Για την εξαπατηση εχεις απολυτο δικιο, ετσι ειναι, αλλα εγω πριν παιξω το παιχνιδι δεν ηξερα (ουτε κι εσυ προφανως) σε τι αναφερεται ακριβως ο τιτλος γιατι εχει πολλες ερμηνειες. Εξαπατηση στον Drake? Εξαπατηση απο τον Drake? Ασε που δεν πηγε το μυαλο μου καθολου στον Francis, οποτε φοβομουν οτι παλι μια απο τα ιδια θα ειχαμε με προδωσιες κλπ. Χαρηκα που ηταν διαφορετικο εντελως!
με την Ελενα θεωρω οτι ηταν αραβωνιασμενοι και απλα ο Drake την αφησε. Τα hints ειναι παντου μεσα στο παιχνιδι, αλλα σιγουρα δεν ειχε παει σε γαμο. Απλα αραβωνα. Γενικα ολο το στορυ σου δειχνει οτι ο Drake δεν ειναι και πολυ κοινωνικος, προτιμαει την ελευθερια του, αλλα ταυτοχρονα τον τρομαζει απιστευτα η μοναξια. Ολο το τελευταιο κεφαλαιο ηταν υποδειγματικο στο να στο περασει αυτο.
Μου αρεσε που το παιχνιδι δεν σου ελεγε "ειμασταν αραβωνιασμενοι" αλλα μεσα απο τους διαλογους το συμπεραινεις. Οχι μονο αυτο αλλα γενικα ολα. Οπως με τον Cutter που με το που ακουει το ονομα του η Ελενα τρελαινεται. Και το γιατι ειναι προφανες... οτι ο Cutter τραβαγε τον Νεητ πισω στις γνωστες ασχολιες του, ισως ηταν και ενας απο τους λογους που εσπασε αυτο που ειχαν. Φοβερο απλα. Μου αρεσει οταν στο αφηνει ετσι, που να βγαζεις ξεκαθαρο μεν νοημα αλλα να μην εισαι και απολυτα βεβαιος για τον ακριβη λογο.
Τι σεναριακα κενα βρηκες? Αν εννοουσες κατι σαν κι αυτο που περιγραφω πιο πανω, δεν νομιζω οτι ειναι "κενα". Δεν σε αμφισβητω, απλα εγω δεν τα πηρα πρεφα. Αλλα κακομοιρη μου, μην πας να μου αναλυσεις την ιστορια του uncharted λες και μιλαμε για Νονο γιατι θα με τρελανεις!
χαχχα
οχι αληθεια τι κενα βρηκες? Εγω το μονο κενο που βρηκα (αλλα τελικα δεν ηταν ) ειναι το γιατι τους αφησε ζωντανους η Μαρλοου.
Οσο για τις σκηνες αστα ρε φιλε να πανε... η αμμος... πωωω... ρε συ αν ηθελα να ειχε κατι περισσοτερο το παιχνιδι ηταν λιγο περισσοτερη αμμο. Ισως ενα ενδιαμεσο Chapterακι καπου εκει. (BTW τα chapters λιγοτερα σε αριθμο, αλλα στην πλειοψηφια τους μεγαλυτερα σε διαρκεια απο το 2.)
Ολο το κομματι που ηταν χαμμενος στην ερημος ηταν φοβερο πραγματικα...[ /spoiler]
Bookmarks