Page 11 of 138 FirstFirst ... 7891011121314152161111 ... LastLast
Results 201 to 220 of 2751

Thread: The Last of Us

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^ To ειδος μια χαρα ειναι αν εχεις φρεσκιες ιδεες. Κοιτα το Red Dead Redemption. Αυτο πραγματικα εκανε την διαφορα και στο gameplay και στο υφος και σε ολα.

Το θεμα ειναι οτι η συνταγη GTA εμενα προσωπικα με εχει κουρασει. Και διαφωνω με οσους λενε οτι δεν σηκωνει βελτιωση ή πρωτοτυπια... ισα ισα...ακριβως επειδη ειναι ενα ανοιχτο παιχνιδι σου δινει δυνατοτητες να φτιαξεις οτι αποστολη σου κατεβει.

Το GTAIV αντι να προσθεσει gameplay elements σε σχεση με το παλιο San Andreas, ΑΦΑΙΡΕΣΕ. Που πηγαν τα αεροπλανα, οι βελτιωσεις των αυτοκινητων, η παραμετροποιηση του χαρακτηρα σου με τατουαζ, γυμναστηρια (εγω ειχα κανει ενα χαρακτηρα χοντρο και ειχα ριξει τρελο γελιο), κουρεματα τα mini games κλπ κλπ κλπ. Μικρολεπτομερειες αλλα πραγματικα εκαναν την διαφορα. Σαν κοσμος το San Andreas του PS2 ηταν πολυ πιο ζωντανος και πραγματικος απο την Liberty City του PS3.

E τωρα αν νομιζουν οτι απλα θα μου φερουν πισω εκεινα τα στοιχεια που υπηρχαν στο παλιο San Andreas και που ΕΠΡΕΠΕ να υπαρχουν στο ΙV, κι εγω θα τους προσκυνησω κανουν λαθος.

Πρεπει να δωσουν μια νεα πνοη στην σειρα, να προσθεσουν κι αλλα πραγματα, εκτος απο σαρκαστικες διαφημισεις και εξυπνους διαλογους.

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

+1 στον hollow και στον Valkyre, οσον αφορα το GTA IV, το οποιο το θεωρω ακρως υπερεκτιμημενο, και δεν το απολαυσα σχεδον καθολου σε σχεση με το ΜΕΓΑΛΟ(και σε ποιοτητα, και σε ποσοτητα) San Andreas.

Υ.Γ. Sorry για το οφφτοπικ.

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

PS4forums Fanatic Desmond's Avatar
    PSN ID
    q1908gate13
    Name
    Νίκος

offtopic
    Spoiler!

Quote Originally Posted by Zeichef View Post
    Captain obvious!
    χαχα νομιζα δε το καταλαβε

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Μερικά κλισε καλό ειναι να μην τα πειραζουν γιατι οσο πειραζουν τοσο το πανε προς το multiplayer.Ειμαι της λογικής οτι απο τη στιγμη που κανουν ενα GTA παιχνιδι ας μην του πιουν το αιμα και πανε να κανουν καινοτομιες.Αυτα ΑΝ εχουν τις τοπ ιδεες ας πανε να τα κανουν σε ενα νεο project να δουμε τι εστι βερυκοκο.Δλδ δεν μπορω να φανταστω σιγα σιγα να μεταλλασσεται το Uncharted σε κατι αλλο ή το God Of War σε κατι άλλο...τα ειδαμε στο αλλο thread για το GoW...Μερικα κλισέ καλο ειναι να υπαρχουν θα το ξαναπώ....
    Satan has left his killing floor
    PS4

Name
    Δημήτρης

^^ Mα δεν ειπε κανεις να παρουν ενα GTA παιχνιδι και να το κανουν, Tomb Raider ξερω γω ή να χασουν τα κλισε τους.

Σιγα ρε παιδια την δυσκολια να βαλουν ας πουμε customization στα οπλα ή να φτιαξουν αποστολες καινουργιες που να εχουν και λιγο stealth element.

Δεν ειπαμε να ξεχασουν τι ειναι, απλα να βαλουν και καμμια καινουργια σαλτσα γιατι αν καθε μερα τρως το ιδιο φαγητο, οσο και να σου αρεσει καποια στιγμη το σκεφτεσαι και σε πιανει αναγουλα. Γι αυτο του βαζεις διαφορα συνοδευτικα για να παραμενει φρεσκο.

Το σιγουρο ειναι παντως οτι δεν αφαιρεις στοιχεια... δηλαδη στην χειροτερη αντε να αφησεις τα ιδια στοιχεια χωρις αλλαγες. Το να αφαιρεις πραγματα, νομιζω αυτο ειναι πρωτοτυπια του GTAIV και μονο.

PS4forums Addict Zeichef's Avatar
    PSN ID
    zeichef
    Name
    Νίκος

Μόνο remake δεν είναι οι πόλεις. Μόνο ίδιο όνομα είχε η Liberty City. Απολύτως κανένα κοινό στοιχείο.
    Welcome back, Zeichef, there have been 90,595 posts and 2,345 threads since your last visit at 16:40, 06-10-2010

Spoiler!

PSN ID
    zeichef
    Name
    Νίκος

Επίσης επειδή παρακολουθώ χρόνια τώρα το gtaforums.com είναι και εκεί ένα παιδί σαν τον valkyre με σχεδόν ίδιες απόψεις, θα αναφερθώ στο 'αφαίρεσε' η R* στοιχεία που είπε ο Val. Δεν αφαίρεσαν πράγματα απ'το παιχνίδι γιατί η μηχανή φτιάχτηκε από το μηδέν. Δεν υπήρχαν τα στοιχεία που λες ότι αφαίρεσαν. Τα GTA III, GTA VC και GTA SA ήταν όλα πάνω στην ίδια μηχανή και πρόσεξε πόσο λίγα πράγματα είχε το GTA III σε σχέση με το GTA SA που η ομάδα είχε ήδη 5-6 χρόνια εμπειρίας πάνω στη μηχανή. Τώρα κοίτα και τη διαφορά στο content μεταξύ GTA IV και RDR που και πάλι υπήρχαν βάσεις πάνω στην νέα μηχανή (6 χρόνια [4 χρόνια development του IV και 2 από το launch του IV μέχρι το launch του RDR]). Τώρα φαντάσου πόσο content θα έχει το V.

Όσο για αυτό που λες για την ιστορία, εντάξει αυτό είναι τελείως υποκειμενικό, εγώ προσωπικά προτιμώ κάτι πιο ρεαλιστικό παρά αυτά που γίνονται στο bioshock που ανάφερες ας πούμε.

Τέλος εγώ τον όρο 'most anticipated game' τον αντιλαμβάνομαι ως το παιχνίδι που περιμένει περισσότερος κόσμος, και frankly δεν βλέπω άλλο τρόπο 'μετάφρασης'. Για αυτό είπα ότι απλά δεν γίνεται να είναι πιο αναμενόμενο κάποιο άλλο.
    Welcome back, Zeichef, there have been 90,595 posts and 2,345 threads since your last visit at 16:40, 06-10-2010

Spoiler!

Name
    Δημήτρης

lol δηλαδη το GTAIV δεν ειχε αεροπλανα, customization στο στυλ του San Andreas και ολα τα υπολοιπα λογω καινουργιας μηχανης γραφικων?

Αυτο σορρυ αλλα μου ακουγεται υπερβολικα λολ.

Γεγονος ειναι ενα και ειναι παρα πολυ απλο ειτε θελουν εκει στα GTA forums ή οπου αλλου να αγνοουν οσοι θελουν. Το GTAIV ειχε πολλες ελειψεις σε σχεση με το προηγουμενο παιχνιδι της σειρας το οποιο ηταν της προηγουμενης γενιας και με πολυ κατωτερο hardware.

Τωρα αν καταφερε η Rockstar να βγαλει μια next gen μηχανη γραφικων που δεν μπορουσε ολα αυτα που αφαιρεσε να υποστηριξει, ε εγω ψιλογελαω.

