Page 45 of 108 FirstFirst ... 354142434445464748495595 ... LastLast
Results 881 to 900 of 2156

Thread: Nintendo Wii U

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by georgios View Post
    ine, giati osoi xrisimopiisan ps2/3 san movie players ta klapsan noris
    ομοιως με τον enstikto. που το εβγαλες αυτο το συμπερασμα; γτ εγω βλεπω παρα πολλες ταινιες στο ps3. ασε που απο αποψη φορτου απ'οσο ξερω τα παιχνιδια ειναι πιο "βαρια" απο τα blu-ray για να πεις οτι ταλαιπωρουν το μηχανημα
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^ Αληθεια αναρωτιεσαι γι αυτο?
    Last edited by Valkyre; 23-11-2012 at 13:48.

PS4forums Fanatic tonybsg's Avatar
    PSN ID
    tonybsg

Quote Originally Posted by Lnds500 View Post
    ομοιως με τον enstikto. που το εβγαλες αυτο το συμπερασμα; γτ εγω βλεπω παρα πολλες ταινιες στο ps3. ασε που απο αποψη φορτου απ'οσο ξερω τα παιχνιδια ειναι πιο "βαρια" απο τα blu-ray για να πεις οτι ταλαιπωρουν το μηχανημα
    ^^Σημαντικός λόγος που δεν σκέφτηκα να πάρω άλλη κονσόλα ήταν ότι θέλω και bd player!

Από κει και πέρα, δεν θα σκεφτόμουν για κανένα λόγο να πάρω WiiU, o Val έχει περιγράψει τα πράγματα όπως είναι (ή τέλος πάντων όπως τα βλέπω και γω).

btw, είχα περάσει από το event στο Mall, καθόλου δεν εντυπωσιάστηκα από αυτά που έβλεπα.

PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Θεωρω αυτα τα πραγματα αυτονοητα σε μια ενηλικη συζητηση.
    an prosekses prospatho na kratiso ena epipedo stin kuventa xoris xaraktirismus

Και το αλλο να υποστηριζει αλλαγη εσωτερικου δισκου, ακομα και SSD, ωστε οταν κουβαλας την κονσολα να κουβαλας μονο την κονσολα, οχι την κονσολα και 15 περιφερειακα για να γινει κονσολα.
    den sinithizi polis kosmos na pigeni volta tin konsola tu. valame tosa epixirimata. i metakomisi konsolas den nomizo oti ine apo ta dinata features. oso gia to poso eukola metakomizete to proto ps3...

Στην δε περιπτωση του WiiU εχει αρκετο ενδιαφερον μιας και ακομα και απο αυστηρη σκοπια κριτικης βασει του ανταγωνισμου, το WiiU και παλι ειναι πισω. Γιατι να παω να δωσω 380 ευρω οταν μπορω να δωσω πολυ λιγοτερα και να παρω ενα 360 (plot twist!!!) και να παιζω παιχνιδια Multiplatform καλυτερα απο το WiiU? (ΜΕ3 darksiders 2 κλπ?)
    epidi, esi, pires 360 sto klisimo tis zois tu, den ginete automata sosti epilogi

xoris ebathia na su po, ego ke oxi mono, vlepume oti, otan agorazis kati to theoris telio. ke ola ta ala patates. ps3 360 iphone. oti exis apofasisi gia diaforus prosopikus logus oti den su aresi to thavis asistola. den tha xaraktiriso auti ti logiki. iparxun omos arketes theories

merikoi apo emas bori na entopisume endiaferonta stixia se kati pu den exume ke bori na min apoktisume pote. kalo ine otan exis kati na vlepis ke ta thetika tu ke ta arnitika tu

Quote Originally Posted by enstikto View Post
    Uncharted, Infamous, Heavy Rain, God of War, Killzone, Resistance, Motorstorm, Gran Turismo όλα αυτά είναι μη ποιοτικά παιχνίδια έτσι;;;;
    itan ola pexnidia pu vgikan gia na proothisun tis dinatotites tu mixanimatos se grafika. se vathos gameplay diarkia den ediksan ute kati to idietero ute kati to piotiko. omios ke i microsoft fisika.

