Page 14 of 69 FirstFirst ... 41011121314151617182464 ... LastLast
Results 261 to 280 of 1370

Thread: PS3 Sales Archive

PS4forums Fanatic TopGunZ's Avatar
    PSN ID
    ModusAm

Quote Originally Posted by ifrit View Post
    Μπορείς να φανταστείς πόσοι στο COD4 (μόνο) από το 1.000.000 registered χρήστες , έχουν φτιάξει δεύτερο και τρίτο account ? Είτε για χαβαλέ , είτε για να αλλάξουν τα στατιστικά τους από το 0 ή για να είναι καλύτερα , είτε επειδή τους κάλεσε ένα clan ?? Δεν είναι καθόλου λίγοι .

Και φυσικά χώρια τις χώρες χωρίς κανένα psn , όπως η Ελλάδα .
    ΟΚ, εγώ ήξερα ότι για χαβαλέ παίζουμε τα παιχνίδια Επίσης, αυτό που προσπαθούσα να σου πω είναι ότι οι χώρες που δεν είχαν store αποτελούσαν πολύ μικρό μερίδιο της αγοράς του PS3.

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Ευρωπη for Week Ending 26th January 2008

193,534
    127,864
    63,370
    51,502
    47,236
    43,529

ενω αλλοι αρχιζουν την ανοδο , αλλοι πιανουν πατο, ρε λες να εχει τελικα δικιο ο Reeves?

PSN ID
    Slay2012

Η ταση να ειναι μπροστα το PS3 απο το 360 στις πωλησεις δειχνει να παγιωνεται, μιας και πλεον εχουν περασει οι γιορτες και η αγορα εχει γυρισει σε κανονικους ρυθμους, μπορουμε να εχουμε ποιο αξιοπιστα δεδομενα.

429,727
    354,359
    186,922
    146,742
    128,878
    115,625

PS4forums Fanatic SQP_GR's Avatar
    PSN ID
    SQP_GR

Re Slay Exigise Mu Ti Egine Me To Wii Stin Ameriki ,tin Proigumeni Vdomada Itan 45 Kai Twra Pige 145,kati Den Pai Kala Me Ayta Ta Numera Pu Dinun .opos Kai I Psalida Tu Xbox Einai Kata Poli Diaforetiki Me To Ps3 Apo Tin Proigumeni Vdomada

PS3forums Fanatic desperate_gamer's Avatar
    PSN ID
    Desperate_Gamer

VgChartz είναι, μην περιμένεις και μεγάλη αξιοπιστία στα νούμερα.

Το μόνο σίγουρο απλά είναι μια τάση του PS3 να είναι ανταγωνιστικό πλέον στις πωλήσεις του με το 360. Τίποτα παραπάνω.

PSN ID
    Slay2012

European Hardware Sales:sell-thru 07!!
    Electronic Arts announced preliminary financial results for its fiscal third quarter ended December 31, 2007. Net revenue for the third quarter was $1,503 billion Sales were driven by Need for SpeedPro Street, FIFA 08, Rock Band, The Simpsons Game, Madden NFL 08, The Sims 2 Castaway, and NBA LIVE 08.Gross profit for the quarter was $721 million. Net loss for the quarter was $33 million.Non-GAAP net income was $290 million as compared with $201 million a year ago.
    http://investor.ea.com/phoenix.zhtml...936&highlight=

EA ,also, disclosed estimated hardware sell-thru (European market)

http://media.corporate-ir.net/media_...FY08SupSeg.pdf

EUROPE

HARDWARE SELL-THRU

Calendar year 2007

Consoles (Units in millions)

Nintendo Wii 4.8

Playstation2 3.8

Playstation3 2.8

Microsoft X360 1.9

Handhelds (Units in millions)

Nintendo DS 8.7

PSP 3.1

Σε αντιπαραθεση τα νουμερα του VGchartz, που ομως εχουν μεσα και αλλες pal περιοχες οπως η Αυστραλια, και οι αραβικες χωρες.