Τελος, ειναι το λιγοτερο αστειο να λεμε οτι το GTAIV ειναι ρεαλιστικο. Ρεαλιστικοτερο απο ενα bioshock, ναι ως προς το concept και τον κοσμο κλπ. Ρεαλιστικο παιχνιδι per se? Ουτε καν...

εκτος και αν εχουμε πολλα παραδειγματα κακοποιων οι οποιοι πατανε στο δρομο ατομα και επειδη εχασαν τα αστερακια καταδιωξης μετα μπορουν να καθονται παρεα με τον μπατσο στο τοπικο delicatessen.

Σιγουρα τρολαρω τωρα, αλλα αμα ακουω σαν δικαιολογια μηχανες γραφικων για ολα αυτα που επρεπε να εχει το 4 ε δεν μπορω, ξυπναει το τρολ μεσα μου! Και δεν υπολογιζουμε καν το γεγονος οτι το παιχνιδι δεν εφερε απολυτως ΤΙΠΟΤΑ καινουργιο σε σχεση με τους προκατοχους του...

εκτος απο...συγνωμη.... το επικο και τρομερο κινητο τηλεφωνο! Το πιο "awesome" next gen στοιχειο που θα μπορουσαν να βαλουν!

εκει που εισαι σε καταδιωξη να χτυπαει το τηλεφωνο:
    "hey bro, wanna shoot some pool?"

ΥΓ: Α και αν το κριτηριο του πιο αναμενομενου ειναι με βαση τι περιμενει ο περισσοτερος κοσμος, τοτε το σιγουρο ειναι οτι θα ειναι το επομενο Call Of Duty και σιγουρα οχι το GTAV, ή το Last of Us ή οποιοδηποτε αλλο.

Last edited by Valkyre; 28-12-2011 at 16:16.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Βσκ ο Zeichef εννοει οτι σε μια καινουρια μηχανη ,για να δωσεις ενα γεματο san andreas,θελει να κανεις 3Χδουλεια,γιατι το SA ηταν η εξελιξη των 2 προηγουμενων.
    Πιστευω οτι εχει δικιο σε αυτο.

Απο κει και περα δεν ξερω αν ηταν μονο αυτος ο λογος ή και οι περιορισμοι λογο του DVD.Θα μαθουμε στο επομενο.
    .

Name
    Δημήτρης

^^ Mα δεν παραπονεθηκα εγω ποτε για το μεγεθος της πολης. Μια χαρα ηταν αυτο. Εγω μιλησα για gameplay elements. Δεν μπορω να καταλαβω δηλαδη που ηταν η δυσκολια να βγαλουν μερικα skins για να κανεις customize το αμαξι σου... γιατι περι skins μιλαμε στην ουσια. Ή που ηταν η δυσκολια να βαλουν ενα τανκς (το πρωτο GTA χωρις τανκς ηταν το IV μεχρι και το iphone εχει...) ή ενα αεροπλανο...ή ενα καινουργιο στοιχειο gameplay, stealth οπως ειπα (οχι τυπου metal gear καταλαβαινετε τωρα) και πολλα αλλα.

Επισης να σημειωσω οτι δεν εχω κατι με την Rockstar...το Red Dead ειδατε οτι το ειχα game of the year την χρονια που βγηκε και προσκυνησα εντελως παρολο που δεν μου αρεσουν τα γουεστερνς. Ειχε ενα καρο καινουργια στοιχεια...ε το GTAIV δεν μπορουσε να εχε 2-3 δηλαδη λογω δουλειας?

Το GTA χρειαζεται ΑΜΕΣΑ (προσωπικα παντα) αλλαγες για να με κρατησει. Εχω βαρεθει να κανω τις ιδιες και τις ιδιες αποστολες σε αυτα τα παιχνιδια:

"οδηγησε αυτην την πορνη εκει"
    "παρε τα ναρκωτικα απο τον ταδε"
    "σκοτωσε αυτην την συμμορια"

δεν λεω να μην υπαρχουν αυτες, απλα να υπαρχει λιγη περισσοτερη φαντασια. Να εμπλουτισουν τον κοσμο και το γαμεπlay με νεες δραστηριοτητες.