pio na paro. to uncharted pu itan enos SK game? to heavy rain pu telika eno termatizotan euxarista itan poli katotero ton prosdokion? to god of war pu den edikse tipota neo ke se olus fanike ligo se sxesi me ta proigumena 2? to gran turismo pu exi kataliksi se mia apli parusiasi piston ke autokiniton, to killzone pu eno to 2 itan kalo to 3 ksepese logo proxirotitas(omios ke to motorstorm)? isos to infamous itan i moni aksiologi prospathia ala den entiposiase

Quote Originally Posted by baphomet View Post
    ρε Nintendo έχεις καταλάβει ότι βρίσκεσαι μια γενιά πίσω πλέον?..φάγαμε την φόλα με το Wii και τα past gen γραφικά επειδή είχε το Wiimote, πάει στα κομμάτια...
    exis wii? giati ego anapolo to proto zelda ke to proto mario galaxy tu wii meta po tosa games pu exo dokimasi. ke to metaniono iktra pu to pulisa. tha peza alo ena zelda ke mario. pexnidia pu to gameplay tus ine aplisiasto

Quote Originally Posted by Lnds500 View Post
    alo na pezis tenia blu ray 2-3 ores seri ke alo na pezis ena pexnidi otan exi gini install.

oi pelates pu erxonte gia ylod ke gia mataki ine mirasmenoi

Last edited by georgios; 23-11-2012 at 16:15.
    "EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"

from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

pio na paro. to uncharted pu itan enos SK game? to heavy rain pu telika eno termatizotan euxarista itan poli katotero ton prosdokion? to god of war pu den edikse tipota neo ke se olus fanike ligo se sxesi me ta proigumena 2? to gran turismo pu exi kataliksi se mia apli parusiasi piston ke autokiniton, to killzone pu eno to 2 itan kalo to 3 ksepese logo proxirotitas(omios ke to motorstorm)? isos to infamous itan i moni aksiologi prospathia ala den entiposiase
    Μονο για το god of war θα συμφωνησω.
    Σε ολα τα αλλα διαφωνω.Ολα τα αλλα εδωσαν κατι σε αυτη τη γενια.Ολα ηταν σημαντικα παιχνιδια.
    .

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Παιδια μην εκτροχιαστει η συζητηση με τα exclusives του ps3.

Name
    Δημήτρης

epidi, esi, pires 360 sto klisimo tis zois tu, den ginete automata sosti epilogi

xoris ebathia na su po, ego ke oxi mono, vlepume oti, otan agorazis kati to theoris telio. ke ola ta ala patates. ps3 360 iphone. oti exis apofasisi gia diaforus prosopikus logus oti den su aresi to thavis asistola. den tha xaraktiriso auti ti logiki. iparxun omos arketes theories

merikoi apo emas bori na entopisume endiaferonta stixia se kati pu den exume ke bori na min apoktisume pote. kalo ine otan exis kati na vlepis ke ta thetika tu ke ta arnitika tu
    Δεν εμπεριεχει ουτε εναν χαρακτηρισμο το ποστ μου περα απο το "ενηλικος". Αν θεωρεις οτι δεν εισαι ενηλικος ή ειναι προσβλητικο να σε αποκαλει καποιος ενηλικο, τοτε παω πασο.

Δεν ασχοληθηκα με εσενα, ασχοληθηκα αποκλειστικα με το WiiU και κατεθεσα την προσωπικη μου αποψη την οποια ουτε και ζητησα να σχολιασεις και παραλληλα ουτε και ζητησα την εγκριση την δικη σου. Το τι ειναι "σωστο" για εμενα θα το κρινω εγω, οχι εσυ και δεν χρειαζομαι την αναγνωριση κανενος για να καταλαβω εαν κατι αξιζει σαν επενδυση ή οχι. Εχω την απαραιτητη κριτικη ικανοτητα, εμπειρια και γνωση ωστε να μην απογοητευω τον εαυτο μου συχνα με αγορες στον συγκεκριμενο τομεα, πραγμα που δεν το εχω κανει σχεδον ποτε.

