Page 74 of 117 FirstFirst ... 246470717273747576777884 ... LastLast
Results 1,461 to 1,480 of 2329

Thread: Battlefield 3

Cool Member jper75's Avatar
    PSN ID
    jper75
    Name
    Γιάννης

έτσι ειναι φίλε Νίκο. Πάντως βλέποντας όλες τις επιλογές που έχει κανείς (με οχήματα ή όχι) πραγματικά σε πιάνει μία ζαλάδα. Τι να πρωτομάθεις! Να είσαι καλός με οχήματα? με αεροπλάνα? με ελικόπτερα? πεζός? Πραγματικά σε αυτό το παιχνίδι θα έπρεπε να σου δίνουν και ειδικότητα πριν το ξεκινήσεις μαζί με την συσκευασία για να μην πω και φύλλο πορείας

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Το battlefield 1943 ειναι δωρο με ολες τις εκδοσεις του battlefield 3 ή με τπτ collector's κλπ?
    Satan has left his killing floor
    PS4

PS4forums Fanatic giannislazy's Avatar
    PSN ID
    GiannisLazy

Με όλες είναι Στάυρο...

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Ωραια μαλλον θα το τσιμπησω απο την αλλη βδομαδα, χρονο δεν ξερω που θα βρω να το μαθω!Thnx +rep
    Satan has left his killing floor
    PS4

Advanced Member azalus's Avatar
    PSN ID
    azalica

Γιαννη τι εννοεις με ολες εγω εχω το battlefield3 αλλα το 1943 δεν το εχω μπορω απο καπου να το κατεβασω?Εχω την απλη εκδοση.Ευχαριστω

Moderator odytsak's Avatar

Eχει αναφερθεί πολλές φορές, άντε ακόμη μια φορά.
    Μπείτε εδώ, κάντε log in με το EA account σας και πάρτε τζάμπα κωδικό
    https://1943redemption.battlefield.com/index.php
    τον κωδικό τον εξαργυρώνετε (reedem code) στο ps store.

Advanced Member azalus's Avatar
    PSN ID
    azalica

^^σ`ευχαριστω.

PS3forums Fanatic X-NEC's Avatar
    PSN ID
    X-NEC

[YOUTUBE]nQR49JGySTM[/YOUTUBE]

PS4forums Addict Zeichef's Avatar
    PSN ID
    zeichef
    Name
    Νίκος

^^Και εδώ το full επεισόδιο του teaser που πόσταρε ο nec...

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=eg8Bh5iI2WY&feature=relmfu"]Ultimate Battlefield 3 Simulator - Build & Test (Full Video) - The Gadget Show - YouTube[/ame]
    Last edited by Zeichef; 08-01-2012 at 09:59.
    Welcome back, Zeichef, there have been 90,595 posts and 2,345 threads since your last visit at 16:40, 06-10-2010

Spoiler!

1. Ρε παιδιά επειδή μάλλον κάπου το χάνω...το AKS-74U το δίνει default απο την αρχή... γιατι τώρα που πήρα το πρώτο μου αστέρι σαν engineer μου το έδειξε σαν unlocked και με full points στο battlelog?.... και επειδή είπα να το δουλέψω πάλι μου φαίνεται διαφορετικό...καλύτερη ακρίβεια σε κινούμενο στόχο,πιο ελαφριά κίνηση του παίχτη, πιο γρήγορο reload και περισσότερο ammo...wtf?

2. Ελεος με τους assault... 1/2 με famas!

Quote Originally Posted by DJTaurus View Post
    Ελεος με τους assault... 1/2 με famas!
    Eλεος για ποιό λόγο?
    Κι εγώ με Famas παίζω (έπαιζα) αφού είναι με διαφορά το καλύτερο assault rifle.

Member The Godfather's Avatar
    PSN ID
    GeneralGiGi

Παίδες, κι εγώ φανατικός της σειράς και αν και είχα απογοητευτεί από την beta, τώρα που έπεσε η τιμή πήγα και το πήρα. Καμία σχέση με την beta που μας έδωσαν. Το παιχνίδι είναι απλά κορυφαίο!

Μια βοήθεια θέλω μόνο... Όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα κάπου που να λέει τα στατιστικά των όπλων. Βρήκα μόνο κάποια διαγράμματα που για να βγάλεις άκρη πρέπει να κάνεις ολόκληρη μελέτη. Μπορούμε να δούμε κάπου τα στατιστικά με τις απλές μπάρες (damage, range, accuracy) που υπήρχαν ingame στο Bad Company 2? Κι αν είναι εύκολο, μπορεί κάποιος που έχει κάνει τα unlocks να μας πει πιο όπλο προτιμάει για κάθε class?

Quote Originally Posted by odytsak View Post
    Eλεος για ποιό λόγο?
    Κι εγώ με Famas παίζω (έπαιζα) αφού είναι με διαφορά το καλύτερο assault rifle.
    Πλακίτσα κάνω επειδή το έχουν οι περισσότεροι. Τώρα που το ξεκλείδωσα καταλαβαίνω την δυναμή του. Με assault κλείσαμε για famas.

