Page 40 of 66 FirstFirst ... 3036373839404142434450 ... LastLast
Results 781 to 800 of 1318

Thread: Pro Evolution Soccer 2013 - [3D]

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

το online είναι χειρότερο από πέρσυ αν κάποιος χρησιμοποιεί το ίντερνετ την ώρα που παίζεται γίνεται το lag,δεν υπάρχουν lag switch απλά αν βάλεις ένα youtube βιντεάκι ή χρησιμοποιείς το ίντερνετ γενικά κολλάει τύπου 2010 πάει ΣΟΥΠΕΡ ΑΡΓΑ επίσης η A.I. ενώ στο top player είναι απίστευτη στο online κάνει κάτι βλακείες άστα να παν βέβαια στο master league με τους αρχικούς παίχτες έχω παίξει περισσότερο αλλά κ κανονικό που έπαιξα δεν πήγαινε πίσω

Καλημερα.

Επελεξα ομαδα στο master league online και θελω να την αλλαξω. Ξερει κανεις πως; δεν το βρισκω με τιποτα...

Δεν γινεται να χεις κ δευτερη;

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

Quote Originally Posted by djpar View Post
    το online είναι χειρότερο από πέρσυ αν κάποιος χρησιμοποιεί το ίντερνετ την ώρα που παίζεται γίνεται το lag,δεν υπάρχουν lag switch απλά αν βάλεις ένα youtube βιντεάκι ή χρησιμοποιείς το ίντερνετ γενικά κολλάει τύπου 2010 πάει ΣΟΥΠΕΡ ΑΡΓΑ επίσης η A.I. ενώ στο top player είναι απίστευτη στο online κάνει κάτι βλακείες άστα να παν βέβαια στο master league με τους αρχικούς παίχτες έχω παίξει περισσότερο αλλά κ κανονικό που έπαιξα δεν πήγαινε πίσω
    malon i apodosi tu modem su exi xiroterepsi ke ta pc/kitina sas exun parafortothi me diafora spyware. kliste wifi, kliste firewall ke kliste logs

Quote Originally Posted by galaxy_s View Post
    Καλημερα.

Επελεξα ομαδα στο master league online και θελω να την αλλαξω. Ξερει κανεις πως; δεν το βρισκω με τιποτα...

Δεν γινεται να χεις κ δευτερη;

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
    1 omada exis nomizo. i prepi na tin kanis reset i na ftiaksis alo xristi sto ps3
    "EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"

from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

georgios αυτο φταιει εχεις δικοιο...ρε λεμε οταν ανοιγεις σελιδα lagαρει απιστευτα οταν το δοκιμασεις μιλαμε τωρα αυτα για wifi modems κτλ ειναι ΠΑΠΑΡΙΕΣ γιατι με το ιδιο μοντεμ επαιζα το pes 2012 και δεν μασουσε.

Τα logs ειναι στο minimum επιπεδο αναφορας το WIFI στο 20% εκπομπη στα 54mbps ενω το μοντεμ αντεχει μεχρι και 300 και το μοντεμ εχει δουλεψει το πολυ 1 χρονο αρα ΑΚΥΡΑ ΟΛΑ.Ξαναλεω οταν δοκιμασεις ενω παιζεις ενα αλλο pc να μπαινει ιντερνετ μιλαμε και επειδη μπορει εγω να τα εχω κλειστα αλλα ο αλλος να το κανει επιτηδες παλι εκει καταλιγουμε οτι το προ θα εχει θεμα,δεν ειναι τυχαιο κιολας που καθε μερα κανουν συντηρηση

Cool Member avesael's Avatar
    PSN ID
    Avesael
    Name
    Χρήστος

Την εχω καταβρει με φουλ μανιουαλ αλλα για να πετυχω αντιπαλο ιδιου επιπεδου γμσ τα...
    Τι στο καλο, ολοι αυτοματο γουσταρουν?

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

foul manual τι εννοεις?

PSN ID
    Avesael
    Name
    Χρήστος

ουτε μια γραμμη στη βοηθεια πασας. Εντελως μανιουαλ δηλαδη.

PSN ID
    Avesael
    Name
    Χρήστος

Και οι αλλες επιλογες που δεν παιζουν ρολο στο ονλαιν, χωρις βοηθειες.

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

^ Φιλε νομιζω οτι μπορεις να παιξεις online με παικτες που παιζουν τον ιδιο χειρισμο με σενα! δλδ οταν αρχιζει , πριν ψαξει για αντιπαλους, υπαρχουν κατι τετοιες επιλογες.

