Page 24 of 61 FirstFirst ... 1420212223242526272834 ... LastLast
Results 461 to 480 of 1211

Thread: Dark Souls

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

Why Dark Souls is Important to the Video Game Industry
    http://www.2winfinite.net/2011/11/fe...important.html
    Spoiler!

συμφωνώ πάνω κάτω με αυτά που λένε αλλά την επόμενη φορά ας κάνουν και κανένα BETA testing...τα glitches, τα bugs και τα frame drops σε σημεία που το κάνουν unplayable (Blighttown) πραγματικά δεν θυμάμαι να τα συνάντησα αλλού σε αυτήν την γενιά

Cool Member GIORGOS_VSF's Avatar
    PSN ID
    Psilosf

Εγω παντως δεν εχω τυχει τετοιου περιστατικου, το παιχνιδι κυλαει απιστευτα ομαλα χωρις καθυστερηση, μονο αραια και που κολλαει για μια στιγμη! αλλα σπανια!

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Παντως ο Capra ειναι τρομερα εκνευριστικος, λογω και το σκυλιων που σε βαρανε μαζι.

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

Elite kabamaru's Avatar
    Name
    Apostolos

Quote Originally Posted by messi10 View Post
    Παντως ο Capra ειναι τρομερα εκνευριστικος, λογω και το σκυλιων που σε βαρανε μαζι.
    Spoiler!

Relax, I'll get it...

PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

^

Τhanks Αποστολη αλλα..

Spoiler!

Big Ben, London, UK
    Science fiction

Elite kabamaru's Avatar
    Name
    Apostolos

^

Τhanks Αποστολη αλλα..

Spoiler!
    Spoiler!

Relax, I'll get it...

PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Spoiler!

Big Ben, London, UK
    Science fiction

Elite kabamaru's Avatar
    Name
    Apostolos

Spoiler!
    Ε, με το συγκεκριμενο εργαλειο 5-6 σφαλιαρες χρειαζεται. Αντε να πας στα depths και να τραβας τα μαλια σου.

Relax, I'll get it...

PSN ID
    Psilosf

Παιδια που μπορω να χρησιμοποιησω το soul του butterfly?

PS4forums Addict personGR's Avatar
    PSN ID
    personGR

Quote Originally Posted by GIORGOS_VSF View Post
    Παιδια που μπορω να χρησιμοποιησω το soul του butterfly?
    Προς το παρόν, πουθενά. Φτάσε πρώτα στο Anor Londo και ξανασυζητάμε τότε. Πρόσεχε μην την καταναλώσεις, θα σου δώσει μεν 8000 ψυχές, αλλά μπορεί να αξιοποιηθεί με απείρως καλύτερο τρόπο, απλά αργότερα.

PSN ID
    Psilosf

Ειμαι στο darkroot garden,
    Spoiler!
    Προς τα εκει ειναι το anor Londo να υποθεσω?

PSN ID
    personGR

Ειμαι στο darkroot garden,
    Spoiler!
    Προς τα εκει ειναι το anor Londo να υποθεσω?
    Όχι, το New Londo είναι πρακτικά αδιέξοδο, θα σε βγάλει πάλι πίσω εκεί που είσαι αν προχωρήσεις πολύ. Μάλιστα για μένα είναι πολύ νωρίς να πας στο New Londo, λόγω του boss που έχει (για μένα το πιο δύσκολο του παιχνιδιού).

Καλά είσαι εκεί στο Darkroot Garden, είναι καλό μέρος για farming, αλλά αφού βαρέσεις τη δεύτερη καμπάνα (προϋπόθεση για αυτό το post) η λογική προστάζει να πας στο Sen's Fortress - εύκολα το βρίσκεις, στο Bonfire πριν τον Garden (πάνω από τον Blacksmith Andrei) παένεις στο διάδρομο του ίδιου ορόφου που οδηγούσε πριν σε μια κλειστή πόρτα - πλέον δεν είναι. Μετά από εκεί βγαίνεις στο Anor Londo, που είναι μια αρκετά δύσκολη περιοχή, αλλά θα σε ανταμείψει με αυτά που θα βρεις

Elite HarrisDo's Avatar
    PSN ID
    harristhegreek

Έχω πορωθεί με το παιχνίδι..είμαι στο Gargoyle Boss (δεν το αντιμετώπισα ακόμη)..
    Έχω όμως κάποιες απορίες..είμαι Warrior και 17 LVL αν δεν κάνω λάθος..ποιά Stats θα πρέπει να ανεβάσω περισσότερο? Επίσης πρέπει να Farmάρω για να προχωρήσω ή μπορώ και όπως είμαι τώρα. Τα βασικά μου items είναι το Haldbred και το Knight Shield..
    Έχω μάθει το Heal από τα Miracles και έχω 12 Faith που χρειάζεται για να το χρησιμοποιώ.
    Κανένα Tip επειδή δεν έχω ασχοληθεί και πολύ με RPG και κάποιες φορές νιώθω χαμένος με τόσες επιλογές..
    Καλύτερα να ξοδεύω Souls σε Level Up ή σε όπλα και Upgrades?
    XGamers.gr - Η πύλη του Gaming
    https://xgamers.gr

PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Λοιπον, τα gargoyles θελουν προσοχη, ειδικα οταν κατεβενουν και τα 2. Θελει και πολυ υπομονη. Για να τα βγαλεις 17 lvl warrior μια χαρα εισαι, εγω αν θυμαμε καλα ημουν 15-16 lvl Knight και το εβγαλα μετα απο 2 αποτυχημενες προσπαθειες.
    Stats που θα πρεπει να ανεβασεις ειναι(εννοειτε) το Strength, το Dexterity για να μπορεις να χρησημοποιεις και τα ''μικρα'' οπλα, και απο εκει και περα Endurance θα χρειαστει σιγουρα. Faith, Inteligence δεν πολυχρειαζοντε σε melee class. Και το heal δεν ηταν τοσο αναγκαιο(θα το καταλαβεις στη συνεχεια γιατι με εμμεσο τροπο), αλλα σιγουρα θα σε βοηθησει καποιες φορες.
    Τελος, τα souls για ολα χρειαζονται, πρωτα απ' ολα για lvl up, αλλα σιγουρα πρεπει να κανεις και τα απαραιτητα upgrades, αλλα και repair στα οπλα και στην armor σου.

Big Ben, London, UK
    Science fiction

PSN ID
    Psilosf

Ευχαριστω φίλε person! Για την δεύτερη καμπάνα περνάω απο το blightown ετσι?

PSN ID
    personGR

Ευχαριστω φίλε person! Για την δεύτερη καμπάνα περνάω απο το blightown ετσι?
    Ναι.

Hint:

Κάπου στη blighttown, θα δηλητηριαστείς (poison). Μην παλέψεις να το αποφύγεις, δεν έχει νόημα, θα σου χαλάσει όλο το gameplay, ασ'το να σου τρώει λίγο τη ζωή παρά να μη μπορείς να παίξεις όπως θέλεις εσύ.

Elite Spiros20's Avatar
    PSN ID
    SpirosLP
    Name
    Σπύρος

Για το Poison πήγαινε στο Dark Root Garden να μαζέψεις μερικά Αντίδοτα (Purple Moss Clump) που τα κάνουν Drop τα Ents (τα δέντρα).

Quote Originally Posted by HarrisDo View Post
    Έχω πορωθεί με το παιχνίδι..είμαι στο Gargoyle Boss (δεν το αντιμετώπισα ακόμη)..
    Έχω όμως κάποιες απορίες..είμαι Warrior και 17 LVL αν δεν κάνω λάθος..ποιά Stats θα πρέπει να ανεβάσω περισσότερο? Επίσης πρέπει να Farmάρω για να προχωρήσω ή μπορώ και όπως είμαι τώρα. Τα βασικά μου items είναι το Haldbred και το Knight Shield..
    Έχω μάθει το Heal από τα Miracles και έχω 12 Faith που χρειάζεται για να το χρησιμοποιώ.
    Κανένα Tip επειδή δεν έχω ασχοληθεί και πολύ με RPG και κάποιες φορές νιώθω χαμένος με τόσες επιλογές..
    Καλύτερα να ξοδεύω Souls σε Level Up ή σε όπλα και Upgrades?
    Ανάλογα το build που θες να κάνεις. Αν πας για strength build (δεδομένου ότι άρχισες με warrior), ανέβασε Strength, Vitality και Endurance. Θα σου πρότεινα να ανεβάσεις και λίγο το attunement για να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις κανένα pyro στη συνέχεια.
    Για το που θα ξοδέψεις τα souls θα συμφωνήσω με τον Παναγιώτη. Μπορεί στην αρχή να φαίνεται δύσκολο με τόσες επιλογές, αλλά στη συνέχεια (που θα έχεις κατασταλάξει σε ένα όπλο κτλ) δεν έχεις τέτοιο πρόβλημα.
    Last edited by Spiros20; 13-11-2011 at 23:46.

PSN ID
    Psilosf

παιδια, βοηθεια! εχω φτασει στο demon ruins αλλα κατεβαινοντας στην πυλη με ενα χρυσο-κιτρινο χρωμα και μου λεει οτι ειναι sealed και δεν μπορω να περασω! Τι κανω ακριβως?

PSN ID
    personGR

παιδια, βοηθεια! εχω φτασει στο demon ruins αλλα κατεβαινοντας στην πυλη με ενα χρυσο-κιτρινο χρωμα και μου λεει οτι ειναι sealed και δεν μπορω να περασω! Τι κανω ακριβως?
    Τίποτα, θα ανοίξει αργότερα στο παιχνίδι. Αν χτύπησες την καμπάνα, είπαμε, Sen's Fortress.

Bookmarks

Bookmarks