Τωρα το οτι εισαι μονος γενικοτερα σε μια "λογικη" που ακολουθεις φαινεται με εντυπωσιακο τροπο θα ελεγα, οχι μονο σε αυτο εδω το θρεντ που πανω κατω απο τα σχολια που ειδα για την επιχειρηματολογια μου γυρω απο το θεμα WiiU βρισκουν συμφωνο τον περισσοτερο κοσμο, αλλα γενικοτερα.

Οχι οτι θα με ενοιαζε να διαφωνουσαν και ολοι ετσι, αλλα απο οτι φαινεται κινουμαι σε σωστα και λογικα πλαισια. Τωρα να γυρισω το θεμα σε προσωπικο επιπεδο, ασχετο εντελως με το θεμα του θρεντ, οπως κανεις παραπανω ελειψει ουσιαστικων επιχειρηματων, δεν θα το κανω.Τα οποια θετικα του WiiU εξαφανιζονται μπροστα στα μεγαλα αρνητικα του οπως ειναι το απαρχαιωμενο hardware που κουβαλαει απανω του και το οποιο δεν προκειται να το βοηθησει να ανταγωνιστει τις νεες απαιτησεις της επομενης γενιας και η αντιστοιχα εξωφρενικη τιμη του. Αυτο ειναι γεγονος, εκτος και αν σπασει ολη η κολαση το ποδαρι της και βγαλουν PS4 και 720 με τις ιδιες πανω κατω δυνατοτητες, πραγμα εξωφρενικα απιθανο και που φυσικα εαν συμβει εδω θα ειμαι να λεω τα ιδια ακριβως πραγματα.
    Last edited by Valkyre; 23-11-2012 at 17:13.

PS4forums Addict personGR's Avatar
    PSN ID
    personGR

Τωρα in other news, μολις διαβασα οτι δεν προσφερει καν εναν browser το μηχανημα? Ωραιο.
    Αυτό είναι παραπληροφόρηση. ()

Μια χαρά browser προσφέρει το WiiU, παρόμοιο με αυτόν του PS3.

edit: official site

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by personGR View Post
    Αυτό είναι παραπληροφόρηση. ()

Μια χαρά browser προσφέρει το WiiU, παρόμοιο με αυτόν του PS3.

edit: official site
    Α ναι τοτε μουφα το σημειο που το διαβασa. θα κανω το αναλογο edit ευχαριστω για την ενημερωση... μου φανηκε απιστευτα παραξενο γιατι ακουγα οτι ειχε netflix/youtube υπηρεσιες και λεω δεν ειναι δυνατον να μην εχει browser...αυτο μεχρι και η MS καταφερε -εν τελει- να βαλει στο 360, αλλα με τρολια... internet explorer!! χαχαχαχα (δεν τον εχω ανοιξει καν... λολ)

PSN ID
    georgios78

sinexizo mono sta epixirimata giati to alo den exi noima. opios katalave katalave

Τα οποια θετικα του WiiU εξαφανιζονται μπροστα στα μεγαλα αρνητικα του οπως ειναι το απαρχαιωμενο hardware που κουβαλαει απανω του και το οποιο δεν προκειται να το βοηθησει να ανταγωνιστει τις νεες απαιτησεις της επομενης γενιας και η αντιστοιχα εξωφρενικη τιμη του.
    gia na dume ta epixirimata ksana
    1 eksofreniki timi. pu ine 320euro. an den exasa kati, den nomizo alos sto thread na to theorise eksofreniki
    2 den bori na antagonisti tin epomeni genia. tin opia den kserume

aklonita epixirimata...

ego ap tin ali leo
    1. oti ine kali epilogi gia opion den exi konsola
    2. oti an to exis ine pio endiaferon na agorazis eki ta games para sto ps3/360

ta epixirimata mu den ine toso aklonita oso ta dika su vevea. to palevo...

Name
    Δημήτρης

Ευχαριστω. Οντως τα επιχειρηματα μου ειναι ακλονητα.

Μου αρκει επισης που τα ακλονητα επιχιρηματα μου επιβεβαιωνονται αφου φαινεται να εκφραζουν και αρκετα αλλα μελη, που συμφωνησαν μαζι μου.
    Last edited by Valkyre; 23-11-2012 at 18:11.

PSN ID
    georgios78

sti sigrisi me tin epomeni genia isos somfoniso ke ego. ala oso kathisteri toso ligoteri simasia tha exi

gia tin timi malon ise monos ke erimos. tha itan telios paralogo na pesi sta 250 to wiiu. mia nea konsola na kani oso oi palies. akoma ke an ixe hardware super nes

episis ego vlepo apo polus na simetexun sti sizitisi ke na endiaferonte gia to wiiu se ena playstation forum

edit:
    ego ena prama episimana ap tin arxi. i othoni sto pad ine kali fasi. an ontos to vali to 720 dikeonome panigirika oso ka an to apaksionan merikoi

edit 2:
    ep' autu an simiothi oti an pululisi to mixanima, tha ofilete mono sto pad, afu pros to paron den parusiazi ali diaforopiisi me tis iparxuses

edit 3:
    an ke idi exi petixi to pad afu mia "proeretiki" opos legame liturgia ipostirixtike apo tus developer therma
    Last edited by georgios; 23-11-2012 at 18:28.

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

Όσο αναφορά την τιμή και εγώ πιστεύω πως είναι πάρα πολύ ακριβό το Wii U. Σε αντίθεση με το Wii που όντως πούλησε καινοτομία (με παλιό βέβαια hardware) , θεωρώ πως δεν έχει κάτι το παραπάνω να προσφέρει το U στην δικιά μας γεννιά. Γενικότερα αν και παλιός φαν της Ninty (Game Cube my love) με απογοήτευσε πολύ το Wii. Aκριβό για τα δεδομένα του, έκανε τεράστιο άνοιγμα στο καραcasual κοινό αδείαζοντας λίγο τους core (μέχρι και η κολητη της αδερφής μου το αγόρασε, έπαιξε 2 εβδομάδες το wii fit για να χάσει κιλά και το παράτησε) online της πλάκας κλπ. Θυμάμαι τότε στην πρώτη εμφάνιση του Wii στην Ελλάδα από την Νόρτεκ, τα μηχανάκια Wii ήταν καμουφλαρισμένα Cube... Δυστυχώς παρατηρώ ότι και με το U το ίδιο πάει να κάνει και χωρίς πλέον την καινοτομία.

PSN ID
    georgios78

esto oti exi idio hardware me ps3 ke 360. ine dinaton na pulithi stin idia timi?

pithanon na pesi stin idia. ala me release?! na imaste ke ligo prosgiomenoi

i nintendo pantos rixni eukola times. to 3ds epese se ligus mines
    Last edited by georgios; 23-11-2012 at 20:36.

@Val ο τσαρλατάνος του theverge γκρίνιαξε επειδή το A σήμα κατατεθέν της Ninty είναι στα δεξιά του σταυρού... δλδ ο τύπος δεν παίζει να έχει αγγίξει ποτέ του κονσόλα της Ninty. Μαζί σου στο ότι έχουν κάνει φάουλ στην τιμή... θα το ήθελα να παίζει στα 250/80 (base)-300/330(premium) ευρώ. Σαν φανατικός gamer της Ninty έστω το γεγονός ότι μας δίνουν HD γραφικά μου αρκεί και περισσευει ... αυτό έλειπε να γκρινιαξω κιόλας αν έχει κάνει το leap forward σε σχέση με ps3/360 (στα @@ μας)...αν και δεν θα το κρίνω με βάση τα τωρινά ports. Super Mario Galaxy 1&2 μαζί με το MGS4 ήταν ότι καλύτερο επαιξα σε αυτή τη γενιά. Με το που ανακοινωθεί τίτλος από Retro Studios έφυγε άμεση αγορά... αν και ψήνομαι τρελά για rayman legends που δείχνει κάτι από τις δυνατότητες... μην σας πω και pikmin (οτιδήποτε σε miyamoto και φύγαμε για τελικό)