Wii 5,292,172
    PS2 4,039,695
    PS3 3,651,764
    360 2,607,054

Aκομη και στον αυτοματο πιλοτο πουλαει!

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

δεν θα με χαλαγε καθολου να καταστρεφοταν η εα.

Banned blizard's Avatar
    PSN ID
    blizard

Υπόψην, το VGcharts ΠΑΝΤΑ έχει (έστω και λίγο) μειωμένα νούμενα για ps3 και λίγο αυξημένα του 360 όταν το συγκρίνεις με μια πιο αξιόπιστη πηγή... το ίδιο έγινε και με τις πωλήσεις των Χριστουγέννων σε σχέση με τους αριθμούς της NPD.
    Last edited by blizard; 01-02-2008 at 12:07.

Member Spyrand's Avatar
    PSN ID
    andrian13

poly kala paei paidia... apo oti fenetai, akoma k to ps2 poylaei parapanw apo to xbox360

Αssistant Member Forum GOD NonBorn's Avatar
    PSN ID
    nonborn
    Name
    Κωνσταντίνος

Quote Originally Posted by Spyrand View Post
    poly kala paei paidia... apo oti fenetai, akoma k to ps2 poylaei parapanw apo to xbox360
    Μετά από 8 χρόνια στην αγορά??? Hardware? :hide: Μόλις σταματήσει να πουλάει το ps2 θα δείτε τι πάρτυ που θα κάνει η MS... Θα χει ήδη έτοιμο το επόμενο xbox
    Ñǿñßöŗň™ is back on business ...

PS4forums Fanatic modecris's Avatar
    PSN ID
    modecris
    Name
    Χρήστος

Το ότι πουλάει περισσότερο ΚΑΙ από το ps3 ΚΑΙ από το 360 εμένα μου φαίνεται τουλάχιστον παράλογο (και για αυτούς ανησυχητικό).

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by NonBorn View Post
    Μετά από 8 χρόνια στην αγορά??? Hardware? :hide: Μόλις σταματήσει να πουλάει το ps2 θα δείτε τι πάρτυ που θα κάνει η MS... Θα χει ήδη έτοιμο το επόμενο xbox
    λολ,φανταζεσαι να το δουμε και αυτο?Να ζησει πιο πολυ το ps2 απο το 360 και να κοντραρει το επομενο xbox σε πωλησεις.:rofl:

(Kαλα λεμε τωρα..)
    .

PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by modecris View Post
    Το ότι πουλάει περισσότερο ΚΑΙ από το ps3 ΚΑΙ από το 360 εμένα μου φαίνεται τουλάχιστον παράλογο (και για αυτούς ανησυχητικό).
    τι ακριβως παραλογο εχει το να πουλαει μια φτηνη κονσολα, με τεραστια υποστηριξη ακομα?

PSN ID
    ModusAm

To ξέρεις πως υπάρχουν ακόμα άτομα που το προτιμούν για dvd player? Μισή τιμή από την φτηνότερη next gen συσκευή! Παιχνίδια με 10, 20, 30 ευρώ? Και παιχνίδια όπως FF12, GoW 1&2, Resident Evil 4, Dirge of Cerberus κλπ κλπ... Εγώ περιμένω να βγει το δεύτερης γενιάς σλιμ (με τον ενσωματωμένο μετασχηματιστή) γιατί το "βαρύ" μου είναι 6-7 ετών και θα ήθελα και ένα σλιμάκι.

Banned blizard's Avatar
    PSN ID
    blizard

Στις επίσημες πωλήσεις(shipments) για το 2007 το ps3 πούλησε 1.5 περισσότερες κονσόλες από το 360!!!
    (βέβαια το xbox είχε γεμίσει υπερβολικά την αγορά το 2006 με απούλητα κομμάτια οπότε η πραγματική διαφορά σε πωλήσεις ίσως να είναι μικρή)

2007 - Sony PS3 sells 8.83 million, XBOX 360 sells 7.3 million
    With all the negative news towards the PS3 in 2007, it just shows that at the end of the day, the numbers tell the real story.

