Page 115 of 145 FirstFirst ... 1565105111112113114115116117118119125 ... LastLast
Results 2,281 to 2,300 of 2881

Thread: Uncharted 3 : Drake's Deception - [3D]

μολις το τερματησα.παιχνιδαρα

Spoiler!

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Οι σκιές είναι μια χαρά... όποιος έχει δει τις σκιές του GT5, θα καταλάβει τι εννοώ.

Our Japanese Translator PS4forums Addict Avenger_Seraphim's Avatar
    PSN ID
    Jim_13
    Name
    Ted

Quote Originally Posted by Zeichef View Post
    Από ότι κατάλαβα ο Avenger παρατήρησε αυτό που είδα και εγώ στο game αλλά στην πραγματικότητα ΔΕΝ είναι aliasing αλλά INSANELY LOW RES shadows. Γενικά στο παιχνίδι δεν έχω δει alliasing αλλά επειδή ο Avenger είπε για την ζούγκλα κατάλαβα ότι λέει για αυτό.

Don't get me wrong, ο φωτισμός στο παιχνίδι είναι ΑΨΟΓΟΣ... τα lightning effects είναι mindblowing αλλά... οι ίδιες οι σκιές είναι τόοοοσο πολύ low res σε κάποια σημεία (πράγμα που όπως έχω ξαναπεί παλαιότερα, ΔΕΝ ήταν έτσι στο Uncharted 1 αλλά το έκαναν έτσι στο 2 [προφανώς μείωσαν την ανάλυση των σκιών για να μπορεί η κονσόλα να σηκώσει τα άλλα 261532475364 καινούργια πράγματα]) που σου καίνε τον εγκέφαλο....

Και θα φέρω ένα πιο τρανταχτό παράδειγμα (πολύ πιο τρανταχτό από τη ζούγκλα) που δεν μπορεί ΚΑΝΕΙΣ να αμφισβητήσει ότι υπάρχει το εν λόγω 'πρόβλημα' όταν το δει: Στο 2ο κεφάλαιο του παιχνιδιού βρίσκεσαι μεσημέρι σε ένα μουσείο... με το που βρισκόμαστε στο μουσείο στο ισόγειο πάμε στην κεντρική αίθουσα όπου υπάρχει πολύ όμορφος φωτισμός από τον μεσημεριανό ήλιο που περνάει μέσα απ'τα 'παράθυρα' του μουσείου και στεκόμαστε πάνω στην σκιά των παραθύρων που δημιουργεί το φως του ήλιου (δηλ. μπροστά από κάτι κανόνια) αλλά δεν κοιτάμε προς το παράθυρο αλλά προς την ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση προς τον απέναντι τοίχο και ανοίγουμε το journal. Στην περιοχή της οθόνης που δεν καλύπτει το ανοιχτό journal βλέπουμε σε 'ζουμ' (γιατί είμαστε πλέον σε 1ο πρόσωπο) το πάτωμα και κατ' επέκταση την σκιά που προανέφερα. Είναι απίστευτο αλλά αποτελείται από 10 pixel λολ. Φυσικά δεν είναι απαραίτητο να ανοίξουμε το journal για να το δούμε, βγάζει μάτι και αλλιώς απλά θέλω να το τονίσω. Όταν πια ξέρουμε τι ψάχνουμε μπορούμε εύκολα να δούμε το συγκεκριμένο φαινόμενο σε πολλές άλλες περιπτώσεις στο παιχνίδι... Περισσότερα πάνω στο τομέα των γραφικών όταν θα ποστάρω το mini-review μου που θα καλύψω και πολλά άλλα...(it ain't gonna be pretty, brace yourself Valkyre )
    Μαλλον αυτό εννοουσα και εγώ. Ήθελα να το γράψω οτι μάλλον δεν είναι η ελλειψη AA αλλά ίσως κάτι αλλο! Αλλα και στις μακρινές σκηνές καπου στα ρούχα είδα κατι σκαλοπατάκια...ενω μολις η κάμερα ερχόταν κοντα δεν φαινοντουσαν xD Δεν ξέρω πως να το περιγράψω αλλιως xD
    Spoiler!

