Εμένα πάλι κάτι μου λέει ότι θα ανακοινώσουν ότι θα είναι πιο horror από τα προηγούμενα αλλά δεν θα καταφέρουν να αγγίξουν την ατμόσφαιρα των pre 4 REs.
Εμένα πάλι κάτι μου λέει ότι θα ανακοινώσουν ότι θα είναι πιο horror από τα προηγούμενα αλλά δεν θα καταφέρουν να αγγίξουν την ατμόσφαιρα των pre 4 REs.
μακαρι να εχουμε ενα καλο RE 6.
Kαλα αυτο ειναι το μονο σιγουρο ειτε εχουν τη διαθεση να το κανουν ειτε οχι.
Σιγουρα θελουν και τους "νοσταλγους" on board, αυτοι αλλωστε θα χτισουν το hype, για να ερθουν αργοτερα οι ανακοινωσεις και τα hands on με co op και online modes κτλ να τους επαναφερουν στην πραγματικοτητα.![]()
emena m aresoun ta co-op! lol
Γιατί ποστάρεις fake box arts?![]()
ψάχνοντας τι χαραχτήρες θα παίξουν βλέπω συνεχεια fake εξώφυλλα.
αν και να σου πω την αλήθεια ψάρωσα στην αρχή και μετά συνειδητοποίησα ότι κλάι μάϊν η κατάσταση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αν και είμαι σίγουρος πως δεν θα παίζει ο chris
ούτε η jill.
στοιχηματίζω ότι θα παίξουν leon kennedy kai claire redfield
![]()
![]()
![]()
![]()
Here is hoping that this time we will actually get a Resident Evil game, not Gears, not Socom.
I want to believe!
Kι εγώ θέλω κάτι απο τα παλιά RE αλλά.....
Wesker here. Yes, I read you loud and clear. Yes, the S.T.A.R.S. team is in position. Everything is ready. Everything.
Aς κανουν κατι σαν το Dead Space μωρε.. Εχει περασει πολυ καιρος απο το 5 και τα δεδομενα εχουν αλλαξει απο τοτε. 50-50 ειναι. Η θα μας κανει εκπληξη η Καπκομ ή θα μας ξενερωσει αλλη μια φορα..
Spoiler!
Every man is guilty of all the good he did not do!
κοίτα το resident evil του psx δεν πρόκειται να το ξαναπαίξουμε (εννοώ το gameplay)διότι η next δεν έχει παρα πολλές δυνατότητες οποτε δεν θα μας δώσει κάτι περισσότερο από horror survival, θα μας δόση κάτι σαν action horror για να μπορέσει να συνδυαστεί με το co-op σύστημα του next gen οποτε όνειρα για απόλυτο horror γιοκ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αυτό που θα μας δώσουνε είναι το 5 (gameplay) με βελτιωμένο co-op ο χειρισμός θα παραμείνει ίδιος (στο aim θα σταματάει ο χαραχτήρας θα μένει ακίνητος) διότι αυτό είναι resi έτσι όπως δήλωσε ο producer της capcom πριν βγει το 5.
θέλω να πιστεύω πως θα είναι έτσι γιατί αν το κάνουν τελείως shooter τότε δεν ξέρω αν θα είναι resi.
εγώ περιμένω να το κάνουν λίγο πιο horror όχι από άποψη gameplay γιατί απλά δεν γίνετε αλλα από ατμόσφαιρα - σενάριο το θέλω πολύ πιο σκοτεινό.μέχρι και το 4 ήτανε καλύτερο από αυτήν την άποψη!
επειδή όμως ο νοέμβρης έρχεται και τίποτα δεν έχουν αποκαλύψει ακόμα αρχίζω να υποψιάζομαι για έκπληξη κάτι τελείως διαφορετικό από τι έχουμε δει εως τώρα!!!![]()
![]()
Δηλώνει ο Μasachika Kawata της Capcom
Σε συνέντευξή του στο ισπανικό site MarcaPlayer, o Μasachika Kawata της Capcom, μίλησε για το μέλλον του πυρήνα των παιχνιδιών της σειράς Resident Evil, και το αναπόφευκτο "μεγάλο" sequel του Resident Evil 5:
"H σειρά θα δεί μία ολοκληρωτική ανακαίνιση σε όλα τα επίπεδα με τον επόμενο τίτλο. Επιπλέον, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε και όλα τα προηγούμενα παιχνίδια που οδήγησαν στη δημιουργία πολλών δυνατοτήτων για το franchise. Δεν μπορώ να πω αν θα το κάνουμε (το Resident Evil 6) survival horror ή shooter αλλά σίγουρα θα είναι κάτι τελείως διαφορετικό."
Με τα δύο Resident Evil (Mercenaries / Revelations) για το 3DS, το Operation Raccoon City και τα HD remakes των Code Veronica και Resident Evil 4 στον ορίζοντα, το σίγουρο είναι πως οι οπαδοί της σειράς έχουν αρκετά παιχνίδια για να μείνουν απασχολημένοι μέχρι το Resident Evil 6.
Aς κρατησουν το gameplay δεν ειναι κακο. Αλλα να βγαλουν αυτο το arcade αισθημα που σου αφηνει το 5 και λιγοτερο το 4. Επισης ενα παλιο καλο κλιμα αλα Resi 1,2 και ειμαστε μπομπα!![]()
Spoiler!
Every man is guilty of all the good he did not do!
Μια ερώτηση..από ότι έχω ακούσει μήπως το resident evil 6 βγήκε ήδη παλιά για το WII;Αυτό το Resident Evil 6 είναι μαζί με το resident evil 2 και veronica Code X remake..Τέλος πάντων μάλλον θα αναφέρεστε στο Resident Evil Operation Raccoon City..
φιλε μου ξέρουμε πολύ καλά για τι μιλάμε καλο είναι πριν κανεις post να ψάξεις πρώτα για το θέμα το οποιο γραφεις.anyway.εδώ μιλάμε για ps3 όχι για wii
αυτό το resident evil είναι το 6.
επειδή σε βλέπω fail στο ps3 δες την ιστορία.
resident evil........................................psx... ......... 1996
resident evil 2...................................psx........... ... 1998
resident evil 3 nemesis......................psx................ 1999
resident Evil Survivor......................psx................. 2000
..
resident evil code veronica x ............ps2...........2000
resident Evil: Dead Aim.....................ps2............2002
resident evil outbreak file #1.............ps2...........2003
resident evil outbreak file #2.............ps2...........2004
resident evil 4 ...............................ps2...........2005
resident evil 5................................ps3..........2008
resident evil racoon city..................ps3...........2012
resident evil hd collection................ps3............2012
resident evil 6...............................ps3............201 2
τα υπόλοιπα resident evil δεν έχουν καμια σχέση είναι απλά σφήνες ανάμεσα σε νούμερα.
Resident Evil Gaiden.............game boy color....2002
Resident Evil Zero...............gamecube............2002
Resident Evil: The Umbrella Chronicles.....wii.....2007
Resident Evil: The Darkside Chronicles....wii....2009
Resident Evil: The Mercenaries 3D.....3ds....2011
Bookmarks