Page 61 of 117 FirstFirst ... 115157585960616263646571111 ... LastLast
Results 1,201 to 1,220 of 2329

Thread: Battlefield 3

Last edited by DJTaurus; 08-12-2011 at 10:44.

ενα εχω να πω... το παιχνιδι εχει ξεφυγει ποοοοοοολυ!!!!κ εμεις μαζι του!!!!(οσο ποιο πολυ παιζεις τοοοοοσο θελεις κ αλλο)

απιστευτα εθιστικη υπερπαιχνιδαρα, εχθες αργα σας ακουγα σπαστα και χωρις να βγαζω νοημα ρε easybizi με την παρεα και δεν εκανα καν τον κοπο να συνδεσω την καμερα γιατι την βαζωβγαζω αλλιως ακουγονται ολα συνεχως και σε ξενους δεν εχει mute.
    Για καποιο λογο το κολλημα σε αυτο το παιχνιδι δεν εχει τελος συνεχεια θελεις κι αλλο ,αλλα προσωπικα εχω λαγκ , σε ενα γυρο δεν εχω στον αλλο ισως να εχω, αλλα ακομα και στον ιδιο γυρο ξεκιναω καλα και μετα λαγκαρει, πανω που πηγα να συμμαζεψω λιγο τα deaths μου και να τα φτασω κοντα στα kills εγινε to patch εχασα τους favorite servers και παλι ξεκινησε η κατω βολτα, δε με πειραζουν τα stats χαλαλι περναμε τελεια με το παιχνιδακι αλλα ελπιζω να φτιαξει συντομα
    Last edited by spyros arianara; 08-12-2011 at 11:00.

PS4forums Fanatic three_brothers1's Avatar
    PSN ID
    three_brothers1

το voip πως το ειδατε εσεις που βρεθηκατε πανω απο 3 ατομα..?
    NBA 2K LIKE A BOSS!

οι αλλοι μεταξυ τους πρεπει να μιλουσαν ακουγα σπαστα και τους τρεις, μεταξυ τους πως ακουγαν τωρα δε ξερω ,παντως και αλλη φορα που εχει τυχει οι δυο ακουγονται ο τριτος οχι, ποσο μαλλον ο τεταρτος

Μπα παίδες όταν παίζουμε πάνω απο δύο ούτε καν συνδέω το headset. Να δούμε με το patch μπας και γίνει τίποτα..

Εντωμεταξύ χθες ήταν σε μια ομάδα Σπύρος-Χρήστος-Κώστας και Ιορδάνης, κι εγώ ήμουν σε άλλο squad.. Παρατούσα τη squad μου και ακολουθούσα τα παιδιά για revive.. Προδότης..

Advanced Member easybizi's Avatar
    PSN ID
    easybizi81
    Name
    jordan

Quote Originally Posted by three_brothers1 View Post
    το voip πως το ειδατε εσεις που βρεθηκατε πανω απο 3 ατομα..?
    οι 3 απο τους 4 ειχαμε bt και δεν ακουγονταν καλα,σπαστα...παντως τα καντιλια του κρητικου τα καταλαβαινες

Advanced Member etnica12345's Avatar
    PSN ID
    etnica12345
    Name
    Χρήστος Καλογρίδης

Quote Originally Posted by FotisGRC View Post
    Μπα παίδες όταν παίζουμε πάνω απο δύο ούτε καν συνδέω το headset. Να δούμε με το patch μπας και γίνει τίποτα..

Εντωμεταξύ χθες ήταν σε μια ομάδα Σπύρος-Χρήστος-Κώστας και Ιορδάνης, κι εγώ ήμουν σε άλλο squad.. Παρατούσα τη squad μου και ακολουθούσα τα παιδιά για revive.. Προδότης..