Προσωπικα απο το GTAIV μονο μια αποστολη μου εχει μεινει και ηταν αυτη της ληστειας. Ολο το υπολοιπο παιχνιδι ειναι μια θολουρα... δεν θυμαμαι τιποτα.
    Last edited by Valkyre; 28-12-2011 at 16:44.

Elite Vicarious's Avatar
    PSN ID
    Vicarious_GR
    Name
    Geo

λίγο άσχετα με το τόπικ τα τελευταία μηνύματα... μήπως να μεταφερθούν στο θέμα του GTA V? Μαζί με το δικό μου.

Εγώ απλά διασκέδασα περισσότερο με το San Andreas σε σχέση με το IV. μάλλον γι αυτά που είπε ο Val. Γυμναστήριο, tatoo, αεροπλάνα (τότε είχα πει WTF?), δεν ξέρω ήταν πιο fun to play η όλη φάση ενώ έπαιζες. I mean μπήκες στο σπίτι κάποιου για να κλέψεις ρίμες!! Στο ΙV το μόνο fun στοιχείο ήταν ο brucie!

Δεν με νοιάζει το αν είναι καινούργια η μηχανή γραφικών η όχι, εγώ κοιτάω τι μου άρεσε περισσότερο να παίζω.. Δεν λέω ότι το IV ήταν ΓΤΠ, απλά μου ένιωσα έλλειψη κάποιων πραγμάτων.

PSN ID
    zeichef
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    lol δηλαδη το GTAIV δεν ειχε αεροπλανα, customization στο στυλ του San Andreas και ολα τα υπολοιπα λογω καινουργιας μηχανης γραφικων?

Αυτο σορρυ αλλα μου ακουγεται υπερβολικα λολ.

Γεγονος ειναι ενα και ειναι παρα πολυ απλο ειτε θελουν εκει στα GTA forums ή οπου αλλου να αγνοουν οσοι θελουν. Το GTAIV ειχε πολλες ελειψεις σε σχεση με το προηγουμενο παιχνιδι της σειρας το οποιο ηταν της προηγουμενης γενιας και με πολυ κατωτερο hardware.

Τωρα αν καταφερε η Rockstar να βγαλει μια next gen μηχανη γραφικων που δεν μπορουσε ολα αυτα που αφαιρεσε να υποστηριξει, ε εγω ψιλογελαω.

Τελος, ειναι το λιγοτερο αστειο να λεμε οτι το GTAIV ειναι ρεαλιστικο. Ρεαλιστικοτερο απο ενα bioshock, ναι ως προς το concept και τον κοσμο κλπ. Ρεαλιστικο παιχνιδι per se? Ουτε καν...

εκτος και αν εχουμε πολλα παραδειγματα κακοποιων οι οποιοι πατανε στο δρομο ατομα και επειδη εχασαν τα αστερακια καταδιωξης μετα μπορουν να καθονται παρεα με τον μπατσο στο τοπικο delicatessen.

Σιγουρα τρολαρω τωρα, αλλα αμα ακουω σαν δικαιολογια μηχανες γραφικων για ολα αυτα που επρεπε να εχει το 4 ε δεν μπορω, ξυπναει το τρολ μεσα μου! Και δεν υπολογιζουμε καν το γεγονος οτι το παιχνιδι δεν εφερε απολυτως ΤΙΠΟΤΑ καινουργιο σε σχεση με τους προκατοχους του...

εκτος απο...συγνωμη.... το επικο και τρομερο κινητο τηλεφωνο! Το πιο "awesome" next gen στοιχειο που θα μπορουσαν να βαλουν!

εκει που εισαι σε καταδιωξη να χτυπαει το τηλεφωνο:
    "hey bro, wanna shoot some pool?"

