Page 20 of 61 FirstFirst ... 1016171819202122232430 ... LastLast
Results 381 to 400 of 1211

Thread: Dark Souls

[ame="http://www.amazon.com/Souls-Official-Guide-Future-Press/dp/3869930527/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1319225082&sr=8-1"]Amazon.com: Dark Souls The Official Guide (9783869930527): Future Press: Books[/ame]

In stock ειναι ακομη.

Στο amazon.com οχι στο co.uk

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

^Α, για το Αμερικανικο λες. Εγω προσωπικα δεν θελω να παρω απο εκτος Ευρωπης γιατι δεν θελω να μπλεξω και με τελωνια, οποτε περιμενω μηπως την φερει το Αγγλικο.

thnx for the info!

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

Cool Member GIORGOS_VSF's Avatar
    PSN ID
    Psilosf

Ξεκινησα σημερα! Ειναι απο τα ατμοσφαιρικοτερα παιχνιδια που εχω παιξει, απλα το σκεφτεσαι αν θα πας παρακατω μην τυχων και πεθανεις...πορωση τρελη! Warrior διαλεξα, ελπιζω να μην το μετανιωσω γιατι σκεφτομουν για sorcerer για soul arrows και το catalyst, αλλα ειπα να δοκιμασω με Warrior.

PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

^Kαι με Warrior που ξεκινησες, μπορεις ανετα να μαθεις soul arrow! Δεν υπαρχει περιορισμος. Απλως καλυτερα να ανεβαζεις τα αναλογα stats του χαρακτηρα σου.

Big Ben, London, UK
    Science fiction

PS4forums Addict personGR's Avatar
    PSN ID
    personGR

Quote Originally Posted by GIORGOS_VSF View Post
    Ξεκινησα σημερα! Ειναι απο τα ατμοσφαιρικοτερα παιχνιδια που εχω παιξει, απλα το σκεφτεσαι αν θα πας παρακατω μην τυχων και πεθανεις...πορωση τρελη! Warrior διαλεξα, ελπιζω να μην το μετανιωσω γιατι σκεφτομουν για sorcerer για soul arrows και το catalyst, αλλα ειπα να δοκιμασω με Warrior.
    O Warrior θα σου φανεί αρκετά πιο εύκολος λόγω καλού συνδυασμού Strength/Dexterity (με λίγο ψαγμένο levelup, θα μπορείς να χρησιμοποιείς πολύ advanced όπλα σχετικά σύντομα).

Ο Sorcerer από την άλλη, πέραν του ότι ξεκινάει ένα level λιγότερο από τις άλλες κλάσεις, έχει τραγικές Endurance-Resistance, οπότε μέχρι το level 20 θα έχεις μπόλικα θέματα. Μόλις πάρει φυσικά τα πιο ανεπτυγμένα ξόρκια τουμπανιάζει, αλλά θέλει πολλή, πολλή υπομονή.

Μη ξεχάσεις στον ήρωα σου να ανεβάσεις την intelligence, ο πρώτος merchant (που θα σου δώσει και τον catalyst), απαίτει INT10 ενώ ο άλλος INT15. Επίσης μην αγνοείς το pyromancy, μπορεί να μην είναι φοβερά δυνατή, αλλά είναι μια καλή βοηθητική εναλλακτική.
    Last edited by personGR; 23-10-2011 at 12:16.

PS4forums Addict criter's Avatar
    PSN ID
    criter

Παντως ισχυει οτι δεν παιζει ρολο και τοσο με το τι class θα ξεκινησεις, αφου στην πορεια μπορεις να διαμορφωσεις αναλογως ετσι τον χαρακτηρα σου ωστε να μπορεις να χρησιμοποιεις και διαφορετικα weapons, spells αλλων class. Μπορεις να αλλαξεις το covenant μιλωντας με τους διαφορους NPC´s, οπου συνηθως μπορει να σου χαρισουν και κατι στην αρχη, ειτε weapon ειτε spell και μετα μπορεις να αγοραζεις απο αυτους και διαφορα αλλα της κατηγοριας τους.

