Page 21 of 29 FirstFirst ... 11171819202122232425 ... LastLast
Results 401 to 420 of 569

Thread: Deus Ex: Human Revolution

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Ναι κάνεις πάντα πρώτα τα side quests και μετά συνεχίζεις το main γιατί θα τις χάσεις αν φύγεις!
    Γενικά αν ξοδέψεις αρκετούς πόντους στο χάκινγκ μπορείς να σχεδόν fullάρεις τον χαρακτήρα με augmentations (πολλά xp απο το hacking)!

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

OK, ΤhanX m8. Επίσης τα credits που τα ξοδεύω; Υπάρχουν κάποιοι dealers παρακάτω γιατί είχα και κωδικό και μου έδωσε 10.000cr μαζί με κάποια όπλα (για αυτό γέμισε και το inventory μου και αναγκάστηκα να το μεγαλώσω). Μπορώ με αυτά να αγοράζω praxis points ή augmentations? Μπορώ να μαζεύω όπλα και να τα πουλάω μετά; Υπάρχει τρόπος να τα "φυλάω" κάπου σαν αποθήκη ένα πράγμα; Στο γραφείο μου δεν είδα να μου δίνει τέτοια δυνατότητα.

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Praxis kits μπορείς να αγοράζεις απο τις κλινικές αλλά νομίζω υπάρχει περιορισμός σε 2 τεμάχια ανα φορά που επισκέπτεσαι μία πόλη...
    Υπάρχουν dealers ναι και εκεί μπορείς να πουλήσεις ότι δεν θες...
    Επίσης έχω την εντύπωση οτι όταν κάνεις drop κάτι αυτό δεν εξαφανίζετε. Οπότε μπορείς να βρεις ένα μέρος που θα θυμάσαι που είναι και να κάνεις εκεί drop. Εγώ το είχα κάνει στο σπίτι του πρωταγωνιστή...

Advanced Member garrett156's Avatar
    PSN ID
    garrett156

και εγω στο σπιτι τα παραταω για να τα βρησκω μετα

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Τέλεια, τα υπόλοιπα λέω να τα ανακαλύψω μόνος μου.
    ThanX και τους δύο.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Μεγαλη βλακεια αυτο στο παιχνιδι... θα επρεπε να υπαρχει καποιο σημειο διαθεσιμο στον παιχτη να αφηνει τα πραγματα του... τι βλακεια ηταν αυτο να πετας τα πραγματα μεσα στο δωματιο... μεγαλη χαζομαρα... και ασε που ειχες μονο το Σικαγο δωματιο για να κανεις τετοια δουλεια...ενα απο τα σημεια που επρεπε να το προσεξουν.

Aγόρασα την κονσόλα γι αυτό το παιχνίδι. Ταγμένος στο 1ο Deus Ex ελπίζω να πρόκειται όντως για κάτι ανάλογο.

Cool Member lordelesar's Avatar
    Name
    Χρήστος

Μόλις το τελείωσα... Πόσο εκπληκτικό παιχνίδι... Άνετα στο top 5 μου όλων των εποχών (το πρώτο deus ex είναι το νο1).

Το μόνο που μου την έσπασε είναι ότι δεν μπορώ να σκεφτώ που έχασα το Pacifist... Anyway, στο 2ο playthrough!
    Last edited by lordelesar; 22-11-2011 at 22:05.

Elite Dikakom's Avatar
    PSN ID
    kdim87

Τα side missions ρε παιδιά δεν μπορείς να τα παίξεις μετά τον τερματισμό?Όχι ρε γαμώτο και τα αφηνα για να τα παιξω στο τέλος.Fuck!Help please...
    Οπως και την αλλη μαλ*κια που εκανα:
    Spoiler!

Spoiler!

Name
    Χρήστος

Quote Originally Posted by Dikakom View Post
    Τα side missions ρε παιδιά δεν μπορείς να τα παίξεις μετά τον τερματισμό?Όχι ρε γαμώτο και τα αφηνα για να τα παιξω στο τέλος.Fuck!Help please...
    Οπως και την αλλη μαλ*κια που εκανα:
    Spoiler!
    Φίλε άσε, την έκανα κιεγώ την βλακεία και μου έσπασε τα νεύρα. Τελικά όμως δεν είναι δύσκολος.
    Spoiler!

Name
    Δημήτρης

Πρεπει οπωσδηποτε να ξαναπαιξω αυτο το αριστουργηματικο παιχνιδακι μολις περασει λιγος καιρος. Ευκολα το καλυτερο stealth παιχνιδι μετα απο πολυυυυυυυυ καιρο.

AriStos13's Avatar
    PSN ID
    Aristos13
    Name
    Αρης

εθισμος απλα...
    απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει..
    σημερα επαιζα 6 ωρες σερι.!

