τι μας ειπε το ατομο λολ
τι μας ειπε το ατομο λολ
Big Ben, London, UK
--------------------------------
Science fiction
Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)
Ναι τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια σαν να λέμε!
![]()
Last edited by DarkUSS; 31-05-2013 at 21:11.
Το PlayStation στην E3 2013
Δείτε τη συνέντευξη τύπου σε ζωντανή μετάδοση εδώ.
http://e3.eu.playstation.com/
Αυτό είναι το μέρος που πρέπει να επισκεφτείτε τη στιγμή που θα αποκαλυφθεί το επόμενο κεφάλαιο στην ιστορία του PlayStation στην E3 2013.
4 π.μ. ώρα Ελλάδας 11/6/2013
Microsoft Won't Talk TV at E3
http://uk.ign.com/articles/2013/05/3...-talk-tv-at-e3
" Just days away from E3, it's safe to say there's one thing that isn't on Microsoft's mind: TV. Despite showing off the Xbox One's compatibility with cable and entertainment partnerships,*the company will keep TV talk out of the picture on stage in L.A."
Ελπίζω μέσα σε αυτά τα παιχνίδια να περιλαμβάνει και καμιά καλή αποκλειστικότητα και όχι μόνο time exclusives
Θα μιλήσουν για το ραδιο...
X-box πιάσε http://radiodeskati.gr/
Νεο ip απο Guerilla.Λετε να το δουμε Ε3?
Αν και μου φαινεται λιγο απιθανο.Θα εχει ήδη το killzone εκει.
Βεβαια ακουγεται χρονια οτι δουλευουν σε κατι καινουριο.
.
Μπα δεν νομιζω, θα ειναι λιγο χαζο εκ μερους τους ενω υπαρχει το Shadowfall και κυκλοφορει σε λιφους μηνες να εμφανισουν το αλλο project. Nομιζω του χρονου η the year after θα σκουσουμε γι αυτο. Το πιο πιθανο ειναι παρουσιασει η Santa Monica το ps4 project, πανε 3 χρονια απο τοτε που κυκλοφορησε το GOW3 και η μιση ομαδα επιβεβαιωμενα δουλευει πανω σε new IP, οι φημες μιλανε για shooter/action game σε fantasy setting. Και χθες πηρε το ματι μου στο neogaf καποιον υπευθυνο της SSM να λεει
Just_Tank
Sony Santa Monica Community Manager
(Yesterday, 11:32 PM)
![]()
I'll be there =) Should be a helluva show
-Tank
στο thread της Sony conference.
Aυτος γραφει συχνα για το GoWA στο neogaf.
Aπο την αλλη θυμαμαι οτι και για το ps meeting ελεγαν καποιοι ps devs οτι θα ηταν εκει,αλλα απλα ηταν εκει και παρακολουθησαν το event.Δεν παρουσιασαν παιχνιδι.
.
Kαλα ναι δεν επιβεβαιωνει κατι αυτο που λεει, απλα βασει λογικης ειναι ενα καλο timing για reveal νομιζω.
Countdown
Το εβαλα στο πρωτο ποστ.
.
Aσε ξενερα..
Και τα αλλα θα παιζουν απο τις 8..
Δυσκολο να μη κατσω ομως,γιατι μια στα 7-8 χρονια εχουμε τετοια Ε3.
Η πλακα ειναι οτι λογο next-gen υλικου ,ολες θα αξιζουν να τις δεις.Μιλαμε για καψιμο απο τις 8 το απογευμα μεχρι τις 6 το πρωι.
Τωρα που το ξανασκεφτομαι δεν ειναι και ευκολο![]()
.
Δυσκολο να το παρακολουθησω.... Αλλα ρε γμτ ειναι μλκια να μην το δω... Ισως κοιμηθω 11-4 και το παω σερι μετα για δουλεια... Ξενερα ομως
^^
Ετσι δεν χανεις ουτε MS ουτε sony.Δεν ειναι κακη ιδεα.
Χανεις βεβαια ΕΑ,ubi.
lol
![]()
.
michael92 (02-06-2013)
Η ωρα ειναι σκληρη αλλα εγω θα κατσω παιδια, δουλευω απογευμα βεβαια την επομενη οποτε δεν εχω πρωινο ξυπνημα.
Της MS τι ωρα Ελλαδος ειναι, ξερει κανεις?
Last edited by hakoo; 02-06-2013 at 19:16.
hakoo (02-06-2013)
PDS (03-06-2013)
Bookmarks