Page 33 of 90 FirstFirst ... 232930313233343536374383 ... LastLast
Results 641 to 660 of 1788

Thread: Elder Scrolls V: Skyrim (Patch 2.03 is out!)

Xαχα, αυτοί οι τύποι με το review μπορεί να το έκαναν και επίτηδες, για σπάσιμο ή για πλάκα. Άκου δεν έχει το σύστημα στόχευσης του Cod.....

Δεν έχω παίξει RPG σχεδόν καθόλου. Είχα παίξει πολύ λίγο το Oblivion και, παρόλο που μου άρεσε πάρα πολύ το στυλ, το gameplay, o κόσμος, κάπου οι αποστολές και η ιστορία δεν με τράβηξαν. Θέλουν και πολλή ώρα τέτοια παιχνίδια κι εγώ δεν παίζω με τις ώρες.
    Παρ'όλα αυτά, έχω εντυπωσιαστεί με το Skyrim, με αυτά που βλέπω και διαβάζω. Φοβερό περιβάλλον, φοβερή ατμόσφαιρα, και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα. Μακάρι να έχει και καλή ιστορία. Θα το τιμήσουμε σίγουρα.....

Elite kabamaru's Avatar
    Name
    Apostolos

Καλα, ασ το. Δεν τα χρειαζομαι.

Relax, I'll get it...

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Μα γιατι ρεεε? εισαι παραξενος ε? ή μηπως εισαι και συ οπαδος του CoD?

Υπομονη λιγες μερες να δουμε τι θα δουμε.Ξαναλεω προβλεπονται εγκεφαλικα με το ευρος του παιχνιδιου.

Satan has left his killing floor
    PS4

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

A dεινοι gamers δλδ.
    Στυλ "μαγκες μην το κατεβασετε μουφα ειναι, δεν αξιζει καν τα λεφτα που εδωσα για το αγραφο".
    Τεσπα, εγω το μοναδικο που θα ηθελα να διαβασω καπου ειναι τι γινεται με την εκδοση του ps3. Δεν εχει πει κανεις κουβεντα απο την Bethesda περα απο κατι τυπικα "ps3 version is fine κτλ". Κι επειδη το embargo για reviews αν δεν κανω λαθος ληγει 10 του μηνος ελπιζω να μαθουμε απο καπου τουλαχιστον τι ισχυει με τα τεχνικα των εκδοσεων πριν απο τις 11.

Elite kabamaru's Avatar
    Name
    Apostolos

Quote Originally Posted by MajereMP44 View Post
    Μα γιατι ρεεε? εισαι παραξενος ε? ή μηπως εισαι και συ οπαδος του CoD?

Υπομονη λιγες μερες να δουμε τι θα δουμε.Ξαναλεω προβλεπονται εγκεφαλικα με το ευρος του παιχνιδιου.
    Αμα δε ριχνεις χειροβομβιδα οπως το CoD, δε λεει... Ασε θα παρω MW3 να γουσταρω ρε....

Relax, I'll get it...

PSN ID
    MajereMP44

Λοιπον περα αποτα αμερικανακια που λενε μλκς στο σαϊτ εκεινο το μοχθηρο με τους περατες, στο google που εκανα ενα search για εντυπωσεις (το rip στο leaked iso , ειναι απο τον review code) και γενικα μιλανε για αρκετα καλα γραφικα οχι ομως για γραφικά επιπεδου νεων παιχνιδιων π.χ crysis 2.Απο την πολη ερχομαι και στην κορφη ενα πλοιο δλδ.Συγκρινουν ασχετα παιχνιδια μεταξυ τους. Επισης τα ΧΒΟΧ-όπουλα μιλανε για ασχημα textures σε διαφορα σημεια και "normal" σε άλλα.
    Ειναι η νοοτροπια τετοια που δεν θα αλλαξει ρε σεις.Παντα ζηταμε το κατι παραπανω αλλα καποιοι ζητανε της παναγιας τα ματια.Ε ας βρουν τον ταφο και να κρατανε και ενα σουγια.
    PS4

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Τεσπα, εγω το μοναδικο που θα ηθελα να διαβασω καπου ειναι τι γινεται με την εκδοση του ps3. Δεν εχει πει κανεις κουβεντα απο την Bethesda περα απο κατι τυπικα "ps3 version is fine κτλ". Κι επειδη το embargo για reviews αν δεν κανω λαθος ληγει 10 του μηνος ελπιζω να μαθουμε απο καπου τουλαχιστον τι ισχυει με τα τεχνικα των εκδοσεων πριν απο τις 11.
    Αρα δεν θα εχουμε μεχρι τις 10/11 ουτε ενα review?

Παντως, κι εγω θελω να μαθω κατι για την PS3 Version ή τουλαχιστον να δω καποιες in-game εικονες.

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

PS4forums Addict criter's Avatar
    PSN ID
    criter

Αν θελει κανεις να το συγκρινει στην στοχευση ας το συγκρινει με το Fallout 3 που ειναι Βethesda και στοχευεις και οχι με το COD. Δεν εχει καμια σχεση. Το τι μπορει να εχει συνηθισει ο καθενας ειναι αλλο πραγμα. Στο χειρισμο σε πολλα παιχνιδια ειναι σχεδον ιδια εδω που τα λεμε η στοχευση, δεν θα πρεπει να αποτελει μειονεκτημα τωρα σε ενα τετοιο παιχνιδι τοσο πολυ, ασε που δεν ειναι shooter το παιχνιδι.
    Το Skyrim το εχω ψηφισει και εγω Μajere 6 ειμαστε Ειμαι σιγουρος οτι η εκδοση PS3 θα ειναι πολυ καλη, χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν θα εχει και προβληματακια, λογω του μεγεθους του προφανως.