Considering the PS3 didnt go on sale in the EU till 23rd March 2007, its quite an achievement for Sony to be ouselling the 360 by 1.5 million units in 2007

PS4forums Fanatic modecris's Avatar
    PSN ID
    modecris
    Name
    Χρήστος

Quote Originally Posted by Slay View Post
    τι ακριβως παραλογο εχει το να πουλαει μια φτηνη κονσολα, με τεραστια υποστηριξη ακομα?
    Το να πουλάει ακόμα οκ,το να πουλάει όμως τόσο πολύ,εμένα δεν μου φαίνεται λογικό.Τα χρόνια περάσανε και μαζί τους προχώρησε και η τεχνολογία.Δηλαδή,όταν στα ράφια υπάρχουν ps3 και xbox360,υπάρχουν τόσα μύρια λαού που τώρα θα πάρουν (και θα επενδύσουν) σε ένα ps2;Και τόσα χρόνια γιατί δεν το έπαιρναν;

Θα μου πείτε βέβαια (όπως προείπε ο Top) πως δεν είναι τα γραφικά το παν,πως έχει πλειάδα πολύ καλών τίτλων κτλ.Δεν διαφωνώ μαζί σας.Επιτρέψτε μου όμως να μην μπορώ πλέον να παίξω με τέτοια γραφικά.
    Το πήραμε στην ώρα του,παίξαμε στην ώρα του.Πάμε για άλλα όμως τώρα.

PS:Όλα αυτά είναι πιθανόν λάθος,μια και με διαψεύδουν οι πωλήσεις του ps2.Κανείς δεν είναι άλλωστε ...άσφαλτος

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Το να πουλάει ακόμα οκ,το να πουλάει όμως τόσο πολύ,εμένα δεν μου φαίνεται λογικό.Τα χρόνια περάσανε και μαζί τους προχώρησε και η τεχνολογία.Δηλαδή,όταν στα ράφια υπάρχουν ps3 και xbox360,υπάρχουν τόσα μύρια λαού που τώρα θα πάρουν (και θα επενδύσουν) σε ένα ps2;Και τόσα χρόνια γιατί δεν το έπαιρναν;

Θα μου πείτε βέβαια (όπως προείπε ο Top) πως δεν είναι τα γραφικά το παν,πως έχει πλειάδα πολύ καλών τίτλων κτλ.Δεν διαφωνώ μαζί σας.Επιτρέψτε μου όμως να μην μπορώ πλέον να παίξω με τέτοια γραφικά.
    Το πήραμε στην ώρα του,παίξαμε στην ώρα του.Πάμε για άλλα όμως τώρα.

PS:Όλα αυτά είναι πιθανόν λάθος,μια και με διαψεύδουν οι πωλήσεις του ps2.Κανείς δεν είναι άλλωστε ...άσφαλτος
    Φιλε μου σαφως και σεβομαι την αποψη σου και να πω την αληθεια δεν την βρισκω παραλογη.

Ομως ,ταυτοχρονα, δεν ειναι παραλογο οτι το PS2 πουλαει τοσο πολυ.Λες οτι πλεον δεν μπορεις να παιξεις παιχνιδι με τετοια παλια γραφικα.Σιγουρα ξινιζει , συμφωνω , ομως τα γραφικα δεν κανουν παντα το παιχνιδι.Σιγουρα βοηθανε να σε βαλουν στην ατμοσφαιρα και αυτο ειναι πολυ σημαντικο , καθοτι σε αυτο το gen αυτο που κανει τη διαφορα ειναι το immerssion, δηλαδη το ποσο "σε βαζει" μεσα στο παιχνιδι η ολη ατμοσφαιρα.

