Τα Outbreak ήταν πολύ ωραία παιχνίδια. Άμα θυμάμαι καλά ήταν εκείνα τα RE που σου πετούσαν 4 (?) τυχαίους χαρακτήρες.
Τα Outbreak ήταν πολύ ωραία παιχνίδια. Άμα θυμάμαι καλά ήταν εκείνα τα RE που σου πετούσαν 4 (?) τυχαίους χαρακτήρες.
Originally Posted by Rob Bricken
Η campaign με τον Leon παντως μια χαρα ειναι...εχει ατμοσφαιρα, θυμιζει RE4 κατι που-για μενα τουλαχιστον- μονο καλο μπορει να ειναι...τους αλλους ακομα δεν τους εχω παιξει
http://www.enternity.gr/Article/%CE%...il;/12177.html
το παλικαρι για μενα τα λεει ολα,ανετα το καλυτερο resi της "νεας γενιας" βαζω και το 4 μεσα
ΑΝ αυτο που ειδα στο ντεμο αντιπροσωπευει το παιχνιδι,για μενα ειναι ανετα το χειροτερο Resident evil ολων των εποχων.
Aκομα και το 5 μου φαινεται καλυτερο.
.
^^ +1000
ο/ \ο
Το 5 ηταν αρκετα αγχωτικο σε καποιες φασεις παντως...
Eχω παιξει 2 τσαπτερς με κρις και 2 με τζεικ.Ευτυχως του τζεικ παρουσιαζουν ενα καποιο ενδιαφερον..Ελπιζω το κεφαλαιο Leon να κάνει το θαυμα του...
Επισης δεν βλεπω να εχει ποσταριστει...παρακατω ειναι η σειρα με την οποία δένουν χρονικα τα γεγονότα.Δηλαδη αν δεν επιλέγαμε εμεις chapters έτσι θα ηταν η σωστη χρονιλογική σειρά τους...γιαυτο δεν εχω παιξει ακόμα leon..grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
Spoiler!
Last edited by chronohill; 17-10-2012 at 17:31.
Spoiler!
Εγω παντως παιδες εχω τερματισει και τα 4 σεναρια και πραγματικα σαν ρεσι με εχει απογοητευση...
Σαν ενας αλλος τιτλος μπορει να ηταν καλος προς μετριο αλλα οχι σαν ρεσι..
Ο φιλος τομυ που θελει να δει απο ποστ στα φορουμ απο ατομα που εχουν παιξη το παιχνιδι καιο εχαουν μια αποψη μπορει να δει και τα δικα μου (για να μην τα ξαναγραφω) και να δει σε πια σημεια κατα την γνωμη μου παντα υστερη το παιχνιδι..
Ειμαι φαν των παιχνιδιων ρεσι απο το πρωτο που ξεκηνησε στην πρωτη κονσολα της σονυ και ολα τα εχω τερματισει πανω απο 30 φορες (και λιγες μπορει να λεω) αλλα αυτο που εχω δει στο 6 με χαλασε πολυ...ελπιζω αν και οταν βγει το 7 να ξανααλλαξει πλευση η εταιρια γιατι θα χαση πολλους παλλιους φαν!
Καλά δεν νομίζω ότι έχει και τόση σημασία η χρονολογική σειρά των chapters. Εγώ ολοκλήρωσα χθες το campaign του Chris και με εξαίρεση κάποιες στιγμές που πέφτεις πάνω στον Leon και Jake δεν μαθαίνεις τίποτα ουσιαστικό που θα μπορούσε να αποτελεί spoiler σεναριακά για το δικό τους campaign.
Εν πάση περιπτώσει, ακόμα έχω παίξει μόνο το 1/3 (1/4 αν βάλουμε μέσα και το σενάριο της Ada) του παιχνιδιού οπότε δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη αλλά μέχρι στιγμής αυτό που μπορώ να πω είναι πως το παιχνίδι σίγουρα πάσχει από πολλά προβλήματα που με εμποδίζουν να το χαρώ όσο το RE5. Σίγουρα έχει καλύτερη ατμόσφαιρα και μεγαλύτερη ποικιλία από το 5 αλλά η γενικότερη αίσθηση που μου αφήνει είναι αυτή ενός παιχνιδιού που πιθανώς χρειαζόταν περισσότερο χρόνο υπό ανάπτυξη αν αναλογιστούμε και το μέγεθος που έχει.
Το παιχνιδι εχει ονλαιν πασγουορντ ή οχι ;
συγνωμη αν εχει ξαναπαντηθει..
http://www.residentevil.net/en/playstation/event-1.html
οσοι εχουν το παιχνιδι καλο ειναι να ενεργοποιησουν το resident evil.net εγω ηδη ξεκλειδωσα την στολη του cris με ποντους(οχι skills απο ingame)
Καλημερα σε ολους! (αυτο ειναι το πρωτο μου ποστ στο φορουμ)
Μπορω να πω οτι το 6 μου αρεσε περισσοτερο απο το 5 σε καποια σημεια αλλα σε καποια αλλα ηταν πολυ πιο αθλιο!(ειδικα το σεναριο του chriss)
Το mercenaries παντως ειναι πολυ καλο!οποιος παιζει online αν θελει ας με κανει φιλο του (psn id : ntelias) γιατι στο νετ δεν βλεπω προκοπη!
Επισης λενε πως στο σεναριο της ada θα βαλουν παρτενερ κ αν αυτο δεν εχει επιλογη να βγαινει θα χαλασουν ολο το campaign!
το τελειωσα χθες και γω.το παιχνιδι ειναι πολυ καλυτερο απ το 5 αλλα οχι το resi που ηθελα (αυτη η σειρα μ εκανε gamer με το επικο resi 1)και φυσικα δεν πλησιαζει καν το ανεπαναληπτο resi4.τελος παντων το ξεκιναω μονος μου (λογω μετακομισης δεν εχω ιντερνετ ακομα)στο professional και ευχομαι να ειναι το τελευταιο resi που δεν σεβεται την ιστορια και τους gamers που δημιουργησε.θελω jill valentine με τη στολη των stars και μπερε να εξερευνα με 3 σφαιρες στο οπλο και υπο τη συνοδεια μακαβριας μουσικης,και οχι το καθε ξ..... που εγινε διασημο για τα.....μπαλκονια του στη σειρα.εξαιρειται η Ada.
το παιχνιδι εχει τρελη ενταση κ ειδικα αυτο που συναντας το αλλο story κ βοηθας αναλογα ειναι σουπερ.Εμενα σαν 3rd person shooter μου αρεσει σαν resi κ παλι αν και ειναι εντελως action πλεον και οπως προειπα το βαζω μαζι με το δηθεν τρομακτικο dead space
Tωρα που το τερματισα μπορω να πω οτι παιζει σημαντικο ρολο η χρονολογικη σειρα αφου μπορει να δεις πραγματα απτο campaign καποιου και να μην καταλαβεις τι γινεται η πολυ απλα να βλεπεις ενα συμβαν που να επηρεαζει το campaign του jake και μετα να παιζεις με τον chris και να βλεπεις οτι βοηθησε ο ιδιος...οποτε προτεινω οσοι το παιζουν να ακολουθησουν την σειρα αυτη εφοσον ενδιαφερονται για το σεναριο βεβαια...
Spoiler!
Bookmarks