Page 125 of 145 FirstFirst ... 2575115121122123124125126127128129135 ... LastLast
Results 2,481 to 2,500 of 2881

Thread: Uncharted 3 : Drake's Deception - [3D]

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Παρασκευή δεν το άγγιξα καθόλου δεν πρόλαβα... ΣΚ το έσκισα όμως παρόλο το φορτωμένο πρόγραμμα. Τα τελειώματα τα έκανα χθες (μου είχε μείνει μόνο η τελευταία πίστα). Σχόλια επί του παιχνιδιού δεν έχω, ακόμα ψάχνω να βρω την μασέλα μου από το πάτωμα.

Σχόλια για την ND έχω πολλά, ήταν η αγαπημένη μου εταιρεία αλλά πλέον θέλω να τους αγκαλιάσω και να τους φιλήσω όλους εκεί μέσα (ειδικά αν έχουν τίποτα όμορφα κορίτσια). Κατάφερε να τιθασεύει τα πάντα, wind, fire, earth and water, story and gameplay πολλές φορές έμενα μλκς από αυτά που έβλεπα και φώναζα ότι ΟΚ δεν γίνεται αυτό και φυσικά απίστευτο για την ποικιλία τοποθεσιών, εφέ, χρωμάτων και εικόνων, ειλικρινά δεν ήθελα να αφήσω το χειριστήριο κάτω. Ώρες - ώρες απλά χάζευα το παιχνίδι και τα περιβάλλοντα. Φέτος πάσχω σε πολλά παιχνίδια από το φαινόμενο της απογοήτευσης, κυρίως από τίτλους που περίμενα πολλά από αυτούς, μπορεί να κουράστηκα ή ψυχολογικά δεν είναι η καλύτερη μου χρονιά. Έτσι ομολογώ ότι το φοβόμουν το τί θα μου προκαλούσε η ενασχόληση μου μαζί του ίσως για αυτό να το καθυστέρησα κιόλας, όχι ότι βοήθησε σε βελτίωση των συνθηκών αυτό, μάλλον σε ακόμη χειρότερη περίοδο το ξεκίνησα. Ε, λοιπόν το uncharted δεν είχε κανένα πρόβλημα με αυτό θέμα, μου τα πρόσφερε όλα απλόχερα, νομίζω ότι ξεπέρασε και το ξεχωριστό U2 σε όλα τα επίπεδα. ΟΚ, σίγουρα μπορώ να του βρω μικρά ψεγάδια, αλλά σε βαθμολογία είναι ένα πελώριο ολοστρόγγυλο 100% για μένα, εξ αιτίας του θα αναθεωρούσα προς τα κάτω πολλούς μεγάλους τίτλους.

^^^
    Όχι που δεν είχα σχόλια για το παιχνίδι.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

χαχαχαχα χαιρομαι που το ευχαριστηθηκες μαν!

Senior Member Angelos13's Avatar
    PSN ID
    C-O-D-MAN13
    Name
    Άγγελος

Εγώ θα ήθελα λίγο μεγαλύτερο story.Επισης έχει καταντήσει κουραστικό το γεγονός ότι μόλις βρίσκεις κάτι και επιστρέφεις μετά σταντέ έρχονται οι κακοί!Σε μερικά σημεία ήμουν σίγουρος ότι θα έχει μάχη...έλεος...κατα τ'άλλα δεν έχω λόγια

Elite Spiros20's Avatar
    PSN ID
    SpirosLP
    Name
    Σπύρος

Ε τι θες να μην είχε; Παιχνίδι είναι. Και εκτός από αυτό απλή λογική. Βρίσκεις κάτι, μέχρι να γυρίσεις το έχουν βρει και οι άλλοι.

Name
    Δημήτρης

Kαλα ναι ρε παιδια, δηλαδη τι περιμενατε ενα Uncharted που δεν θα σε βρουν οι κακοι? Αυτα ειναι τα πιο στανταρ πραγματα οχι απλα στο Uncharted , σε ολα τα παιχνιδια και σε ολες τις ταινιες. Αλλιως δεν θα ειχε νοημα να εβρισκες τους θησαυρους χωρις να σε παρει χαμπαρι κανεις. Ενα βαρετο παιχνιδι/ιστορια θα ηταν.

Βασικη αρχη της περιπετειας ειναι οτι οι κακοι παραμονευουν και παντα θα ειναι εκει γυρω να πλακονωνται μαζι σου.

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Μου εκαναν δωρο ενα αλλο παιχνιδι(για την ιστορια, το Dirt 3), αλλα ετσι βρηκα την ''ευκαιρια'' να το αλλαξω, με το Uncharted 3! Παραγματικα, αν δεν γινοταν αυτο, θα περιμενα ΠΟΛΟΥΣ μηνες(ηθελα Ελληνικους υποτιτλους ή αλλιως Uncharted greek cinema)μεχρι να πεσει η τιμη, μιλωντας για Ελλαδα.
    Οχι πως θα το αρχισω τωρα, αλλα ηταν η ευκαρια που αναζητουσα, και την βρηκα.

Επισης τι προτινετε(μη σας φανει γελοια η ερωτηση, ειναι ΚΑΘΑΡΑ θεμα τεχνικο αλλα προπαντως συνηθειας),

να το παιξω στην 14αρα τηλ εοραση που παιζω τα περισσοτερα παιχνιδια(επειδη η μεγαλη που εχω εχει κ input lag, αλλα και την εχω πια συνιθησει)

ή στη 46αρα 3D Samsung, παρολο που εχει input lag;

Ισως σας φαινεται γελοια η συγκριση, αλλα πραγματικα δεν αντεχω το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ lag(ειδικα οταν μιλαμε για καθαρα single player εμπειρια - γιατι για αυτο το πηρα φυσικα), και ετσι προτιμαω την 10χρονη T V μου.

Καποιος με αναλογη εμπειρια;

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

PS4forums Fanatic modecris's Avatar
    PSN ID
    modecris
    Name
    Χρήστος

Το input lag έχει έχει κακό αντίκτυπο στο multiplayer, στο singleplayer δεν έχεις θέμα.

PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

^ Σιγουρος 100%; Γιατι επεζα PES 2012, και εμφανιζοταν ενα μικρο lag(ειχα την T V σε game mode).... δλδ εισαι 100% οτι δεν επηρεαζεται το single-player;
    Last edited by messi10; 11-01-2012 at 19:57.

Big Ben, London, UK
    Science fiction

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Aμαν, βρε Παναγιωτη... Αφου σου λεει ο ανθρωπος... Τι τα θες τα ποσοστα;;;;

PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

^ οχι βρε, θελω να 'μαι σιγουρος, γιατι για να κατεβασω την τηλεο ραση απο εκει που την εχω βαλει , θελει καποια διαδικασια , και πραγματικα ειναι κουραστικο να το κανω ολο αυτο τζαμπα....

Υ.Γ. Sorry για το οφφτοπικ... :/

Big Ben, London, UK
    Science fiction

PS4forums Fanatic modecris's Avatar
    PSN ID
    modecris
    Name
    Χρήστος

Το lag υπάρχει μεταξύ του τί συμβαίνει στο παιχνίδι που παίζεις στο net και του τί βλέπεις στην οθόνη σου. Αν έχεις lag δλδ βλέπεις αυτό που έχει συμβεί μερικά ms νωρίτερα/και πολύ πιθανό να είναι και μοιραίο.

Στο singleplayer το lag θα σε ενοχλεί μόνο στην περίπτωση που δεν έχεις ήχο από την TV σου αλλά από ενισχυτή, πράγμα που από την μια είναι απλά ενοχλητικό απ την άλλη όμως διορθώνετε από τις ρυθμίσεις του ενισχυτή.

Σίγουρος δεν είμαι 100%, είμαι γύρω στο 96.77%.

PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

ευχαριστω πολυ για την απαντηση και +rep.

Big Ben, London, UK
    Science fiction

Elite kabamaru's Avatar
    Name
    Apostolos

Παιξε ρε στη μεγαλη. Τι lag λες τωρα... Παιξε να φχαριστηθεις οπτικο αριστουργημα.

Relax, I'll get it...

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Όχι βρε μην τους ακούς, παίξε στην 14άρα... άμα δε είναι και CRT πολύ καλύτερα για σένα, μπορεί να γλιτώσεις το σαγόνι σου.

Σοβαρά τώρα, έχεις το PS3 επάνω σε 14" τηλεόραση; Και σαν γυαλιά να την χρησιμοποιείς (κολλημένος επάνω της ένα πράγμα) μου φαίνεται μικροσκοπική, νομίζω ότι αδικείς το PS3 αλλά κυρίως τον εαυτό σου. Το λέω γιατί επί κάποιο διάστημα έπαιζα σε 32" CRT και νόμιζα ότι όλα ήταν όμορφα και ωραία και μετά είδα το φως το αληθινό σε TFT και πλέον δεν μπορώ να ξαναδώ κονσόλα σε CRT. Φιλικά και χωρίς παρεξήγηση πάντα έτσι;

Name
    Δημήτρης

καλα πλακα μας κανεις ρε συ Messi??? Παιξε αγορι μου στην 46αρα να το χαρεις το παιχνιδι... τι θες να γινεις ο νουμερο 1 υπερτουμπανο online killer ή να ευχαριστηθεις εναν οπτικο οργασμο 12 ωρων? Το πολυ πολυ πηγαινε μετα να παιξεις το Online στην 14αρα, αλλα το single player και με 5 δευτερολεπτα input lag (υπερβολες.... χα!) και παλι στην 46αρα θα επαιζα λολ!