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

οι σκιες πραγματι ειναι μια χαρα στο παιχνιδι, τουλαχιστον στο 99% των περιπτωσεων... Ξερω τι λες Zeichef και το εχω δει, αλλα το γεγονος οτι υπο καποιον συγκεκριμενο φωτισμο και καποιες συγκεκριμενες συνθηκες εμφανιζονται ψεγαδια στις κατα τα αλλα συνολικα, απιστευτα πολυπλοκες και καθαρες σκιες (σε πιο αλλο παιχνιδι εχει και το παραμικρο αντικειμενο dynamic shadows??) αυτο δεν καθιστα τις σκιες στο παιχνιδι ασχημες. λολ!

Ειπαμε να ψυρισουμε την μαιμου, αλλα αυτο εχει περασει σε εντελως αλλο επιπεδο εδω! χαχα

Πραγματικα προτεινω να μου δειξετε ενα αλλο console game με τετοιες και καλυτερες σκιες.

ΥΓ: Για reference μπορειτε να δειτε εδω ποσο χαλια ειναι οι σκιες

http://www.ps3forums.gr/vb/showpost....postcount=2233

Quote Originally Posted by psx3 View Post
    Οι σκιές είναι μια χαρά... όποιος έχει δει τις σκιές του GT5, θα καταλάβει τι εννοώ.
    Και που να δει κανεις τις σκιες στο Skyrim....
    Last edited by Valkyre; 01-12-2011 at 11:22.

To παιχνίδι υποστηρίζει και 3d σωστά;
    Χρειαζόμαστε και οθονη 3d ή μόνο γυαλιά;
    Ρωτάω έχοντας δει πολλά παιχνίδια που διαφημίζονται 3d κ δεν έχω καταλάβει αν χρειάζονται όλα 3d monitor.

Name
    Δημήτρης

^^ Χρειαζεται και αναλογος εξοπλισμος 3D δηλαδη τηλεοραση και γυαλια οπως ειπες. Χωρις 3D τηλεοραση αρα και 3D προβολη τα γυαλια δεν λειτουργουν.

A οπότε δε θα πάρουμε για την ώρα.
    Έχω ξεκινήσει το 1 και δεν έχω δει ούτε βίντεο του 3 γιατί δε θέλω να το δω.Έχω διαβάσει τα απίστευτα πάντως κ περιμένω με αγωνία να φτάσω στο σημείο να ξεκινήσω το 3.

Our Japanese Translator PS4forums Addict Avenger_Seraphim's Avatar
    PSN ID
    Jim_13
    Name
    Ted

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    οι σκιες πραγματι ειναι μια χαρα στο παιχνιδι, τουλαχιστον στο 99% των περιπτωσεων... Ξερω τι λες Zeichef και το εχω δει, αλλα το γεγονος οτι υπο καποιον συγκεκριμενο φωτισμο και καποιες συγκεκριμενες συνθηκες εμφανιζονται ψεγαδια στις κατα τα αλλα συνολικα, απιστευτα πολυπλοκες και καθαρες σκιες (σε πιο αλλο παιχνιδι εχει και το παραμικρο αντικειμενο dynamic shadows??) αυτο δεν καθιστα τις σκιες στο παιχνιδι ασχημες. λολ!

Ειπαμε να ψυρισουμε την μαιμου, αλλα αυτο εχει περασει σε εντελως αλλο επιπεδο εδω! χαχα

Πραγματικα προτεινω να μου δειξετε ενα αλλο console game με τετοιες και καλυτερες σκιες.

