Page 121 of 145 FirstFirst ... 2171111117118119120121122123124125131 ... LastLast
Results 2,401 to 2,420 of 2881

Thread: Uncharted 3 : Drake's Deception - [3D]

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Όταν λέω nerf εννοώ να μειώσουν το rate of fire, να αυξήσουν τα bullets για kill (από 4 σε 5-6) ή και να χειροτερέψουν το προβλέψιμο recoil που δίνει τσάμπα headshots.

Κανένα όπλο δεν πρόκειται να βγει, ούτε το KAL-7 βγήκε. Απλά αλλάξανε το blindfire.

Όσο για το quick boom, είναι πολύ φτηνό στα 7 μετάλλια μόνο... θέλει κι αυτό αλλαγή.

Elite Spiros20's Avatar
    PSN ID
    SpirosLP
    Name
    Σπύρος

Με το AK θέλεις 7-8 για να σκοτωθείς. Με το FAL 4 με το G-Mal 2 με 3 R1. Απλό. Αν και μερικές φορές με διαλάνε με το FAL όπως και εγώ δεν πιστεύω να θέλει κάποια αλλαγή όλα είναι εντάξει. Όσο για το Quick Boom ναι οκ θέλει λίγα Medals αλλά κοιτάξτε και τα άλλα(π.χ Cluster Bomb). Το άλλο με τις αράχνες θέλει 17. Είναι πάρα πολλά. Θα μπορούσες να πάρεις 2 Quick Boom και να κάνεις και πιο πολλά kill από το να μεταμορφώνεσαι σε αράχνες. Από την άλλη βέβαια έχεις σίγουρα kill αλλά οκ, καθένα έχει μείον και πλην.

Quote Originally Posted by Spiros20 View Post
    Με το AK θέλεις 7-8 για να σκοτωθείς. Με το FAL 4 με το G-Mal 2 με 3 R1. Απλό.
    Όχι, δεν είναι τόσο απλό και θα μπερδευτούν όσοι δεν έχουν ασχοληθεί με το MP...

Το G-MAL είναι burst semi-automatic, ρίχνει 3 σφαίρες σε κάθε ριπή και θέλει 6 σφαίρες για να σκοτώσεις κάποιον. Σε ιδανικές συνθήκες αυτό (ακίνητος στόχος), γιατί σε κινούμενο και ειδικά αν έχει lag, θες 3-4 bursts...

Αν και μερικές φορές με διαλάνε με το FAL όπως και εγώ δεν πιστεύω να θέλει κάποια αλλαγή όλα είναι εντάξει.
    Η πλειοψηφία πιστεύει ότι θέλει κάποια αλλαγή και είναι πολύ λογικό το γιατί:

4 σφαίρες, πολύ γρήγορο RoF, προβλέψιμο recoil <-- unbalanced.

Μην μπαίνεις στο τριπάκι «ααα το FAL-SS με βοηθάει να κάνω πολλά kills, άρα είναι καλό, μην το πειράζετε» γιατί είμαστε πολλοί αυτοί που γαζώνουμε με το FAL και πιστεύουμε ότι θέλει αλλαγή. Το αυτό και για το QB.

Όσο για το Quick Boom ναι οκ θέλει λίγα Medals αλλά κοιτάξτε και τα άλλα(π.χ Cluster Bomb). Το άλλο με τις αράχνες θέλει 17. Είναι πάρα πολλά. Θα μπορούσες να πάρεις 2 Quick Boom και να κάνεις και πιο πολλά kill από το να μεταμορφώνεσαι σε αράχνες. Από την άλλη βέβαια έχεις σίγουρα kill αλλά οκ, καθένα έχει μείον και πλην.
    Λάθος σύγκριση κάνεις, θα πρέπει να το συγκρίνεις με παρόμοια kickbacks π.χ. RPG (10 medals).

Το QB πρέπει να πάει τουλάχιστον στα 10-12 medals, για να μην αναφέρω τι τρελλούς συνδυασμούς μπορείς να κάνεις με boosters και να κάνεις μόνο QB kills σε όλο το match χωρίς να σημαδέψεις ούτε μια φορά...