PSN ID
    MajereMP44

Α εισαι και εσυ στο club των καμμενων? Νομιζω μεχρι να κυκλοφορησει και μεχρι να τελειωσει η ψηφοφορια θα γεμιζουμε 2 ταξί αυτοι που θα το παρουμε. χαχα
    PS4

Elite kyrtzo's Avatar
    PSN ID
    otakon61078

Ας πω και εγω τις πρωτες μου εντυπωσεις απο το παιχνιδι αφου ασχοληθηκα λιγο αυτες τις μερες, οταν τελειωσω το uncharted τοτε θα με απασχολησει αποκλειστικα μιας και με τραβηξε απο την πρωτη στιγμη. Αρχικα υπαρχουν πολλες επιλογες για τον χαραστηρα οποτε μαλλον θα ικανοποιηθουν ολοι, δεν θα πω τιποτα για την ιστορια αλλα ξαφνιαστηκα ευχαριστα με τον τροπο που ξεκινησε. δυστηχως δεν εχω ακομα προχωρησει αρκετα και δεν γνωριζω την εκταση του παιχνιδιου αλλα μαλλον ειναι τεραστιο. Στα γραφικα μεχρι στιγμης στο xbox περιμενα περισσοτερα πραγματα αρκετα textures ειναι πολυ χαμηλης αναλυσης και γενικα μερικες φορες απογοητευεσε με αυτα που βλεπεις ( ισως φταει η παραλληλη ενασχοληση με το uncharted). Αλλες φορες σε πιο κλειστους χωρους δειχνουν πιο καλα, δεν ξερω προσωπικα δεν με χαλανε γιατι σε τετοια παιχνιδια δεν ειναι κατι παιζει τον πρωτο ρόλο.
    Δυσκολευομαι απιστευτα στην στοχευση στις μαχες, δεν ξερω ειναι στιγμες που νιωθω οτι βαραω σαν το χαζο στον αερα προσπαθοντας να πετυχω τον εχθρο, μεχρι στιγμης πιστευω οτι περισσοτερο φταιω εγω παρα το παιχνιδι δεν εχω συνηθησει το χειρηστηριο αν και σε συγκριση με το fallout εκει δεν ειχα κανενα προβλημα, θα πρεπει να ασχοληθω περισσοτερο και θα επανελθω παντως σιγουρα θα ειναι ο τιτλος που θα ασχοληθω το επομενο διαστημα αφηνοντας στο ραφι το LOTR που οπως το εβαλα το εβγαλα!
    PSN ID OTAKON61078

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Quote Originally Posted by messi10 View Post
    Αρα δεν θα εχουμε μεχρι τις 10/11 ουτε ενα review?

Παντως, κι εγω θελω να μαθω κατι για την PS3 Version ή τουλαχιστον να δω καποιες in-game εικονες.
    Tι να σου πω, κι εγω στο neogaf το διαβασα και συνηθως δεν λενε χαζομαρες εκει μεσα τα παιδια. Παρολα αυτα ολο και κατι μπορει να διαρευσει.

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Το 1ο review του The Elder Scrolls V Skyrim ειναι Εδω!

Ο λογος για το περιοδικο Αtomic το οποιο του εδωσε 95%!

Xαρακτηριστικα ειπε “Something for every style of play.” , δινοντας 97% στο gameplay, “The game’s environments are amazing.”, δινοντας 92% στα γραφικα και “Sounds so real that you’ll flinch.” δινοντας 95% στον ηχο. Overall rating: 95%

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

Elite volyros's Avatar
    PSN ID
    omilitis1986
    Name
    Γιαννης

Παναγιωτη μπορεις να βαλεις το link;
    Στην εποχή αυτή που ζούμε των μετρίων,βασιλιάδες οι τρελοί των ηλιθίων.
    B.D.FOXMOOR

PSN ID
    MajereMP44
    PS4

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Αυτα δεν οδηγουν καπου....

Elite Spiros20's Avatar
    PSN ID
    SpirosLP
    Name
    Σπύρος

403 Forbidden μωρή αρρώστια. Δεν μπορώ να δω τίποτα.

Moderator litanies's Avatar
    PSN ID
    litany_13
    Name
    Αντώνης

Quote Originally Posted by Spiros20 View Post
    403 Forbidden μωρή αρρώστια. Δεν μπορώ να δω τίποτα.
    κάνε refresh και θα τις δεις.

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Nope... Nothing still.

PSN ID
    MajereMP44

Αν δεν το βλεπετε ουτε αυτη τη φορα δεν ξερω τι φταιει.Μαλλον πρεπει να πατε στην ψηφοφορια αυτου του μηνα και να ψηφισετε Skyrim για αν βλεπετε οτιδηποτε πληροφοριες γυρω απο το παιχνιδι.Σας μυριζεται το google οτι ειστε αλλοθρησκοι.

http://gamingeverything.com/11519/fi...s-in/?pid=7039
    PS4

Elite dreamer's Avatar
    PSN ID
    mastr0s99

το review ήταν σε κονσόλα ή σε pc ?

Bookmarks

Bookmarks