Ιδια φάση και εγώ, το είχα αφήσει στην μέση και το τελείωσα προχτές!
Πάρα πολύ καλό, το ξεκινάω ξανά σε Zealot βαθμό δυσκολίας (new game +)...
Ιδια φάση και εγώ, το είχα αφήσει στην μέση και το τελείωσα προχτές!
Πάρα πολύ καλό, το ξεκινάω ξανά σε Zealot βαθμό δυσκολίας (new game +)...
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=zT8U5QpPJBI&feature=player_embedded"]HARDCORE Dead Space 2 Gameplay (HD) - YouTube[/ame]
Spoiler!
Εαν εχεις τα κοτσια πανε για Zealot κατευθειαν που ειναι το ανωτερο επιπεδο δυσκολιας.Αλλιως πανε στο survivalist και μετα zealot που θα εχεις μαθει τα κατατοπια του.
Απο εκει και περα πας για το hardcore το οποιο εχεις μονο 3 saves για ολο το παιχνιδι μεν,αλλα εχεις δυσκολια survivalist περιπου.
Δεν υπαρχει σωστή απάντηση στην ερώτηση σου.
Ειναι που τον βολεύει τον καθένα.
Εγω αν θυμάμαι καλα έκανα στα chapter 7 (πριν το ασανσέρ), 10 (δεν θυμάμαι που ακριβώς) και στην αρχή του 13.
Ειναι αρκετα ριψοκυνδυνο να περιμενεις μέχρι το 7 για save όμως.
Η πλάκα ειναι ότι προσωπικα αφού έκανα save στο 7 πέθανα μόνο μια φορά στο 8, και μετα το reload του save το ΠΗΓΑ σερί μέχρι το τέλος χώρις να χάσω...
Γενικά εμένα με αγχοναν πολυ τα "instant kill" σημεία...
WHAAAAT???????.....μια φορά;;;;.....με πήρε από κάτω τώρα.....παίζει να έχασα 2.548.697 φορές σ'αυτό το παιχνίδι....και όχι στο hard.![]()
Καλά και εγώ όταν το έπαιζα πρώτη φορά και ξέρωντας οτι αν χάσω θα ξεκινήσω πολύ κοντά απο εκεί που έχασα, έχασα αρκετές φορές.
Είναι τελείως διαφορετική η ψυχολογία σου όμως όταν ξέρεις οτι αν χάσεις θα πρέπει να ξεκινήσεις κάτι chapters πιο πριν. Είσαι ΠΟΛΥ πιο προσεκτικός.
Άσε που ξέρεις και που θα γίνει τι καθώς το έχεις ήδη παίξει το παιχνίδι τουλάχιστον μία φορά οπότε είσαι προετοιμασμένος![]()
H αλήθεια είναι ότι πολλές φορές δεν ξέρεις από που θα σου έρθει και γι'αυτό χάνεις οπότε ξεκινώντας πάλι από την αρχή περνάς πιο εύκολα.....όχι εύκολα αλλά πιο εύκολα....έχει διαφορά.![]()
To 13 ναι είναι standarάκι γιατί
Spoiler!
@Nikon: Ναι ισχύει αυτό. Επίσης αν το παίξεις πρώτα σε μία μεγάλη δυσκολία (εγώ το έπαιξα κατευθείαν στο πολύ δύσκολο - zealot - όπου έχανα πολύ συχνά και πανυγηρικά) μαθαίνεις καλύτερα το παιχνίδι και ίσα ίσα που σε χαμηλότερη δυσκολία σου φαίνετε και αρκετά πιο εύκολο...
Ixor24. Μία συμβουλή. Ένα fully upgraded force gun μπορεί να είναι ο καλύτερός σου φίλος στο hardcore (οτιδήποτε σε πλησιάζει το σπρώχνεις μακρυά σου με μία σφαίρα).
Ασε, οποτε μπαινω στο thread και διαβαζω τα παιδια που μιλανε για το hard core mode με μια φυσικοτητα ρε παιδι μου αιθανομαι ο ορισμος του ΝΟΥΜΠΑ. Επαιξα το παιχνιδι στο survivalist (το αντιστοιχο hard αλλων παιχνιδιων) και πρεπει να εχασα γυρω στο ενα τετρακις εκατομμυριο φορες.
Και μετα μπαινω εδω και τους βλεπω να λενε για 3 (!!!!!!!!!!!!!!!!) saves σε ολο το παιχνιδι στο hard core και τον αλλο απο πανω να λεει οτι δεν εχασε καθολου απο το chapter 7 μεχρι τελους.
Seriously, η δυσκολια του harcore (εχθροι κατα βαση) ειναι αναλογικα πιο μεγαλη απο την zealot?
Αν ναι, you are obviously not humans.
Last edited by hakoo; 25-09-2012 at 12:59.
Bookmarks