mouxlalouda (11-06-2013),muku (11-06-2013)

Γαμωτο.... με απογοηευσες
    Ρε συ μιλαμε για APU, οχι για ξεχωριστα τσιπακια, δεν μπορεις να αλλαξεις το FSB μονο για το ενα απο τα δυο μερη της, και αφου ξερουμε οτι το ενα μερος ειναι στα 800, αρα????
    Το FSB έχει καταργηθεί εδώ και χρόνια και από τις 2 εταιρίες. Δεν πάει αναλογικά το ρολόι του ενός τμήματος με αυτό κάποιου άλλου, όπως παλιά που ανέβαζες το FSB για overclocking και ανέβαινε και το PCI clock γιατί ήταν εξαρτώμενο από το FSB...

Το ότι είναι APU δεν σημαίνει ότι δεν έχουν ανεξάρτητα ρολόγια. Σε PC με APU μια χαρά μπορείς να ανεβάζεις το κάθε ρολόι ξεχωριστά, είτε από το BIOS, είτε μέσα από τα Windows. Μάλλον σε παραπλάνησε το γεγονός ότι τα 800 MHz τυχαίνει να είναι το μισό των 1600 MHz, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει κάποιος fixed divider. Έτσι κι αλλιώς αυτές είναι οι μέγιστες συχνότητες, μιας και σε idle θα κατεβαίνει πολύ πιο κάτω.

Anyway, το point μου αλλού ήταν και είχε να κάνει με το full disclosure που μας είχε συνηθίσει η Sony χρόνια τώρα.

PSN ID
    Slay2012

Σε PC με APU μια χαρά μπορείς να ανεβάζεις το κάθε ρολόι ξεχωριστά, είτε από το BIOS, είτε μέσα από τα Windows.
    !!!! δεν το ηξερα αυτο, εχεις καποιο Link να διαβασω περισσοτερα?

Moderator odytsak's Avatar

Παλι τα κινεζικα αρχισατε?

20. The Following User Says Thank You to odytsak For This Useful Post:

AriStos13 (11-06-2013)

Cool Member alexxx711's Avatar
    PSN ID
    husuris

Quote Originally Posted by nikon View Post
    Ωραία κονσόλα ωραία τιμή ας ελπίσουμε μόνο να μη βάλουν κανένα καπέλο των 100 ευρώ τα εδώ μαγαζιά.
    Στο ελληνικο site του playstation παντως εχουν βγαλει τιμη 399

http://gr.playstation.com/ps4/

PSN ID
    Slay2012

εχουμε να ακουσουμε και αλλα πραγματα για την κονσολα παντως, δεν ξερω εαν θα ειναι στην Ε3, η αργοτερα.
    Δεν μας τα ειπαν ολα κραταν και αλλα πραγματα

!!!! δεν το ηξερα αυτο, εχεις καποιο Link να διαβασω περισσοτερα?
    Δες το παρακάτω review:

http://www.legitreviews.com/article/2047/3/

http://www.legitreviews.com/article/2047/18/

Απλά αλλάζει multiplier για να ανεβάσει το ρολόι της CPU. Μέχρι και ξεχωριστό voltage έχει...

Εδώ εξηγεί και τις βελτιώσεις που έχουν γίνει όσον αφορά το overclocking από τις πρώτες μέχρι τις τωρινές APUs:

http://www.brightsideofnews.com/news...0k-review.aspx

Δεν χρειάζεται πλέον να πειράξεις το base clock.

Quote Originally Posted by alexxx711 View Post
    Στο ελληνικο site του playstation παντως εχουν βγαλει τιμη 399

http://gr.playstation.com/ps4/
    Χωρίς πλαφόν και έλεγχο στην αγορά όλα τα περιμένω το καλό είναι ότι ξεκινάει από 399 οπότε κάποιοι θα το έχουν τόσο.

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Ξύπνησα πρωί πρωί να δω την παρουσίαση της Sony με αγωνία και τελικά δεν δείξανε τίποτα από games. Ότι ξέραμε μέχρι τώρα. Το μόνο που άξιζε ήταν το FF XV και η τιμή. Περιμένω δω περισσότερα τους επόμενους μήνες. Και μπορώ να πω ότι ξενέρωσα λίγο με το paid online μιας και παίζω λίγα παιχνίδια πλέον οπότε δεν ξέρω αν θα προλαβαίνω να παίζω ότι βγαίνει. Πάντως πέρα από την δελεαστική τιμή δεν με πείθει με τίποτα για day 1. To ανησυχητικό είναι ότι για να μην έδειξαν exclusives τώρα, θα αργήσουμε να τα δούμε στα ράφια. Η MS πέρα από την πατάτα που έχει κάνει με την τιμή και τα used είχε πιο δυνατή παρουσίαση κατά τη γνώμη μου. Έδειξε αρκετά exclusives, έστω και ψιλοαδιάφορα.

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
    Καλημερα!
    Ολα καλα λοιπόν με την παρουσίαση και με το PS4! Δε νομίζω οτι μπορούσαμε να ζητήσουμε κάτι άλλο και το multi μονο με plus ειναι μικρό κακο, δεδομένου οτι σχεδόν ολοι έχουμε την υπηρεσία.
    Ειπαν, λοιπόν, οτι το plus μεταφέρεται; Δηλαδή παίρνω το PS4 και θα μπορω να κατεβασω απλα όσα παιχνίδια είχα σε πριν στη νέα κονσόλα; Ή κάτι άλλο που δεν εχω καταλάβει;;;;
    Eυχαριστω για τις μαζικες απαντησεις!!!!! Με συγκινησατε...

Πρεπει να δειτε τι γραφουν σε αντιπαλο forum του 360 οι χρηστες. Εχει πολυ ενδιαφερον.

Bookmarks

Bookmarks