Page 122 of 145 FirstFirst ... 2272112118119120121122123124125126132 ... LastLast
Results 2,421 to 2,440 of 2881

Thread: Uncharted 3 : Drake's Deception - [3D]

Aααααα τώρα σ'αρέσουν ε.....αυτό ήθελα να πω ότι υπάρχουν και είδη παιχνιδιών στο multi που δεν είναι τρέχω βαράω τρέχω βαράω όπως αυτά που είπε ο Δημήτρης (για να μην ξεχνιόμαστε) πιο πάνω για το U3 αλλά και είδη που πρέπει να παίξεις ομαδικά για να κερδίσεις όπως τα Capture and Hold, Search and Retrieve, Search and Destroy κλπ κλπ που υπάρχουν σε όλα σχεδόν τα fps.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Α εσυ δεν την παλευεις καθολου μου φαινεται! αφου ειπα οτι μιλαω για competitive multiplayer! Παλιοτρολ!

Competitive xecompetitive εμένα μ'αρέσει γιατί μου ανεβάζει την ανδρεναλίνα μου εσύ τώρα αν δεν θες μη παίζεις ζαμαν φου.

Elite I_HAVE_A_NAME_'s Avatar
    Name
    Αλέξανδρος

Κοίτα Valkyre αυτό το κάψιμο δεν περιορίζεται μόνο στο multiplayer αν θες την γνώμη μου.
    Και το Skyrim να παίξεις 200+ ώρες, με μέσο όρο ένα 7ωρο την μέρα και να το τερματίσεις σε ένα μήνα πάλι κάψιμο είναι.
    Το καλό story και η "ποικιλία" δεν ορίζει το κάψιμο, οι ώρες το κάνουν.
    Εγω είμαι περισσότερο του παίζω ένα παιχνίδι που μ'αρέσει πολύ και το λιώνω παρά αγοράζω 5 και τα έχω να κάθονται ή παίρνω την πλατίνα και το τρώει η σκόνη.
    Γούστα είναι αυτά φυσικά.
    "Artificial Intelligence is no match for Natural Stupidity"

Name
    Δημήτρης

Ναι σιγουρα δεν διαφωνω αλλα αλλο το να βλεπεις επι 200 ωρες κατι διαφορετικο καθε φορα και να βλεπεις μια εξελιξη και αλλο να παιζεις 200 ωρες το ιδιο πραγμα στο ιδιο επιπεδο και με λιγο πολυ καμμια απολυτως εξελιξη περαν καποιων leaderboards.

Ουτως η αλλως παιδια μιλαγα για εμενα, δεν ειπα οτι αυτο που λεω ειναι ντε και καλα σωστο και ολοι οτι θα πρεπει να σκεφτονται αναλογα.

Γενικα το στυλ gameplay του σε σκοτωνω ή με σκοτωνεις και αυτο ειναι ολο, μου φαινεται απιστευτα απιστευτα ρηχο και βαρετο.

Elite I_HAVE_A_NAME_'s Avatar
    Name
    Αλέξανδρος

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Ναι σιγουρα δεν διαφωνω αλλα αλλο το να βλεπεις επι 200 ωρες κατι διαφορετικο καθε φορα και να βλεπεις μια εξελιξη και αλλο να παιζεις 200 ωρες το ιδιο πραγμα στο ιδιο επιπεδο και με λιγο πολυ καμμια απολυτως εξελιξη περαν καποιων leaderboards.
    Το multiplayer μπορεί να φαίνεται φαινομενικά το ίδιο πράγμα αλλά ο τρόπος παιχνιδιού και η στρατηγική διαφοροποιείται ανάλογα με τον "αντίπαλο" ή τον "σύμμαχο" που παίρνει μέρος στο εκάστοτε παιχνίδι.
    Καλά ο καθένας την γνώμη του λέει,δεν σε κατηγορώ, απλώς κουβέντα να γίνεται
    "Artificial Intelligence is no match for Natural Stupidity"

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Κάθε είδος έχει και τα καλά του και τα κακά του... το Co-op είναι προβλέψιμο και βατό, ενώ στο Competitive κάθε φορά είναι διαφορετική η εμπειρία (δεν ξέρεις τι δυσκολίας αντιπάλους θα βρεις, τι στρατηγική θα έχουν κλπ.)

Πάντως το Co-op Arena δεν έχει story, αλλά παραμένει βατό όπως είπα. Το Co-op Adventure έχει story (της πλάκας κατ' εμέ, απλά το βάλανε για να το βάλουν), αλλά από ένα σημείο και μετά βαριέσαι να βλέπεις τα ίδια προβλέψιμα πράγματα... και το κακό είναι ότι πρέπει να κάνεις grind για να ξεκλειδώσεις κάποια πράγματα (Crushing star, skeleton skins) μέσω treasure sets (ναι, βάλανε RPG elements στο UC3 MP).

Όσον αφορά το Competitive, θα σας πρότεινα να δοκιμάσετε ομαδικά modes (Plunder, Objectives) με φίλους ΚΑΙ με μικρόφωνα. Δεν έχει νόημα να είσαι στην μουγκαμάρα (€10 κάνει ένα BT mic) και να παίζεις με random noobs, και θα χάσεις και θα βαρεθείς την ζωή σου. Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε...

Όσον αφορά το UC2 MP, όχι δεν έκανα πλάκα, υπήρχαν/υπάρχουν πολλοί καμμένοι και φυσικά απαγορεύεται από τα PSN terms of use το account sharing, χώρια το ρίσκο με τα activations/λεφτά που έχεις μέσα.

Με το κυνήγι των leaderboards δεν συμφωνώ ούτε εγώ, είναι καθαρά e-peen factor.