http://kotaku.com/5961536/wii-u-the-kotaku-review

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=lbN7JEarigQ&feature=player_embedded"]Chasing Aurora Release Trailer - YouTube[/ame]
    Last edited by DJTaurus; 23-11-2012 at 21:18.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

gia tin timi malon ise monos ke erimos
    Μπα, κι εμενα μου φαινεται εξωφρενικη η τιμη για το συγκεκριμενο hardware, το wii που ηταν σε αναλογη θεση μολις κυκλοφορησε (μια γενια πισω δλδ) κοστιζε 250 ευρω στο λανσαρισμα. Ειλικρινα δεν βλεπω γιατι το WiiU πρεπει να κοστιζει 80-130 ευρω ακριβοτερα.
    Το μοναδικο costly πραγμα που εχει πανω η συσκευη αυτη ειναι το pad, κι αυτο δεν δικαιολογει τετοια τιμη μιας και η οθονη δεν ειναι τελευταιας τεχνολογιας και φυσικα δεν ειναι multitouch (που ανεβαζει το κοστος).

Quote Originally Posted by DJTaurus View Post
    Σαν φανατικός gamer της Ninty έστω το γεγονός ότι μας δίνουν HD γραφικά μου αρκεί και περισσευει ... αυτό έλειπε να γκρινιαξω κιόλας αν έχει κάνει το leap forward σε σχέση με ps3/360
    Αυτο ακριβως εννοω Σακηηηηηηηηηη () οταν λεω οτι η Nintendo απολαμβανει μια ακατανοητη (για μενα) ασυλια απο τους χρηστες. Ειλικρινα ειναι κατι που σε οσα χρονια ασχολουμαι με τον χωρο μου εχει κανει φοβερη εντυπωση κι απ οτι φαινεται δεν προκειται και ποτε να καταλαβω το γιατι.
    Ισως οι fans της Ninty να ειναι πιο dedicated τι να πω.
    Last edited by hakoo; 23-11-2012 at 23:20.

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Αυτο ακριβως εννοω Σακηηηηηηηηηη () οταν λεω οτι η Nintendo απολαμβανει μια ακατανοητη (για μενα) ασυλια απο τους χρηστες. Ειλικρινα ειναι κατι που σε οσα χρονια ασχολουμαι με τον χωρο μου εχει κανει φοβερη εντυπωση κι απ οτι φαινεται δεν προκειται και ποτε να καταλαβω το γιατι.
    Μισο... Τι δεν καταλαβαινεις, βρε συ;;;; Θα μιλησω οχι σα φανατικος της Nintendo, αλλα σαν καποιος που ειχε αρκετες απο τις κονσολες της στο παρελθον. Η Nintendo, οπως και να το κανουμε, εχει τιτλους συμβολα, οροσημα, σταθμους στην ιστορια του gaming. Για εμενα τα Mario, Zelda και Donkey Kong, φτανουν. Και μονο η σκεψη οτι θα επαιζα αυτα τα παιχνιδια, ισως να με εκανε να επαιρνα το Wii U (σε πολυ φθηνοτερη τιμη, βεβαια). Τα καλυτερα μου παιχνιδια τα εχω παιξει σε συστηματα της Ν (DK, oλα τα Mario, ολα τα Zelda, Goldeneye, Μario kart). Νομιζω οτι τα παραπανω ειναι αρκετος λογος για να παρει καποιος οποιοδηποτε συστημα της Ninty, ανεξαρτητως τεχνολογιας. Και σε αυτο το κομβικο σημειο εξηγουμαι. Κι εγω εχω απογοητευθει απο την τεχνολογια που φερει το Wii U και σε γενικες συμφωνω με τα, ισως υπερβολικα καποιες φορες, σχολια που εχουν εκφραστει σε αυτο το thread. Εαν ηταν κατι δυνατοτερο, που θα "αντεχε" σε καποιο μηκος χρονου πχ 5-6 χρονια, εγω θα ημουν απλα sold!!!! Τωρα δυσκολευομαι να κανω μια τετοια κινηση, απλουστατα για οταν ερθουν οι νεες κονσολες, ναι, το Wii U θα ειναι πισω. Και ας ξερω οτι θα βγουν παιχνιδια που θελω πολυ να παιξω. Υπαρχουν αλλοι, ομως, που θα το αγορασουν μονο γι' αυτα και τους καταλαβαινω. Εκει που θα ειχε χοντρο προβλημα η Ν, θα ηταν αν αυτα τα παιχνιδια ηταν multiplatform. Ε, τωρα πατα εκει και στο pad που αρχικα κανει εντυπωση. Η ιστορια θα δειξει...

