Page 9 of 17 FirstFirst ... 5678910111213 ... LastLast
Results 161 to 180 of 325

Thread: Τeam ICO Collection HD (ICO + Shadow of the Collossus) - [3D]

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

κι εγω μια απο τα ιδια μαγαζια τηλεφωνησα (δεν περασα λογω χρονου). Πηρα και στα Video Sun της Ν.Σμυρνης και παλι τιποτα...

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Εμένα μου είπαν "αύριο μάλλον"

Cool Member Slackie_XL's Avatar
    PSN ID
    Slackie_XL

Πάντως εγω χτές το βράδυ το έπαιξα σε φιλικό σπίτι. Ο φίλος το παρέλαβε εχθές από τα Seven όπου και το είχε κάνει προπαραγγελία. Ότι και να πω για τα παιχνίδια αυτά είναι λίγα. Μετά από τόσα χρόνια που το ξαναέβλεπα είναι σαν να μην έχει περάσει μέρα. Τα παιχνίδια στέκουν άνετα μπροστά στα παιχνίδια της τελευταίας γενιάς. Επίσης η δουλειά που έχουν κάνει για να τα βαφτίσουν HD είναι παραπάνω από αξιοπρεπής. Έχουν δουλέψει οι άνθρωποι και δεν είναι σε καμία περίπτωση αρπαρχτή. Εγω το περιμένω από το Play.com... στην αναμονή λοιπόν.

PS4forums Addict criter's Avatar
    PSN ID
    criter

Δεν κρατηθηκα τελικα να κανω υπομονη να το παρω αργοτερα που θα πεσει η τιμη του και εψαχνα να το βρω τις τελευταιες δυο μερες, οπου και τελικα το βρηκα σημερα και το πηρα απο τα seven, με τιμη λιανικης 39,90 ευρω. Φαρμακι λιγο η τιμη του. Εξω το ειχα δει να πωλειτε απο 28 ευρω χωρις μεταφορικα και σιγουρα θα παιζει και φθηνοτερα Ελλαδα, αν ψαξει κανεις λογικα.

Δεν εχω παιξει ποτε το ico, μονο το shadow ειχα παιξει στο PS2.

Our Japanese Translator PS4forums Addict Avenger_Seraphim's Avatar
    PSN ID
    Jim_13
    Name
    Ted

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Πηρα και στα Video Sun της Ν.Σμυρνης και παλι τιποτα...
    Σώθηκες απο το υποκατάστημα που πήρες :Ρ
    Spoiler!

Advanced Member j.dnls's Avatar
    PSN ID
    adtk

Quote Originally Posted by criter View Post
    Δεν εχω παιξει ποτε το ico, μονο το shadow ειχα παιξει στο PS2.
    Φιλαράκι δεν ξέρεις ποσο σε ζηλεύω που θα γνωρίσεις αυτό το αριστούργημα-εμπειρία για πρώτη φορά! Απλά, μη το χάσεις...

PS4forums Addict criter's Avatar
    PSN ID
    criter

Αριστουργηματικο παιχνιδι το ico πραγματικα, με ατμοσφαιρα που δεν υπαρχει σε κανενα αλλο παιχνιδι, μαγικο. Δεν περιμενα να ειναι τοσο καλο, σχεδον 10 χρονια μετα και το παιχνιδι ειναι σαν να βγηκε για PS3 πρωτη φορα. Δεν εχω παιξει αλλο τετοιο παιχνιδι στο PS3, ειλικρινα δεν υπαρχει. ΟΚ μπορεις να διακρινεις καποια στοιχεια που να φαινετε οτι ειναι προηγουμενης γενιας, αλλα με ολη την πολυ καλη δουλεια που του εχουν κανει, δεν το καταλαβαινεις σχεδον, νομιζεις οτι ειναι παιχνιδι που βγηκε τωρα. Πολυ ωραια και ζωντανα χρωματα, σε εναν φοβερο κοσμο, σε κερδιζει απο την πρωτη στιγμη με τις καλυτερες εντυπωσεις.

Παρολο που ειναι επανεκδοση παιχνιδιων PS2, αξιζουν 10 για μενα. Must για την συλλογη, ειτε τα εχει παιξει κανεις ειτε οχι.

Ανυπομωνω για το The Last Guardian τωρα, περισσοτερο απο ποτε

Name
    Δημήτρης

^^ Εμενα το Shadow of the Colossus μου αρεσε ακομα περισσοτερο!

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Kαι μενα μου αρεσε περισσοτερο το SoTC.Βσκ ειναι απο πιο αγαπημενα games ever,αν οχι το αγαμημενο μου.
    Το Ico ηταν καταπληκτικο ,αλλα το SoTC ξεφυγε.
    .

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Kαι μενα μου αρεσε περισσοτερο το SoTC.Βσκ ειναι απο πιο αγαπημενα games ever,αν οχι το αγαμημενο μου.
    Το Ico ηταν καταπληκτικο ,αλλα το SoTC ξεφυγε.
    πιπερι στο στομα του PDS!!ακου αγαμημενο του το SoTC!!!!ντροπη!
    Αντε και γω περιμενω να πεσει λιγο η τιμουλα και να το απολαυσω ξανα!τα εχω παιξει και τα δυο και ειναι υπεροχα.Ειδικα ο κολλοσος με εστειλε.Μακαρι να ειχα και 3D TV να βλεπα τους κολλοσους να βγαινουν απτην οθονη...αληθεια για το 3D τι εχουν πει?καλο?
    Spoiler!

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

yes!

το αγόρασα το φούστικο, απο το Seven της Ν. Σμύρνης.

Φυσικά, κόντεψα να τους χέσω, γιατί μου έλεγαν ότι κοστίζει 40 ευρώ ακατέβατα με το κλασικό ποίημα: "ναι, ξέρετε, αυτές οι τιμές είναι fix, εδώ και ένα χρόνο δεν μας επιτρέπουν να κάνουμε εκπτώσεις, αποφασίζονται οι τιμές απο τα Κεντρικά"

απάντηση: "Μεγάλε άστο, αυτή η ατάκα υπάρχει εδώ και 6-7 χρόνια, όχι δήθεν τον τελευταίο χρόνο. Οπότε σε ρωτάω ευθέως: θα κόψεις κάτι ή όχι; Γιατί ξέρεις, μπορώ να σε γράψω κανονικά (ναι έτσι το είπα, αλλά με εύθυμο ύφος - όχι τσαμπουκά) και να το πάρω 35 ευρώ απο το Internet".

"ναι όμως ξέρετε, μέσω Internet δεν πληρώνουν ενοίκιο καταστήματος, Δήμο κλπ, οπότε κ εμάς δεν μας παίρνει".

"Αυτά ρε παιδιά, να τα λέγατε τα προηγούμενα χρόνια, τώρα δεν περνάνε. Το ξέρω ότι έχετε δίκιο κ εσεις, αλλά όταν έρχομαι και σου λέω, προτιμώ να δώσω λίγα παραπάνω ευρώ μόνο και μόνο για να στηρίξω το μαγαζί / ελληνική αγορά........ε, δεν πρέπει κ εσύ να είσαι ΤΟΣΟ σφιχτός........πρέπει να μου δείξεις και μια επιείκεια, δε νομίζεις; Άλλωστε στα @@ μου (αυτό όντως έτσι το είπα), δεν θα σώσω την τσέπη μου για λίγα ευρώ, εσύ όμως θα χάσεις ή θα αποκτήσεις έναν καλό πελάτη, που λόγω του επαγγέλματός μου, μπορώ να σου στείλω πολλά άτομα, αν κρίνω ότι με χειρίστηκες σωστά. Οπότε θα κόψεις κάτι;"

"χμμμμμμμ.........να κοιτάξω λέει" και ουσιαστικά ΑΚΡΙΒΩΣ δίπλα του ήταν μια τύπισσα (λολ λες και είχε ξεπηδήσει απο τα 80ς με afro μαλλί μπούκλα)........που μάλλον ήταν η υπεύθυνη του καταστήματος.

Την κοιτάζει, τον κοιτάζει και αυτή και λέει (η τύπισσα), με ένα ύφος λες και δεν ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ δίπλα μας τόση ώρα: "εχμ, τι ακριβώς θέλετε εδώ;"

και λέω: "Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι δεν ακούσατε ή δεν έχετε καταλάβει;"

με κοίταζε για κανά 2-3 δευτερόλεπτα, μην ξέροντας τι να απαντήσει..........και της λέω ορθά - κοφτά: "Έκπτωση περιμένω".

παίρνει ένα calculator πατάει κάτι αριθμούς (με προσοχή ώστε να μην δω τι γράφει η οθόνη του calculator).......και λέει στον μπαγλαμά συνάδελφό της "ρε συ κοίτα εδώ, δεν έχουμε περιθώριο"...

"ε, όχι και δεν έχετε περιθώριο τώρα, τι είναι αυτά που λέμε;"

"μα κύριε, κι εμείς για 3-4 ευρώ κέρδος στοχεύουμε, δεν έχουμε περιθώριο"

σε αυτό το σημείο μου ήρθε να κατεβάσω ΧριστοΠαναγίες, γιατί αν τα Seven πάνε για 3-4 ευρώ κέρδος σε τίτλο των 40 ευρώ, τότε ΠΟΣΟ κέρδος έχουν σε τίτλους των 50-55 ευρώ; 10 ευρώ γαμώ το κέρατό τους; ...........

τέλος πάντων, δεν έκραξα, αλλά στα ίσια (ίσα που λέμε) της λέω: "Ε, ωραία. 4 ευρώ κέρδος. Ε, μισό δικό μου, μισό δικό σας. Τις εποχές που ζούμε, έτσι πρέπει να γίνει, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ τον πελάτη. Κέρδισε 2 ευρώ εσύ, να κερδίσω 2 ευρώ κ εγώ."

Κοντοστάθηκε.......και ξαναλέω πιο επιτακτικά, βγάζοντας και ένα 50ρικο απο το πορτοφόλι "έλα - έλα, εντάξει είσαι. Κράτα 38 ευρώ και είσαι καλή".

Έκανε ένα μορφασμό μεν ("και καλά" ότι την πακέτωσα)........αλλά τελικά κατάλαβε ότι αν το "τράβαγε" θα ήταν μαλακία.......και μου το έδωσε στα 38 ευρώ.

Οπότε είμαστε εντάξει. Απο το play.com θα το έπαιρνα σε 15 μέρες μέχρι να μου έρθει το λιγότερο (το ταχυδρομείο της περιοχής είναι για τον φούτσερμαν) και θα πλήρωνα 35 ευρώ τελική τιμή.

Τώρα το πήρα σήμερα, στα 38 ευρώ και "αισθάνομαι" ότι κάπως συνέφερα στο κάποιοι άνθρωποι να βγάλουν την μέρα στο μαγαζί τους. @@ βέβαια, δεν σώθηκε η κατάσταση, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσουμε να αλλάζουμε νοοτροπία και να αποκτάμε αυτή που είχαμε παλαιότερα (όσοι είναι κάτω των 25 αυτά δεν τα έχουν ζήσει, για να καταλάβουν τι εννοώ, στο θέμα "παζάρεμα").

Anyway, φόρτωσα το ICO.

ΧΕΣΤΗΚΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ.

Όχι με το remake (ποιος το γαμεί αυτό)........αλλά με την δουλειά που είχαν κάνει πριν 11 χρόνια (στην ουσία πριν 14-15 χρόνια γιατί το έφτιαχναν απο το 1996).

Απίστευτη δουλειά. Για αυτό είχα ΧΕΣΤΕΙ επίσης, όταν το είχα πρωτο-φορτώσει στο PS2 πίιιιιιισω στο 2001.

Το Shadow of Colossus επίσης μου άρεσε, αλλά λιγότερο απο το ICO, καθώς το Shadow είναι πιο μελαγχολικό, μετά τον 2-3 κολοσσό είχα αρχίσει να στενοχωριέμαι που σκότωνα τους κολοσσούς (στα @@ μου να σώσω την γκόμενα, δεν πα να γμθεί και αυτή; Εμένα με χάλαγε που σκότωνα μυθικά πλάσματα για μια πουτ@ν@)........χώρια που έχω πολύ "πρόσφατο" στην μνήμη μου κιόλας όλον τον τίτλο απο το PS2.

Οπότε με βλέπω να το πάω με την σειρά: ICO, Shadow, Last Guardian.

Εγω ρε παιδιά, όπως είπα σε άλλο ποστ, το πήρα (από τους πρώτους μάλλον) 37.90 από τα Multirama και δεν μένω και Αθήνα...
    Κουλά πράγματα.....

PSN ID
    Lefteris_X

κλασική Ελλάδα. Κανένα κουλό.

Απλά απο τα Multirama της περιοχής σου, έγραψαν στα @@ τους, την επίσημη ημερομηνία λανσαρίσματος.

Όσον αφορά την τιμή, Ελλαδιστάν. Άλλού το βρίσκεις τόσο, αλλού παρά-τόσο και αλλού και-τόσο.........αναφέρομαι σε καταστήματα λιανικής, όχι online.

PS4forums Fanatic dimitrisasp's Avatar
    PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Εγώ σκέφτομαι να πάω κανά παλιό παιχνίδι για ανταλλάγή για να ρίξω την τιμή..

Spoiler!

Every man is guilty of all the good he did not do!

PSN ID
    Lefteris_X

οκ, αλλά και πάλι.......πόσο θα γλυτώσεις; 10 ευρώ; χλωμό.

Οπότε θα σκοτώσεις κάποιον τίτλο για κάτω απο 10 ευρώ; μλκία για εμένα. Κρίμα στον τίτλο και τα χρήματα που έσκασες αρχικά να τον αγοράσεις.

Πάντως ας μείνουμε on-topic, γιατί όπως πάει, κάτι με τα δικά μου και το χειρισμό των Seven καταστημάτων, κάτι με τα δικά σας ποστ, έχουμε αρχίσει και γμάμε το θρεντ.

Ας πει κάποιος άλλος εντυπώσεις, γιατί προσωπικά έχω γράψει ολόκληρα κατεβατά παλιάαααααααααα.....πολύ πριν το ps3forum.........το 2001-2.

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    yes!

το αγόρασα το φούστικο, απο το Seven της Ν. Σμύρνης.

Φυσικά, κόντεψα να τους χέσω, γιατί μου έλεγαν ότι κοστίζει 40 ευρώ ακατέβατα με το κλασικό ποίημα: "ναι, ξέρετε, αυτές οι τιμές είναι fix, εδώ και ένα χρόνο δεν μας επιτρέπουν να κάνουμε εκπτώσεις, αποφασίζονται οι τιμές απο τα Κεντρικά"

απάντηση: "Μεγάλε άστο, αυτή η ατάκα υπάρχει εδώ και 6-7 χρόνια, όχι δήθεν τον τελευταίο χρόνο. Οπότε σε ρωτάω ευθέως: θα κόψεις κάτι ή όχι; Γιατί ξέρεις, μπορώ να σε γράψω κανονικά (ναι έτσι το είπα, αλλά με εύθυμο ύφος - όχι τσαμπουκά) και να το πάρω 35 ευρώ απο το Internet".

"ναι όμως ξέρετε, μέσω Internet δεν πληρώνουν ενοίκιο καταστήματος, Δήμο κλπ, οπότε κ εμάς δεν μας παίρνει".

"Αυτά ρε παιδιά, να τα λέγατε τα προηγούμενα χρόνια, τώρα δεν περνάνε. Το ξέρω ότι έχετε δίκιο κ εσεις, αλλά όταν έρχομαι και σου λέω, προτιμώ να δώσω λίγα παραπάνω ευρώ μόνο και μόνο για να στηρίξω το μαγαζί / ελληνική αγορά........ε, δεν πρέπει κ εσύ να είσαι ΤΟΣΟ σφιχτός........πρέπει να μου δείξεις και μια επιείκεια, δε νομίζεις; Άλλωστε στα @@ μου (αυτό όντως έτσι το είπα), δεν θα σώσω την τσέπη μου για λίγα ευρώ, εσύ όμως θα χάσεις ή θα αποκτήσεις έναν καλό πελάτη, που λόγω του επαγγέλματός μου, μπορώ να σου στείλω πολλά άτομα, αν κρίνω ότι με χειρίστηκες σωστά. Οπότε θα κόψεις κάτι;"

"χμμμμμμμ.........να κοιτάξω λέει" και ουσιαστικά ΑΚΡΙΒΩΣ δίπλα του ήταν μια τύπισσα (λολ λες και είχε ξεπηδήσει απο τα 80ς με afro μαλλί μπούκλα)........που μάλλον ήταν η υπεύθυνη του καταστήματος.

Την κοιτάζει, τον κοιτάζει και αυτή και λέει (η τύπισσα), με ένα ύφος λες και δεν ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ δίπλα μας τόση ώρα: "εχμ, τι ακριβώς θέλετε εδώ;"

και λέω: "Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι δεν ακούσατε ή δεν έχετε καταλάβει;"

με κοίταζε για κανά 2-3 δευτερόλεπτα, μην ξέροντας τι να απαντήσει..........και της λέω ορθά - κοφτά: "Έκπτωση περιμένω".

παίρνει ένα calculator πατάει κάτι αριθμούς (με προσοχή ώστε να μην δω τι γράφει η οθόνη του calculator).......και λέει στον μπαγλαμά συνάδελφό της "ρε συ κοίτα εδώ, δεν έχουμε περιθώριο"...

"ε, όχι και δεν έχετε περιθώριο τώρα, τι είναι αυτά που λέμε;"

"μα κύριε, κι εμείς για 3-4 ευρώ κέρδος στοχεύουμε, δεν έχουμε περιθώριο"

σε αυτό το σημείο μου ήρθε να κατεβάσω ΧριστοΠαναγίες, γιατί αν τα Seven πάνε για 3-4 ευρώ κέρδος σε τίτλο των 40 ευρώ, τότε ΠΟΣΟ κέρδος έχουν σε τίτλους των 50-55 ευρώ; 10 ευρώ γαμώ το κέρατό τους; ...........

τέλος πάντων, δεν έκραξα, αλλά στα ίσια (ίσα που λέμε) της λέω: "Ε, ωραία. 4 ευρώ κέρδος. Ε, μισό δικό μου, μισό δικό σας. Τις εποχές που ζούμε, έτσι πρέπει να γίνει, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ τον πελάτη. Κέρδισε 2 ευρώ εσύ, να κερδίσω 2 ευρώ κ εγώ."

Κοντοστάθηκε.......και ξαναλέω πιο επιτακτικά, βγάζοντας και ένα 50ρικο απο το πορτοφόλι "έλα - έλα, εντάξει είσαι. Κράτα 38 ευρώ και είσαι καλή".

Έκανε ένα μορφασμό μεν ("και καλά" ότι την πακέτωσα)........αλλά τελικά κατάλαβε ότι αν το "τράβαγε" θα ήταν μαλακία.......και μου το έδωσε στα 38 ευρώ.

Οπότε είμαστε εντάξει. Απο το play.com θα το έπαιρνα σε 15 μέρες μέχρι να μου έρθει το λιγότερο (το ταχυδρομείο της περιοχής είναι για τον φούτσερμαν) και θα πλήρωνα 35 ευρώ τελική τιμή.

Τώρα το πήρα σήμερα, στα 38 ευρώ και "αισθάνομαι" ότι κάπως συνέφερα στο κάποιοι άνθρωποι να βγάλουν την μέρα στο μαγαζί τους. @@ βέβαια, δεν σώθηκε η κατάσταση, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσουμε να αλλάζουμε νοοτροπία και να αποκτάμε αυτή που είχαμε παλαιότερα (όσοι είναι κάτω των 25 αυτά δεν τα έχουν ζήσει, για να καταλάβουν τι εννοώ, στο θέμα "παζάρεμα").

Anyway, φόρτωσα το ICO.

ΧΕΣΤΗΚΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ.

Όχι με το remake (ποιος το γαμεί αυτό)........αλλά με την δουλειά που είχαν κάνει πριν 11 χρόνια (στην ουσία πριν 14-15 χρόνια γιατί το έφτιαχναν απο το 1996).

Απίστευτη δουλειά. Για αυτό είχα ΧΕΣΤΕΙ επίσης, όταν το είχα πρωτο-φορτώσει στο PS2 πίιιιιιισω στο 2001.

Το Shadow of Colossus επίσης μου άρεσε, αλλά λιγότερο απο το ICO, καθώς το Shadow είναι πιο μελαγχολικό, μετά τον 2-3 κολοσσό είχα αρχίσει να στενοχωριέμαι που σκότωνα τους κολοσσούς (στα @@ μου να σώσω την γκόμενα, δεν πα να γμθεί και αυτή; Εμένα με χάλαγε που σκότωνα μυθικά πλάσματα για μια πουτ@ν@)........χώρια που έχω πολύ "πρόσφατο" στην μνήμη μου κιόλας όλον τον τίτλο απο το PS2.

Οπότε με βλέπω να το πάω με την σειρά: ICO, Shadow, Last Guardian.

Φοβερος, +rep και πραγματικα δεν το δινω τοσο επειδη ειχε πλακα, αλλα επειδη εκανες μια αξιολογη προσπαθεια για να κατεβασεις την τιμη. Μακαρι να το εκαναν ολοι, μπας και γινοταν κατι...

Οσον αφορα το Collection, ισως παω για αγορα συντομα αφου προσωπικα δεν εχω δοκιμασει καθολου το ICO.

Big Ben, London, UK
    --------------------------------
    Science fiction
    Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)

Ξεκίνησα και εγω το ICO σημερα....εχουν κάνει τοσο καλη δουλεια που δεν καταλαβαίνεις οτι παιζεις game δεκαετίας....παίζεται πολυ ανετα....αφου ειναι τοσο καλο το ICO το shadow λογικά θα σπέρνει!!!!!!

PS4forums Fanatic dimitrisasp's Avatar
    PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Ρε θα με κάνετε να ξεπαραδιαστώ σταματήστε!

Spoiler!

Every man is guilty of all the good he did not do!

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

δεν εχω να πω πολλα πραγματα....απλα 9 χρονια μετα ενοιωσα την ιδια συγκινηση οταν το εβαλα στο tray...

Last edited by james9; 30-09-2011 at 01:28.

Spoiler!

Name
    Δημήτρης

Το προμηθευτικα κι εγω χθες...

Να πω απλα οτι ωρες ωρες το παιχνιδι πλησιαζει επικινδυνα να μοιαζει με next gen PS3 game και οχι κατι που βγηκε 5 χρονια πριν...

ειδικα το Shadow of the Colossus ειναι απλα απιστευτο το ποσο ομορφο δειχνει...! Μοναδικα παιχνιδια...απιστευτη συλλογη!

Page 9 of 17 FirstFirst ... 5678910111213 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks