Νικη για Αλονσο, αντε καλοριζικη να ειναι! Raikonnen Hamilton Vettel ακολουθησαν. Φορζα Φερραρι!
ΥΓ: Η γκομενα του Αλονσο δεν παιζεται...
Νικη για Αλονσο, αντε καλοριζικη να ειναι! Raikonnen Hamilton Vettel ακολουθησαν. Φορζα Φερραρι!
ΥΓ: Η γκομενα του Αλονσο δεν παιζεται...
Last edited by Valkyre; 14-04-2013 at 11:49.
Η βαθμολογία των οδηγών
1. Φέτελ 52
2. Ραϊκόνεν 49
3. Αλόνσο 43
4. Χάμιλτον 40
5. Μάσα 30
6. Γουέμπερ 26
7. Ρόσμπεργκ 12
8. Μπάτον 12
9. Γκροσάν 11
10. Ντι Ρέστα 8
11. Ρικιάρντο 6
12. Σούτιλ 6
13. Χούλκενμπεργκ 5
14. Πέρες 2
15. Βερνιέ 1
Η βαθμολογία των κατασκευαστών
1. Red Bull 78
2. Ferrari 73
3. Lotus 60
4. Mercedes 52
5. McLaren 14
6. Force India 14
7. Toro Rosso 7
8. Sauber 5
^^ Aσε... ΣΟΚ επαθα οταν την ειδα.... και φαντασου οτι ειμαι πιο πολυ του μελαχρινου... ζημια μεγαλη ομως το θυληκο...
Έλεος με τον Πουρναράκη πάλι...Μα καλά τι βύσμα έχει ο άνθρωπος και μεταδίδει στην ΕΤ1? Άλλοι αξιοσέβαστοι αθλητικοί δημοσιογράφοι που να ασχολούνται με f1 στην ET1 δεν υπάρχουν? Ευτυχώς είναι και ο άλλος ο παλίκαρος και στρώνει λίγο το πράμα.Κατά τ' άλλα ωραίο το μανάρι του Αλόνσο.
My ps3 games:Kάμποσα άλλα μετά το crash του forum βαριέμαι να τα γράψω...
psn id:griparoring
xbox360 id:griparoring
Mάλλον την έχει πάρει εργολαβία.....και στο τηλεάστυ να πάει η F1 εκεί θα είναι αυτός.
Πάντως το ίδιο έγινε και με το MotoGP στον ΟΤΕ οι αγώνες εκεί και ο Διατσίδης ούτε από αυτόν γλιτώσαμε.
Μέχρι πριν 2 χρόνια;;;;;.....γιατί πέρσι τι έκανε;;;;.....η αλήθεια είναι ότι στην εκκίνηση δεν έβγαλε κιχ ο άλλος περιέγραφε την γλυτώσαμε μια αλλά δεν νομίζω να συνεχίσει έτσι.
Eλα ντε κι εγω προσπαθω να θυμηθω αγωνα που δεν γκαριζε και πραγματικα μου ειναι αδυνατο...
Απο την μια οπως εχω πει θαυμαζω το γεγονος οτι εχει παθος με αυτο που κανει, και οντως γνωριζει πολλα για το αθλημα, αλλα σαν περιγραφη ειναι απαραδεκτος πραγματικα. Ακρως εκνευριστικος και αντι να μεταδιδει αγωνα φορμουλα 1 μοιαζει σαν να περιγραφει ποδοσφαιρικο αγωνα...
Εμένα μ αρεσει που βάζει ένταση μη μας πάρει και ύπνος εντάξει τέλειος δεν είναι αλλά δεν είναι και κακό όπως λένε πολλοί και ενημερωμένος σε όλα είναι (οκ δεν είναι σειτανιδης) αλλά καλά κάνει την δουλεία του. Βέβαια και τον edie jordan να είχαμε να μας κάνει μετάδοση στα ελληνικά πάλι θα γκρίνιαζαν οι περισσότεροι.
Δεν νομιζω οτι ο Πουρναρακης ουρλιαζει στην εκκινηση για να μας ξυπνησει....
και γενικα αν φερνει τοσο μεγαλη υπνηλια το αθλημα σε μερικους, ισως δεν ειναι γι αυτους το αθλημα αυτο... οχι να πρεπει ολοι οι υπολοιποι που ειναι μια χαρα ξυπνιοι να ακουνε εναν τυπο να γκαριζει καθε φορα που κατι παει να γινει...
εγω παντως μια χαρα την βρισκω με το BBC οποτε παραπονα δεν θα κανω φετος γιατι δεν θα τον υποστω αλλο.
Ο αλλος απλα δεν ξερει που του πανε τα τεσσερα απο Formula 1. Δυστυχως. Ακουσα μεταδοση απο ΟΤΕ και αξιζουν πολλα μπραβο οι ανθρωποι. Φοβερη ενημερωση.
Για το συμβαν Perez-Kimi http://www.f1grip.gr/%CE%B1%CF%81%CE...-kimi-vs-perez
3 θεσεις ποινη θα εχει ο Γουεμπερ (γιεεεεεεες) την Κυριακη επειδη κριθηκε υπευθυνος για μια επαφη που ειχε με τον Vergne στην Κινα!
Some cars take your breath away. Only one gives it back.
Χαχα εχει πολυ γελιο ο πουστης...!
"yes yes i know, i am doing all the tyres you don't have to remind me every second"
"just leave me alone I know what to do" χαχαχαχα
Bookmarks