Έχοντας παίξει Leon/Helena και Jake/Sherry μέχρι στιγμής, αυτήν την αλληλεπίδραση μεταξύ των σεναρίων την βρίσκω πολύ ωραία ιδέα. Όχι ότι δεν έχουμε ξαναδεί και αλλού σπονδυλωτά σενάρια κ.λπ. Ίσως να είναι λίγο καλύτερα να παίξεις τα chapters με μια σειρά, αλλά δεν επηρεάζει την εμπειρία και τόσο πολύ, ίσως για κάποιες "αποκαλύψεις" μόνο - δεν ξέρω βέβαια και την συνέχεια ακριβώς, αλλά ξέρω κάποια πράγματα για τον Chris. Επίσης δεν ξέρω τι γίνεται με τα όπλα σου και το inventory σου, αν επιλέγεις εσύ τα chapters ένα ένα και όχι συνεχόμενα.
Πάνω σε αυτή την αλληλεπίδραση μεταξύ των χαρακτήρων, μετράει και το co-op σύστημα που έχει, όπου μπορεί κάποιος να μπει στο παιχνίδι σου και να παίξετε μαζί. Εγώ δεν το επέτρεψα, αλλά σίγουρα σε δεύτερο playthrough θα το δοκιμάσω (local co-op playthrough σίγουρα).
Πάντως, πολλούς πόντους παίρνει το παιχνίδι και για την διάρκειά του, έχω ολοκληρώσει δύο campaigns (Normal) όπως είπα και ο timer του παιχνιδιού έχει γράψει 15 γεμάτες ώρες!
Και τι περιλαμβάνουν αυτές οι ώρες;
Εντάξει, απλά και με την σειρά που τα έπαιξα, μάλλον πηγαίνω από το πιο χαλαρό action (αναλογικά πάντα, βλ παρακάτω στο quote) στο πιο γελοιδώς action κομμάτι του τίτλου. Υπάρχουν βέβαια και chapters που είναι ατμοσφαιρικά μέχρι στιγμής, ενώ τα settings αλλάζουν και είναι αρκετά ενδιαφέροντα. Του Leon ειδικά, αλλά και του Jake (την Sherry πήρα, αλλά και ο Jake τελικά γαμάτος είναι, badass κι έτσι). Μην περιμένετε γρίφους κ.λπ. ούτε και σε αυτά τα chapters, αυτή τη στιγμή ουσιαστικά μου έρχεται στο μυαλό... ένας (κι αν). Δεν ξέρω τι θα παίξει με την Ada όμως σε αυτό το κομμάτι. Τα προβλήματα στην κάμερα υπάρχουν, το ίδιο και στον χειρισμό, ειδικά σε κανά δυο σημεία δεν υπήρχε σωστή ανταπόκριση.
Αλλά ήδη μιλάμε ότι συμβαίνουν απίστευτα πράγματα στην οθόνη ώρες ώρες.
Ουσιαστικά αυτό ισχύει όπως το περιμέναμε, και ακόμη δεν έχω πάει στον Chris!
"Over the years, the tone of the Resident Evil series has morphed from a George Romero horror flick to Michael Bay summer blockbuster. That metamorphosis into insane action is front and center in Resident Evil 6, and bringing a buddy along for the chaos is great fun. The game’s minor flaws don’t hold back the decadent experience from being an unhinged, flaming rollercoaster ride." [via gameinformer, 8.75/10)
Οπότε το παιχνίδι συστήνεται για όσους θέλουν ένα mindless third person shooter, με ό,τι κι αν συνεπάγεται αυτό.
Και μου μένει ακόμη κανα δεκάωρο γεμάτο, από το campaign του Chris ξέρω τι να περιμένω (ακόμη μεγαλύτερα bosses ίσως;) αλλά για αυτό της Ada δεν έχω ιδέα (ή μάλλον έχω μικρή) οπότε θα επανέλθω αν έχω να προσθέσω κάτι περί αυτού.
Καλά οι normal J'avo είναι καταπληκτικό θέαμα, φανταστική ιδέα, με τα κουστουμάκια τους, και μιλάνε κιόλας ενίοτε! ΧΑΧΑΧΑΧΑ
να πουμε οτι μπορεις να παιξεις και με τον partner ως βασικο και εκει εχει καποια σημεια που κανεις κατι ξεχωριστο απο τον βασικο ηρωα.Επισης στα στατιστηκα το κραταει οτι εχεις παιξει μονο με τον βασικο ηρωα.Εγω αφηνω το online ανοιχτο αλλα μολις τελειωσουν ολα θα μπαινω εγω σε αλλους για να παιρνω τον partner
O M G!
Φαίνεται πως θα διορθώσουν το μεγαλύτερο πρόβλημα που είχαν αρκετοί με το παιχνίδι, αυτό της εκνευριστικά κοντά-στον-παίκτη κάμερας:
"Capcom is pleased to announce that, in response to player feedback, a free title update for both the PlayStation 3 and Xbox 360 versions of Resident Evil 6 will be made available in mid-December.
This update includes the following additions and improvements:
1. Gamers will be able to adjust the camera to give a greater field of view as best suits their play style. Screenshots illustrating the new camera and co-op features can be found in the next post. The camera screenshot pairs show the minimum and maximum range of the new camera setting. Please note that this feature is still in development and may change without further notice before the title update is released.
2. Subtitle options have been improved so that English language audio can be combined with subtitles in an alternative language.
3. As recently announced, Ada Wong’s campaign will be unlocked from the start and have an optional player-controlled co-op partner added. It was previously necessary to complete all three other campaigns in order to unlock Ada’s story.
4. 'No Hope' difficulty level will be added above the existing levels, for players who want an extreme challenge."![]()
Last edited by DarkUSS; 24-10-2012 at 22:37.
ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Καλό,αλλά μακάρι να είχαν και επιλογή να μην ''τρεμοπαίζει-ταρακουνιέται σαν βάρκα'' η κάμερα όταν τρέχεις ή κάνεις κάποια άλλη κίνηση,γιατί σκέφτομαι να έχω τα αντισταμιικά χάπια μαζί μου.
My ps3 games:Kάμποσα άλλα μετά το crash του forum βαριέμαι να τα γράψω...
psn id:griparoring
xbox360 id:griparoring
Καλησπέρα,
Χθες αγόρασα το ps3 super slim , είμαι fan των resident & silent hill και σκοπεύω να αγοράσω τα καινούρια.
Επειδή είμαι νέος στον κόσμο του ps3 θα ήθελα μια μικρή βοήθεια σχετικά με τα παρακάτω:
1.Μπορώ με κάποιο τρόπο να παίξω και τα παλαιότερα παιχνίδια του ps2 και ps1 (resident & silent ) με κάποιο τρόπο? (network?)
2.Τι ακριβώς μπορώ να κάνω μεσω δικτύου με το ps3? (σε σχέση με gaming).
Ευχαριστώ
Φυσικα!
Σου απανταω στο καταλληλο θεμα...
http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=2336
Spoiler!
Big Ben, London, UK
--------------------------------
Science fiction
Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)
γεια σας παιδια φρεσκο αιμα στην παρεα μπωρει να χρειαστω λιγο βοηθεια στην αρχη ας με κατατοπηση καποιος αν κανω καποια λαθη στο θεμα μας λοιπον , μεγαλος fun της σειρας resident evil απο τον πρωτο τιτλο και εχοντας παιξει σχεδον ολα τα παιχνια της σειρας το resident evil 6 δυστηχος με στεναχωρισε αρκετα μια και δεν μπωρο να ξεκολησω απο το παλαιο στηλ οπως τα τελευταια του nintendo cube resident evil zero και την επανεκδοση resident evil 1 που εδωσε τα ρεστα του αν και οι δημιουργοι της capcom κανουν αλλαγες πρως το καλητερο σε μενα δεν βγαινουν καιρος ειναι να φτιαξουν και κανενα resident evil σε στιλ οπως fallout 3 να κανουμε και κανενα quest να το γουσταρουμε για τη αυτο το μηχανοκινητο game με το πατα κουμπακια απο εδω πατα κουμπακια απο εκει δεν δεν σαν το heavy rain κατανταη αυτα ειχα να σχολειασω για το ολο new stil που δεν το βλεπω να σταματαει δυστηχος
Τερμάτισα και τα άλλα δύο campaigns τις προηγούμενες μέρες, σύνολο για πρώτο playthrough 26+ ώρες στο Normal!
Αν μη τι άλλο θα πρέπει να εκτιμηθεί αυτό, δεν θυμάμαι πολλά άλλα linear ουσιαστικά games να προσφέρουν τόσες ώρες παιχνιδιού, χώρια τα extra modes, χώρια το διασκεδαστικότατο coop και πάλι όπου άνετα ξαναπαίζεις το campaign (το δοκίμασα ήδη σε local coop).
Το campaing του Κρις θύμιζε πολεμικό shooter ενώ της Ada ήταν πράγματι εξαιρετικά ενδιαφέρον, έδενε και την πλοκή που βλέπαμε στα άλλα campaings, όχι ότι έγινε και κανά twist βέβαια που θα μείνει στην ιστορία.
Γενικά το παιχνίδι για το είδος του (όπως είπα, ως επί το πλείστον mindless third person shooter, ακόμη πιο πολύ από το RE 5 εκτός από από κάμποσα chapters που προσφέρουν διαφορετικά πράγματα, ακόμη και stealth στοιχεία) είναι πολύ καλό, με μεγάλο πλεονέκτημα την διάρκειά του.
Βασικά στο παιχνίδι τώρα που το σκέφτομαι έχουν βάλει ό,τι μπορείτε να φανταστείτε από action παιχνίδια και ταινίες![]()
Review: Resident Evil 6 by chronohill!!!!!![]()
Spoiler!
To αρθρο προσεγγιζει το θεμα ποιοτικα κατι που προφανως δεν εχει σχεση με την συνεχεια του franchise. Οι πωλησεις θα το καθορισουν αυτο και μεχρι στιγμης αν και δεν τα εχει παει τοσο καλα οσο το 5 (στις αντιστοιχες εβδομαδες κυκλοφοριας) εχει σκισει απο πωλησεις το παιχνιδι. Δεν ξερω με ποσα εκ. πωλησεις βγαζει τα σπασμενα της πολυετους αναπτυξης η Capcom, παντως δεν νομιζω να αλλαξει direction ενα παιχνιδι που απ οτι φαινεται σε βαθος χρονου θα πουλησει πανω απο 5-6 εκ. αντιτυπα. Θα συνεχισει στο ιδιο υφος μεχρι οι πωλησεις να υποστουν ενα μεγαλο πληγμα.
Σκοτιστηκε η Capcom αν εχει το παιχνιδι εναν μεσο ορο γυρω στο 70% στο metacritic.
Last edited by hakoo; 10-11-2012 at 15:07.
Καλησπερα παιδια!!! Μπορει καποιος που εχει τερματισει το παιχνιδι να μου στειλει το save του.Αλλα και να μου πει πως το περνανε?
χαλασε και αυτη η σειρα..... μια χαρα ηταν το 5 ......
Εγω παντως περιμενω να βγει και update που θα εχει επιλογη για τη νεα καμερα και μετα θα το παιξω!![]()
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Ποια νέα κάμερα;
Bookmarks