Elite Spiros20's Avatar
    PSN ID
    SpirosLP
    Name
    Σπύρος

Ε ναι άμα είσαι ακίνητος τότε με όποιο όπλο και να είσαι τον σκοτώνεις τον άλλον. Εγώ δεν χρησιμοποιώ το FAL. AK-47 μόνο και θυμάμαι έπαιζα Three Deathmatch μέχρι να μαζέψω τους θησαυρούς να πάρω του Drake το AK-47. Πάντα με αυτό ξεκινάω. Πολλές φορές πριν όταν με σκότωναν συνέχεια με το FAL είχα κάνει ξεχωριστό Loadout με FAL πιο πολύ για να δοκιμάζω το Cluster Grenade και το έβαζα μήπως πάρω και εγώ κανένα kill.
    Τώρα με το Quick Boom όντων μερικοί παίρνουν Booster που σου κόβει ένα και μερικοί που είναι τερματισμένοι παίρνουν και σε κάθε match Paid Boosters που σου κόβει άλλο ένα. Ε εκεί γίνεται το έλα να δεις. Σε σκοτώνουν μόνο με Quick Boom.

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

επιστήμη ρε παιδιά........επιστήμη.

Δηλαδή έχει καταντήσει το όλο θέμα, σαν δουλειά / εργασία με ΤΕΤΟΙΑ επένδυση χρόνου που θέλει, για να μάθεις τα διάφορα κόλπα, τα "συστήματα", τα όπλα, τις αναβαθμίσεις, ορολογίες (νερφ, περφ, τερφ, blind fire, recoil, πεϊνιρλί και ιμάμ μπαϊλντί), δώσε και άλλο ΤΡΕΛΟ χρόνο για να μάθεις πίστες (έλεος, πίστα με 4-5 άνω και κάτω ορόφους) και γενικότερα:

αυτό λέγεται "παιχνίδι"; ή μήπως "όσοι έχουν απίστευτο χρόνο και εμπειρία απο τέτοια παιχνίδια μόνο, μπορούν να το ευχαριστηθούν";

προσωπικά έχω ξενερώσει απίστευτα, λόγω του ότι χρειάζεται ΤΟΣΗ "εργασία / δουλειά" απο τον gamer, για να μπορέσει να ευχαριστηθεί.

ευχαριστηθεί = να πετυχαίνει κανά σκορ της προκοπής = ώστε να νιώθει ότι κάπως το "παλεύει" το mplayer.

προσωπικά, όσο και να έχω λιώσει, είμαι ακόμα στο 29 level (ίσως να είπα και πολύ), δεν έχω καταλάβει ούτε καν πως δουλεύουν τα μετάλλια (λολ, δεν μπορώ να αναγνωρίσω ούτε καν τις ονομασίες τους και που αντιστοιχεί ποιο και γιατί) και σε κάθε παιχνίδι, καταφέρνω (μετά βίας) 5-9 kills με 9-20 deaths. Ελεεινή κατάσταση, που με έχει απωθήσει απο το παιχνίδι εντελώς.

Απλοί gamer τον πούλο δηλαδή (απλοί = όσοι θέλουν να ρίξουν ένα πιστολίδι για 15-30 λεπτά, χωρίς να πρέπει να το μάθουν / επενδύσουν ατελείωτες ώρες).

Άρρωστοι gamer (με την καλή έννοια το "άρρωστοι" = συνεχής ενασχόληση/λιώσιμο) = οι μοναδικοί gamer που ασχολούνται πλέον με online mplayer, γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια καν για τους παραπάνω gamer (κοινώς τους κάνουν σκόνη= ξενέρα εμπειρία, σπάσιμο νεύρων).

πάρα πολύ ωραία...

Δυστυχώς έτσι είναι το Competitive, cut-throat competition... υπάρχει και το Co-op όμως που είναι πιο βατό και προοδευτικά μπορείς να αυξήσεις την δυσκολία (Easy-Normal-Hard-Crushing).