Εγω ξεκινησα hunter οπου πηρα και τοξο και βαλιστρα, οχι απο την αρχη αλλα επρεπε να τα βρω, μετα εγινα sorcerer οπου πηρα soul arrow, εντωμεταξυ ανεβαζω strength και dexterity ωστε να μπορω να φωραω πανοπλιες ιπποτη και να κραταω τα μεγαλα σπαθια στο ενα χερι, και τωρα πηρα και pyromancy.

To καθε class οταν ξεκινας, εχει ενα επιπλεον πλεονεκτημα σε σχεση με τα υπολοιπα για την αρχη. Π.χ. ο thief εχει ενα τροπο να ανοιγει κλειδωμενες πορτες χωρις απαραιτητα να εχει και το κλειδι. Απο εκει και μετα, ειναι το πως θα τον διαμορφωσεις εσυ τον χαρακτηρα σου και εχει παρα πολλα που μπορεις να βρεις και να κανεις που αμφιβαλλω αν μπορει καποιος να δοκιμασει ολα οσα το παιχνιδι εχει σε ενα playthrough. Επισης αναλογως το τι δρομο θα ακολουθησεις στο παιχνιδι επηρεαζει και την εξελιξη του και καποιους NPC's ας πουμε μπορει να μην τους δεις ποτε. Εχει παρα πολλους ομως.

Προχωροντας κι αλλο, περασα και τον capra demon και την πεταλουδα και πηρα το κλειδι για τα depths, οπου εκει μεσα ομως επεσα σε μια τρυπα/παγιδα και βρεθηκα ακομα πιο κατω δυο-τρια επιπεδα, οπου μου την επεσαν κατι βατραχοι μεγαλοι και με ανεπαληλλα χτυπηματα εκτος οτι με σκοτωσαν, με εκανα cursed. Αποτελεσμα το HP μου μειωθηκε κατα 50% και αυτο ειναι τωρα και το maximum που μπορει να εχω, για οσο καιρο ειμαι cursed.

Οσο κι αν προσπαθω να παιζω ετσι, δεν γινεται, χανω πολυ πιο ευκολα, οποτε και πηγα στο New Londo Ruins και ψαχνω να βρω τον τροπο να διωξω την καταρα, οπως ετσι με πληροφορησε ενας NPC. Το καλο ειναι οτι μονο αν εισαι cursed μπορεις να σκοτωνεις τα φαντασματα που σε περιμενουν εκει μεσα και εχω σκοπο να κατσω αρκετα ετσι και να κανω οσα περισσοτερα γινετι εκει πριν ξαναφερω το HP μου στα κανονικα του επιπεδα, για να μην ξαναπηγαινω παλι εκει, αλλα εχει πολυ δρομο ακομα μαλλον και οπως ειπα ειναι πολυ πιο δυσκολο, οποτε προσεχετε να μην γινετε και εσεις cursed.

PSN ID
    personGR

Quote Originally Posted by criter View Post

Προχωροντας κι αλλο, περασα και τον capra demon και την πεταλουδα και πηρα το κλειδι για τα depths, οπου εκει μεσα ομως επεσα σε μια τρυπα/παγιδα και βρεθηκα ακομα πιο κατω δυο-τρια επιπεδα, οπου μου την επεσαν κατι βατραχοι μεγαλοι και με ανεπαληλλα χτυπηματα εκτος οτι με σκοτωσαν, με εκανα cursed. Αποτελεσμα το HP μου μειωθηκε κατα 50% και αυτο ειναι τωρα και το maximum που μπορει να εχω, για οσο καιρο ειμαι cursed.
    Δε χρειάζεται να φτάσεις εκεί κάτω, θα μπορούσες να είχες πάει στον τύπο που εμφανίζεται αφού βαρέσεις την πρώτη καμπάνα και με μια purging stone (3000s) θα εβγαζες την κατάρα. Αφού πάντως τη βρήκες χρήσιμη στο New Londo, καλώς. Εγώ είμαι στο darkloot basin, προσπαθώ να εξολοθρεύσω το λύκο...

