Page 68 of 117 FirstFirst ... 185864656667686970717278 ... LastLast
Results 1,341 to 1,360 of 2329

Thread: Battlefield 3

Member napgin's Avatar
    PSN ID
    napgin
    Name
    nickpana

λοιπον,βρηκα χρονο κανα 2 μερες κμπηκα να παιξω...βρηκα ton etnica online απο εδω να παιζουν κ λεω cool κανω join να μπω στην ομαδα του,ηταν μ αλλον εναν κ με πεταει!ξανακανω να μπω στην ομαδα του κ ακουω...''ωχ,ξαναμπηκε!''!!!εκλασα στα γελια!!μαλλον κατι κανατε εσεις οι 2 κ δεν θελατε τριτο!!!
    αν εχω καταλαβει καλα λογω vo-ip καλυτερα παιζουν 2 σε μια ομαδα ε!πειτε το αν ειναι να μη σας χαλαμε το παιχνιδι!....παιζει να δωσουμε απο εδω κανα ραντεβου,να μπουκαρουμε σ ενα server ολοι μαζι???

Ναι το έχουνε πει και άλλα παιδιά αυτό.. Καλό θα ήταν να υπήρχαν servers που να είχαν μόνο χάρτες B2K.

Quote Originally Posted by napgin View Post
    λοιπον,βρηκα χρονο κανα 2 μερες κμπηκα να παιξω...βρηκα ton etnica online απο εδω να παιζουν κ λεω cool κανω join να μπω στην ομαδα του,ηταν μ αλλον εναν κ με πεταει!ξανακανω να μπω στην ομαδα του κ ακουω...''ωχ,ξαναμπηκε!''!!!εκλασα στα γελια!!μαλλον κατι κανατε εσεις οι 2 κ δεν θελατε τριτο!!!
    αν εχω καταλαβει καλα λογω vo-ip καλυτερα παιζουν 2 σε μια ομαδα ε!πειτε το αν ειναι να μη σας χαλαμε το παιχνιδι!....παιζει να δωσουμε απο εδω κανα ραντεβου,να μπουκαρουμε σ ενα server ολοι μαζι???
    Κοίτα, αν είναι ήδη 2 παιδιά μέσα, εγώ δεν ανοίγω καν το headset. Καλύτερα να μιλάνε 2 και να βγάζουμε άκρη παρά να είμαστε σαν χαλασμένο γραμμόφωνο..

Elite lostmangr's Avatar
    PSN ID
    LOSTMAN-GREECE
    Name
    ΣΑΚΗΣ

To παιχνίδι πλησιάζει το τέλειο, θα το φτάσει όταν φτιαχτεί το VoIP.
    Oσο πιο πολύ αργείς τόσο πιο πολύ θα το μετανιώσεις.
    Ειδικά με τέτοια τιμή (εσύ την πόσταρες στο ανάλογο thread)...
    http://www.plaisio.gr/Gaming/Games/S...3-PS3X0460.htm
    να σε καλα που το ειπες γιατι οι μαλακες στα seven το εχουν 59.90 το εχω παρει με την μια
    ΕΙΣΑΙ ΑΡΗΣ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΗΣ
    ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΚΑΜΙΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΑΛΕ ΚΑΙ ΧΑΡΙΛΑΟΥ..

Advanced Member etnica12345's Avatar
    PSN ID
    etnica12345
    Name
    Χρήστος Καλογρίδης

Quote Originally Posted by napgin View Post

χαχαχα! οτι να ναι ειμαστε! το σκηνικο δε το θυμαμαι αλλα για να το λες εγινε σιγουρα! λογικα θα περιμεναμε αλλα 2 ατομα να μπουνε κ γι αυτο το ειπαμε.
    Οποτε θες να παιξουμε στελνε ενα μηνυμα πρωτα για να δουμε αν χωραμε ολοι κ μετα χωσου. Anyway...εγω προσωπικα σου ζητω συγνωμη.

Member napgin's Avatar
    PSN ID
    napgin
    Name
    nickpana

[QUOTE=etnica12345;356311]χαχαχα! οτι να ναι ειμαστε! το σκηνικο δε το θυμαμαι αλλα για να το λες εγινε σιγουρα! λογικα θα περιμεναμε αλλα 2 ατομα να μπουνε κ γι αυτο το ειπαμε.
    Οποτε θες να παιξουμε στελνε ενα μηνυμα πρωτα για να δουμε αν χωραμε ολοι κ μετα χωσου. Anyway...εγω προσωπικα σου ζητω συγνωμη. [/QUOTE

σε τιμα που ζητας συγνωμη αλλα δεν χρειαζεται!ειπα οτι καταλαβα τι παιζει,απλα ειχε πολυ γελιο η φαση!!!πολλες φορες που παιζω με ασχετους σκεφτομαι οτι αν πεσω σ κανα ελληνα κ δεν το καταλαβω θα ριξει πολυ γελιο!διασκεδαζω πολυ με το παιχνιδι...τιν επομενη φορα παντως θα στειλω μυνημα!

Member napgin's Avatar
    PSN ID
    napgin
    Name
    nickpana

Quote Originally Posted by FotisGRC View Post
    Κοίτα, αν είναι ήδη 2 παιδιά μέσα, εγώ δεν ανοίγω καν το headset. Καλύτερα να μιλάνε 2 και να βγάζουμε άκρη παρά να είμαστε σαν χαλασμένο γραμμόφωνο..
    συμφωνω φωτη,τωρα που το ξερω θα το εχω στα υποψιν!...σε πετυχα κ εσενα παντως,σαν αντιπαλο ομως!ησουν παντα μαζι με αλλον εναν κ οποτε επεφτα πανω σας παντα επεφτα ξερος!με το ζορι σκοτωνα τον εναν απ τους δυο σας...