Elite I_HAVE_A_NAME_'s Avatar
    Name
    Αλέξανδρος

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    επιστήμη ρε παιδιά........επιστήμη.

Δηλαδή έχει καταντήσει το όλο θέμα, σαν δουλειά / εργασία με ΤΕΤΟΙΑ επένδυση χρόνου που θέλει, για να μάθεις τα διάφορα κόλπα, τα "συστήματα", τα όπλα, τις αναβαθμίσεις, ορολογίες (νερφ, περφ, τερφ, blind fire, recoil, πεϊνιρλί και ιμάμ μπαϊλντί), δώσε και άλλο ΤΡΕΛΟ χρόνο για να μάθεις πίστες (έλεος, πίστα με 4-5 άνω και κάτω ορόφους) και γενικότερα:

αυτό λέγεται "παιχνίδι"; ή μήπως "όσοι έχουν απίστευτο χρόνο και εμπειρία απο τέτοια παιχνίδια μόνο, μπορούν να το ευχαριστηθούν";

προσωπικά έχω ξενερώσει απίστευτα, λόγω του ότι χρειάζεται ΤΟΣΗ "εργασία / δουλειά" απο τον gamer, για να μπορέσει να ευχαριστηθεί.

ευχαριστηθεί = να πετυχαίνει κανά σκορ της προκοπής = ώστε να νιώθει ότι κάπως το "παλεύει" το mplayer.

προσωπικά, όσο και να έχω λιώσει, είμαι ακόμα στο 29 level (ίσως να είπα και πολύ), δεν έχω καταλάβει ούτε καν πως δουλεύουν τα μετάλλια (λολ, δεν μπορώ να αναγνωρίσω ούτε καν τις ονομασίες τους και που αντιστοιχεί ποιο και γιατί) και σε κάθε παιχνίδι, καταφέρνω (μετά βίας) 5-9 kills με 9-20 deaths. Ελεεινή κατάσταση, που με έχει απωθήσει απο το παιχνίδι εντελώς.

Απλοί gamer τον πούλο δηλαδή (απλοί = όσοι θέλουν να ρίξουν ένα πιστολίδι για 15-30 λεπτά, χωρίς να πρέπει να το μάθουν / επενδύσουν ατελείωτες ώρες).

Άρρωστοι gamer (με την καλή έννοια το "άρρωστοι" = συνεχής ενασχόληση/λιώσιμο) = οι μοναδικοί gamer που ασχολούνται πλέον με online mplayer, γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια καν για τους παραπάνω gamer (κοινώς τους κάνουν σκόνη= ξενέρα εμπειρία, σπάσιμο νεύρων).

πάρα πολύ ωραία...
    Έχεις όλα τα δίκια με το μέρος σου αλλά δυστυχώς τα multiplayer τέτοιου είδους τα έχουν αυτά.
    Και 'γω στο 2 αφιέρωσα αρκετές ώρες μέχρι να μπορέσω να κάνω σκορ του στυλ 10-5, 12-4 κλπ
    Να φανταστείς κάποια στιγμή στα "ξεκινήματα" όταν είχα παίξει 40-50 ώρες (2 μέρες όπως τα παρουσιάζει) multiplayer μπήκα στα Leaderboards για να χαζέψω λίγο και είδα τύπους που είχαν παίξει τότε 50 μέρες (δηλαδή 50x24 1200 ώρες )
    Εάν μπεις μάλιστα και στα στατιστικά ενός από τους "διασημότερους" παίκτες του 2 το κοντέρ έχει γράψει 2500+ ώρες...Από κει και πέρα σταματάμε οποιαδήποτε κουβέντα
    Τότε κατάλαβα ότι υπάρχει πολύ καμμένο εγκεφαλικό κύτταρο
    Καλά κάνουν και σπαταλάνε τόσο μα τόσο χρόνο (όποιοι τον έχουν) αλλά είναι πραγματικά άρρωστο από ένα σημείο και μετά. Γνώμη μου πάντα..
    "Artificial Intelligence is no match for Natural Stupidity"

Ξέρω κάποιους (gloomcool και The-Legend-10 στο UC2) που μοιράζονται το ίδιο PSN account και το πάνε με βάρδιες και έτσι παίζουν όλο το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο, LOL.