PSN ID
    criter

Τhanks person δεν το ηξερα αυτο, αλλα τωρα που ειμαι cursed ειναι και η ευκαιρια να κατεβω στο New Lond Ruins, λογω των φαντασματων, oπου δεν αντιμετοπιζονται ευκολα διαφορετικα. Πρεπει να εχεις ενα cursed σπαθι οπου δεν εχω ακομη βρει, αλλιως αν εισαι cursed εσυ αντιμετοπιζονται. Τα φαντασματα οταν τα σκοτωνεις, μπορει να αφησουν και το cursed blade ωστε να το εχω για να μπορω να ξανακατεβω, οταν θεραπευτω

Στο λυκο δεν εχω φτασει, δεν ξερω ακομα τι παιζει.

Μπορεις σε παρακαλω να μου εξηγησεις αυτο που λες με τις καμπανες γιατι δεν εχω καταλαβει. Πως τις χτυπας; Γιατι τις χτυπας; Ακουω καμια φορα στο ασχετο να χτυπανε καμπανες και ξερω οτι τις χτυπαει καποιος αλλος παιχτης, οταν ειμαι συνδεδεμενος online, αλλα δεν εχω καταλαβει τι ρολο παιζουν.
    Ευχαριστω

PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Φιλε criter ή οποιο αλλο παιδι θελει και ξερει, μπορεις να μου εξηγησεις καποια πραγματα για τις covenants; Γιατι δεν εχω πολυ-καταλαβει το ρολο παιζουν...

Big Ben, London, UK
    Science fiction

PSN ID
    personGR

Quote Originally Posted by criter View Post

Μπορεις σε παρακαλω να μου εξηγησεις αυτο που λες με τις καμπανες γιατι δεν εχω καταλαβει. Πως τις χτυπας; Γιατι τις χτυπας; Ακουω καμια φορα στο ασχετο να χτυπανε καμπανες και ξερω οτι τις χτυπαει καποιος αλλος παιχτης, οταν ειμαι συνδεδεμενος online, αλλα δεν εχω καταλαβει τι ρολο παιζουν.
    Ευχαριστω
    Το να χτυμπήσεις τις δύο καμπάνες είναι πρακτικά το πρώτο objective του παιχνιδιού: έτσι εκπληρώνεις ένα μέρος της προφητείας που εξηγείται στο πρώτο cutscene. Η μία είναι στο Undead Parish και η άλλη μετά το Blighttown, που με τη σειρά του είναι μετά το The Depths. Τις χτυπάς αφού πολεμίσεις δύο πανίσχυρα bosses, τα Gargoyles και τη Chaos Witch. Αφού τις χτυπήσεις, κάτι γίνεται και αποκτάς πρόσβαση και σε άλλες περιοχές.

Φιλε criter ή οποιο αλλο παιδι θελει και ξερει, μπορεις να μου εξηγησεις καποια πραγματα για τις covenants; Γιατι δεν εχω πολυ-καταλαβει το ρολο παιζουν...
    Τα covenants είναι κάτι σαν τα guilds των Elder Scrolls - γίνεσαι μέλος και αποκτάς ορισμένα προνόμια. Συνήθως σου δίνουν miracles ή άλλες προοπτικές. Μπορείς να μπεις και να βγεις από ένα covenant, νομίζω όμως πως αν βγεις δε μπορείς να ξαναμπεις, δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Επίσης, τα περισσότερα αφορούν το online, αλλά δεν ξέρω πως λειτουργούν γιατί δεν έχω ασχοληθεί ακόμα με το multi. Ασχέτως αν τις προάλλες με κυνηγούσε ένας τύπος με μια τεράστια χαντζάρα μέσα σε ένα δηλητηριώδη βάλτο στη Blighttown.

