Mας τα πρηξαν τοσους μηνες για το Dragon Age και το μονο που ειδαμε ηταν ενα trailer που τρεχα γυρευε τωρα τι ηταν real time, τι ηταν cg.
What a letdown.
Mας τα πρηξαν τοσους μηνες για το Dragon Age και το μονο που ειδαμε ηταν ενα trailer που τρεχα γυρευε τωρα τι ηταν real time, τι ηταν cg.
What a letdown.
MajereMP44 (10-06-2013)
Battlefield 4 στο event της Microsoft. Το παιχνίδι κολλάει. Η οθόνη «παγώνει». Ο Πάτρικ Σόντερλουντ πηγαίνει πέρα-δώθε. Και στο Eurogamer γράφουν: «I think they hadn't connected the Xbox One to the internet in the past 24 hours». Πόσο θεούληδες οι τύποι;
Αδιαφορο δειχνει το NBA live αν και δεν εδειξαν τπτ το ιδιαιτερο.Μακαρι να δειξουν φιφα.
.
Dragon Age υπεροχο, nfs για γελια...κατα τ΄αλλα σε ολες τις παρουσιασεις πρωτα ακουγεται η ms και μετα η sony, "ms and sony", "xbone and ps4"...
FotisGRC (10-06-2013)
Διάβασα στο NeoGAF ότι ο Major Nelson έγραψε στο Twitter ότι το MGS5 θα είναι XBone exclusive και μετά από λίγο το διόρθωσε...
FotisGRC (10-06-2013)
Fifa!
χμμμ δεν ξερω καλουτσικο,αλλα πρεπει να δουμε gameplay.Δεν μου φανηκε πολυ εντυπωσιακο για next gen παντως.
Oπως και να χει θα βγει φετος.
Last edited by PDS; 10-06-2013 at 23:42.
.
Αυτο που κραταω απο το Φιφα ειναι το 3D κοινό.. Λέει οτι θα έχει fully playable έκδοση οπότε θα δούμε βιντεο μεσα στην βδομαδα
Ιδεα μου ειναι ή εδωσε ενα σκασμο λεφτα η ΜΣ στην ΕΑ για να τ ακανει ΟΛΑ ONLINE? Μηπως δεν εβαλε drm η Sony και κανει κακα η ΕΑ στο σαλονι της?
Plants(Exclusive) - Multiplayer
Titanfall(Exclusive) - Online SinglePlayer
NFS Rivals - Online Single Player
Βλεπεις που το πανε? Always Online με καμουφλαζ
Μου φαινεται αρκετα λιγοτερο εντυπωσιακο απο το sp
.
Λογω multi τα γραφικα ειναι εμφανως toned down.
Πολυ εντυπωσιακο το σημειο με τον ουρανοξυστη,αλλα δεν μου αρεσε σε γενικες γραμμες.Για οπτικο τομεα μιλαω παντα.
.
Το battlefield 3 στο PC ποιο ωραιο ειναι απο αυτο που ειδα.
Bookmarks