ΥΓ: Για reference μπορειτε να δειτε εδω ποσο χαλια ειναι οι σκιες

http://www.ps3forums.gr/vb/showpost....postcount=2233

Και που να δει κανεις τις σκιες στο Skyrim....
    Οπότε τα σκαλοπάτια που βλέπω στην εικόνα που πόσταρες (χωρίς ζουμ), πάνω στα κλονάρια, στους κορμούς, στον Ντρέηκ τον ίδιο δεν είναι τιποτα παρα μεμονομένο λάθος; Δεν είδα όλες τις φωτογραφίες γιατί ξανα άρχισα το παιχνίδι απο την αρχή με την ιαπωνική έκδοση (η οποία έχει τρομερο voice acting), και δεν θέλω να φάω spoiler!

Θα ήταν ψύρισμα αν έλεγα οτι έφαγα 5 ώρες στην ζούγκλα για να δω γιατί ματώνουν τα μάτια μου... xD Dont get me wrong, το παιχνίδι μου αρέσει όσο και το προηγούμενο μέχρι στιγμής. Είναι απο τα καλύτερα παιχνίδια χωρίς δευτερη σκέψη! Απλά την δυσαρέσκεια που ένιωσα σε εκείνο το επίπεδο νομίζω ήταν σωστο να τη μεταφέρω....
    Last edited by Avenger_Seraphim; 01-12-2011 at 12:47.
    Spoiler!

Name
    Δημήτρης

^^ Και πολυ καλα κανεις! Σε περιμενη εξαιρετικη διασκεδαση και εμπειρια!

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Oι σκιες παντως ειναι οντως καλες.Προσπαθω να καταλαβω τι ηταν αυτο που με χαλασε και μενα στο επιπεδο της ζουγκλας.Ειναι σαφως πιο λεπτομερη και ''τουμπανο'' η ζουγκλα σε συγκριση με τα προηγουμενα Uncharted και ισως αυτο ειναι τελικα το αρνητικο.Τοσες λεπτομεριες ισως απαιτουν ακομα μεγαλυτερο ΑΑ απο το ηδη πολυ καλο ΑΑ του U3,μεγαλυτερη αναλυση και ακομα καλυτερες(?) σκιες για να αναδειχτουν.
    .

To αρνητικό είναι ότι είναι όλα τα άλλα επίπεδα είναι πάρα πολύ καλά οπτικά ενώ η ζούγκλα (τα δέντρα,η βλάστηση) όπως σε όλα τα παιχνίδια δεν μπορεί (δεν γίνεται;;; ) να είναι τόσο κοντά στην πραγματικότητα.....προσωπικά σε κανένα παιχνίδι δεν με έχει ενθουσιάσει η βλάστηση.

Name
    Δημήτρης

Βασικα η πολλη λεπτομερεια φταιει στο συγκεκριμενο επιπεδο.

Και δεν ειπα σε κανεναν να μην πει το παραπονο του, αλλα αν το Uncharted 3 εχει ασχημες σκιες που "βγαζουν ματι" (σχολιο που προσωπικα θεωρησα υπερβολικο αρκετα tbh), τοτε τι να πουμε σε αλλα παιχνιδια, που με το ιδιο σκεπτικο επρεπε οχι μονο να μας ειχαν βγει τα ματια, αλλα να μας φυγει ολοκληρο το κεφαλι!

Κι εγω το βρηκα δυσκολο να προσανατολιστω μεσα στην ζουγκλα και ο λογος ηταν η υπερβολικη λεπτομερεια που υπηρχε. Αλλα μου αρεσε γιατι προσδιδει εναν ρεαλισμο, σε κανει να νιωθεις σαν να εισαι σε ζουγκλα, που δεν μπορεις να βρεις τον σωστο δρομο.
    Last edited by Valkyre; 01-12-2011 at 14:17.