ΥΓ: Α και αν το κριτηριο του πιο αναμενομενου ειναι με βαση τι περιμενει ο περισσοτερος κοσμος, τοτε το σιγουρο ειναι οτι θα ειναι το επομενο Call Of Duty και σιγουρα οχι το GTAV, ή το Last of Us ή οποιοδηποτε αλλο.

lol read my last post again bro

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Βσκ ο Zeichef εννοει οτι σε μια καινουρια μηχανη ,για να δωσεις ενα γεματο san andreas,θελει να κανεις 3Χδουλεια,γιατι το SA ηταν η εξελιξη των 2 προηγουμενων.
    Πιστευω οτι εχει δικιο σε αυτο.
    ^^This.

Ρε συ val πως καταφέρνεις και ξεφεύγεις τόσο πολύ ρε?

Δεν ανέφερα τίποτα από αυτά που λες ούτε προσπάθησα να σε μεταπείσω για το IV. Ξέρω πολύ καλά τη στάση σου από τα πρώτα παρόμοια ποστς σου πίσω στον Μάιο του 08. Όντως του λείπουν όλα αυτά για τον απλούστατο λόγο ότι είχαμε ήδη γευτεί όλα αυτά τα features στο SA αλλά προσωπικά εγώ ήμουν 100% σίγουρος ότι θα ήταν πολύ λιγότερο περιεκτικό το IV γιατί συνειδητοποίησα αυτά που είπα πιο πάνω. Εν τέλει, ναι αυτός είναι ο λόγος που δεν υπήρχαν όλα αυτά τα στοιχεία, όσο λολ και αν σου ακούγεται έτσι είναι. Και δεν είναι απλά ο χρόνος ανάπτυξης, αλλά είναι πολύ περισσότερο θέμα εμπειρίας, δηλαδή και το 2010 να είχε βγει το IV (έξτρα 2 χρόνια ανάπτυξης) μην φανταστείς ότι θα είχε ΤΑ έξτρα stuff.

Για τον ρεαλισμό που λες.... εγώ ο κλασικός φρικάρας, μου αρέσει να κάνω role play σε ΟΛΑ τα παιχνίδια όσο μπορώ(φορ γκαντς σέικ κάνω role play και στο fifa κοιτάω να παίξω ρεαλιστικό ποδόσφαιρο ενώ ξέρω κάθε τρυπάκι του παιχνιδιού και μπορώ να ξεφτιλίσω τον αντίπαλο με θεαματικά και ντροπιαστικά γκολ που ο μεσσι και ο ρονάλντο θα βάλουν 1 φορά στη ζωή τους). Χρησημοποιώ την φαντασία μου και αλλάζει ο τρόπος που αντιλαμβάνομαι το παιχνίδι. Για αυτό δεν απολαμβάνω και πάρα πολύ τα εντελώς linear παιχνίδια γιατί δεν μου αρέσει να παίζω το παιχνίδι όπως κάποιος άλλος το έχει σκεφτεί και μου το ρίχνει στη μάπα. Εγώ λοιπόν στο gta ούτε πατούσα 200 άτομα την ημέρα στην times square ούτε έτρεχα γύρω γύρω με rpg ούτε έκλεβα άλλο αμάξι κάθε 2 λεπτά. Και το ταξί μου έπαιρνα, και το τρενάκι μου έπαιρνα, και αυτοκίνητο συνήθως σου έδιναν ένα στην αρχή κάθε αποστολής (ήταν παρκαρισμένο εκεί κοντά και δεν μετρούσε ως crime αν έμπαινες μέσα [και ήταν ξεκλείδωτο]). Κάποιος άλλος μπορεί να τα βρίσκει βαρετά και να θέλει να το παίξει εντελώς αλλιώς και να τα κάνει όλα αυτά, σεβαστό και το καταλαβαίνω. Το bioshock όπως και να το κάνουμε δεν το κάνεις ρεαλιστικό ούτε μετά από ξενύχτι και 8 ποτά. Αυτό εννοούσα πάνω κάτω με το 'ρεαλιστικό' setting, σενάριο (games είναι, μέχρι σε ένα σημείο μπορεί να είναι ρεαλιστικά), δεν συνειδιτοποίησα ότι έπρεπε να το εξηγήσω σε τόσο βάθος.