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

PSN ID
    Avesael
    Name
    Χρήστος

Το βαζω να εχουν ιδια με εμενα αλλα ψαχνει ψαχνει ψαχνει και στο τελος ή δε βρισκει ή μου πετα κανεναν τουμπανο...

PSN ID
    Avesael
    Name
    Χρήστος

Και βεβαια το εκνευριστικο που ΟΟΟΟΛΟΙ εχουν γινει φανατικ της ΠΣΖ....

PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

μπορεις να βαλεις να ειναι και ιδιο επιπεδο στην βαθμολογια με σενα .... παντως νωρις ειναι ακομα ρε συ και γω που προσπαθησα να παιξω 2 εναντιον 2 δεν μου βρηκε παικτη!

παιδια, ερωτηση: γιατι οταν παω να παιξω φιλικα παιχνιδια (ΟΧΙ αγωνες καταταξεις) και παω να μπω μου βγαζει ''μη συμβατο πακετο δεδομενων''? WTF?

Big Ben, London, UK
    Science fiction

Το έπαιξα χθες.Φαίνεται καλύτερο από το 12 απλά λίγο πιο δύσκολο.Βγαίνεις εύκολα τετ-α-τετ αλλά έχουν δυσκολέψει τα σουτ.

μια ερωτηση:οταν το παιζει καποιος σε 3d κ ψαχνει online αντιπαλο του βρισκει ατομο που να εχει κ αυτος 3d? γιατι πηγα απο του φιλου μου του multi-gamer κ επαιξα το demo σε 3d κ σας λεω οτι ειναι ενα τελειως διαφορετικο παιχνιδι εχεις τεραστιο πλεονεκτημα εναντι του αντιπαλου σου εαν αυτος παιζει σε 2d τρομερη αισθηση του χωρου το που εχει ανοιχτο χωρο το που να πεταξεις την μπαλα ειναι σα να εισαι μεσα στο γηπεδο...απλα φανταστικο...τις ρυθμισεις του 3d απο το παιχνιδι τις ειχαμε στο φουλ.ηταν αλλος ενας μαζι μας κ ειχαμε μεινει αφωνοι...η tv μια panasonic plasma 3d

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Ρε συ Κωστα δεν πεφτει το framerate καθολου? Μου κανει τρομερη εντυπωση!Καντε μου μια χαρη και βαλτε το demo σε 3D και πειτε αν βλεπετε διαφορα με το full game.Επισης, ποια καμερα χρησιμοποιειτε?Την ευρεια ή την 3D?
    Satan has left his killing floor
    PS4

PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

^ @KRITIKOS αποκλειεται να ισχυει κατι τετοιο. εννοειται πως θα σου βρισκει αντιπαλο που εχει 2D κ οχι μονο αντιπαλους π παιζουν με 3D.

Big Ben, London, UK
    Science fiction

η καμερα που εχουμε οταν παιζουμε 3d ειναι αυτη που εχει το game δεν την αλλαζουμε νομιζω πως την ονομαζει 3d.εσυ με ποια παιζεις το 3d?δεν παρατηρησα σπασιματα η κατι αλλο που να με ενοχλησε

PSN ID
    MajereMP44

Ετσι ρε εξηγουνται ολα...χαχα

Απο εκει χαρας το κουραγιο σας...πως δεν κανετε εμετο ρεεε?? Βλεπεις το μισο γηπεδο ρε φιλε, ουσιαστικα μονο μπροστα σου βλεπεις.Πισω σου αν σου βγαλει ο αλλος μπαλια μεχρι να παει η καμερα καλα 40. Εγω παιζω με την ευρεια ληψη.Δλδ βλεπεις ολο το γηπεδο απο το πλαι και ψηλα και εκει ειναι ολο το ζουμι με το framerate...παει χαλια...τελοσπαντςων οπως βολευεται ο καθενας απλα περιμενω εντυπωσεις και την κανονικη καμερα του παιχνιδιου αυτην που παιζει ο περισσοτερος κοσμος, αν μπορειτε δοκιμαστε την.

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=KZBLafybBos"]http://www.youtube.com/watch?v=KZBLafybBos[/ame]
    PS4

οταν ξαναπαω θα τη δοκιμασω κ θα σου πω...στην ευρεια ειναι το προβλημα?

PSN ID
    MajereMP44

Βασικα σε ολες τις καμερες απο το πλαϊ και στην ευρεια ναι.Χανει πολλα frames.
    PS4

Bookmarks

Bookmarks