Με engineer έχω τρίλλημα: A-91,AKS-74U και G53 (HK53)....ειδικά το A-91 είναι οπλάρα και δεν το χρησιμοποιούν αρκετοί...ίσως επειδή είναι αδύναμο αλλά ειναι πολύ σταθερό...το AK είναι το πιο εύκολο στον χειρισμό...το G53 το πιο σταθερό αλλα και το πιο αργό απο τα 3.
    Last edited by DJTaurus; 10-01-2012 at 04:21.

Εγώ τα χρησιμοποιώ όλα.. Να ξέρεις, και τα 3 αυτά όπλα κάνουν ακριβώς το ίδιο damage, απλώς το Α-91 έχει το μεγαλύτερο rate of fire (800), ακολουθεί το G53(750) και τελευταίο το AKS (650). Απλά λόγω αυτού το A-91 έχει και το μεγαλύτερο recoil και το AKS το λιγότερο..

Απο κει και πέρα είναι θέμα προτίμησης..
    "You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"

Quote Originally Posted by FotisGRC View Post
    Εγώ τα χρησιμοποιώ όλα.. Να ξέρεις, και τα 3 αυτά όπλα κάνουν ακριβώς το ίδιο damage, απλώς το Α-91 έχει το μεγαλύτερο rate of fire (800), ακολουθεί το G53(750) και τελευταίο το AKS (650). Απλά λόγω αυτού το A-91 έχει και το μεγαλύτερο recoil και το AKS το λιγότερο..

Απο κει και πέρα είναι θέμα προτίμησης..
    Nαι κλωτσάει περισσότερο αλλά απο κάτω προς τα πάνω σταθερά...δεν παίζει δεξια/αριστερά. Και είναι το μόνο όπλο που έχω πετύχει kill στις μεγαλύτερες αποστάσεις και χωρίς σκόπευτρο...μου φαίνεται χωρις σκόπευτρο στα deathmatch που έχει μπούγιο σκοπεύω πιο γρήγορα και με περισσότερη ακρίβεια. Απο engineer μου μένει να ξεκλειδώσω και το SG533 να δούμε τι λέει και αυτό...μιας και τα δουλεύεις όλα σε engineer class ποιο είναι το αγαπημένο σου ή ανάλογα το mode πιο χρησιμοποιείς?

Για τα προβλήματα με το Battlelog το EA assistant chat έκανε πάλι τα μαγικά του!
    Last edited by DJTaurus; 10-01-2012 at 14:00.

Πήρα το MW3 μιας και βαρέθηκα το BF3 (μέχρι να βγει ένα καλό expansion),
    στα περισσότερα το BF3 είναι καλύτερο αλλά μέχρι στιγμής βρήκα δύο πραγματάκια που υστερεί.

Πρώτον στα μενού του (μικρό το κακό, δύσχρηστο μεν, συνηθίζεται δε)
    και δεύτερον στις υπέρυθρες.

Στο MW3 είναι ακριβώς όπως στην πραγματικότητα (τουλάχιστον όπως έχω δει μέσα από βιντεοκάμερα)
    όπου είναι σκοτάδι βλέπεις καθαρά αλλά πρασινισμένα χωρίς να τονίζει τους ανθρώπους
    κι όπου υπάρχει έντονο φως, από φωτοβολίδες, προβολείς κλπ
    τα πάντα ''καίγονται'', δεν διακρίνεις τίποτα,
    βλέποντας ένα έντονο, εκτυφλωτικό άσπρο φως.

Στο BF3 πριν το update έκαναν μπαμ οι εχθροί γιατί τους απεικόνιζε με κίτρινο (ήταν overpowered)
    και μετά το update το αχρήστεψαν εντελώς, βλέπεις το ίδιο χάλια είτε είναι μέρα είτε είναι νύχτα.

Χρειάζεται φροντιστήριο η DICE.

PSN ID
    zeichef
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by odytsak View Post
    Πήρα το MW3 μιας και βαρέθηκα το BF3 (μέχρι να βγει ένα καλό expansion),
    στα περισσότερα το BF3 είναι καλύτερο αλλά μέχρι στιγμής βρήκα δύο πραγματάκια που υστερεί.

Πρώτον στα μενού του (μικρό το κακό, δύσχρηστο μεν, συνηθίζεται δε)
    και δεύτερον στις υπέρυθρες.

Στο MW3 είναι ακριβώς όπως στην πραγματικότητα (τουλάχιστον όπως έχω δει μέσα από βιντεοκάμερα)
    όπου είναι σκοτάδι βλέπεις καθαρά αλλά πρασινισμένα χωρίς να τονίζει τους ανθρώπους
    κι όπου υπάρχει έντονο φως, από φωτοβολίδες, προβολείς κλπ
    τα πάντα ''καίγονται'', δεν διακρίνεις τίποτα,
    βλέποντας ένα έντονο, εκτυφλωτικό άσπρο φως.

Στο BF3 πριν το update έκαναν μπαμ οι εχθροί γιατί τους απεικόνιζε με κίτρινο (ήταν overpowered)
    και μετά το update το αχρήστεψαν εντελώς, βλέπεις το ίδιο χάλια είτε είναι μέρα είτε είναι νύχτα.

Χρειάζεται φροντιστήριο η DICE.
    Δεν ξέρω γιατί το λες αυτό...γιατί ναι μπορεί στο cod να είναι ρεαλιστικό το blinding effect από πηγές φωτός ενώ φοράς NV, όμως οι άνθρωποι τονίζονται πάρα πολύ: φαίνονται με έντονο λευκό χρώμα και κάνουν ΜΠΑΜ μέσα στο καταπράσινο περιβάλλον. Μπορείς να το δεις αυτό σε μια αποστολή στο campaign του παιχνιδιού, όπου εισβάλεις με stealth σε ένα φρούριο, νομίζω κατάλαβες, να μην πω και κανα σπόιλερ. Και μου έχει μείνει έντονα γιατί με ενόχλησε πόσο εύκολα διέκρινα τους εχθρούς. Στο online δεν ξέρω τι γίνεται δεν το έχω δει.

Τώρα για το BF3. Δεν έχω δει και πολύ τι παίζει με το NV και δεν θυμάμαι στο campaign αν είχε πουθενά. Στο on;ine είχα πάρει ένα όπλο από έναν εχθρό (σαν να βγήκε από το star trek το είχε φτιάξει ο τύπος) και είχε μια fancy διόπτρα που φαινόταν όλα πράσινα εκτός από τους ανθρώπους και τα οχήματα που όπως είπες ήταν με κίτρινο. Αυτό δεν νομίζω να είναι NV (τα NV είναι infrared) αλλά μου κάνει πιο πολύ για thermal αν και τα κανονικά thermal είναι με ασπρόμαυρα είτε white-hot είτε black-hot και οι πηγές θερμότητας (όπως άνθρωποι και οχήματα) όντως διακρίνονται τέλεια μέσα στο κατάμαυρο (ή κατάλευκο αντίστοιχα) περιβάλλον. Επίσης το thermal vision δεν επηρεάζεται από πηγές φωτός. Πέρα από τα χρώματα πράσινο-κίτρινο που διάλεξαν για το BF3, η DICE αντικατοπτρίζει πολύ καλά την πραγματικότητα. Όπως είπα όμως δεν πρόσεξα καλά αν έλεγε thermal και αν αυτό το πράγμα υποτίθεται ότι ήταν NV ή active infrared ε ναι είναι λίγο off!
    Welcome back, Zeichef, there have been 90,595 posts and 2,345 threads since your last visit at 16:40, 06-10-2010

Spoiler!

Eτσι ήταν πριν το update 1.02.
    Στο screenshot που βλέπεις είναι μέρα μεσημέρι.
    Το ΙnfraRedNightVision (IRNV) scope ξεκλειδώνει στα 100 kills με το εκάστοτε όπλο.
    Εδινε τέτοιο αβαντάζ που το χρησιμοποιούσαν όλοι (κι εγώ) ακόμα και ντάλα μεσημέρι κάτω από τον ήλιο.

Λογικό ήταν ότι υπήρξαν πάρα πολλά παράπονα αφού ξεχώριζαν οι εχθροί κατακίτρινοι ακόμα κι αν ήταν στα 500 μέτρα μακριά μέσα σε θάμνους.

Αντί να του δώσουν μια ρεαλιστική μορφή ώστε να χρησιμοποιείται σωστά
    π.χ. στην νυχτερινή Τεχεράνη ή μέσα στο Μετρό στο Παρίσι
    αποφάσισαν να το αχρηστέψουν.
    Βλέπεις το ίδιο χάλια θολά είτε είναι μέρα μεσημέρι κάτω από ήλιο είτε βράδυ ή μέσα σε υπόγεια-μετρό.

Εννοείται πως το BF3 είναι χρόνια μπροστά από το MW3
    σε ήχο, σε γραφικά, σε χειρισμό, σε επιλογές, στα πάντα όλα
    αλλά στο θέμα υπέρυθρες χάνει κατά κράτος.

PSN ID
    zeichef
    Name
    Νίκος

Άκυρο: Το μετρό είναι στο παρίσι? Στην NY δεν είναι με βάση το campaign? Μια άλλη είναι στο παρίσι δεν θυμάμαι όνομα (____ Crossing) που έχει ένα ποτάμι που την χωρίζει στη μέση...

Spoiler!

Tελικά το famas δεν με κέρδισε. Δυστυχώς έχει πολύ αργο reload. Ναι μεν το πιο σταθερό assault rifle αλλά overall νομίζω για assault M416 is the best (και σαν δεύτερο το F2000)...το ίδιο και το G53 (HK53)...καλό χρυσό αλλά τα AK-74u/A-91 είναι καλύτερα.

1. Βλέπω αρκετούς να χρησιμοποιούν το SCAR... ένα απο τα πιο βαριά όπλα στο παιχνίδι. Για πείτε και σε μένα που είμαι noobas σε τι περιπτώσεις το χρησιμοποιείται γιατι δεν μου αρέσει καθόλου.
    2. Επίσης βλέπω ότι παίζει πολύ το USAS-12 και το L85A2.

Bookmarks

Bookmarks