Είναι αδύνατο να τους ανταγωνιστείς... είναι σαν να προσπαθείς να ανταγωνιστείς Κινέζο εργάτη ή επαγγελματία σπρίντερ... απλά δεν γίνεται.

Elite I_HAVE_A_NAME_'s Avatar
    Name
    Αλέξανδρος

Quote Originally Posted by psx3 View Post
    Ξέρω κάποιους (gloomcool και The-Legend-10 στο UC2) που μοιράζονται το ίδιο PSN account και το πάνε με βάρδιες και έτσι παίζουν όλο το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο, LOL.

Είναι αδύνατο να τους ανταγωνιστείς... είναι σαν να προσπαθείς να ανταγωνιστείς Κινέζο εργάτη ή επαγγελματία σπρίντερ... απλά δεν γίνεται.
    Φαντάσου που έχουν φτάσει!! Να κάνουν βάρδιες στο gaming για μια θέση στα Leaderboards
    Στις ώρες δεν μπορείς να τους ανταγωνιστεί σίγουρα. Στον τρόπο παιχνιδιού όμως συνάντησα πολλούς παίκτες ισάξιους (και καλύτερους) που είχαν πολύ λιγότερες ώρες στο ενεργητικό τους.
    Από ένα σημείο και μετά τα έχεις μάθει όλα όσα αφορούν τον τρόπο παιχνιδιού και δεν γίνεσαι καλύτερος, απλώς λαλακίζεσαι στα glitch της κάθε πίστας
    Τέλος πάντων, καλό κουράγιο σε όλους
    "Artificial Intelligence is no match for Natural Stupidity"

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Αυτα που λετε ειναι λυπηρα πραγματα κατα την γνωμη μου και ο βασικος λογος που ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ με κεφαλαια γραμματα το competitive multiplayer.

Ειναι σιχαμα εντελως να βλεπεις καποιον να ειναι τοσο μα τοσο προσηλωμενος σε κατι το οποιο καποια μερα θα χαθει και δεν θα υπαρχει πουθενα σε κανενα εγγραφο σε καμμια λιστα για να το θυμιζει στον gaming λαο οτι ησουν ο νουμερο 1 παιχτης στο Uncharted 2. Μια μερα θα κλεισουν οι servers και ολες αυτες οι ωρες απο την ζωη σου θα πανε χαμενες. Γιατι? Μα γιατι για να παιζεις με βαρδιες, πλεον ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ -οπως ειπε και ο Λευτερης- αλλα απλα εργαζεσαι. Το εχεις δει επαγγελμα το πραγμα, υποχρεωση, οχι χαλαρωση και ευχαριστηση.

Και αυτα τα ξερω και τα λεω γιατι τα εχω ζησει και τα εχω νιωσει απο πρωτο χερι οταν επαιζα WOW. Διαπιστωσα μετα απο καποιο σημειο οτι μου ειχε γινει ψυχαναγκασμος το ολο θεμα, υποχρεωση, επαγγελμα, παρα ευχαριστηση και χαλαρωση.

Απιστευτα αηδιαστικο και γι αυτο κραζω τα multiplayer παντως ειδους και γενικα τα παιχνιδια που ειναι μονο multiplayer γιατι πραγματικα ορισμενες φορες σπαζοκεφαλιαζομαι και αναρωτιεμαι πως γινεται ο κοσμος να θεωρει αυτο το πραγμα gaming, οταν εχει τον νου του σε λιστες, leaderboards, kill/death ratios κλπ κλπ.

Για εμενα προσωπικα παντα, αυτο ειναι αρρωστια οχι gaming.