Το να φτάσεις level 80 στο UC2 MP ήταν χοντρό κάψιμο πάντως, θύμιζε grinding σε MMORPG (WoW), πράγμα απαράδεκτο για shooter. Τουλάχιστον στο UC3 MP αντέγραψαν και κάτι καλό από το COD (prestige/legacy system), οπότε δεν είναι τόσο απαραίτητο να καείς. Να δούμε βέβαια μόλις ξεκλειδώσουν το 4ο legacy και level 100 τι απαιτήσεις θα έχει...

Rosbou's Avatar
    PSN ID
    Rosbou
    Name
    Makis

Οτι και να λεμε ειναι παιχνιδαρα..........

Elite Spiros20's Avatar
    PSN ID
    SpirosLP
    Name
    Σπύρος

Quote Originally Posted by Valkyre View Post

Ειναι σιχαμα εντελως να βλεπεις καποιον να ειναι τοσο μα τοσο προσηλωμενος σε κατι το οποιο καποια μερα θα χαθει και δεν θα υπαρχει πουθενα σε κανενα εγγραφο σε καμμια λιστα για να το θυμιζει στον gaming λαο οτι ησουν ο νουμερο 1 παιχτης στο Uncharted 2. Μια μερα θα κλεισουν οι servers και ολες αυτες οι ωρες απο την ζωη σου θα πανε χαμενες. Γιατι?
    Εγώ παίζω σε λογικές δόσεις και ευχαριστιέμαι πάρα πολύ το Multi. Αλλά διαβάζοντας αυτό με έκανε για μια στιγμή να σκεφτώ. Γιατί παίζω;

Για να περάσει η ώρα αν δεν έχεις να κάνεις κάτι καλύτερο εξάλλου αυτή είναι η δουλειά ενός παιχνιδιού τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.

Name
    Δημήτρης

^^ Δεν συμφωνω με αυτο Νικο. Εκτος και αν θεωρεις οτι το ιδιο ισχυει για μια καλη ταινια, μια καλη ιστορια. Αν πιστευεις οτι και αυτα ειναι απλα για να περνας την ωρα, τοτε οκ ναι το δεχομαι.

Παίδες καλησπέρα, είμαι καινούριος στην παρέα και αυτό είναι το 1ο μου Post... Θέλω να κάνω μία ερώτηση για το Uncharted 3. Επειδή το προμηθεύτηκα μέσω Ιντερνετ μιας και το πλήρωσα 30Ε λιγότερα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει δυνατότητα να κάνω εγκατάσταση κάπως τους Ελληνικούς υπότιτλους γιατί η έκδοση που πήρα περιέχει μόνο τους Αγγλικούς. Αν μπορείς κάποιος να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα... Ευχαριστώ προκαταβολικώς...

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by Vuzzi View Post
    Παίδες καλησπέρα, είμαι καινούριος στην παρέα και αυτό είναι το 1ο μου Post... Θέλω να κάνω μία ερώτηση για το Uncharted 3. Επειδή το προμηθεύτηκα μέσω Ιντερνετ μιας και το πλήρωσα 30Ε λιγότερα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει δυνατότητα να κάνω εγκατάσταση κάπως τους Ελληνικούς υπότιτλους γιατί η έκδοση που πήρα περιέχει μόνο τους Αγγλικούς. Αν μπορείς κάποιος να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα... Ευχαριστώ προκαταβολικώς...
    δεν γινεται αυτο που λες, δυστυχως. μονο η ελληνικη εκδοση εχει τους ελληνικους υποτιτλους.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Quote Originally Posted by Lnds500 View Post
    δεν γινεται αυτο που λες, δυστυχως. μονο η ελληνικη εκδοση εχει τους ελληνικους υποτιτλους.
    ...Κρίμα...

Να 'σαι καλά πάντως φίλε Λεωνίδα για την γρήγορη απαντηση σου και σε ευχαριστώ..

PS4forums Fanatic Desmond's Avatar
    PSN ID
    q1908gate13
    Name
    Νίκος

Ελληνικούς υπότιτλους έχει και η ευρωπαϊκή (όχι η αγγλική) έκδοση.Απλά το βιβλιαράκι δεν είναι στα ελληνικά.Δεν θυμάμαι το bces code τώρα γιατί το έχω δανείσει.

Ελληνική = Πανευρωπαϊκή

Από την ίδια μήτρα βγαίνουν τα δισκάκια που έχουν το ίδιο code...

Elite Spiros20's Avatar
    PSN ID
    SpirosLP
    Name
    Σπύρος

Πότε θα βγουν μωρέ τα 4 map packs. Από την πρώτη μέρα πλήρωσα την συνδρομή και μόνο τα skins έχουν βγάλει.

Quote Originally Posted by Spiros20 View Post
    Πότε θα βγουν μωρέ τα 4 map packs. Από την πρώτη μέρα πλήρωσα την συνδρομή και μόνο τα skins έχουν βγάλει.
    Ιανουάριο-Φεβρουάριο 2012 το πρώτο map pack, καθώς και το 1.03 patch.

Member NoobShyBot's Avatar
    PSN ID
    NoobShyBot
    Name
    Αντώνης

Multi μόνο με φίλους 1 στο τόσο για μένα,άντε και για κάνα trophy,αλλά ως εκεί.Ευτυχώς που τα U2/U3 έχουν μόνο 2 ΜΡ trophies.
    Carpe Diem
    Sic Parvis Magna
    Live By The Creed

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by psx3 View Post
    Ιανουάριο-Φεβρουάριο 2012 το πρώτο map pack, καθώς και το 1.03 patch.
    Εχουμε patch notes? Πες μου οτι θα βαλουν επιλογη για το motion blur...

Bookmarks

Bookmarks