Για το call of duty, βγαίνει κάθε χρόνο και ουσιαστικά με λίγες αλλαγές, και να μην βγει μια χρονιά ο κόσμος θα παίζει το προηγούμενο, το αγοράζουν πλεον απλά γιατί είναι το νέο cod και η activision το βγάζει απλά γιατί ΠΡΕΠΕΙ να βγάλει το νέο cod. Στην κυριολεξία θα χάσει ΠΑΡΑ πολλά λεφτά αν δεν βγάλει νέο call of duty μια χρονιά ΟΣΟ καλό και καινότομο να είναι το επόμενο. But I suppose you're right, το πιο αναμενόμενο ΕΙΝΑΙ όντως το cod.

Spoiler!

Member NoobShyBot's Avatar
    PSN ID
    NoobShyBot
    Name
    Αντώνης

+ άπειρο στα πσοτς του Zeichef για το GTA 4.
    Κι εμένα έτσι μου αρέσει να παίζω.Κάνω τις αποστολές μου προχωράω τον τίτλο κλπ.Το San Andreas αν και το λάτρεψα,το βρίσκω χαοτικό.
    Πάντως για όσους ξενερώσανε με το GTA 4 ας ρίξουν μια ματιά στο Ballad of Gay Tony.

Επί του θέματος τώρα.
    Το The Last of Us είναι άνετα ο πιο αναμενόμενος τίτλος για μένα.
    Ατμόσφαιρα αλά Walking Dead/I Am Legend,mother nature enemies,λιγότερο γραμμικό περιβάλλον,έμφαση στις σχέσεις των χαρακτήρων αντί για την δράση.Ε αυτά μου φτάνουν για να το έχω στα πιο αναμενόμενα.Αν δεν ήξερα ότι το φτιάχνει η Naughty Dog θα είχα τρελή αγωνία για το τελικό αποτέλεσμα.Τώρα απλά είμαι σίγουρος ότι ο τίτλος θα είναι ΔΙΑΜΑΝΤΙ!!!
    Carpe Diem
    Sic Parvis Magna
    Live By The Creed

Name
    Δημήτρης

@ Zeichef

Ρε συ οταν σου λεω οτι λειπουν απο το GTA πραγματα απλα που επρεπε να υπαρχουν (και τα οποια παρεπιπτοντως αυξανουν τις επιλογες role playing που σου αρεσει και φυσικα και εμενα) κι εσυ μου λες οτι το προβλημα ηταν η μηχανη γραφικων και ποση δουλεια χρειαζοταν, ε... τι περιμενεις να απαντησω? Αφου ειναι κουφο εντελως αυτο που μου εφερες ως αντεπιχειρημα!

Επισης, το οτι σου αρεσει να παιζεις role playing παντου, οπως κι εμενα, αυτο δεν κανει ενα παιχνιδι αυτοματα role playing friendly ή οχι. Το GTA ειναι open world αλλα δεν ειναι ουτε κατα διανοια λιγοτερο linear στον πυρηνα της ιστοριας του απο ενα... Uncharted... ναι πες με υπερβολικο, αλλα σκεψου το...

δεν εχει σημασια αν εσυ παιρνεις ταξι για να πας στον προορισμο σου ή οτι δεν σκοτωνεις τους περαστικους (ειλικρινα αποκλειεται να μην εχεις σκοτωσει εναν αθωο.... δωσε μου το save σου και σε προσκυναω).. οταν θα φτασει η στιγμη να κανεις την αποστολη σου, θα ειναι μια απαραλλαχτη και μοναδικη. Ουτε επιλογη εχεις το πως θα εξελιχθει το στορυ, ουτε μπορεις να το αλλαξεις βαση του χαρακτηρα σου ουτε τιποτα. Το GTAIV ειχε μονο μια επιλογη αν θυμαμαι καλα στο τελος. Κατα τα αλλα ηταν ενα linear story σε ενα open world περιβαλλον.