PS4forums Addict Zeichef's Avatar
    PSN ID
    zeichef
    Name
    Νίκος

Val, συνέχεια μιλάς για άλλα παιχνίδια και 'που να δεις το άλλο' και 'τι να πούμε για αυτό..' . Εδώ μιλάμε για το uncharted...ΦΥΣΙΚΑ και είναι 1923972 φορές ανώτερο από τα υπόλοιπα και για αυτό ακριβώς το λόγο το αναλύουμε όταν βλέπουμε κάτι (εγώ, εσύ, ο καθένας), όχι για να δείξουμε 'ααα να δεν είναι τέλειο!' ούτε για να το κράξουμε και ούτε δείχνει αυτό ότι είμαστε αχάρηστοι.Κατ' αρχάς δεν είπα ότι οι σκιές είναι 'άσχημες', είπα ότι είναι low res....αλλά με τον εκπληκτικό φωτισμό σπάνια ΔΕΝ περνάει απαρατήρητο και δεν ΤΟΛΜΑΣ κιόλας ως gamer (με ότι έχεις δει και ξέρεις μέχρι τώρα από τα υπόλοιπα games) να πεις ότι είναι άσχημο το παιχνίδι (εγώ προσωπικά δεν νιώθω άνετα να πω κάτι τέτοιο για το οπτικό κομμάτι του uncharted).

Ψύρισμα δεν είναι με την καμία και μην φανταστείς ότι καθόμουν και κοιτούσα κάθε γωνιά του κάθε λεβελ για να βρω ατέλειες!

Και όταν είπα το 'it ain't gonna be pretty' αναφερόμενος στο mini review που έχω σκοπό να ποστάρω, αν και με τα συμφραζόμενα υπονοήθηκε ότι αναφέρομαι στα γραφικά του παιχνιδιού, δεν είναι καθόλου έτσι το πράγμα, δεν θα 'κράξω' καθόλου καθόλου τα γραφικά, άλλα είναι που με χάλασαν λίγο, αλλά και πάλι δεν με χάλασαν με την έννοια ότι με χάλασε ως game expierience (συγκριτικά με όλα τα υπόλοιπα games της τωρινής αγοράς) αλλά ως uncharted experience (συγκριτικά με τα άλλα 2 της σειράς, δηλαδή δεν θα με χαλούσαν καν αν ήταν ας πούμε αυτός ο 1ος τίτλος, γιατί δεν θα ήξερα ότι υπήρχαν και στα άλλα 2 και δεν το έφτιαξαν) . Είναι λίγο μπέρδεμα και δυσνόητο έτσι όπως το εξηγώ αλλά κάνω ότι μπορώ
    Welcome back, Zeichef, there have been 90,595 posts and 2,345 threads since your last visit at 16:40, 06-10-2010

Spoiler!

PS4forums Fanatic ps4's Avatar
    PSN ID
    OST9

Ρε παιδια μια ερωτηση για το uncharted 3, στο περιπου, αν μπορω να κανω εδω, αν δεν ειναι σωστο το σημειο ας το μεταφερουν οι μοδερατορες...

Πηρε προστες ενας κολλητος ενα slim ps3 αφου το 60αρι που ειχε παρεδωσε πνευμα. Εγω να σημειωσω εδω εχω επισης το 60αρι το οποιο δουλευει μεχρι στιγμης καλα.

Πηγα το λοιπον και επαιξα στο slim μερικα παιχνιδια uncharted 3 και παρατηρησα ΤΡΟΜΕΡΗ διαφορα στο ingame experience και στο gameplay του online κομματιου που επαθα ΣΟΚ πραγματικα.

Τι εννοω, εννοω οτι το παιχνιδι γενικα ειναι απιστευτα πιο γρηγορο (η ρυθμιση της καμερας ειναι στο ιδιο σημειο και με το δικο μου οποτε δεν ειναι αυτο) απο το δικο μου (οπου δικο μου εννοω το 60αρι, η κόπια, δεν ξερω) και η αισθηση ειναι οτι ολοι οι αντιπαλοι ειναι δυο κλικ πισω απο μενα. Σαν να εχουν ολοι lag εκτος απο μενα.

Εδω να γραψω το ακομα πιο τρελο. Στο παιχνιδι υπαρχει ενα booster που λεγεται ''back in the saddle'' το οποιο ελλατωνει τον χρονο του respawn. Ο κολλητος το εχει στο level 1. Εγω το εχω στο 3. Παρολαυτα το δικο του respawn ειναι πιο γρηγορο. Απιστευτο και ομως αληθινο. Το ιδιο συμβαινει και στο θησαυρο. Το δικο του το σηκωνει πιο γρηγορα το δικο μου λες και εχει προβλημα στην μεση ο Nathan.

