Εγω παλι το αγορασα απο US account και το κατεβαζω τωρα.
Ναι, δεν το βλεπω καθολου το head to head seasons. Εχω ολα τα αλλα εκτος απο αυτο
Ακυρο... Το βρηκααααααα...
Το εχουν ξεχωρισει μονο του
πανακριβο.....
Big Ben, London, UK
--------------------------------
Science fiction
Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)
Pathos 60 dolaria
ena apolaustiko mats liverpool an einai se ayth thn taxythta mia xara tote
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=MZSQC2nv8oQ"]FIFA 13 - Liverpool vs Manchester United Part 1 - YouTube[/ame]
Η ταχυτητα ειναι μια χαρα... Το γνωστο φιφα...
Παιδιά οποίος παίξει την κανονική έκδοση να ποστάρει τι γινεται με την ταχυτητα
δυστυχως δεν παιζεται ειναι το πιο γρηγορο που εχω παιξει απο το φιφα 10 που ασχολουμε με τη σειρα δεν προλαβαινεις να κανεις τιποτα σαν πινγκ πονγκ οπως ειπε και καποιος αλλος φιλος .κριμα αν δεν γινει κατι κλαιω τα λεφτα μου.περσι το ντεμο ηταν χαλια και το παιχνιδι τελειο και φετος το ακριβως αντιθετο.επαιξα με ολυμπιακο και μιλαω για ονλαιν.οφλαιν δεν δοκιμασα ουτε με φιλο οπου εκει ισως να ειναι καλυτερα τα πραγματα
Εγω επαιξα μονο οφλαιν... Φιλικο και μερικα ματς στο career
Μου φαίνεται ελάχιστα πιο γρήγορο αλλά και πολύ πιο ομαλό. Η ατμόσφαιρα από φωτισμό και συνθήματα είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ .1η φορά ακούω τέτοιο πράγμα σε παιχνίδι και εκτός έδρας να παίξεις σε φτιάχνουν οι οπαδοί σου κάπου τέρμα δεξιά στο ηχεία σου . Το online του τέλειο χωρίς ίχνος lag 1η φορά δεν μπορώ να σταυρωσω γκολ και το χαίρομαι τόσο...
Sent from IPhone
Ναι η ατμόσφαιρα είναι φανταστική.. Απο το youtube που έχω δει τα συνθήματα και οι ήχοι είναι όλα τα λεφτά..
Τελικα στο normal η slow???Eχω μπερδευτει!
Eιναι αδυνατον να μην μεινεις ικανοποιημενος απο την δουλεια που κανουν παντως.Το εβαλα πριν απο λιγο και βλεπω καινουρια πραγματα συνεχως και δεν εχω παιξει ακομα
Πολυ ωραια αυτο με την ανανεωση της φορμας των ομαδων και των παιχτων.Εχει λιστες με τις ομαδες που ειναι ντεφορμε,αλλα και με αυτες που ειναι σε καλη κατασταση.Το ιδιο ισχυει και για τους παιχτες.
Ο Ιμπραιμοβιτς και ο Φαμπρεκας για παραδειγμα ειναι στο + μετα απο αυτην την εβδομαδα.
Και απο οτι καταλαβα σε ενημερωνει πριν ξεκινησεις να επιλεγεις ομαδες για να παιξεις.
.
Bookmarks