Κι εγω επαιξα το Uncharted 2 με role playing του στυλ "δεν θα σκοτωσεις κανεναν" και το καταφερα. Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι το παιχνιδι εχει role playing elements. Το Bioshock που λες μπορει να μην ειναι open world, επετρεψε μου ομως να θεωρω οτι σε θεμα role playing επιλογων στο story και gameplay ειναι ετη φωτος μπροστα απο ενα οποιοδηποτε GTA. Κοντολογοις, το open world στοιχειο δεν προσφερει απαραιτητα εξτρα ποντους στο role playing. Ισα ισα που στην περιπτωση του GTA που ειναι τοσο linear το στορυ του, αφαιρει, και αυτο γιατι θεωρω εντελως ηλιθιο να το παιζεις αθωα περιστερα στην καθημερινοτητα και μετα να κανεις μια αποστολη οπου σκοτωνεις 150 κακους και καμμια 20αρια περαστικους "καταλαθος".

Με αυτο το σκεπτικο το Bioshock εχει πολυ πιο ανθρωπινους χαρακτηρες και ρεαλιστικες επιλογες ηθικης, απο οτι ενα GTA. Και αυτο γιατι εμβαθυνει στους χαρακτηρες τις επιλογες κλπ. Ο κοσμος μπορει να ειναι πληρως φανταστικος με παντελως αδυνατο να συμβουν πραγματα, ομως δεν ειναι αυτο που θα κανει τους χαρακτηρες ρεαλιστικους ή οχι, αλλα οι αντιδρασεις τους και οι επιλογες που καλειται ο παιχτης να παρει πλαθοντας την ιστορια.

Το Mass Effect ειναι ενα ακομη τρανταχτο παραδειγμα. Αλλο ρεαλιστικος κοσμος και αλλο ρεαλιστικοι χαρακτηρες.
    Last edited by Valkyre; 29-12-2011 at 11:33.

PSN ID
    zeichef
    Name
    Νίκος

Συμφωνώ, αλλά πιστεύω ότι σε ένα βαθμό είναι rp friendly και το gta απλά γιατί έχει δραστηριότητες που τις δεν έχουν λόγο ύπαρξης σε παιχνίδι παρά μόνο για περισσότερη έμφαση στην καθημερινότητα του χαρακτήρα. Και πάλι όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι σε τέτοιο βαθμό όπως Bioshock/Mass Effect. Και δεν ήταν και αυτό το point μου κιόλας, βασικά απλά ανέφερα το role playing ως ένα τρόπο να γίνει πιο ρεαλιστικό το παιχνίδι.

Lol για αυτό που λες για το save θα το κοιτάξω γιατί έχω περιέργεια πάντως. Στο τελευταίο playthrough πάντως stolen vehicles θα δεις 5 ξέρω γω και αυτά γιατί σε μερικές αποστολές που πας κάπου με το αυτοκίνητο κάποιου άλλου και σε αφήνει και φεύγει, πρέπει να βρεις να κλέψεις ένα. Επίσης δεν έχω ούτε ένα arrest/hostpital visit και αν καμιά φορά με έπιαναν/σκότωναν έκανα reload. Και για τους pedestrians δεν πιστεύω να σκότωσα πάνω από 10 χαχαχα....

Spoiler!

PS4forums Fanatic tnf50's Avatar
    PSN ID
    tnf50
    Name
    Γιώργος

Τωρα πλεον ξερω οτι δεν ειμαι ο μονος φλουφλης που παιζει GTA σαν καλος πολιτης...