PSN ID
    criter

To covenant ειναι ουσιαστικα το class που παιζεις. Οχι αυτο που ξεκινησες απαραιτητα αλλα αυτο που μπορει να εχεις διαλεξει εκεινη τη στιγμη. Αυτο αλλαζει επιλεγοντας να πας με το μερος του αντιστοιχου NPC ή οταν αυτο μπορει να σου ζητηθει. Με αυτο τον τροπο, εχεις καποια πλεονεκτηματα ως προς το covenant που διαλεγεις, αλλα μπορει να επηρεασει τα υπολοιπα covenants που υπαρχουν. Δηλαδη αν το αλλαξεις, σε καποιους μπορει να μην αρεσει το covenant που εχεις και να γινουν εχθρικοι απεναντι σου ενω θα μπορουσαν να ειναι αυτοι φιλοι σου και να κανεις και side missions για αυτους. Λεω παντα για NPC's και οχι για εχθρους γενικα. Ισως αυτο να ειναι ενα ειδος tendency, οπως στο Demon's Souls που ειχε white και black, δεν ξερω ακομη , δεν εχω προχωρησει ακομη το παιχνιδι σε τοσο βαθος ωστε να ξερω ακριβως το ρολο του.

PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Ευχαριστω παιδια, και +rep( criter δεν με αφηνει , σου χροσταω ). Θα τα τσεκαρω σε βαθος οταν μου ερθει και το παχνιδι.

Big Ben, London, UK
    Science fiction

Cool Member apos1210's Avatar
    PSN ID
    rtmsss
    Name
    αποστολης

Quote Originally Posted by personGR View Post
    Το να χτυμπήσεις τις δύο καμπάνες είναι πρακτικά το πρώτο objective του παιχνιδιού: έτσι εκπληρώνεις ένα μέρος της προφητείας που εξηγείται στο πρώτο cutscene. Η μία είναι στο Undead Parish και η άλλη μετά το Blighttown, που με τη σειρά του είναι μετά το The Depths. Τις χτυπάς αφού πολεμίσεις δύο πανίσχυρα bosses, τα Gargoyles και τη Chaos Witch. Αφού τις χτυπήσεις, κάτι γίνεται και αποκτάς πρόσβαση και σε άλλες περιοχές.

Τα covenants είναι κάτι σαν τα guilds των Elder Scrolls - γίνεσαι μέλος και αποκτάς ορισμένα προνόμια. Συνήθως σου δίνουν miracles ή άλλες προοπτικές. Μπορείς να μπεις και να βγεις από ένα covenant, νομίζω όμως πως αν βγεις δε μπορείς να ξαναμπεις, δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Επίσης, τα περισσότερα αφορούν το online, αλλά δεν ξέρω πως λειτουργούν γιατί δεν έχω ασχοληθεί ακόμα με το multi. Ασχέτως αν τις προάλλες με κυνηγούσε ένας τύπος με μια τεράστια χαντζάρα μέσα σε ένα δηλητηριώδη βάλτο στη Blighttown.
    αυτος που σε κυνηγουσε δεν ηταν ανθρωπος αλλα απο το παιχνιδι μεσα και εμφανιζεται αν εισαι human form . μετα αν παρατηρησες στον αρχηγο μπορουσες να τον κανεις summon αν τον νικησες βεβαια

PSN ID
    criter

messi +rep και απο μενα και στον person για τις πληροφοριες. Κατατοπιστηκα καπως
    Αν και εχω οδηγο, αλλα τον χρησιμοποιω πολυ λιγο, προσπαθω να τα βρισκω μονος μου.

Να παιξουμε και κανα coop, οποιος θελει να πει το lvl του να το κανονησουμε

Καλα messi εσενα ακομα να σου ερθει ε; Ποσο καιρο τωρα που το περιμενεις και ακομα... ε που θα παει θα ερθει καποια στιγμη... παιξε το Demon's να ζεσταθεις, ιδιο ειναι

Ερχεται και το Skyrim και να δουμε τι θα κανουμε Παντως δε μπορω να πω, με κραταει αρκετα καλα το Dark Souls, και να μην το παρω και αμεσως το Skyrim δεν πειραζει. Ερχονται και αλλα πολλα βλεπεις

PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Ευχαριστω πολυ για το rep φιλε!

