ρε σου ειπα αντε να παω κανενα D5 να ηρεμησω...δεν μπορω αλλο με cronaldo k messi στο MLO...μολις νικησω τα αμπαλα ομως...θα τους παρω ολους
ρε σου ειπα αντε να παω κανενα D5 να ηρεμησω...δεν μπορω αλλο με cronaldo k messi στο MLO...μολις νικησω τα αμπαλα ομως...θα τους παρω ολους
Να σου πω το εσωσες το replay τουλαχιστον να το βλεπεις να δεις πως γινονται τα φαουλακια? χαχαχα
Επειδη η αληθεια δεν θα λαμψει ακομα μια φορα και επειδη ακουσα διαφορα που ετοιμαζεις στο πρωταθλημα που ερχεται ( να βαλεις Αντωνιου στη Ναπολι αγαπουλα κ ετσι) θα μιλησω μετα τη ληξη...
Satan has left his killing floor
PS4
2 θεσεις ακομη παιδια για το τουρνουα του προ12...αυριο στις 4 οι κληρωσεις για την ομαδα που θα παρει ο καθε παικτης και σε ποιον ομιλο θα μπει...για συμμετοχη πατηστε εδω
http://www.gamebattles.gr/forum/showthread.php?t=3664
Παντως αμα θελει το Pro να κερδισει ενας απο τους δυο,θα κερδισει ο κοσμος να χαλασει!!
Εχθες στο πρωτο ματς με alfie εγιναν οργια!!Μεχρι και καθαρη ανατροπη του Cavani απο πισω μες την περιοχη δεν εδωσε!!Ασε πια αυτο το 1 ευκαιρια 1 γκολ ο Α,10 ευκαιριες 0 γκολ ο Β!!Αν δεν θελει να μπει λες και χτιζει τουβλα στο τερμα μπροςκαι αλλαζει πορεια της μπαλας μονο του!!
+ρεπ στον φιλο alfie που παραδεχτηκε οτι κατι δεν πηγαινε καλα στο ματς μας και οτι και αυτος θα σφυριζε το πεναλτι!!!Γιατι ακουω και κατι τρελα απο αλλους αστα να πανε!!
@majere γιατι κρυβεσαι αγορι μου;Ελα να παιξουμε!!![]()
Τι να παιξεις ρε τραγικέ?Εισαι νηφαλιος?θέλω να θυμασαι και τα 180 λεπτά οταν θα παιξουμε.
PS4
Ωραια μαθαμαε οτι εισαι χριστιανος. Αντε παμε να παιξουμε τα ματσακια ρε???
PS4
Σημερα αρχισα Κυπελλο Ευρωπης με την Αγγλια, και κληρωθηκα στους Ομιλους με Τσεχια, Φινλανδια...και Ελλαδα! Πρωτο ματς ομιλων με Τσεχια 2-2, 2ο με Ελλαδα περιμενα να ειχα εναν ευκολο περιπατο αλλα τελικα εγινε ενας αθλος πραγματικος(να σημειωσω οτι δεν αρχισα βασικους Τζεραρντ, Λαμπαρντ, Ντ. Μπεντ, Γιανγκ για να τους ξεκουρασω). Προηγηθηκα, λοιπον , στο 31' με Ανταμ Τζονσον και λεω τωρα τελιωσε. Ελα ομως που στο 2ο ημιχρονο μπαινει ο Λυμπεροπουλος και μετα απο λιγα λεπτα σκοραρει ενα απιστευτο γκολ με κεφαλια και στο 55' μου γυριζει ολοκληρο το ματς ο Σαμαρας. Μεχρι το 84' ο Τζορβας επιανε τα απιαστα, τι τετ-α-τετ του Ρουνει, τι οβιδες του Καρολ, ο Τζορβας γινοταν Τσεχ! Στο 84' βαζω τον Γιανγκ κι ενα λεπτο αργοτερο το σκορ ειναι 2-2 με γκολ του. Πιεζω στα τελευταια λεπτα, βαζω τον Μπεντ, βαζω τον Τζεραρντ και στο 92' κερδιζει πεναλντι ο Ρουνει. Κι εγω ως καλο Λιβερπουλιαν βαζω τον Αρχηγαρα(Τζεραρντ), για να γινει ο ηρωας του Ματς, παρολο που το βελακι του ηταν μοβ. Το πιανει ο Τζορβας, πεταγετε σαν τοn superman στην γωνια και διωχνουν σε πλαγιο οι αμυντικοι. Στο πλαγιο περνει ο Ρουνει συγκλινει του γινεται ΟΛΟΚΑΘΑΡΟ πεναλντι, δεν το δινει, κι απο τις κοντρες ο Ασλει Κοουλ βγενει τετ-α-τετ πλασαρει και 3-2. Ματσαρα πραγματικα. Προς το παρω η βαθμολογια ειναι. Αγγλια 4, Τσεχια 4, Φινλανδια 3, Ελλαδα 0.![]()
Big Ben, London, UK
--------------------------------
Science fiction
Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)
^χαχαχα, ασε εχει πεσει τρελο στησιμο.