PS4forums Fanatic Melnibonian's Avatar
    PSN ID
    Schimatarium

wtf?δεν υπαρχει στη λιστα με τα αναμενομενα παιχνιδια το Darksiders 2?χαλασε ο κοσμος...χεχεχεχε.
    Προσπαθω τοσο καιρο να μεινω εκτος κουβεντας...προσπαθεια τέλος. Προσωπικα απεχθανομαι παιχνιδια στο στυλ Rayman... αγαπημενο παιχνιδι για το 11 (ακομη δεν ψηφισα Δημητρη) το Dead Island... ανυπομονω να περασει ο χειμωνας να συνεχισει το Walking Dead... αγαπημενη μου ταινια εν γενη το Dawn of the Dead... λατρευω τις πιτες με διπλο μπιφτεκι και πολυ κρεμμυδι και τζατζικι....
    Τι θέλω να πω? Πως η συγκεκριμενη θεματολογια που καταπιανετε το LOU ειναι για καποιους απο εμας CULT και δε χωραει επιχειρηματολογια η κουβεντα,δε μπορω να πεισω καποιον να του αρεσει τα Hostel ή τα Human Centipede, δεν μπορω να του εξηγήσω γιατι μου αρεσουν εμενα...
    Πραγματικά το Dead Island απέτυχε να μας δώσει αυτό που μας ''υποσχέθηκε'' με το teaser του. Κι εδώ είναι που περιμένω να δω τι θα κανει η ND. Πολυ θα ηθελα να δω μεσα σε αυτη την ατμοσφαιρα απο βιβλιο του Richard Matheson επιρροες απο Fallout 3 μπολιασμένες με το βάθος ενός Mass Effect και ποτισμένες στην συγκινησιακη φορτιση ενος The Road.... Ευσεβης (ή ασεβεις) πόθοι? Ας έχουμε κάτι να ονειρεύομαστε μεχρι την κυκλοφορία...και μετά απο αρκετό καιρό μπορώ να βγω στους δρόμους να φωνάξω πως τούτο εδώ το game πάει για αγορά day one!
    Now I hear "THEM" again, singing
    Twilight symphony, twilight

Name
    Δημήτρης

^^ Aν και πολυ ενδιαφερουσα η συνταγη που αναφερεις για το LOU (τι ευκολα που ξεκινανε οι συντομογραφειες στο νετ! ) , νομιζω οτι ειναι ευσεβης ποθοι...

δηλαδη δεν νομιζω να εχει ολα αυτα τα στοιχεια. The Road ναι θα εχει πιστευω, αντε και λιγο Mass Effect, αλλα Fallout? Ουτε καν νομιζω και για να ειμαι ειλικρινεις δεν του ταιριαζει κιολας. Εντελως διαφορετικο post apocalyptic σεναριο το ενα με το αλλο.

Ξερουμε οτι το LOU θα εχει μια δοση εξερευνησης, αλλα ουτε κατα διανοια δεν θα ειναι open world game, και ειναι λογικο οπως εχω πει πολλες φορες αυτο, διοτι η ιστορια που θες να πεις, και οι σχεσεις μεταξυ των χαρακτηρων, εφοσον ειναι το focus της εμπειριας οπως στην περιπτωση μας εδω, πρεπει να κατευθυνονται απο τους δημιουργους.

Δεν μπορει δηλαδη να συμβει κατι τραγικο στους χαρακτηρες και μετα ο παιχτης να γυρνοβολαει 10 ωρες κανοντας sidequests... χαλαει εντελως την κινηματογραφικοτητα και την εμπειρια στα ματια μου. Η ND θελει να πει μια ιστορια και θελει να φροντισει ο παιχτης να μην εκτροχιασει την εμπειρια του απο αυτην κανοντας ασχετα πραγματα. Τουλαχιστον οχι για πολυ ωρα.

Προσωπικα ειμαι excited οσο δεν παει γιατι εμπιστευομαι το στουντιο και γιατι το πρωτο πραγμα που φαινεται να τους απασχολει σε αυτο το παιχνιδι ειναι η ιστορια και οι χαρακτηρες και οχι το pew pew pew.

Elite Vicarious's Avatar
    PSN ID
    Vicarious_GR
    Name
    Geo

λογικά θα είναι third person το παιχνίδι έτσι? θα το προτιμούσα έτσι παρά first person.
    Θα μου άρεσε βέβαια να μπορείς να το εναλλάσσεις σαν το skyrim, αλλά σε καμία περίπτωση "ξερό" first person..

Bookmarks

Bookmarks