χαχαχαχαχα!!!! ΘΕΟΣ! Παντως Φωτη στην αρχη που ησουν αντιπαλος με ειχες τσακισει ρε συ! Προσπαθουσα ο καημενος να κανω 50kills με RPG για να ξεκλειδωσω νεο οπλο κ οποτε με εβρισκες you kicked my ass!
    Παντως σε μια πιστα (απο τις καινουργιες) οταν σε βρηκα να κολυμπας * πραγματικα ειπα σε ολο το squad ειναι στην θαλασσα...ορματε!!!!! δε ξερω αν με ακουσαν αλλα ολοι σου εριχναν νομιζω, τρελο γελιοοοοοο ! ! ! καποιοι ρωταγαν ''φτανουν οι σφαιρες;'',
    παιδες ειναι κολλημα κ πραγματικα χαιρομαι που σας εχω βρει! χρονια ειχα να καω ετσι!

*Για να θυμηθεις λιγο, μολις ειχες βγει απο ενα αμφιβιο νομιζω κ κολυμπουσες, δελφινι μου εσυ!

Quote Originally Posted by easybizi View Post
    οι 3 απο τους 4 ειχαμε bt και δεν ακουγονταν καλα,σπαστα...παντως τα καντιλια του κρητικου τα καταλαβαινες
    Εντάξει, rep στον jordan για το σχόλιο!! χαχαχαχα.... Όντως τα καντίλια του Κώστα δεν καταλαβαίνουν απο διακοπές..

Quote Originally Posted by etnica12345 View Post
    χαχαχαχαχα!!!! ΘΕΟΣ! Παντως Φωτη στην αρχη που ησουν αντιπαλος με ειχες τσακισει ρε συ! Προσπαθουσα ο καημενος να κανω 50kills με RPG για να ξεκλειδωσω νεο οπλο κ οποτε με εβρισκες you kicked my ass!
    Παντως σε μια πιστα (απο τις καινουργιες) οταν σε βρηκα να κολυμπας * πραγματικα ειπα σε ολο το squad ειναι στην θαλασσα...ορματε!!!!! δε ξερω αν με ακουσαν αλλα ολοι σου εριχναν νομιζω, τρελο γελιοοοοοο ! ! ! καποιοι ρωταγαν ''φτανουν οι σφαιρες;'',
    παιδες ειναι κολλημα κ πραγματικα χαιρομαι που σας εχω βρει! χρονια ειχα να καω ετσι!

*Για να θυμηθεις λιγο, μολις ειχες βγει απο ενα αμφιβιο νομιζω κ κολυμπουσες, δελφινι μου εσυ!
    Χαχαχα... Sorry Χρήστο, αλλά ξέρεις.. Στο πεδίο της μάχης δεν υπάρχουν φιλίες..

Το σκηνικό που λες το θυμάμαι! Είχα πάρει ένα Αntiair ελπίζοντας να πάω στο Α απο τη θάλασσα.. Αλλά αυτό βυθίστηκε και έμεινα εγώ να κολυμπάω! Αρχίζεις να με πυροβολάς, αρχίζουν οι άλλοι κι εγώ να είμαι εκει και οι σφαίρες να πέφτουν βροχή γύρω μου!! Σα δεν ντρέπεστε αντι να πετάξετε κανένα σωσίβιο..!

Moderator odytsak's Avatar

Μετά από 3 deaths και κανένα τεταρτάκι προσπάθεια τελικώς το κατάφερα το Like A Boss trophy.

To skid loader θα το βρείτε στην Wake Island στην σημαία Β,
    πάρτε το και κόψτε βόλτες μέχρι να πατήσετε κάποιον.

[youtube]8dTh7qp3TDI&feature=player_embedded[/youtube]

Quote Originally Posted by easybizi View Post
    χαχα ναι κατι καντηλια ακουσα και γω !η αληθεια ειναι οτι σε παθιαζει πολυ το παιχνιδι και τις δινεις μερικες φορες δε μπορεις να κρατηθεις

χα χα χα χωρις μπινελικια δεν καταλαβαινεις παιχνιδι!!!!

