Page 71 of 86 FirstFirst ... 216167686970717273747581 ... LastLast
Results 1,401 to 1,420 of 1702

Thread: Pro Evolution Soccer 2012

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

ρε σου ειπα αντε να παω κανενα D5 να ηρεμησω...δεν μπορω αλλο με cronaldo k messi στο MLO...μολις νικησω τα αμπαλα ομως...θα τους παρω ολους

Elite volyros's Avatar
    PSN ID
    omilitis1986
    Name
    Γιαννης

Quote Originally Posted by MajereMP44 View Post
    Καθεσαι τωρα εσυ I have a name και ακους τον volyro ε? πιο μεγαλο παλτο στο Pro δεν αντιμετωπισα. Του λεω σε μια φαση " περιμενε περιμενε" φαουλ εξω απο την περιοχη και εγω εννουσα περιμενε περιμενε να σε μπιιιιιπ. Μπαινει λοιπον γκολ εκει που απαυτωνουνε οι αραχνες και αρχιζει: ρε δεν μ ειπες να περιμενω?? και εισαι απατεωνας και τετοια. Να λαμψει η αληθεια...να φτασει το μαχαιρι στο κοκκαλο!
    Καλα κανεις παντως και δεν ασχολεισαι φετος , κατι ξερεις.Ερχεται και Skyrim ...εισαι κομπλέ!
    Aκου τι λεει ο απατεωνας!!Που μου λεει περιμενε και μετα σουταρει!!Που προχθες επειδη εχανε εκανε συνεχεια αποσυνδεσεις!!Και καλα εχει προβλημα το ρουτερ μου και @@ μεντολες!!

Σαν δεν ντρεπεσαι!!
    Στην εποχή αυτή που ζούμε των μετρίων,βασιλιάδες οι τρελοί των ηλιθίων.
    B.D.FOXMOOR

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Να σου πω το εσωσες το replay τουλαχιστον να το βλεπεις να δεις πως γινονται τα φαουλακια? χαχαχα
    Επειδη η αληθεια δεν θα λαμψει ακομα μια φορα και επειδη ακουσα διαφορα που ετοιμαζεις στο πρωταθλημα που ερχεται ( να βαλεις Αντωνιου στη Ναπολι αγαπουλα κ ετσι) θα μιλησω μετα τη ληξη...
    Satan has left his killing floor
    PS4

Advanced Member sakis1984's Avatar
    PSN ID
    sakiskar1984
    Name
    Σάκης

2 θεσεις ακομη παιδια για το τουρνουα του προ12...αυριο στις 4 οι κληρωσεις για την ομαδα που θα παρει ο καθε παικτης και σε ποιον ομιλο θα μπει...για συμμετοχη πατηστε εδω
    http://www.gamebattles.gr/forum/showthread.php?t=3664
    Spoiler!

Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ρυθμισεις χρειαζεται για να παιζω και κοινοτητα και διοργανωσεις ονλινε γιατι ζηταει κατι για DMZ,NAT να φτιαξω

Advanced Member sakis1984's Avatar
    PSN ID
    sakiskar1984
    Name
    Σάκης

κανε ένα restart to modem-router και ξανά δοκίμασε. εγώ αυτό έκανα
    Spoiler!

οκ ευχαριστω

Elite volyros's Avatar
    PSN ID
    omilitis1986
    Name
    Γιαννης

Παντως αμα θελει το Pro να κερδισει ενας απο τους δυο,θα κερδισει ο κοσμος να χαλασει!!

Εχθες στο πρωτο ματς με alfie εγιναν οργια!!Μεχρι και καθαρη ανατροπη του Cavani απο πισω μες την περιοχη δεν εδωσε!!Ασε πια αυτο το 1 ευκαιρια 1 γκολ ο Α,10 ευκαιριες 0 γκολ ο Β!!Αν δεν θελει να μπει λες και χτιζει τουβλα στο τερμα μπρος και αλλαζει πορεια της μπαλας μονο του!!

+ρεπ στον φιλο alfie που παραδεχτηκε οτι κατι δεν πηγαινε καλα στο ματς μας και οτι και αυτος θα σφυριζε το πεναλτι!!!Γιατι ακουω και κατι τρελα απο αλλους αστα να πανε!!