Με λιγα λογια ειναι λες και παιζω με ενα κουρασμενο ps3. Αλλα δεν ειναι λογικο γαμωτο.

Το εχει παρατηρησει και κανας αλλος γιατι θα τρελαθω.

Cool Member spyke333's Avatar
    PSN ID
    spyke33
    Name
    Christophe

Quote Originally Posted by ps4 View Post
    Ρε παιδια μια ερωτηση για το uncharted 3, στο περιπου, αν μπορω να κανω εδω, αν δεν ειναι σωστο το σημειο ας το μεταφερουν οι μοδερατορες...

Πηρε προστες ενας κολλητος ενα slim ps3 αφου το 60αρι που ειχε παρεδωσε πνευμα. Εγω να σημειωσω εδω εχω επισης το 60αρι το οποιο δουλευει μεχρι στιγμης καλα.

Πηγα το λοιπον και επαιξα στο slim μερικα παιχνιδια uncharted 3 και παρατηρησα ΤΡΟΜΕΡΗ διαφορα στο ingame experience και στο gameplay του online κομματιου που επαθα ΣΟΚ πραγματικα.

Τι εννοω, εννοω οτι το παιχνιδι γενικα ειναι απιστευτα πιο γρηγορο (η ρυθμιση της καμερας ειναι στο ιδιο σημειο και με το δικο μου οποτε δεν ειναι αυτο) απο το δικο μου (οπου δικο μου εννοω το 60αρι, η κόπια, δεν ξερω) και η αισθηση ειναι οτι ολοι οι αντιπαλοι ειναι δυο κλικ πισω απο μενα. Σαν να εχουν ολοι lag εκτος απο μενα.

Εδω να γραψω το ακομα πιο τρελο. Στο παιχνιδι υπαρχει ενα booster που λεγεται ''back in the saddle'' το οποιο ελλατωνει τον χρονο του respawn. Ο κολλητος το εχει στο level 1. Εγω το εχω στο 3. Παρολαυτα το δικο του respawn ειναι πιο γρηγορο. Απιστευτο και ομως αληθινο. Το ιδιο συμβαινει και στο θησαυρο. Το δικο του το σηκωνει πιο γρηγορα το δικο μου λες και εχει προβλημα στην μεση ο Nathan.

Με λιγα λογια ειναι λες και παιζω με ενα κουρασμενο ps3. Αλλα δεν ειναι λογικο γαμωτο.

Το εχει παρατηρησει και κανας αλλος γιατι θα τρελαθω.
    Αδερφέ, και εγώ το 60αρι έχω αλλά δεν έχω παρατηρήσει κάτι.
    Το παιχνίδι τρέχει κανονικά.

PS4forums Fanatic ps4's Avatar
    PSN ID
    OST9

Δοκιμασες να παιξεις μετα σε slim;

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Δοκιμάσατε phat και slim στην ίδια σύνδεση/ίδιο σπίτι;

Elite Dikakom's Avatar
    PSN ID
    kdim87

φίλε ps4 μήπως το παιχνίδι lagαρει γιατί δεν εχεις τοσο καλή συνδεση στο ίντερνετ ή καλό σήμα εκείνη τη στιγμη που ασχολείσαι με το on line κομμάτι.

Spoiler!

Cool Member spyke333's Avatar
    PSN ID
    spyke33
    Name
    Christophe

Quote Originally Posted by ps4 View Post
    Δοκιμασες να παιξεις μετα σε slim;
    Ναι, και δεν υπήρχε καμμία διαφορά.
    Μήπως είχε κάποιο θέμα η σύνδεσή σου εκείνη την στιγμή ?