PS4forums Addict personGR's Avatar
    PSN ID
    personGR

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Γιατί βγάζει παιχνίδια που δε χρειάζεται να έχεις state of the art μηχάνημα για να τα απολαύσεις. Όπως το Wind Waker, ας πούμε, που την εποχή που βγήκε ήταν αριστούργημα, και στον Dolphin emulator (upscaled απλά) φαίνεται κάπως έτσι. Υπόψη το ww βγήκε το '03.

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

^^ That!!!!

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Παυλο διαφωνω, το οτι η Νintendo ειναι η ζωντανη ιστορια των videogames δεν το αμφισβητει κανεις, ομως αυτο δεν βλεπω τι σχεση εχει με την πολιτικη που επιλεγει. Λογω νοσταλγιας και εκτιμησης παλαιοτερων παιχνιδιων αποφευγει την κριτικη για αστοχιες και αδικαιολογητες τιμολογιακες πολιτικες ? Αυτο ειναι η απαντηση σου η καταλαβαινω κατι λαθος? Το οτι τα καλυτερα παιχνιδια τα εχεις παιξει σε συστημα της Ninty (κι εγω φυσικα ισως το κορυφαιο παιχνιδι ολων των εποχων στο n64 το επαιξα -ocarina of time-) δεν βλεπω ποση σχεση εχει με την τωρινη της πολιτικη και κονσολα.
    Μια εταιρεια οταν κυκλοφορει ενα προιον κρινεται απο το συγκεκριμενο προιον και οχι απο τα προηγουμενα και τη συνεισφορα της στον χωρο, τουλαχιστον στο δικο μου το μυαλο.
    Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
    Νομιζω οτι τα παραπανω ειναι αρκετος λογος για να παρει καποιος οποιοδηποτε συστημα της Ninty, ανεξαρτητως τεχνολογιας.
    Ανεξαρτητως τεχνολογιας? Δλδ αν βγαλει εναν κουβα με καρουλια και το κοστολογησει να παμε να το αγορασουμε και αυτο?
    Διφωνω καθετα, καλη η νοσταλγια και η εκτιμηση αλλα οι εποχες αλλαζουν, το καθε προιον κρινεται απο αυτα που προσφερει και οχι απο αυτα που προσεφεραν οι προκατοχοι του.

Person ηρθε η ωρα να διαφωνησουμε (διαλεξε το οπλο σου), και η Sony εχει βγαλει αντιστοιχα παιχνιδια που δεν χρειαζεσαι state of the art μηχανημα για να τα παιξεις (Okami, Shadow of the Colossus) ομως αυτο δεν δημιουργησε κανενα δεδικασμενο που της δινει τη δυνατοτητα να υπερκοστολογει hardware 7ετιας.
    Να σημειωθει οτι οοοοοολα αυτα τα classics δημιουργηθηκαν πριν η Nintendo εγκαταλειψει την cutting edge τεχνολογια στις κονσολες της, στην περιοδο Wii ποσα αναλογα classics δημιουργησε?

edit
    Sorry να προσθεσω κατι που ξεχασα μιας και το σκεφτομουν οταν εγραφα το post, το οτι το ανεπαναληπτο αριστουργημα Wind Waker ειναι αυτο που ειναι και το βλεπουμε 10 χρονια μετα και το θαυμαζουμε οφειλεται και στο γεγονος οτι το hardware για το οποιο αναπτυχθηκε ηταν cutting edge εκεινη την εποχη. Δεν νομιζω οτι αυτο μπορει να αμφισβητηθει.
    Last edited by hakoo; 24-11-2012 at 00:35.

Bookmarks

Bookmarks