Δεν πρόκειται να υπάρξει ανακοίνωση σχετικά με καινούριο XBOX στην E3 την φετινή, παει κι αυτό κρίμα.Από την Sony δεν το περίμενα αλλα απ τη Microsoft ετρεφα ελπίδες.
Πηγή.
Δεν πρόκειται να υπάρξει ανακοίνωση σχετικά με καινούριο XBOX στην E3 την φετινή, παει κι αυτό κρίμα.Από την Sony δεν το περίμενα αλλα απ τη Microsoft ετρεφα ελπίδες.
Πηγή.
Mην παιρνετε τοις μετρητοις τετοιες δηλωσεις...μπορει καλλιστα να θελει να ριξει σταχτη στα ματια, το εχουμε ξαναδει το εργο.
Το θεμα ειναι οτι ετσι ή αλλιως και οι δυο (sony, ms) πανε για το 2014...αστα να παν στο διαολο δηλ...μας αναγκαζουν να ασχοληθουμε με τo Wii U ...
^^ Γιατι βιαζεστε ρε παιδια? Τοσο πολυ σας χαλανε επι του παροντος τα παιχνιδια?
Τι αλλο εχουν να προσφερουν οι δυο κονσολες φιλε valkyre?...οτι ειχαμε να δουμε το ειδαμε...μιλαω απο αποψη τεχνολογιας. Καλα παιχνιδια θα δουμε και στη συνεχεια αλλα καποια στιγμη να δουμε και το επομενο βημα, να προχωραει το πραγμα...για μενα και οι δυο εχουν ηδη καθυστερησει...
Last edited by kostasb13; 16-03-2012 at 15:17.
οσο βγαινουν παιχνιδια οπως το Uncharted 3 εγω δεν νιωθω οτι τα εχω δει ολα απο την κονσολα μου. Ή για να το πω πιο σωστα, παιχνιδια σαν και αυτα με κανουν να νομιζω οτι ηδη βρισκομαι στην επομενη γενια. Υπερβολη μεν, αλλα σιγουρα δεν νιωθω την αναγκη για να μεταβω σε νεα κονσολα.
Ενταξει δεν θα ξενερωνα κιολας αμα ακουγα ποτε και πως θα ειναι οι επομενες κονσολες, αλλα σιγουρα δεν θα τις αγοραζα κατευθειαν οπως εκανα με το PS3.
Δεν βιάζομαι για νέα κονσόλα ειδικά για αγορά, αλλά όπως και να έχει η παρουσίαση της είναι κάτι το ξεχωριστό και έχει περάσει πολύς καιρός που είχαμε μία τέτοια. Δεν ξέρω ο χώρος του gaming έχει καιρό να μας προσφέρει μία δυνατή συγκίνηση και τα παιχνίδια ή τα αξεσουάρ δεν νομίζω ότι έχουν την βαρύτητα και την δυναμική να το κάνουν αυτό. Έτσι το μόνο που μας μένει είναι μετά τα νέα μοντέλα σλιμ των υπαρχόντων κονσολών η παρουσίαση μίας νέας κονσόλας (και όχι απλά η αόριστη ανακοίνωση μίας όπως πέρυσι του Wii U).
συμφωνω με Val και smarnel.
Το PS3 εχει ακομα ΠΟΛΛΑ να δωσει, ειτε αυτο προκειτε για γραφικαρες, ειτε για ενα καλογραμμενο story (βλ. last of us).
Και ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ το cross - platform play με το PS Vita, η SONY μπορει να το εκμεταλευτει και να κανει παπαδες με αυτο το feature.
Big Ben, London, UK
--------------------------------
Science fiction
Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)
Παρακατω το ποστ μου στο insomnia:
(Βαριεμαι να ξαναγραφω τα ιδια με αλλον τροπο.)
Δεν νομιζω να εδιναν κατι τοσο δυνατο αυτη τη στιγμη αν εβγαζαν κατι καινουριο.