Elite Surfdrifter's Avatar
    PSN ID
    SurfDrifter
    Name
    Άρης

Ειναι κανένας που θελει να παιξουμε τις coop αποστολές παρέα; Κυριως να μαζέψουμε τα τρόπαια. Εχω κάποια, αλλα βοηθάω αν χρειαστει! Στειλτε PM ή friend request sto PSN, αλλα όχι αδειο, γιατι τρωει auto-delete!

PS4forums Addict Zeichef's Avatar
    PSN ID
    zeichef
    Name
    Νίκος

*Offtopic*

Υπάρχει auto-delete feature? Έχω μείνει πίσω....
    Welcome back, Zeichef, there have been 90,595 posts and 2,345 threads since your last visit at 16:40, 06-10-2010

Spoiler!

PS4forums Fanatic giannislazy's Avatar
    PSN ID
    GiannisLazy

fotispan, k6683, easybizi81, odytsak, etnika12345, de-leeGR, spyrosvas και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις τρώτε BAN...

Μετά από 2 μέρες απίστευτου λιωσίματος μαζί σας, με μικρά διαλείμματα για FIFA, δίνω το καλώδιο HDMI στην γυναίκα να το κρύψει. Δεν πάει άλλο...

Πάω για αποτοξίνωση... Τα λέμε Κυριακή...

Advanced Member etnica12345's Avatar
    PSN ID
    etnica12345
    Name
    Χρήστος Καλογρίδης

Quote Originally Posted by giannislazy View Post
    fotispan, k6683, easybizi81, odytsak, etnika12345, de-leeGR, spyrosvas και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις τρώτε BAN...

Μετά από 2 μέρες απίστευτου λιωσίματος μαζί σας, με μικρά διαλείμματα για FIFA, δίνω το καλώδιο HDMI στην γυναίκα να το κρύψει. Δεν πάει άλλο...

Πάω για αποτοξίνωση... Τα λέμε Κυριακή...

χαχαχαχαχαχαχα!!!! τι θα εχεις ακουσει απο την γυναικα σου δε λεγεται!!! τα λεμε την Κυριακη κομμαντο!!!!

Τον βλέπω τον Γιάννη εκεί που κάθεται να φωνάζει "Μας πήρανε τη Β!!" Ωραίος φίλε.. Κι εγώ παιδιά λόγω ανωτέρων δυνάμεων θα χαθώ λίγο απο αύριο το μεσημέρι και μάλλον θα τα ξαναπούμε απο Τρίτη..!

Advanced Member De-lee_GR's Avatar
    PSN ID
    De-Lee_GR

εγω παλι βλεπω την κορη του να του φερνει το μπιμπερο της στο κεφαλι του....χαχαχαχα (την γυναικα του να σκιζει τις καλτσες που του επλεκε για τον πολεμο κ.α.)
    Last edited by De-lee_GR; 08-12-2011 at 21:09.

Elite Surfdrifter's Avatar
    PSN ID
    SurfDrifter
    Name
    Άρης

Quote Originally Posted by Zeichef View Post
    *Offtopic*

Υπάρχει auto-delete feature? Έχω μείνει πίσω....
    Εννοω ότι τα σβήνω χωρις να κοιταω ποιος ειναι, κλπ!

PS4forums Fanatic giannislazy's Avatar
    PSN ID
    GiannisLazy

Quote Originally Posted by Surfdrifter View Post
    Ειναι κανένας που θελει να παιξουμε τις coop αποστολές παρέα; Κυριως να μαζέψουμε τα τρόπαια. Εχω κάποια, αλλα βοηθάω αν χρειαστει! Στειλτε PM ή friend request sto PSN, αλλα όχι αδειο, γιατι τρωει auto-delete!

Άρη για trophy hunting ρίξε ένα παρακαλετο στον Odytsak. Το έχει ήδη πλατιναρει το παιχνίδι...

Bookmarks

Bookmarks