ΥΓ: ουτως ή αλλως ολες οι τηλεορασεις εχουν το λεγομενο game mode που απενεργοποιει πολλες λειτουργιες ωστε να μειωθει το Input lag.

Λοιπον αντε ξεκινα τωρα γιατι η ερωτηση σου με συγχισε πρωι πρωι...!

το έπαιξα και εγω σε 3d (φυσικά και το τερμάτισα) και ένα έχω να πω...wow
    το παιχνίδι άψογο όσον αφορά το story τις σκηνές και τη δράση...το 3d κούραζε λίγες φορές αλλά γενικά wow

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by messi10 View Post
    Μου εκαναν δωρο ενα αλλο παιχνιδι(για την ιστορια, το Dirt 3), αλλα ετσι βρηκα την ''ευκαιρια'' να το αλλαξω, με το Uncharted 3! Παραγματικα, αν δεν γινοταν αυτο, θα περιμενα ΠΟΛΟΥΣ μηνες(ηθελα Ελληνικους υποτιτλους ή αλλιως Uncharted greek cinema)μεχρι να πεσει η τιμη, μιλωντας για Ελλαδα.
    Οχι πως θα το αρχισω τωρα, αλλα ηταν η ευκαρια που αναζητουσα, και την βρηκα.

Επισης τι προτινετε(μη σας φανει γελοια η ερωτηση, ειναι ΚΑΘΑΡΑ θεμα τεχνικο αλλα προπαντως συνηθειας),

να το παιξω στην 14αρα τηλ εοραση που παιζω τα περισσοτερα παιχνιδια(επειδη η μεγαλη που εχω εχει κ input lag, αλλα και την εχω πια συνιθησει)

ή στη 46αρα 3D Samsung, παρολο που εχει input lag;

Ισως σας φαινεται γελοια η συγκριση, αλλα πραγματικα δεν αντεχω το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ lag(ειδικα οταν μιλαμε για καθαρα single player εμπειρια - γιατι για αυτο το πηρα φυσικα), και ετσι προτιμαω την 10χρονη T V μου.

Καποιος με αναλογη εμπειρια;
    Έχω περσινή 3D Samsung και το game mode που έχει βγάζει το περισσότερο input lag. Δοκίμασε το. Είναι στα settings>general
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Χμ, βλέπω καλά λόγια για το 3d του Uncharted. Δεν το έχω παίξει ακόμα, μόνο και μόνο επειδή σκέφτομαι να πάρω μία τηλεόραση ή monitor 3d (δεν είχα σκοπό, αλλά βλέπω και το 3d σιγά σιγά πάει να επικρατήσει. Παίζω και το Shadow of the Colossus, που έχει και αυτό καλό 3d από ότι έχω διαβάσει).
    Nομίζω θα το καθυστερήσω ακόμα λίγο, μέχρι να καταλήξω σε οθόνη. Ένας φίλος το παίζει σε plasma 3d και μου λέει "άλλη φάση εντελώς".
    Ελπίζω μόνο να μην με κουράζει στα μάτια, γιατί δεν έχω συνηθίσει να βλέπω σε 3d.....

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Και εγώ είδα το παιχνίδι στο πλαίσιο σε 3d μαζί με τον 8-χρόνο ανιψιό και οι 2 κολλήσαμε!
    (παρότι εγώ ήδη το είχα παίξει 2 φορές)

Τώρα σκέφτομαι να αναβαθμίσω την TV μου με μια καλή 42αρα' Plasma Panasonic.

Senior Member Angelos13's Avatar
    PSN ID
    C-O-D-MAN13
    Name
    Άγγελος

Quote Originally Posted by toninio View Post
    Χμ, βλέπω καλά λόγια για το 3d του Uncharted. Δεν το έχω παίξει ακόμα, μόνο και μόνο επειδή σκέφτομαι να πάρω μία τηλεόραση ή monitor 3d (δεν είχα σκοπό, αλλά βλέπω και το 3d σιγά σιγά πάει να επικρατήσει. Παίζω και το Shadow of the Colossus, που έχει και αυτό καλό 3d από ότι έχω διαβάσει).
    Nομίζω θα το καθυστερήσω ακόμα λίγο, μέχρι να καταλήξω σε οθόνη. Ένας φίλος το παίζει σε plasma 3d και μου λέει "άλλη φάση εντελώς".
    Ελπίζω μόνο να μην με κουράζει στα μάτια, γιατί δεν έχω συνηθίσει να βλέπω σε 3d.....
    Eγω στην θέση σου θα ζήτουσα μια "χάρη" από τον φίλο

Bookmarks

Bookmarks