Εχω την εντυπωση οτι εχουμε παρεξηγησει δυστυχως το -hardcore-gaming ως εννοια και μιλαμε για pixels,αναλυσεις και next gen γραφικα(ασχετα που στην πραγματικοτητα δεν υπαρχουν ουτε καν στο pc τετοια ,ωστε να τα δουμε και στις νεες κονσολες).
Την ωρα που συνεχιζουν να βγαινουν εξαιρετικα παιχνιδια και μαλιστα πολλες φορες πολυ ομορφα,αρνουμαστε να τα δουμε γιατι δεν τρεχουν ξερω σε γω 4k με 5000ΧΑΑ.
Προχθες βγηκε το journey για παραδειγμα και στις ''ουαου omg τι γραφικα ειναι αυτα'' εποχες του ps3 σιγουρα δεν υπηρχε κατι αναλογο σε ποιοτητα.
Στο ιδιο εργο θεατες.Το ps2 εβγαζε SOTC,Οkami,FF12 το 2005-2006 και οι υποτιθεται hardcore gamers αρνουνταν να τα παιξουν γιατι ηθελαν να δουν νεα γραφικα και επαιζαν crackdown.Tα ιδια εγραφα και τοτε.
Καπου εχουμε παρεξηγησει το gaming γενικοτερα.
Σαφως και θα πρεπει να ερθουν νεες τεχονολογιες και δεν νομιζω οτι τους κραταει κατι τους μεγαλους σε αυτη την γενια(ουτε τα kinect,ουτε τα move oυτε τπτ αλλο).
Θεωρουν οτι δεν ειναι εφικτο να μπουμε στην νεα γενια ακομα(ειναι οτι δεν μπορουν να δωσουν κατι οσο δυνατο θα ηθελαν σε λογικες τιμες?μαλλον).Και απο αυτα που βλεπω θα συμφωνησω μαζι τους.
Απο κει και περα ειναι κριμα και παλι να αρνουμαστε να δουμε και να παιζουμε παιχνιδαρες,επειδη απλα μπαινουμε στην διαδικασια να φαντασιωνομαστε νεες τεχνολογιες και γραφικαρες.
Αφου ειναι σιγουρο,μαθηματικα βεβαιο,οτι τα πρωτα παιχνιδια των νεων κονσολων θα ειναι χειροτερα απο αυτα των παλιων που εχουμε ηδη αρνηθει να παιξει.
Εγω αυτο θεωρω casual gaming.
.
Αν δεν μειωθει το κοστος παραγωγης των next gen games δεν θα επελθει η επομενη γενια. Θυμαστε τι ειχε γινει στις αρχες αυτης της γενιας? Το ποσα αναπτυξης των βιντεοπαιχνιδιων ανεβηκαν κατακορυφα...τοσο που δεν το περιμεναν καν οι εταιρειες. Γι αυτο ετρεξαν κατευθειαν υπο την σκια κολοσσων ΕΑ, Activision, Ubisoft και ανεπτυξαν συμφωνιες μαζι τους, γιατι πολυ απλα δεν μπορουσαν απο μονα τους τα studio να επιβιωσουν.
Οταν σου λεει οτι το ταδε βιντεοπαιχνιδι κοστισε 100 εκατομμυρια δολλαρια, παθαινεις πλακα...με τετοια λεφτα, φτιαχνεις Χολυγουντιανη ταινια μπλοκμπαστερικη κιολας...
Προφανως η νεα γενια κονσολων θα δημιουργησει αναλογα μεγαλυτερες απαιτησεις με αποτελεσμα ακομα μεγαλυτερο κοστος. Ειδικα στις αρχες που ακομα οι εταιρειες θα ανακαλυπτουν το εκαστοτε hardware και θα αναπτυσουν τα εργαλεια και τις μηχανες γραφικων τους.
Η νεα γενια λοιπον εξαρταται και απο αυτο.