Εγώ πάντα προσπαθώ αυτό να κάνω.. Και έτσι πρέπει πιστεύω.. Ειδικά όταν είμαι medic, μένω πίσω απο τον άλλον, και 90% αν πέσει και τον εχθρό θα φάω και το revive θα κάνω..

Elite lostmangr's Avatar
    PSN ID
    LOSTMAN-GREECE
    Name
    ΣΑΚΗΣ

επιτελους το πηρα και εγω το bf3!!αντε να δω αμα θα ειναι τοσο καλο οσο λετε εδω μεσα...
    ΕΙΣΑΙ ΑΡΗΣ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΗΣ
    ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΚΑΜΙΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΑΛΕ ΚΑΙ ΧΑΡΙΛΑΟΥ..

Forum GOD ilias78's Avatar
    PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

κ εγω σημερα το τσιμπησα.
    το εχω ξεκινησει στο hard και με δυσκολευει αρκετα.

Spoiler!

Advanced Member zeus gr's Avatar
    PSN ID
    zeus_gr_7
    Name
    Αντωνης

Λοιπον παιδες θα προσθεσω κοσμο απο εδω μεσα σαν φιλους για να παιζω με Ελληνες μιας και εχω βαρεθει τους ξενους
    Εγω παιζω με το recon με το soflam , με τον support με τον ολμο

Οποτε αν καποιος απο εσας θελει κλειδωμενα οχηματα μπορω να προσφερω βοηθεια , αν σας βρισκω βεβαια
    Αυτα

Advanced Member easybizi's Avatar
    PSN ID
    easybizi81
    Name
    jordan

Quote Originally Posted by lostmangr View Post
    επιτελους το πηρα και εγω το bf3!!αντε να δω αμα θα ειναι τοσο καλο οσο λετε εδω μεσα...
    που χαθηκες χθες και σε περιμενα....ποια εκδοση πηρες;τους εχεις τους χαρτες τους καινουργιους;

Moderator odytsak's Avatar

Quote Originally Posted by zeus gr View Post
    Λοιπον παιδες θα προσθεσω κοσμο απο εδω μεσα σαν φιλους για να παιζω με Ελληνες μιας και εχω βαρεθει τους ξενους
    Εγω παιζω με το recon με το soflam , με τον support με τον ολμο

Οποτε αν καποιος απο εσας θελει κλειδωμενα οχηματα μπορω να προσφερω βοηθεια , αν σας βρισκω βεβαια
    Αυτα

Aυτό με το soflam το έκανα χθες, έχω βρει πολύ καλά σημεία.
    Ειδικά στην Canals όταν είσαι Ρώσος έχεις ένα ελικόπτερο
    ενώ η Αμερικάνοι δύο και κυριαρχούν στον αέρα.
    Στήνεις ένα soflam στο ύψωμα και τέλος.

Χαμός έγινε, από το LOCK LOCK LOCK στο τέλος αυτοκτονούσανε μόνοι τους,
    δεν τολμούσε να πετάξει κανένας.
    Ειδικά τα ελικόπτερα θέλουν μόνο μία και εννοείται τα flares δεν ξεγελάνε τη ρουκέτα,
    το τανκ θέλει δύο,
    σκέτο javelin ή guided missile κάνει ζημιά 34%,
    με laser ομως η ζημιά φτάνει το 50%.

Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλα μηπως ενα απο τα τελευταία bug του παιχνιδιού είναι να μην σου εμφανίζει όλα τα kill.... σε ενα round είχα την εντυπωση οτι μου εβγαλε γυρω στα 3 λιγότερα kill...

Moderator odytsak's Avatar

Συνήθως τα deaths είναι λιγότερα αλλά δεν είναι θέμα bug,
    όταν σε κάνουνε revive δεν μετράει ως death.

Tα kills όμως γράφουνε κανονικά ασχέτως αν μετά αυτός που σκότωσες έχει δεχτεί revive.

Advanced Member zeus gr's Avatar
    PSN ID
    zeus_gr_7
    Name
    Αντωνης

Παιδια μια ερωτηση
    το soflam δεν κανει τιποτε αλλο απο το να κλειδωνει το αντικειμενο ετσι ? αρα θα πρεπει να εχω απο κοντα και ενα τεχνικο να του την σβουριξει ετσι ???

Ναι έτσι ακριβώς..

Forum GOD ilias78's Avatar
    PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

το εχω αρχισει στο hard. και ειναι παλουκι. εψαξα αλλα στα options δεν εχει επιλογη να το γυρισω σε normal. πρεπει να το πιασω απο την αρχη δηλαδη?

Spoiler!

PS4forums Addict Zeichef's Avatar
    PSN ID
    zeichef
    Name
    Νίκος

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=wwnMfvfPQQE&feature=g-all-c&context=G2ecb220FAAAAAAAAAAA"]Battlefield 3 EPIC Real Life Battle - YouTube[/ame]
    ΤΕΛΕΙΟ βίντεο, έκανα και subscribe. Πολύ προσοχή στην λεπτομέρεια οι τύποι!

(Αν δεν πάρω τουλάχιστον 4 +rep που το έκανα share τρέξτε να κρυφτείτε )
    Welcome back, Zeichef, there have been 90,595 posts and 2,345 threads since your last visit at 16:40, 06-10-2010

Spoiler!

PS4forums Fanatic giannislazy's Avatar
    PSN ID
    GiannisLazy

Αυτοί κι αν είναι καμμένοι!!!

(Δεν με αφήνει για rep! Χρωστάω...)

Bookmarks

Bookmarks