@djpar
αυτη ειναι η αποψη σου και κανεις δεν θα σου απαγορευσει να την λες,οπως και κανεις δεν θα μου απαγορευσει να λεω την δικη μου(να σου απανταω).Ως εδω καλα.
Απο κει και περα μετα το πρωτο ποστ σου,ειπα την αποψη μου και την ιδια θα πω και τωρα.
Οταν κρινεις το fifa με σταυρο και οχι στο manual,φυσικα και δεν εχεις εικονα για το παιχνιδι,οποτε απο την αρχη δεν ειναι αντικειμενικη η αποψη σου.Οταν στο πρωτο ποστ σου γραφεις οτι ''οταν το fifa πηγαινει ,το προ ερχεται'' για τριπλες που εχει το fifa εδω και 3-4 χρονια,φυσικα και θα γραψω οτι καποιοι προ fans κανουν κακο στην σειρα γιατι αρνουνται να δουν την πραγματικοτητα(αυτη ηταν η απαντηση μου που τρελανε καποιους..λολ).Αν πατωνε το pes2008/09 το παιχνιδι θα ηταν διαφορετικο σημερα κατεμε.
Αν διαφωνεις με εκεινο το ποστ μου,απλα απαντας(οπως και σωστα εκανες,χωρις να κανεις προσωπικη επιθεση οπως αλλοι).
Απο κει και περα κανεις δεν θα μου απαγορευσει να εχω την παραπανω αποψη και να την γραφω,γιατι το pes ειναι μια σειρα που μεγαλωσα με αυτη και παντα θα με ενδιαφερει.
jk_blue_tiger
Αν δεν σεβομουν τις αποψεις των pes players θα εκανα αυτο που κανεις εσυ που δεν σεβεσαι την δικη μου.Προσωπικη επιθεση για αρες μαρες κουκουναρες(κακοι mods κτλ,κτλ).
Οσο λοιπον το ps3forums ειναι forum εγω θα απανταω και θα λεω την αποψη μου τεκμηριωνοντας την, σε οποιο thread επιθυμω.Aν σε ενοχλει αυτη, δεν μπορω να κανω κατι.Μπορεις ειτε να την αγνοησεις ,ειτε να απαντησεις ωστε να γινει κουβεντα.
Αν καποιοι(οι γνωστοι αγνωστοι) ειναι ευαισθητοι σε αποψεις λογο του φανατισμου τους με καποιο παιχνιδι και αρπαζονται προκαλωντας αυτοι flame και παλι δεν μπορω να κανω κατι.
Το τελευταιο που εγραψες.
Ακολουθει την γενικοτερη nonsense λογικη των παραπανω ποστς σου.Θα επρεπε να γνωριζεις οτι εδω δεν ειναι μεσημεριανο(Λαμπιρη ξερω γω).Επισης δεν εχω καποιο συμφερον απο την επισκεψιμοτητα.Μods-->δουλεια χωρις κανενα κερδος.Περισσοτερος κοσμος μεταφραζεται σε περισσοτερη δουλεια χωρις παλι κανενα κερδος.για να αυξανεις την επισκεψιμοτητα στο site και να χρησιμοποιεις το νημα του pro σαν πεδιο μαχης.
ΥΓ.Απαντησα στον Djpar γι αυτο απαντησα και σε σενα εδω.Αν θες να το συνεχισεις τις κατηγοριες καν'το σε pm ,αν θες να μιλησουμε για το παιχνιδι συνεχιζουμε εδω.
Εdit.
Konami opens London studio to help make PES "fresh and exciting"
http://www.eurogamer.net/articles/20...h-and-exciting
Αυτο(υπενθυμιζω οτι η ανοδος του fifa οφειλεται σε Αγγλους) μαζι με το γεγονος οτι θα χρησιμοποιησουν νεα μηχανη(αυτη του kojima) για την νεα γενια ειναι ιδιαιτερα ενθαρυντικο για το μελλον της σειρας.
Η ''κακοπροαιρετη'' κριτικη των αμετρητων πρωην pes fans που κραζουν απο το 2008 την σειρα, ισως πιασει τοπο.![]()

Reply With Quote

Bookmarks