Για Πρωταθλημα καλυτερα αυριο που ειναι και καθημερινη και πιστευω θα 'χει καλη συνδεση, σημερα ειναι τοσο κακη που δεν μπορω να μπω ουτε PSN...
Υ.Γ. Ειμαι ημιτελικο εναντιον Ολλανδιας, κι ο αλλος ειναι Γερμανια - Ιταλια. Θα ενημερωσω για εξελιξεις.![]()
Big Ben, London, UK
Science fiction
Σαν να μην πέρασε μια μέρα!Τα ίδια λέγαμε με τον κολλητό μου πριν λίγες βδομάδες για το 11![]()
![]()
Α ρε KONAMI τι μας έκανες?!?!?!
Ρε φρίσμπι απ'το μπαλκόνι να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο...
"Artificial Intelligence is no match for Natural Stupidity"
Το πηρα, το πηρα!
Νικοντας και στον ημιτελικο και στον Τελικο με 3-2.
Ο ημιτελικος δεν ηταν και ματσαρα, προηγηθηκα, ισοφαριστικα, εκανα το 2-1, 3-1 ο Steve G με σουταρα, απλα μειωσε στο 90' η Ολλανδια.
Ο Τελικος ομως ηταν ματσαρα(δεν εφτανε τα στανταρ του αγωνα με την Ελλαδα, αλλα ηταν ματσαρα). Τωρα εχω αφησει και το PS στα στατιστικα του αγωνα για να τα πω ακριβως. Λοιπον, στο 5' προηγηθηκε η Γερμανια με τον Κλοζε, στο 45+ ισοφαρησα 1-1 με τον Γουολκοτ. Το τι επιανε ο Νοιερ μετα δεν περιγραφεται, ακομα και τετ-α-τετ βγηκα, περασα τον Νοιερ και το επιασε πανω στη γραμμη ο Μερτεζακερ. Βεβαια κι εγω ημουν κωλοφαρδος, αφου ο Κλοζε εχασε κι αυτος μια απιστευτη ευκαιρια, σχεδον με κενη εστια το εστειλε δοκαρι. Λοιπον, στο 72' ο Κλοζε το κανει 2-1. Στο 80' ισοφαριζει ο Γιανγκ και στο 89' ο ανθρωπος της τελευταιας στιγμης στο Προ, ο Ασλει Κοουλ με ενα εξωπραγματικο αναποδο/ γυριστο / WTF γκολ εκανε το 3-2. Πλακα θα ειχε να βαλω και 4ο αφου στο τελος η CPU τους ανεβασε ολους παω(και τον Νοιερ!) στο τελευταιο κορνερ και ο Γουλκοτ το σουταρε πισω απο το κεντρο και η μπαλα δεν εφτασε καν. Steve G σηκωσε και την Κουπα.
Big Ben, London, UK
Science fiction
Bookmarks