ΥΓ: Σαφως υπαρχουν ατομα που παιζουν multiplayer με λογικες δοσεις, χωρις να καιγονται και χωρις να τους νοιαζουν οι λιστες και τετοια πραγματα. Αυτοι ειναι αρχοντες και μπραβο τους.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Quote Originally Posted by psx3 View Post

Καλα τωρα πλακα κανεις? Ενταξει, αρρωστια.

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Απιστευτα αηδιαστικο και γι αυτο κραζω τα multiplayer παντως ειδους και γενικα τα παιχνιδια που ειναι μονο multiplayer γιατι πραγματικα ορισμενες φορες σπαζοκεφαλιαζομαι και αναρωτιεμαι πως γινεται ο κοσμος να θεωρει αυτο το πραγμα gaming, οταν εχει τον νου του σε λιστες, leaderboards, kill/death ratios κλπ κλπ.

Για εμενα προσωπικα παντα, αυτο ειναι αρρωστια οχι gaming.
    Ξεκόλλα ρε c μ'αυτή τη συσχέτιση του άρρωστου gamer με το multiplayer και μη το κατηγορείς έτσι απλά......έχω ξαναπεί άρρωστος είναι και αυτός που παίζει 22 ώρες το 24ωρο Pro με τον φίλο του που κάθεται δίπλα του στον καναπέ.....δεν φταίει το multiplayer για τον κάλο που έχει κάποιος στον εγκέφαλο.

Name
    Δημήτρης

^^ Ρε πορνογερε κοιτα το υστερογραφο μου!!!

To είδα βρε σωματέμπορα αλλά αυτό σου αλλάζει αυτό που έχεις στην κεφάλα σου (multiplayer=άρρωστοι gamers και μακριά από μένα);;;;.....όχι οπότε τουμπεκί ψιλοκομμένο.

Name
    Δημήτρης

^^ οπως παντα ξερεις οτι απλα σε κατουραω...!

περιεγραψα για το ειδος και τον τροπο που παιζει καποιος Multiplayer. Δεν ειπα οτι οποιος παιζει ειναι. Ε και ναι αυτο το ειδος μακρια απο εμενα! Πολυ πιο κοινωνικο παντως να παιζεις 22 ωρες και να ειναι διπλα σου στον καναπε ο αλλος παρα αυτο. Καμμενοι μεν και αυτοι αλλα τουλαχιστον λενε και καμμια μλκια ενδιαμεσα και χαβαλεδιαζουν.

Το ρεζουμέ πες μας και άσε τις σάλτσες παίζεις ή όχι multi και γιατί;;;;

Name
    Δημήτρης

^^ Αφου ξερεις οτι δεν παιζω... αντε να παιξω ενα co-op competitive δεν παιζω γιατι κυκλοφορει πολυ καψιμο και πραγματικα δυσκολο να το ευχαριστηθεις. Επισης δεν βρισκω ενδιαφερον το σκηνικο, τρεχα σκοτωσε τρεχα σκοτωσε τρεχα σκοτωσε, χωρις ενα στοχο αλλο απο το να βγω πρωτος σε μια λιστα...

Χωρις σεναριο, ιστορια κατι να με ωθει να δω την συνεχεια δυσκολια θα με κρατησει ενα παιχνιδι που παιζεις 3280720820852094827382102147114108104 φορες τα ιδια και τα ιδια περιβαλλοντα.

Σε καλυψα βρωμερε?

το μουλτι πρεπει να ειναι δυσκολο και competitive και επιστημη ετσι μας αρεσει σε οποιον δεν αρεσει ας μην παιζει απλα,εχει διαφορα παιχνιδια που νομιζω ικανοποιουν τους παντες ,τωρα για τα leaderboards και τις αλλες βλακειες συμφωνω

PS4forums Fanatic Desmond's Avatar
    PSN ID
    q1908gate13
    Name
    Νίκος

Πέρα από το competitive υπάρχει το arena και το co-op τα οποία προσωπικά τα βρήκα πολύ ευχάριστα και "χαλαρωτικά".

Name
    Δημήτρης

^^ Aυτα ναι κι εμενα μου αρεσουν

Bookmarks

Bookmarks