Αν φτιαξουν τα βασικα τοτε θα αρεσει στους περισοτερους....σε ολους δεν υπαρχει τπτ που να αρεσει...
Αν φτιαξουν τα βασικα τοτε θα αρεσει στους περισοτερους....σε ολους δεν υπαρχει τπτ που να αρεσει...
αρα παει να αντιγραψει το φιφα...αυτο ειναι καταντια...αφησε τουλαχιστον τα καλα που γουσταραμε εμεις
Το έπαιξα σε profesional και που άρεσε αρκετά. Δεν θα αναφερθώ σε αρνητικά καθώς νωμίζω πως οφείλονται στο ότι μιλάμε για beta έκδοση και όχι για κανονικό demo.
H AI είναι αρκετά βελτιωμένη και ο χειρισμός δεύτερου παίχτη αρκετά χρήσιμος αλλά θέλει εξάσκιση.
Επιτέλους ότι λάθος γίνεται το κάνεις εσύ κι όχι το μηχάνημα!
Η μπάλα σε ορισμένες φάσεις είχε πλάκα, λες και το γήπεδο ήταν γεμάτο μπαλόματα και αναπιδούσε!
Nα μην αντιγραψει το φιφα να γυρισει στο παλιο δικο του στυλ...τοτε που το παιζαν ολοι!
"EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"
from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51
oi ligo palioteres ekdosis tu psp ixan mini pistes sta palia pro. ine xalia me ta simerina dedomena. anagastika alakse ke sto psp lipon teleutea
"EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"
from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51
Ας μου πεις όποιος θέλει πόσες φορές παλιά στο προ όταν σούταρες νόμιζες ότι το έκανες και ο ίδιος.Τώρα νομίζεις ότι σουτάρεις με παντόφλα.Ας καταλάβουν και στις 2 εταιρείες ότι τα ποδοσφαιράκια πρώτα πρέπει να είναι διασκέδαση και μετά εξομείωση.Γιατί έτσι όπως το πάνε σε λίγα χρόνια δεν θα παίζουμε μπάλα αλλά κουνήματα και φάουλ
Δεν ειπα να μεινει τελειως στασιμο...αλλα να φτιαξουν κατι που να βασιζεται στα παλια στανταρ και οχι κατι τελειως καινουριο,γιατι αποτυνχανουν παταγωδος..
μα το κανουν οι καλοι αμυντικοι ποσταρε και ο γιωργος βιντεο.Γιωργο οτι το κανουν το ξερω το εχω δει νομιζω και στον melberg στον γαυρο ΑΛΛΑ δεν γινετε να το κανουν συνεχεια...και ειδικα οταν για δικαιολογια ακουω οτι πατησα σε λαθος χρονο το τετραγωνο...παιχνιδι παιζω δεν ειμαι ποδοσφαιριστης!
Φαντάσου δεν μπορείς να κάνεις ψαλιδάκι με επιθετικό και έκανες με αμυντικό![]()
@georgios Νομίζω ότι το βίντεο είναι λίγο άτοπο, γιατί εκεί οι αμυντικοί δεν έχουν άλλη επιλογή. Αυτό που λέει ο Πάρης είναι ότι ενώ μπορεί να κάνει κεφαλιά, κάνει ψαλιδάκι ενώ δεν υπάρχει λόγος.
Για το ντέμο....
Μου φαίνεται αρκετά πιο γρήγορο από το προηγούμενο και έχει προσπαθήσει να πάρει κάποια στοιχεία από το Fifa.
Τα animations δεν με εντυπωσίασαν... Μερικές φορές οι παίχτες δίνουν πάσες στα 10 μέτρα και είναι λες και σουτάρουν για γκολ από τα 60 μέτρα. Γενικά οι παίχτες στρίβουν και κινούνται κάπως άτσαλα σε κάποιες στιγμές. Επίσης και η φυσική της μπάλας που και που κάνει τα δικά της. Πχ. Χτυπάω κόρνερ με τον Γκιγκς από τα αριστερά η μπάλα περνάει από το πέναλτυ και καταλήγει άουτ... Σε μια άλλη φάση ο Ιμπραίμοβιτς βγαίνει τετ α τετ και στο ριπλέι φαίνεται ότι θέλει να χτυπήσει την μπάλα με το εξωτερικό, την χτυπάει με το εσωτερικό του ποδιού του και η μπάλα παίρνει εξωτερικό φάλτσο.
Τα γραφικά είναι πολύ όμορφα, τα πρόσωπα των παιχτών είναι σχεδόν ίδια με την πραγματικότητα στους περισσότερους.
Οι τερματοφύλακες έχουν πολλά προβλήματα. Υπάρχουν φορές που μπορεί να φάνε ένα γκολ από τα 35 μέτρα ενώ η μπάλα πηγαίνει πολύ αργά, πολλές φορές είναι σε τελείως λάθος θέση και κάποιες άλλες φορές για να το κάνουν (ίσως) πιο εντυπωσιακό σε σιγανά σουτ οι τερματοφύλακες ενώ μπορούν να πιάσουν την μπάλα πετάγονται και κάνουν θεαματικές βουτιές.
Οι παίκτες που δίνουν κάποιες στιγμή της αίσθηση ότι γλιστράνε πάνω στο χορτάρι, παρ' όλα αυτά μπορείς να κάνεις παιχνίδι με πάσες και να βγάλεις γρήγορες αντεπιθέσεις.
Last edited by Giannis7; 25-08-2011 at 14:47.
"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that."
Bill Shankly
τ προβλημα ειναι οτι το κανει προς την εστια του κ αν τ πετυχαινε θα εβαζε κ αυτογκολ....
επισης ακομα κανουν οι επιθετικοι ψαλιδακι εξω απο τη περιοχη...
εχει καποιες βελτιωσεις αλλα για καθε βελτιωση εμφανιζεται κ ενα καινουργιο προβλημα...ακομα δν μπορω ν βγαλω ασφαλη συμπερασματα...
αυτο τ ντεμο ειναι ενα μειγμα νεων-καλων αλλα κ παλιων-προβληματικων στοιχειων...
λοιπον παιδες το ντεμο που παιζουμε δεν εχει καμια σχεση με το ντεμο που επαιζαν στην γερμανια προσφατα,το εμαθα απο φιλο μου που επαιζαν με το παλικαρι που ειχε παει τελικο μαζι το ντεμο του προ.Λεει καμια σχεση αυτο που επαιζε στην γερμανια με αυτο το ντεμο,οι τερματοφυλακες καλυτερη και η αμυνα επισης...για να δουμε...
Last edited by djpar; 25-08-2011 at 15:20.
Bookmarks