Results 1 to 20 of 401

Thread: Killzone 3 .... "The FPS King is back"

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

@Παρη lag δεν ειχε ρε συ...τεσπα

Το θεμα με τα snipers ειναι κουραστικο....Δλδ ελεος ρε μλκ...πριν κλεισω που επαιξα με τον tdr7 μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι....ειπαμε να παιξουμε αλλα παντα τα ιδια...ειτε CoD ειτε MOH ειτε Battlefield μιλαμε τα παιδια δεν παιζονται...τη στηνεις ρε καραμητρο που τη στηνεις τουλαχιστον αλλαξε σημειο..και αυτο βαριεσαι να κανεις??

Γενικα η ομαδα επαιξε καλα παντως διαφωνω καθετα οτι δεν κραταγαμε απλα σχεδον σε ολα τα ματσακια ηταν γενικα καλυτεροι.Και αυτα που καταφεραμε καλα ητανε.

Satan has left his killing floor
    PS4

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Εχω καιρο να μπω και οταν επαιζα,δεν ημουν με ελληνες.Μπορει να μπω.(με move χειρισμο παντα και αντιπαλος με Νικο).
    Και με move και με kinect και με ότι θες αλλά σε θέλω αντίπαλο.....με μεγάλη μου χαρά θα σε κάνω σουρωτήρι.

Quote Originally Posted by MajereMP44 View Post
    @Παρη lag δεν ειχε ρε συ...τεσπα

Το θεμα με τα snipers ειναι κουραστικο....Δλδ ελεος ρε μλκ...πριν κλεισω που επαιξα με τον tdr7 μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι....ειπαμε να παιξουμε αλλα παντα τα ιδια...ειτε CoD ειτε MOH ειτε Battlefield μιλαμε τα παιδια δεν παιζονται...τη στηνεις ρε καραμητρο που τη στηνεις τουλαχιστον αλλαξε σημειο..και αυτο βαριεσαι να κανεις??

Γενικα η ομαδα επαιξε καλα παντως διαφωνω καθετα οτι δεν κραταγαμε απλα σχεδον σε ολα τα ματσακια ηταν γενικα καλυτεροι.Και αυτα που καταφεραμε καλα ητανε.
    Μια χαρά παίξαμε δεν είμαστε και οι φοβεροί για να κερδίζουμε πάντα ούτε καν επικοινωνία δεν έχουμε εξάλλου είπαμε για να περνάει η ώρα παίζουμε.

Πάρη υπερβολικό σε βρίσκω μ'αυτά που λες αλλά ok ότι θέλει παίζει ο καθένας παιδιά δεν είναι υποχρεωμένος κανείς να παίζει με εμάς και όπως έχω πει στον Majere εγώ dlc δεν έχω οπότε αν θέλετε να παίξετε όσοι το έχετε κανένα πρόβλημα μη σκέφτεστε εμένα.

Το κακό πάντως με τους sniperαδες δεν ήταν τόσο μεγάλο όσο άλλες φορές και σε 2-3 που είδα ισχύει αυτό που είχα πει.....η σίγουρη λύση για κάποιον με χαμηλό level.
    Άσχετο αλλά το μπλε δόντι πως σκατά το βλέπει δεν θυμάμαι και πρέπει πάλι να το σετάρω.

Bookmarks

Bookmarks