@majere γιατι κρυβεσαι αγορι μου;Ελα να παιξουμε!!
    B.D.FOXMOOR

PSN ID
    MajereMP44

Τι να παιξεις ρε τραγικέ?Εισαι νηφαλιος?θέλω να θυμασαι και τα 180 λεπτά οταν θα παιξουμε.

PS4

Elite volyros's Avatar
    PSN ID
    omilitis1986
    Name
    Γιαννης

Τι να παιξεις ρε τραγικέ?Εισαι νηφαλιος?θέλω να θυμασαι και τα 180 λεπτά οταν θα παιξουμε.
    Φυσικα και ειμαι νηφαλιος ΠΟΣΟ να προλαβω να πιω μεχρι τις 11:15 βρε;

Τωρα για τα 180 λεπτα δεν σου ταζω αν θα τα θυμαμαι γιατι που να θυμαμαι τοσες νικες ο χριστιανος καταλαβαινεις!Εσενα παντως θα σου μεινουν αξεχαστα!!
    B.D.FOXMOOR

PSN ID
    MajereMP44

Ωραια μαθαμαε οτι εισαι χριστιανος. Αντε παμε να παιξουμε τα ματσακια ρε???
    PS4

Elite volyros's Avatar
    PSN ID
    omilitis1986
    Name
    Γιαννης

Αμα ανοιξεις το μαυρο κουτι μπορει..Απο το Φορουμ δυσκολα!!
    B.D.FOXMOOR

Forum GOD the master's Avatar
    PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

Quote Originally Posted by djpar View Post
    http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/98092559

ο φιλος themaster το ειχε ποσταρει στο fifa thread,δεν θελω να κραξω αλλα κ εκει τα τερματα πασχουν....γενικα τα τερματα παντα ειχαν θεμα στα ποδοσφαιρακια,απλα περσυ ειχαμε καλη αμυνα! τωρα θελει σοβαροτητα στην αμυνα οχι τουρλουμπουκι

βασικα αιφνιδιαστηκε, περιμενε οτι καποιος θα παρει την κεφαλια και ενω προσπαθησε να κανει την εκτιναξη δεν καταφερε να αποκρουσει...

καλη φαση αυτη δε νομιζω οτι μπορουσε να κανει τιποτα καλυτερο...

Elite volyros's Avatar
    PSN ID
    omilitis1986
    Name
    Γιαννης

Τα ματσακια παιχτηκαν...

B.D.FOXMOOR

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Σημερα αρχισα Κυπελλο Ευρωπης με την Αγγλια, και κληρωθηκα στους Ομιλους με Τσεχια, Φινλανδια...και Ελλαδα! Πρωτο ματς ομιλων με Τσεχια 2-2, 2ο με Ελλαδα περιμενα να ειχα εναν ευκολο περιπατο αλλα τελικα εγινε ενας αθλος πραγματικος(να σημειωσω οτι δεν αρχισα βασικους Τζεραρντ, Λαμπαρντ, Ντ. Μπεντ, Γιανγκ για να τους ξεκουρασω). Προηγηθηκα, λοιπον , στο 31' με Ανταμ Τζονσον και λεω τωρα τελιωσε. Ελα ομως που στο 2ο ημιχρονο μπαινει ο Λυμπεροπουλος και μετα απο λιγα λεπτα σκοραρει ενα απιστευτο γκολ με κεφαλια και στο 55' μου γυριζει ολοκληρο το ματς ο Σαμαρας. Μεχρι το 84' ο Τζορβας επιανε τα απιαστα, τι τετ-α-τετ του Ρουνει, τι οβιδες του Καρολ, ο Τζορβας γινοταν Τσεχ! Στο 84' βαζω τον Γιανγκ κι ενα λεπτο αργοτερο το σκορ ειναι 2-2 με γκολ του. Πιεζω στα τελευταια λεπτα, βαζω τον Μπεντ, βαζω τον Τζεραρντ και στο 92' κερδιζει πεναλντι ο Ρουνει. Κι εγω ως καλο Λιβερπουλιαν βαζω τον Αρχηγαρα(Τζεραρντ), για να γινει ο ηρωας του Ματς, παρολο που το βελακι του ηταν μοβ. Το πιανει ο Τζορβας, πεταγετε σαν τοn superman στην γωνια και διωχνουν σε πλαγιο οι αμυντικοι. Στο πλαγιο περνει ο Ρουνει συγκλινει του γινεται ΟΛΟΚΑΘΑΡΟ πεναλντι, δεν το δινει, κι απο τις κοντρες ο Ασλει Κοουλ βγενει τετ-α-τετ πλασαρει και 3-2. Ματσαρα πραγματικα. Προς το παρω η βαθμολογια ειναι. Αγγλια 4, Τσεχια 4, Φινλανδια 3, Ελλαδα 0.

