lol δηλαδη το GTAIV δεν ειχε αεροπλανα, customization στο στυλ του San Andreas και ολα τα υπολοιπα λογω καινουργιας μηχανης γραφικων?
Αυτο σορρυ αλλα μου ακουγεται υπερβολικα λολ.
Γεγονος ειναι ενα και ειναι παρα πολυ απλο ειτε θελουν εκει στα GTA forums ή οπου αλλου να αγνοουν οσοι θελουν. Το GTAIV ειχε πολλες ελειψεις σε σχεση με το προηγουμενο παιχνιδι της σειρας το οποιο ηταν της προηγουμενης γενιας και με πολυ κατωτερο hardware.
Τωρα αν καταφερε η Rockstar να βγαλει μια next gen μηχανη γραφικων που δεν μπορουσε ολα αυτα που αφαιρεσε να υποστηριξει, ε εγω ψιλογελαω.
Τελος, ειναι το λιγοτερο αστειο να λεμε οτι το GTAIV ειναι ρεαλιστικο. Ρεαλιστικοτερο απο ενα bioshock, ναι ως προς το concept και τον κοσμο κλπ. Ρεαλιστικο παιχνιδι per se? Ουτε καν...
εκτος και αν εχουμε πολλα παραδειγματα κακοποιων οι οποιοι πατανε στο δρομο ατομα και επειδη εχασαν τα αστερακια καταδιωξης μετα μπορουν να καθονται παρεα με τον μπατσο στο τοπικο delicatessen.
Σιγουρα τρολαρω τωρα, αλλα αμα ακουω σαν δικαιολογια μηχανες γραφικων για ολα αυτα που επρεπε να εχει το 4 ε δεν μπορω, ξυπναει το τρολ μεσα μου!

Και δεν υπολογιζουμε καν το γεγονος οτι το παιχνιδι δεν εφερε απολυτως ΤΙΠΟΤΑ καινουργιο σε σχεση με τους προκατοχους του...
εκτος απο...συγνωμη.... το επικο και τρομερο κινητο τηλεφωνο! Το πιο "awesome" next gen στοιχειο που θα μπορουσαν να βαλουν!
εκει που εισαι σε καταδιωξη να χτυπαει το τηλεφωνο:
"hey bro, wanna shoot some pool?"
ΥΓ: Α και αν το κριτηριο του πιο αναμενομενου ειναι με βαση τι περιμενει ο περισσοτερος κοσμος, τοτε το σιγουρο ειναι οτι θα ειναι το επομενο Call Of Duty και σιγουρα οχι το GTAV, ή το Last of Us ή οποιοδηποτε αλλο.

Bookmarks