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Zeichef View Post
    Val, συνέχεια μιλάς για άλλα παιχνίδια και 'που να δεις το άλλο' και 'τι να πούμε για αυτό..' . Εδώ μιλάμε για το uncharted...ΦΥΣΙΚΑ και είναι 1923972 φορές ανώτερο από τα υπόλοιπα και για αυτό ακριβώς το λόγο το αναλύουμε όταν βλέπουμε κάτι (εγώ, εσύ, ο καθένας), όχι για να δείξουμε 'ααα να δεν είναι τέλειο!' ούτε για να το κράξουμε και ούτε δείχνει αυτό ότι είμαστε αχάρηστοι.Κατ' αρχάς δεν είπα ότι οι σκιές είναι 'άσχημες', είπα ότι είναι low res....αλλά με τον εκπληκτικό φωτισμό σπάνια ΔΕΝ περνάει απαρατήρητο και δεν ΤΟΛΜΑΣ κιόλας ως gamer (με ότι έχεις δει και ξέρεις μέχρι τώρα από τα υπόλοιπα games) να πεις ότι είναι άσχημο το παιχνίδι (εγώ προσωπικά δεν νιώθω άνετα να πω κάτι τέτοιο για το οπτικό κομμάτι του uncharted).

Ψύρισμα δεν είναι με την καμία και μην φανταστείς ότι καθόμουν και κοιτούσα κάθε γωνιά του κάθε λεβελ για να βρω ατέλειες!

Και όταν είπα το 'it ain't gonna be pretty' αναφερόμενος στο mini review που έχω σκοπό να ποστάρω, αν και με τα συμφραζόμενα υπονοήθηκε ότι αναφέρομαι στα γραφικά του παιχνιδιού, δεν είναι καθόλου έτσι το πράγμα, δεν θα 'κράξω' καθόλου καθόλου τα γραφικά, άλλα είναι που με χάλασαν λίγο, αλλά και πάλι δεν με χάλασαν με την έννοια ότι με χάλασε ως game expierience (συγκριτικά με όλα τα υπόλοιπα games της τωρινής αγοράς) αλλά ως uncharted experience (συγκριτικά με τα άλλα 2 της σειράς, δηλαδή δεν θα με χαλούσαν καν αν ήταν ας πούμε αυτός ο 1ος τίτλος, γιατί δεν θα ήξερα ότι υπήρχαν και στα άλλα 2 και δεν το έφτιαξαν) . Είναι λίγο μπέρδεμα και δυσνόητο έτσι όπως το εξηγώ αλλά κάνω ότι μπορώ
    Η μονη μου διαφωνια μαζι σου στο θεμα ειναι οτι θεωρεις τις σκιες του Uncharted 3 low res, ενω εγω δεν τις θεωρω και δεν ειναι low res, γιατι το φαινομενο που περιγραφουμε και αναλυουμε εδω, εμφανιζεται 1 στις 10 φορες. Και το GT5 και το Skyrim και το MGS4 και ολα τα αλλα παιχνιδια τα αναφερουμε σαν αποδεικτικο στοιχειο/επιχειρημα πανω στην συζητηση που κανουμε.

Τουτεστην αν ειναι low res οι σκιες του uncharted, τοτε τι ειναι οι σκιες των παραπνω παιχνιδιων? Απο αυτην την αποψη το ειπα εγω και απο αυτην την αποψη θεωρω οτι οι σκιες του Uncharted 3 μονο low res δεν ειναι. Απλα σε συγκεκριμενους φωτισμους και υποσυγκεκριμενες γωνιες εμφανιζουν Jaggies καποιες φορες. Και αυτο γινεται επειδη το παιχνιδι εχει σκιες και self shadowing μεχρι και για τις τριχες (που λεει ο λογος)!

Παντως εαν μου βρεις ενα παιχνιδι (σε κονσολα παντα) με καλυτερες σκιες απο το Uncharted 3 ή ενα δειγμα ωστε να καταλαβω τι ειναι high res σκιες ωστε να συμφωνησω οτι οντως ειναι low res οι σκιες του Uncharted 3, δεν θα εχω κανενα προβλημα να αλλαξω αποψη

Bookmarks

Bookmarks