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

Elite volyros's Avatar
    PSN ID
    omilitis1986
    Name
    Γιαννης

Καλα εσενα δεν σε τρομαζουν ουτε εισαγγελικες διωξεις ουτε τιποτα ε;Παλι αρχισες να στηνεις ματσακια;Μπες να σε παιξουμε στο πρωταθλημα να σου δειξουμε εμεις!!
    B.D.FOXMOOR

PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

^χαχαχα, ασε εχει πεσει τρελο στησιμο.

Για Πρωταθλημα καλυτερα αυριο που ειναι και καθημερινη και πιστευω θα 'χει καλη συνδεση, σημερα ειναι τοσο κακη που δεν μπορω να μπω ουτε PSN...

Υ.Γ. Ειμαι ημιτελικο εναντιον Ολλανδιας, κι ο αλλος ειναι Γερμανια - Ιταλια. Θα ενημερωσω για εξελιξεις.

Big Ben, London, UK
    Science fiction

Elite volyros's Avatar
    PSN ID
    omilitis1986
    Name
    Γιαννης

Δεν χρειαζεται,ξερουμε..0-0 μεχρι το 90'....7-6 τελικο!!!Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!
    B.D.FOXMOOR

Elite I_HAVE_A_NAME_'s Avatar
    Name
    Αλέξανδρος

Σαν να μην πέρασε μια μέρα!Τα ίδια λέγαμε με τον κολλητό μου πριν λίγες βδομάδες για το 11 Α ρε KONAMI τι μας έκανες?!?!?!
    Ρε φρίσμπι απ'το μπαλκόνι να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο...
    "Artificial Intelligence is no match for Natural Stupidity"

PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Το πηρα, το πηρα!

Νικοντας και στον ημιτελικο και στον Τελικο με 3-2.

Ο ημιτελικος δεν ηταν και ματσαρα, προηγηθηκα, ισοφαριστικα, εκανα το 2-1, 3-1 ο Steve G με σουταρα, απλα μειωσε στο 90' η Ολλανδια.

Ο Τελικος ομως ηταν ματσαρα(δεν εφτανε τα στανταρ του αγωνα με την Ελλαδα, αλλα ηταν ματσαρα). Τωρα εχω αφησει και το PS στα στατιστικα του αγωνα για να τα πω ακριβως. Λοιπον, στο 5' προηγηθηκε η Γερμανια με τον Κλοζε, στο 45+ ισοφαρησα 1-1 με τον Γουολκοτ. Το τι επιανε ο Νοιερ μετα δεν περιγραφεται, ακομα και τετ-α-τετ βγηκα, περασα τον Νοιερ και το επιασε πανω στη γραμμη ο Μερτεζακερ. Βεβαια κι εγω ημουν κωλοφαρδος, αφου ο Κλοζε εχασε κι αυτος μια απιστευτη ευκαιρια, σχεδον με κενη εστια το εστειλε δοκαρι. Λοιπον, στο 72' ο Κλοζε το κανει 2-1. Στο 80' ισοφαριζει ο Γιανγκ και στο 89' ο ανθρωπος της τελευταιας στιγμης στο Προ, ο Ασλει Κοουλ με ενα εξωπραγματικο αναποδο/ γυριστο / WTF γκολ εκανε το 3-2. Πλακα θα ειχε να βαλω και 4ο αφου στο τελος η CPU τους ανεβασε ολους παω(και τον Νοιερ!) στο τελευταιο κορνερ και ο Γουλκοτ το σουταρε πισω απο το κεντρο και η μπαλα δεν εφτασε καν. Steve G σηκωσε και την Κουπα.

Big Ben, London, UK
    Science fiction

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks