^^ ENNOEITAI οτι θα εχει και νυχτα! Αυτο εξυπακουεται... αλλα φαντασου αν καταφερνει να σου προκαλει ενταση και αγωνια κατα την διαρκεια της ημερας, τι θα καταφερουν να σου κανουν το βαρδυ οι Θεοι της Naughty Dog!!![]()
^^ ENNOEITAI οτι θα εχει και νυχτα! Αυτο εξυπακουεται... αλλα φαντασου αν καταφερνει να σου προκαλει ενταση και αγωνια κατα την διαρκεια της ημερας, τι θα καταφερουν να σου κανουν το βαρδυ οι Θεοι της Naughty Dog!!![]()
Κι εγώ στο σημείο με το shotgun ταρακουνήθηκα λίγο αλλά μετά απο λίγο κι εγώ αυτό σκέφτηκα. Πετυχαίνει αυτό που θέλει και με το παραπάνω..
Νομίζω πως είναι το πρώτο παιχνίδι που απο δω και πέρα δεν θα ξαναδώ κανένα video, ούτε gameplay ούτε τίποτα..
Δεν το έχω ξανακάνει αλλά λόγω ιστορίας και σασπένς είναι κρίμα να φάω spoiler απο το πουθενά.. Οπότε good luck to us all..
"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"
Α, εχει και νυκτα??Ε ρε γλεντια!
Οτι ηταν να δουμε το ειδαμε.Δεν θελω να δω κατι αλλο.Παιχνιδι επιβιωσης με εξυπνη μαχη και οχι σκετο πιστολιδι, τακτικη, αληθοφανεια αντε γεια!Πραγματικη ποιοτητα και οχι σαχλαμαρες!Επιτελους!
Κατι αντιστοιχο επρεπε να κανει και η Santa Monica και να μην βγαλει κιαλλο GoW....να παρει την μηχανη γραφικων και ολα τα ετοιμα πραγματακια τουμπανιασμενα και να φτιαξει ενα νεο ΙP...κριμα, πολυ κριμα.
Satan has left his killing floor
PS4
Aυτο ακριβως κανει μιας και εχει χωριστει 2 ομαδες, η μια ασχολειται με το GOW και η αλλη με new IP (απλα φημολογειται οτι ειναι fps).
Οπως δλδ πανω κατω η ND, η μια ομαδα με το Last of us και η αλλη πιθανως με το next gen Uncharted.
Ξαναβλεπωντας το demo σε HD πραγματικα υπαρχουν φοβερες λεπτομερειες, επισης το inventory ειναι real time without pause, σοφη επιλογη για κατι ατμοσφαιρικο και survival.
Ναι αυτο κανει αλλα λιγο πιο "χοντροκομμενα" ειναι η δικη μου εντυπωση.Δεν χρειαζοτανε τοσο βαρος στο GoW, κατα τη γνωμη μου δεν επρεπε να κυκλοφορησει καθολου το καινουριο.
Και ας μας εδειχναν λιγο και εκεινο το fps που φτιαχνουν να δουμε αν οντως ειναι καλο...εξακολουθω να πιστευω οτι επρεπε να ειναι στο full οι μηχανες για το νεο IP.
Satan has left his killing floor
PS4
Παιδια πραγματικα παθαινεις πλακα με τις λεπτομερειες... πηγαιντε στο τελος του βιντεο εκει που ο Τζοελ τρωει μια στην μαπα με ενα κονταρι και πεφτει κατω και προσπαθει να τον πνιξει ο bad guy...
δειτε το αιμα στο προσωπο του που τρεχει απο την μυτη του ρεαλιστικα!! Wow... πραγματικα απιστευτη λεπτομερεια!
Μολις ειδα το βιντεο…κοιμομουν τοσες μερες?? χαχα
εκπληκτικο φαινεται…εκπληκτικο!
Cannondale trail sl5 2013...
^^ Μάλλον νωρίς είναι ακόμα.. Επιβεβαιωμένα τουλάχιστον απο 7-8 μήνες και πάνω θα βγεί..
Παιδια θα με δαγκωσετε αλλα θα το πω.
Απο το βιντεακι δεν ενθουσιαστηκα.
Οχι με την κακη εννοια, αλλα αυτο που ειδα μου φανηκε σαν ενα Uncharted
σε αλλο κουστουμι. Οκ εχει τις μικρες λεπτομερειες του, αλλα overall το demo δε
μου εδειξε κατι καινουριο ή καινοτομο, περα απο τα υπεροχα γραφικα.
Δεν ειδα την σχεση εξαρτησης των δυο χαρακτηρων που θα ηθελα να δω. Ειδα κατι σε φαση Drake - Chloe.
Πχ θα ηθελα στη φαση που ανεβαινει στο φορτηγακι στην αρχη του demo, ο τυπος να
βοηθαει την κοπελιτσα και οχι να την αφηνει να ανεβει μονη της.
Θα ηθελα επισης, (αυτο θα φανει στην πορεια), καποιες φασεις να ειναι Realtime και
οχι predefined. Πχ αν μενεις απο σφαιρες και η αλλη εχει τουβλο στο χερι της ή οτιδηποτε αλλο, να το χρησιμοποιει. Ελπιζω παντως το κοριτσακι να ειναι κοριτσακι και
οχι ενας John Rambo.
Μιλαμε για την Naughty Dog. Πιστευεις οτι θα παρουσιασει το κοριτσακι σαν John Rambo? ισα ισα που ολο το παιχνιδι εχει να κανει με την σχεση των 2 χαρακτηρων. Το κοριτσακι δεν θα ειναι john rambo (εδω δεν ειναι ο Joel) αλλα δεν θα ειναι και το κοριτσακι εκεινο που θελει βοηθεια να ανεβει ενα χαλασμενο αυτοκινητο. Ειναι σκληρο, εχει μεγαλωσει μεσα σε αυτην την φρικη και γι αυτην αυτη ειναι η μονη πραγματικοτητα που γνωριζει.
Το οτι η Naughty Dog απλα επελεξε να σου δειξει το survival κομματι του παιχνιδιου νομιζω ειναι καλη επιλογη. Εγω φοβομουν τα spoilers οσον αφορα την ιστορια αλλα ευτυχως δεν εδειξαν τιποτα γι αυτα και απλα πηραμε μια γευση απο το πως παιζει το παιχνιδι. Το οποιο κατα την δικη μου αποψη δεν εχει σχεση με uncharted. Μιλαμε για ενα παιχνιδι survival θα το ξαναπω. Και μονο η κατηγορια του παιχνιδιου επιβαλλει να υπαρχει melee combat και οπλα. Δηλαδη, αν δεν τα ειχε αυτα...ε τοτε δεν θα ηταν αυτη η κατηγορια του. Ο τροπος ομως που χρησιμοποιουνται ολα αυτα ειναι πολυ διαφορετικος απο το Uncharted. Τα πολεμοφοδια φερειπην ειναι ελαχιστα. Δεν εχει ανελεητο πιστολιδι. Το sneaking/avoiding θα πρεπει να ειναι η νουμερο ενα επιλογη του παιχτη. οποιος δοκιμασει να το παιξει Τζον Ραμπο θα φαει τα μουτρα του. Aυτο φαινεται και απο το ντεμο.
Το health bar δεν αναπληρωνεται... αυτο απο μονο του τα αλλαζει ολα. Το melee απο την αλλη απο οσο ειδαμε καταναλωνει πολυ health και θα γινει μοναχα 1vs 1 ή αντε 1 vs 2 με γυμα χερια. Δεν ειναι στυλ uncharted pου πας και τους πλακωνεις ολους ενω κρατανε shotguns. To real time inventory με τα ελαχιστα supplies ειναι επισης ενα ακομη στοιχειο που το διαφοροποιει πολυ απο το run n gun του Uncharted.
Γενικα το παιχνιδι ειναι αρκετα ρεαλιστικο. Ειναι πολυ πιο tactical απο το Uncharted pου ηταν καθαρα fun και ο κινδυνος καραδοκει. Το μονο που βρηκα ομοιο με το Uncharted ειναι τα χρωματα και τα γραφικα. Αλλα ειναι λογικο μιας και δεν μας εχουν δειξει επιπεδα στην νυχτα και μην ξεχναμε οτι χρησιμοποιουν την μηχανη γραφικων του Uncharted.
Ερώτηση που τέθηκε στον Anthony Newman, game designer της Nauhgty Dog..
-Loved the gameplay of The Last of Us! I was wondering if we can expect multiplayer or at least co-op?
Can't wait for the release!
Anthony: We are not revealing details at this time around multiplayer.
Ύποπτο αυτό... Λες να παιχτεί multi?
Bookmarks