Name
    Χρήστος

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Πρεπει οπωσδηποτε να ξαναπαιξω αυτο το αριστουργηματικο παιχνιδακι μολις περασει λιγος καιρος. Ευκολα το καλυτερο stealth παιχνιδι μετα απο πολυυυυυυυυ καιρο.
    Εγώ μετά από pacifist run που πραγματικά είναι διαμάντι το παιχνίδι, παίζω ένα all out pewpew... Πραγματικά είναι λυτρωτικά τα lethal combos

Name
    Δημήτρης

^^ Εγω οποτε λεω να παιξω ενα stealth παιχνιδι all out pew pew, ξεκιναω ετσι αλλα στο τελος καταληγω παλι stealth χαχαχ! Απλα λατρευω ενα καλο stealth παιχνιδι και το Deus Ex ειναι ενα ΚΑΛΟ stealth game! πρακτοριλικι με τα ολα του!

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Εχτές μου ήρθε απο Zavvi και είναι να παίξω είτε αυτό είτε το New game+ του Arkham City...

Elite Dikakom's Avatar
    PSN ID
    kdim87

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    ^^ Εγω οποτε λεω να παιξω ενα stealth παιχνιδι all out pew pew, ξεκιναω ετσι αλλα στο τελος καταληγω παλι stealth χαχαχ! Απλα λατρευω ενα καλο stealth παιχνιδι και το Deus Ex ειναι ενα ΚΑΛΟ stealth game! πρακτοριλικι με τα ολα του!

Φιλε Valkyre το παιχνίδι το τερμάτισα προχθες και πραγματικά το λάτρεψα, ποτε δεν ημουν fan των stealth παιχνιδιών αλλα το deus ex πραγματικά το λάτρεψα!

Παρεπιμπτόντως σε έναν απο τους τερματισμούς δείχνει μια εικόνα απο Ελλάδα με Έλληνα ματατζή εν δράση σε πορεία(το κατάλαβα γιατι απο πισω στην μπλούζα γράφει "Αστυνομια")...καλή φάση για Ουγκάντα μας περασαν

Spoiler!

Μόλις το ξεκίνησα και 'γω και έχω μεικές απορίες. Υπάρχει τρόπος να αποθηκεύω αντικείμενα σε τίποτα μηχανές ή κάπου αλλού; Γιατί αναγκάζομαι να πουλάω ότι όπλο μαζεύω λόγω περιορισμένου inventory. Επίσης, τους ''καλούς'' όπως π.χ. αστυνομικούς ή περαστικούς, πειράζει αν τους σκοτώνω; Μου αφήνουν διάφορα όπλα ή άλλα αντικείμενα και έτσι πιυλώντας τα εξοικονομώ μονάδες. Μήπως σκοτώνοντας ''καλούς'' επηρεάζεται αρνητικά κάτι; Ο χαρακτήρας μου για παράδειγμα.

Elite Dikakom's Avatar
    PSN ID
    kdim87

Αν πας να σκοτώσεις κάποιον ο οποίος ειναι "καλός" θα σε αντιληφθουν και δεν θα προλαβεις να κανεις βημα και θα σε σκοτωσουν, αν πάλι καταφερεις και φας κανεναν ναι κανονικα νομίζω αφηνει πίσω του όπλα και τέτοια.
    Να τα αποθηκευεις δεν μπορείς αλλα μπορείς να τα αφηνεις σε ενα μέρος π.χ. στο σπίτι σου και όταν επιστρέφεις θα ειναι εκει,πολλά παιδιά το κάνανε αυτο, εγω πηρα full upgrade το inventory και τελειωσα το παιχνίδι με 3 όπλα.

Spoiler!

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by aiva View Post
    Μόλις το ξεκίνησα και 'γω και έχω μεικές απορίες. Υπάρχει τρόπος να αποθηκεύω αντικείμενα σε τίποτα μηχανές ή κάπου αλλού; Γιατί αναγκάζομαι να πουλάω ότι όπλο μαζεύω λόγω περιορισμένου inventory. Επίσης, τους ''καλούς'' όπως π.χ. αστυνομικούς ή περαστικούς, πειράζει αν τους σκοτώνω; Μου αφήνουν διάφορα όπλα ή άλλα αντικείμενα και έτσι πιυλώντας τα εξοικονομώ μονάδες. Μήπως σκοτώνοντας ''καλούς'' επηρεάζεται αρνητικά κάτι; Ο χαρακτήρας μου για παράδειγμα.
    Αν δεν σε παρει χαμπαρι κανενας περαστικος ή αλλος αστυνομικος, τοτε εισαι μια χαρα.

Το παιχνιδι απλα τα σπαει , τωρα παιζω καινουργιο walkthrough και λεω να αγορασω και το DLC. Να ρωτησω το DLC θα παιξει κανονικα την ωρα που θα φτασω στο σημειο εκεινο ή μπορεις να το παιξεις οποτε θες? Θα προτιμουσα να ξεκινουσε την στιγμη που πρεπει βαση ιστοριας.

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

To dlc το κάνεις access απο το μενού extras. Αλλά κανείς δεν σε σταματάει απο το να φτάσεις μέχρι εκείνο το σημείο στο main game, να κλείσεις το game και να παίξεις το DLC

Bookmarks

Bookmarks