ρε παιδια ελεος δηλαδη τι βιασυνη ειναι αυτη στο να ερθουν νεες κονσολες;;δεν μπορω να το καταλαβω τι μανιωδης καταναλωτισμος ειναι αυτος..νεα παιχνιδια βγαινουν καθε μηνα!τι σας χαλαει δηλαδη;;μου αρεσει που λεει ενας πιο πανω πως εχουν καθυστερησει και η microsoft και η sony να βγαλουν νεες κονσολες!!τα χαρακτηριστικα και στις 2 αυτες κονσολες εχουν ακομα να δωσουν πολλα πραγματα και εχουν ακομα πορεια..καντε λοιπον παραπονα στις εταιρειες να βγαζουν καθε χρονο απο μια καινουργια κονσολα αφου εχετε λεφτα να τις αγοραζετε!
Δεν είναι καθόλου βιασύνη. Καλώς ή κακώς τα έχουν φάει τα ψωμιά τους αυτά τα τσιπάκια. Έχουν βγει 6-7 χρόνια στην αγορά. Σίγουρα θα βγουν και άλλα δυνατά παιχνίδια που θα μας εκπλήξουν και και και... Αλλά σκέψου αυτά τα παιχνίδια να έβγαιναν σε πιο δυνατά μηχανήματα τι διαφορά θα είχαν. Εγώ θα ήθελα να ανακοίνωναν στην φετινή Ε3 και ps4 και xbox αλλά απ'ότι υποστηρίζουν οι εταιρείες κάτι τέτοιο δεν θα γίνει.
^Δεν πιστευω οτι θα εβγαζαν σε νεες κονσολες ακριβως αυτα τα παιχνιδια που βγαζουν σημερα.
Συνηθως το πρωτο εξαμηνο εχουμε μετριοτητες που δεν πλησιαζουν την ποιοτητα παιχνιδιων προηγουμενων κονσολων.Και δεν βλεπω να αλλαζει κατι στο μελλον.Για μενα μετα τον χρονο(ισως και παραπανω) αρχιζουν να ξεπερνανε οι καινουριες κονσολες τις παλιες.
Συνηθως οταν ωριμαζουν (πχ ps3 τωρα +-1 χρονο) εχουμε και ποιοτικοτερα παιχνιδια.Δεν υπαρχει αναγκη οι νεες κονσολες να ξεκινησουν με ποιοτητα και συνηθως ποτε δε το κανουν.Αρκουν τα γραφικα μετριων ποιοτικα παιχνιδιων να αναγκασουν τον κοσμο να τις αγορασει.Ποτε δεν περιμενω να δω ενα journey σε launch νεας κονσολας.
Last edited by PDS; 20-03-2012 at 15:25.
.
Oχι για τα γραφικα ρε συ χεχε
Εννοουσα ποιοτητα σαν παιχνιδια.
Δεν νομιζω οτι το SOTC,FF12,Okami,GOW2 ηταν χειροτερα απ' ότιδηποτε next gen κυκλοφορησε εκεινη την περιοδο ενα χρονο μετα.Στην πραγματικοτητα ηταν πολυ καλυτερα
To ιδιο πιστευω και για αυτη τη γενια.Δεν νομιζω οτι θα υπαρχει παιχνιδι ποιοτητας last of us ,journey στις νεες κονσολες αρχικα.
Edit.Απαντησα στον Δημητρη.Τωρα το post δεν υπαρχει.
Last edited by PDS; 20-03-2012 at 15:31.
.
Δεν μιλάω να βγουν στο launch. Μιλάω γενικά να γίνει το development με βάση νέο hardware και ας ολοκληρωθεί και 1 χρόνο μετά. Για παράδειγμα το Last of Us της ND. Εσύ πιστεύεις ότι δεν θα χαιρόμασταν ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι αν έβγαινε στο ps4 αντί για το ps3? Αν φυσικά ξέραμε ότι θα βγει το ps4 σε 1.5 χρόνο από τώρα?
Συμφωνω για το last of us αλλα δεν πιστευω oτι θα το βλεπαμε πριν το 2015 στην νεα κονσολα.Ενω τωρα θα το εχεις 2013.