Το PS2 ομως εξακολουθει να προσφερει κατι που κανενα συστημα δεν προσφερει αυτη τη στιγμη.Την πιο φτηνη και με τη μεγαλυτερη γκαμα παιχνιδιων κονσολα.Και οχι μονο αυτο , αλλα ταυτοχρονα συνεχιζει να υποστηριζεται ακαθεκτα.Ουτε η ιδια η Sony δεν περιμενε να κρατησει τοσο το PS2.Οταν λοιπον βλεπεις οτι το συστημα συνεχιζει να υποστηριζεται , και μαλιστα με καλους τιτλους , δεν εχεις λογο να πεις οτι ειναι "πεταμενα λεφτα".Ασε που οι περισσοτερες πωλησεις PS2 αυτη τη στιγμη ειναι μια πολυ ευκολη και οικονομικη λυση για δωρο απο πολλους σε πολλους.Ειμαι σχεδον βεβαιος οτι ενα τεραστιο ποσοστο πωλησεων PS2 ειναι δωρα απο θειους , σε πιτσιρικαδες.

Οσο για το PS3 , δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα τι πουλαει και ποσο , μου αρκει που βλεπω οτι υπαρχει τεραστιο ενδιαφερον απο το αγοραστικο και developing κοινο, πραγμα που σημαινει οτι το μελλον ειναι καλο και ευοιονο.Θα ανυσηχουσα εαν εβλεπα οτι κανενας δεν εχει ορεξη να φτιαξει παιχνιδια για το συστημα.Τωρα το ποσο θα πουλησει και αν θα πουλησει περισσοτερο απο το Wii360 δεν νομιζω οτι πρεπει να με νοιαζει , ουτε και κανεναν απο εμας , εκτος και αν καποιος εχει επενδυσει σε μετοχες της εκαστοτε εταιριας.

Αυτα τα "ολιγα" lol

PS3forums Addict vasses's Avatar

i sony kapoia stigmi tha aposirei to ps2 kai ti ypostirixi tis gia na sproxei peraitero to ps3 na eiste sigouroi kapoio megalo komati tis vasis xriston tou ps2 tora tha metapidouse sto ps3.
    An kai kata tin gnomi mou kakos exei akoma to ps2 prepei siga siga na tou dosei porta etsi kai allios einai epitiximeno me katholiki anagnorisi

PSN ID
    ModusAm

Εδώ ρε συ ξεσκίζεται στις πωλήσεις το Wii, το PS2 θα κολλήσει. Υπάρχει μια γενιά λίγο μεγαλύτερων ανθρώπων που τώρα μπαίνουν στον κόσμο των παιχνιδιών και ακόμα και το τελευταίο παιχνιδάκι τους φαίνεται θεικό. Ξέρεις τι απήχηση έχει το Singstar? Το Buzz? Για να μην πω πως γραφικά όπως του GoW και του FF12 δεν είναι και του πεταματού. Αυτοί που αγοράζουν τώρα PS2 είναι οι ίδιοι που θα αγοράζουν το PS3 στα 250 ευρώ για να έχουν Blu-Ray και όλα αυτά τα ωραία παιχνιδάκια και θα μιλάνε και στο ίντερνετς! Άνθρωποι που θέλουν καλό bang for the buck και χεστήκανε πατόκορφα αν έχει ΑΑ, Τριπλ ΑΑ ή ΑαΑαΑαΑαΑαΑα ο Ταρζάν, αν πούλησε 2 ή 3 ή 13 εκατομμύρια. Άνθρωποι στα 25 με 40 τους που προλάβανε τα Space Invaders αλλά λόγω δουλειάς και υποχρεώσεων χάσανε τα χρόνια του SNES, του PS1 και τα πρώτα του PS2, αυτό πιστεύω πως πρέπει να είναι το κύριο αγοραστικό κοινό του PS2 σήμερα! Κρίνοντας από 2-3 γνωστά μου άτομα που τελευταία πήρανε PS2!

Bookmarks

Bookmarks