Ναι ρε γαμωτο, ακομα να μου ερθει εμενα. Το περιμενω απο τις 5/10 απο το zavvi και μαλιστα ο βλακας το ειχα pre-ordαρει εδω και 6 μηνες. Για co-op ειμαι και εγω μεσα, οταν επιτελους μου ερθει, απλα εχω διαβασει οτι δυσκολα μπορουν να συναντηθουν φιλοι γιατι εκτος του οτι δεν υπαρχει invite(καλα αυτο εννοειτε), το παιχνιδι χωριζει τον καθε παικτη random σε διαφορους servers.
    Καλα εγω το Skyrim σκεφτομαι να το παρω Day 1 απο εδω, μην την ''παθω'' και με αυτο και βαλω καμια φωτια στα ΕΛΤΑ. Παντως μακαρι να μου ερθει Δευτερα, γιατι μολις ερθει το Skyrim, δυσκολα θα αντεχω να τα παιζω και τα 2 μαζι...

Υ.Γ. Εχεις αγορασει το strategy guide και εσυ; Ή μιλας για το μικρο mini-guide που εχει η Limited μαζι;

Big Ben, London, UK
    Science fiction

PSN ID
    criter

To official guide οχι δεν το εχω αγορασει αφου εχει εξαντληθει τo hardbook, αξιζει ομως. Mονο στο ebay το εχω βρει και δεν δινω πενηντα ευρω που θελουν οι μαυραγοριτες.

Κατεβασα το επισημο PDF οπου δουλευει και το search και ετσι και χρειαστω κατι το βρισκω ευκολα με αναζητηση λεξεων.

Δες το thread του cheats and walkthroughs εαν τον θες σε ψηφιακη μορφη και κατεβασε τον απο εκει, ειναι ο ιδιος οδηγος ακριβως.
    reps to grip

PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

^ Εξαλλου εχω pre-ordαρει την Limited που εχει κι εναν code, αν δεν κανω λαθος, με τον οποιο κατεβαζεις το mini-guide. Απλως ηθελα τον Official guide(αν περνεις απο USA, τσεκαρε το amazon.com, το εχει ακομα σε διαθεσιμοτητα). Τεσπα, thank you and grip for the info.

Big Ben, London, UK
    Science fiction

PS4forums Addict grip's Avatar
    PSN ID
    griparoring
    Name
    Σπύρος

thanks για τα thanks στους 2 από επάνω μου
    My ps3 games:Kάμποσα άλλα μετά το crash του forum βαριέμαι να τα γράψω...
    psn id:griparoring
    xbox360 id:griparoring

PSN ID
    personGR

Quote Originally Posted by apos1210 View Post
    αυτος που σε κυνηγουσε δεν ηταν ανθρωπος αλλα απο το παιχνιδι μεσα και εμφανιζεται αν εισαι human form . μετα αν παρατηρησες στον αρχηγο μπορουσες να τον κανεις summon αν τον νικησες βεβαια
    Όχι, νομίζω ότι ήταν ανθρωπος γιατί, πέραν του ότι με Drake Sword+1 έχανε ελάχιστα, ήταν Black Phantom με ένα πολύ παράξενο nickname.
    Τέλος, μου έβγαλε την επιλογή για Indictment, οπότε ήταν σίγουρα pvp κατάσταση!

Quote Originally Posted by criter
    Ερχεται και το Skyrim και να δουμε τι θα κανουμε
    Εγω προσωπικά, έχω ήδη ειδοποιήσει την παρέα μου ότι εκείνη την περίοδο δεν παίζουν ούτε πολλές έξοδοι, ούτε πολλά πολλά στο skype. Νυχθημερόν μπροστά από το PS3 μέχρι να το βαρεθώ και μετά από κάνα εξάμηνο στο pc που θα έχουν βγει τα καλά τα Mods (και θα έχω και νέο σύστημα, λογικά).

PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Quote Originally Posted by personGR View Post

Εγω προσωπικά, έχω ήδη ειδοποιήσει την παρέα μου ότι εκείνη την περίοδο δεν παίζουν ούτε πολλές έξοδοι, ούτε πολλά πολλά στο skype. Νυχθημερόν μπροστά από το PS3
    Same κατασταση κι εγω. Νυχθημερον μπροστα απο το PS3. Αντε ρε Skyrim, βγες...!

Big Ben, London, UK
    Science fiction

Bookmarks

Bookmarks