Δεν προκειται να βγαλουν τετοια νεα ip στο launch ή τεσπα σπανια το κανουν για τον λογο που ανεφερα παραπανω,αλλα και γιατι χρειαζεται καποιος χρονος για να παρουν απο το μηχανημα αυτο που θελουν.
Και το uncharted δεν ηταν launch game,αν και αμεσως αρχισαν να δημιουργουν σε Ps3 μετα το ps2.
.
από τους exclusives PS3 τίτλους που ΤΩΡΑ είναι σε developing πόσους περιμένουμε τόσο πλην του Last of us και του Versus? (γιατί για Last Guardian δεν το βλέπω)...σαφώς και δεν θα μας χάλαγε μια πληροφορία για νέο PS τέλη του 2013 με αρχές του 2014
καλά για ΧΒΟΧ δεν το συζητώ για το πόσο έχουν αργήσει να ανακοινώσουν νέα κονσόλα...πέρα από ένα Gears 3, ένα Forza και ένα HALO 4, έχουμε πήξει στις Kinect παρλαπίπες εδώ και 2 χρόνια στην Ε3 (πραγματικά δεν θέλω να φαντάζομαι ότι θα δούμε πάλι μία από τα ίδια στην φετινή Ε3)
Καλά να λέμε ότι το PS3 έχει ψωμιά ακόμη και ότι δεν το έχουν ξεζουμίσει κλπ, αλλά όχι ότι το 360 δεν τα έχει φάει τα ψωμιά του. Είναι και 1 παραπάνω χρόνο στην αγορά, είναι και mostly PC-based κονσόλα, έχει και DVD που το περιορίζει. ΟΚ, δεν λέω μπορεί να βγάλει παιχνιδάρες ακόμη, αλλά όχι κάτι πρωτοποριακό πια, δύσκολο. Άσε που η ίδια η MS το έχει ψιλοεγκαταλείψει αν λάβουμε υπόψη αποκλειστικές κυκλοφορίες και ποιότητα τίτλων kinect. Το PS3 έχει το πλεονέκτημα του επιπλέον χώρου, ενδεχομένως να έχουν μείνει ακόμη περιθώρια βελτίωσης του προγραμματισμού στον Cell, αλλά σιγά - σιγά θα πρέπει να ετοιμάζονται τα επόμενα μοντέλα.
Επίσης, προσωπικά το λέω γιατί εγώ δεν θα τα πάρω launch οπότε αν λάβω υπόψη στην καλύτερη μάλλον ένα περίπου χρόνο μετά την κυκλοφορία για να έχουν ξεπεραστεί τα όποια προβλήματα τόσο σε επίπεδο software όσο και hardware, έχουμε χοντρικά μία γεμάτη διετία και βάλε μάλλον περισσότερο πάει και τριετία, αν ανακοινωθεί καλοκαίρι και κυκλοφορία είναι για του χρόνου. Εκτός αν έχουν στόχο ανακοινώνω και κυκλοφορώ άμεσα, ήτοι πιθανότατα ανακοίνωση καλοκαίρι μίας χρονιάς και κυκλοφορία τα Χριστούγεννα της ίδιας. Δεν νομίζω πάντως ότι στις κονσόλες θα μπορούσε να γίνει ανακοίνωση σήμερα και κυκλοφορία ένα μήνα μετά όπως έγινε με τα μοντέλα slim και των δύο εταιρειών και όπως έγινε με το iPad καθώς αυτά πατούσαν στην προϋπάρχουσα πλατφόρμα ουσιαστικά. Άρα το να λέμε ανακοίνωση φέτος δεν σημαίνει και άμεση κυκλοφορία. Εδώ πέρυσι ανακοίνωσαν το Wii-U και πάει για φέτος Χριστούγεννα κυκλοφορία ήτοι 1,5 χρόνο μετά από την ανακοίνωση του (και χωρίς ουσιαστικά να έχει γίνει και παρουσίαση της κονσόλας αλλά μόνο του controller της).
Bookmarks