Page 8 of 17 FirstFirst ... 456789101112 ... LastLast
Results 141 to 160 of 325

Thread: Τeam ICO Collection HD (ICO + Shadow of the Collossus) - [3D]

Forum GOD the master's Avatar
    PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

δε λεω guys ωραια τα games
    αλλα ο καθε reviewer εχει τη δικη του οπτικη γωνια
    στο κατω κατω 8 ειναι μια παρα πολυ καλη βαθμολογια
    ειδικα για παιχνιδι εποχης ps2.

δλδ σε αυτους που βαλαν 10 τι να πουμε? μπραβο ηρωες που βαλατε αριστα σε ενα καλλιτεχνικο αριστουργιμα χωρις να εχετε στο μυαλο σας το cod?

PS4forums Fanatic tnf50's Avatar
    PSN ID
    tnf50
    Name
    Γιώργος

Βλεποντας ολα τα σχολια σε διαφορα site οπως το youtube κατεληξα στο εξης: Τι νοημα εχει να βριζεις τον reviewer? Aμα δεν του αρεσε το παιχνιδι δε θα το βαθμολογησει καλα. Αν ομως αρεσει σε εμενα θα πω στα %^&% το 5 που πηρε, εγω θα το αγορασω οσο και να το κραζουν. Ισχυει παντως οτι σε παιχνιδια οπως το cod ειναι αρκετα ελαστικοι αφου λενε για αλλα οτι δε βελτιωνονται ιδιαιτερα ενω το cod καθε χρονο ''δεν παυει να μας εκπλησσει''...τι να κανουμε, τετοια παιχνιδια ειναι τωρα της μοδας...

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

πάντως απο τεχνικής μεριάς, το Shadow of Colossus, απογοητεύει οικτρά.

Ενώ έχουν βελτιωθεί στο PS3, αρκετά όλα τα μέρη (texture, effects κλπ) του αρχικού για το PS2 engine..........το frame rate, όχι μόνο δεν βελτιώθηκε...αλλά χειροτέρεψε!

Στην ανάλυση των 1080p γραμμών (οκ παίζεις κ σε 720p με λιγότερα χαμένα frames/second), υπάρχουν σημεία που παίζεις με 10 fp/s!!! Στο PS2, έπαιζες μεταξύ 22-25 fp/s και σε σημεία έπεφτε 14-17fp/s.....ε, στο PS3 πέφτει ακόμα περισσότερο στα ίδια σημεία.

ΟΚ, μπορεί στο PS3 να παίζεις έχοντας μεγαλύτερο μέσο όρο fp/s (ήτοι παίζεις γύρω στα 25 fp/s) αλλά έχεις πολλά συχνά-πυκνά σκαμπανεβάσματα στην ροή και όπως ανέφερα, έχεις κάποιες "βαθιές κοιλιές" της τάξεως των 10 fp/s...

Για εμένα, αυτό ΔΕΝ είναι port σε PS3, αλλά πορδ....

.....ενώ στο ICO έχει γίνει τρομερή δουλειά - μεταφορά (βέβαια και στο PS2, το ICO είχε σταθερότατο frame rate, για αυτό δεν δυσκολεύτηκαν να το αναπαράξουν και στο PS3).

Αν θα πάρω τα remake (που με βλέπω να κάνω την αγορά, κυρίως γιατί δεν έχω κανά τίτλο της προκοπής να ασχοληθώ).....θα το κάνω μόνο για το ICO.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^ Χωρις να θελω να το κανω να φανει ως διορθωτικο το ποστ μου, μιας και δεν εχω το παιχνιδι φυσικα και οτι ξερω ειναι απο αυτα που εχω διαβασει (απλα και μονο για πληροφορηση), εχω την εντυπωση οτι πτωση στο framerate υφισταται στην περιπτωση που ειναι ενεργοποιημενο το 3D.

Τουλαχιστον ετσι λεει το eurogamer στην εκτενη αναλυση του:

Performance is the real issue here, though. In many respects, running Shadow of the Colossus in 3D is highly reminiscent of playing the PS2 game. We see the same problems with frames rendered over-budget causing sustained frame-rate drops: the smooth 30FPS of the 720p version regularly drops down to the 20 and 15FPS we experienced with the game's original release. In really stressful scenes, we've actually witnessed it go lower than that. You'll also note that the 1080p mode's performance takes a hit once we're in battle with the second Colossus - disappointing, but not really surprising.
    Στην περιπτωση που τρεχεις το παιχνιδι σε 2D ανεξαρτητως αναλυσης το framerate λενε, οτι ειναι locked στα 30. Το αλλο θεμα που εχει το SotC με την αναλυση 1080ρ ειναι οτι εν αντιθεση με το ICO που τρεχει native 1080p, το SotC κανει upscale με αποτελεσμα να ειναι λιγο πιο θολη η εικονα.

Εν κατακλειδι και συμφωνα παντα με το Eurogamer το ICO ειτε παιζει σε 720 ειτε σε 1080ρ ειτε σε 3D ειναι αψεγαδιαστο σε ολα, ενω το SotC ειναι προτιμητεο να τρεχει σε 720ρ αναλυση λογω καθαροτητας και σε 2D mode για να μην εχει προβλημα σε framerate. Το framerate δεν εχει προβλημα σε καμμια αναλυση εκτος κι αν τρεχει σε 3D, οπου εκει γινονται ολα μουτι.

Ξαναλεω παντως οτι το παιχνιδι φυσικα δεν το εχω ακομα και οτι λεω το λεω βασει αυτης της αναλυσης με βιντεο του eurogamer.

http://www.eurogamer.net/articles/di...-hd-collection
    Last edited by Valkyre; 12-09-2011 at 13:56.

PSN ID
    tnf50
    Name
    Γιώργος

Μολις ειδα gameplay του shadow of the colossus και το framerate μου φανηκε αρκετα πιο καλο απο την εκδοση του ps2...στο κατω κατω δεν ηταν ποτε τοσο χαλια. Αμα ειναι να χανουμε τετοιες παιχνιδαρες για τοσο ασημαντους λογους τοτε τι να πω...

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

@Val: έδωσες hit στο eurogamer???? ντροπή!

πέρα από την πλάκα το περιμένω κ γω πως κ πως!!!

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by tnf50 View Post
    Μολις ειδα gameplay του shadow of the colossus και το framerate μου φανηκε αρκετα πιο καλο απο την εκδοση του ps2...στο κατω κατω δεν ηταν ποτε τοσο χαλια. Αμα ειναι να χανουμε τετοιες παιχνιδαρες για τοσο ασημαντους λογους τοτε τι να πω...
    Το framerate κατα την αποψη μου ειναι σημαντικος λογος, ειδικα οταν μιλαμε για remastered εκδοση για PS3, μην το ξεχνας αυτο. Παμε να ξαναγορασουμε ενα παιχνιδι που το εχουμε ηδη παιξει. Κανενας δεν θα μειωνε το αριστουργημα αυτο οταν βγηκε στο PS2 για τα τεχνικα του προβληματα και αυτο επειδη ξεπερναγε τις δυνατοτητες της κονσολας, ηταν πολυ μπροστα.

Ομως τωρα μιλαμε για PS3...ειναι αυτονοητο οτι περιμενεις το framerate να ειναι αψεγαδιαστο. Υπο ολες τις συνθηκες. Δυστυχως οταν ειναι ενεργοποιημενο το 3D το παιχνιδι εχει σημαντικες πτωσεις και δεν θα επρεπε. Εμενα δεν με ενοχλει γιατι 3D δεν παιζω ουτε και προκειται, αλλα για καποιον ο οποιος εσκασε τοσα λεφτα για 3dtv και ps3 και remastered εκδοση ενος παιχνιδιου του PS2, να βλεπει προβληματα σημαντικα στο framerate, ειναι οπως και να το κανεις fail.

PSN ID
    tnf50
    Name
    Γιώργος

Καλα ναι αμα ειναι για 3d ισως να ενοχλησει καποιους το framerate...εγω ευτυχως ή δυστυχως δεν εχω ακομα περασει τη 3d ''πορτα''

PSN ID
    Lefteris_X

Moving on to Shadow of the Colossus and it's safe to say that the game is something of a disappointment for those with 3DTVs. The actual gameplay benefits of the 3D mode are difficult to quantify, and the sheer scale of the game world doesn't feel adequately represented - there's a very real sense that in this regard, it's actually the 2D version that is more successful in that the brain itself extrapolates out the vast scope of the land you're traversing - something the 3D effect just doesn't seem to convey very effectively to the player.
    Performance is the real issue here, though. In many respects, running Shadow of the Colossus in 3D is highly reminiscent of playing the PS2 game. We see the same problems with frames rendered over-budget causing sustained frame-rate drops: the smooth 30FPS of the 720p version regularly drops down to the 20 and 15FPS we experienced with the game's original release. In really stressful scenes, we've actually witnessed it go lower than that. You'll also note that the 1080p mode's performance takes a hit once we're in battle with the second Colossus - disappointing, but not really surprising.
    So what's going on? Perhaps the clue is in the cut-down 960x1080 "full HD" mode. This represents a 12.5 per cent increase in fill-rate over the basic 720p output, and the result is that sometimes too much load is put on the GPU, resulting in the performance drops you see in the video below. In stereoscopic 3D mode, the fill-rate burden increases by 100 per cent, impacting frame-rate still further and producing a noticeably sub-optimal experience. In some places, it actually feels worse than the PS2 original: we've even managed to hit 10FPS on the odd occasion.

δεν ξέρω πως τα κατάφερα, αλλά δεν συνδύασα την υπογραμμισμένη πρόταση, με όλα τα παραπάνω που είχα διαβάσει = ότι τα 10 fp/s απευθύνονται σε 3D mode.

χεχεχε πάει..επίσημα το έχω "κάψει" τελείως - τελεία κ παύλα, το παραδέχομαι! τι άλλο να πω; δεν μπορώ να καταλάβω πως στρόφαρε έτσι το κεφάλι μου και "την είδα" ότι τα 10 fp/s είναι σε 2D mode / κανονικό. λολ

Δημήτρη 1000 σόρρυ, έχεις απόλυτο δίκιο, και πολύ σωστά έπραξες που το επισήμανες α) γιατί αν παρέμενε έτσι δικό μου, θα ήταν παραπληροφόρηση, β) γιατί διαβάζοντας το ποστ σου, μπήκα στην πρίζα να πάω να διαβάσω το άρθρο του eurogamer (γιατί πάνω σε αυτό είχα βασίσει κ εγώ το προηγούμενο ποστ μου, αλλά όπως παραδέχτηκα / αντιλήφθηκα κάπου μπέρδεψα τα μπούτια μου ), οπότε έβαλα κ εγώ στο μυαλό μου σε σωστή τάξη τα data που διάβασα

συνεπώς: μια χάρα / τζάμι είναι τα remake, βουρ για αγορά.

btw επειδή έχω μείνει ελαφρώς ανενημέρωτος σχετικά με release dates, πότε το περιμένουμε;

αναφέρομαι στην "απλή" έκδοση, όχι σε κάποια extra/special/ultimate/platinum/gold/collectors/όποια ξέχασα!

PS4forums Addict criter's Avatar
    PSN ID
    criter

30 Σεπτεμβριου κυκλοφορει.

Το σκεφτομαι να το παρω ομως, κυκλοφορουν και τοσα πολλα αλλα καινουργια παιχνιδια τους επομενους μηνες. Θα περιμενω να πεσει η τιμη του, παρολο που θα πωλειτε φθηνοτερα σε σχεση με τις κανονικες τιμες. Καπου στο 30αρι να παιζει λογικα η αρχικη τιμη.

Για καποιον που δεν τα εχει παιξει στο Ps2, αξιζει πολυ το πακετο.

Υγ.Παντως που ειχα δοκιμασει το SOTC την εκδοση του PS2 σε 60αρι, με upscale την αναλυση, μουφα εδειχνε για HD... Χοντροκομμενα textures, λες και επαιζα PS2, καμια διαφορα δεν ειδα.

Σήμερα το πρωί με περίμενε μία μεγάλη ευχάριστη έκπληξη......
    Περνώντας από γνωστή αλυσίδα ηλεκτρονικών ειδών, μπήκα να χαζέψω για τίποτα νέους τίτλους ή καμία καλή προσφορά. Είχα υπόψη μου κάτι για 29 ή 30 του μήνα για την κυκλοφορία της επανέκδοσης των 2 τίτλων, κάτι που περιμένω ανυπόμονα εδώ και αρκετούς μήνες, αλλά λέω "σήμερα έχουμε 25...αποκλείεται....".....
    Και καθώς φτάνω στο ράφι με τα PS3 games......να την ψηλά ψηλά, σε περίοπτη θέση (προφανώς άρτι αφιχθείσα) η "μαγική" κασετίνα" με τιας δύο κλασικές εικόνες να μοιράζονται το εξώφυλλο......
    Μέχρι σήμερα, το πιο γρήγορο πράγμα στη φύση ήταν η ταχύτητα του φωτός. Από σήμερα δεν είναι αυτό, αλλά η ταχύτητα του χεριού μου που άρπαξε τη συλλογή. Και παρακαλώ σε καθόλου άσχημη τιμή: 39,90 ευρώ, για δύο παιχνίδια που με τον τρόπο τους είναι μοναδικά........
    Δεν θα τα ξεκινήσω όμως τώρα. Πρώτα θα τελειώσω το L.A. Noire, που λόγω καλοκαιριού είχα αφήσει στη μέση. Μετά, πιάνω πρώτα Ico και μετά Shadow of the Colossus, με την ησυχία μου, νομίζω είναι το καλύτερο......
    Πιθανόν θα το έχουν πάρει και άλλοι. Εδώ θα είμαστε να πούμε γνώμες κι εντυπώσεις αργότερα, μόλις παίξουμε......

Name
    Δημήτρης

πες μας κι εμας με πμ αν δεν σου κανει κοπο να το χαρουμε!!

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

πες το και σε μας δεν ειναι διαφημιση...νομιζω δηλαδη. θελω και εγω να το παρω νωριτερα οπωσδηποτε!

Spoiler!

PS4forums Fanatic tonybsg's Avatar
    PSN ID
    tonybsg

Πάντως και τα Seven Spots το έχουν άμεσα διαθέσιμο παιδιά!

Cool Member mixaliscrete's Avatar
    PSN ID
    mixalis-poa

Quote Originally Posted by tonybsg View Post
    Πάντως και τα Seven Spots το έχουν άμεσα διαθέσιμο παιδιά!
    και κόβουν και από την τιμή 37,50 έχει
    http://www.sevenspot.gr/gr/GamesInne.../23-26705.html
    ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ..ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

οτι ναι να ρθει θε να ρθει κι αν δεν ερθει.....μαγκια του!!

PS4forums Fanatic dimitrisasp's Avatar
    PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Τόσο έχει αν το πάρεις online. 2 ευρώ είναι τα μεταφορικά

Spoiler!

Every man is guilty of all the good he did not do!

Quote Originally Posted by james9 View Post
    πες το και σε μας δεν ειναι διαφημιση...νομιζω δηλαδη.
    Oκ, και γω για αυτό δεν το ανέφερα. Το πήρα από τα Multirama (μένω Χανιά Κρήτης, αλλά λογικά θα το έχουν σε όλα τα καταστήματα).
    Είχα κοιτάξει στο skroutz την εβδομάδα που πέρασε, και όντως το είχαν άμεσα διαθέσιμο μόνο τα Seven spots. Όλοι οι υπόλοιποι, Redline κλπ, μόνο κατόπιν παραγγελίας. Τα Multirama δεν ήταν καν στη λίστα των αποτελεσμάτων....

PS4forums Fanatic dimitrisasp's Avatar
    PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Δεν ξέρω.. Θέλω να παίξω το Shadow αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα..

Spoiler!

Every man is guilty of all the good he did not do!

Cool Member apos1210's Avatar
    PSN ID
    rtmsss
    Name
    αποστολης

Απλα το Shadow επικο! Εγινε καλη δουλεια τελικα

PSN ID
    Lefteris_X

έχω περάσει 2 φορές απο τo Seven Ν. Σμύρνης (εχτές πήγα απο εκεί αυτοπροσώπως και σήμερα τηλεφωνικά) @@ δεν το έχουν. Ναι μεν έχει τιμολογηθεί (40 ευρώ) αλλά ακόμα δεν έχει παραληφθεί.

Πέρασα (και @@) και απο το Saturn της Λ. Συγγρού.

Gimme a break.

Απο Παρασκευή πάλι θα ψάξω......αλλά 40άρα δεν σκάω με τίποτα.

37 αν τα θέλουν έχει καλώς. Ειδάλλως παραγγέλνω και απο play.com (που θεωρείται ακριβό) στα 35 ευρώ...(άνευ χρέωσης μεταφορικών γιατί δεν χρεώνει έτσι κ αλλιώς το play.com).

Page 8 of 17 FirstFirst ... 456789101112 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks