Page 10 of 61 FirstFirst ... 678910111213142060 ... LastLast
Results 181 to 200 of 1207

Thread: Anime-manga

Advanced Member badboyfriend's Avatar
    PSN ID
    badboyfriend

Quote Originally Posted by jimbour View Post
    Το manga του Bleach δεν έχει τελειώσει, κανονικά συνεχίζεται. Εκτός αν διαβαζω αλλο manga καθε εβδομάδα και δε το έχω πάρει χαμπάρι ακόμα.

Εχθες για κάποιο λόγο είπα να ξαναδώ το Grave of the Fireflies.
    Να θυμηθω να μην το ξανακάνω, εκλαιγα απο την αρχή μέχρι το τέλος της ταινίας. Αριστούργημα.
    Μπορεί
    Εγώ είπα ό,τι άκουσα το χειμώνα που τέλειωσε το συγκεκριμένο arc. Από κει και πέρα όπως είπα δεν ασχολούμε ιδιαίτερα με τέτοιου είδους anime, ώστε να είμαι πλήρως πληροφορημένος.

Thanks Geodlord for the sig ^.^
    Spoiler!

PS4forums Fanatic tnf50's Avatar
    PSN ID
    tnf50
    Name
    Γιώργος

Mολις ειδα το grave of the fireflies...οτι και να πω ειναι λιγο...οποιος δεν την εχει δει χανει

Elite markos69's Avatar
    PSN ID
    markos69

to captain tsubasa kseri kanis pou na to vro? mono ena seris exo kataferi na paro

eleos me to bleach ke ta fillers pote telionoun

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    ^^writing ειναι απο Miyazaki απλα δεν σκηνοθετει (εχει βαλει ομως το χερακι του οπως διαβασα). Η ταινια ειναι εκπληκτικη μην το σκεφτεσαι καν. Κυκλοφορει ηδη παντως σε εξαιρετικη ποιοτητα.
    Πραγματικα!!!! Εχτες ειχα την τυχη να δω αυτη την ταινια και την ατυχια να δω το Transformers 3. Kαμια συγκριση και αν θελετε το πιστευετε!!!!!!
    Πολυ ομορφη ιστορια, λοιπον, η οποια βασιζεται εδω. Ειχε βγει και αυτη η παναθλια ταινια (no comments) η οποια με εκανε να ειμαι αρνητικα διακειμενος για αυτο που θα εβλεπα. Ομως, δεν ειναι καθολου ετσι. Δεν εχει κωμικο στοιχειο, αντιθετως, παρα το γεγονος οτι οι ηρωες ειναι κατι μικρα ανθρωπακια, ειναι πολυ σοβαρα επικεντρωμενη σε... κατι.
    Σε γενικες γραμμες, πολυ ομορφη, σε αγγιζει και σιγουρα αξιζει να τη δει κανεις.

PSN ID
    tnf50
    Name
    Γιώργος

Τα τελευταια επειδοδια τις σεζον με τον aizen στο bleach ειναι fragments of awesomeness...εχω καραπωρωθει!

PSN ID
    badboyfriend

Είδα το The Borrower Arrietty σήμερα. Πάρα πολύ ωραίο. Ό,τι ακριβώς περιμένεις από μια παραγωγή Ghibli

Spoiler!

PSN ID
    tnf50
    Name
    Γιώργος

Ειδα το spirited away και ομολογω πως τετοια ατμοσφαιρα ειχα πολυ καιρο να δω. Μπορειτε να μου προτεινετε καμια παρομοια ταινια?(οχι απαραιτητα του miyazaki)

PS4forums Fanatic dimitrisasp's Avatar
    PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Quote Originally Posted by tnf50 View Post
    Ειδα το spirited away και ομολογω πως τετοια ατμοσφαιρα ειχα πολυ καιρο να δω. Μπορειτε να μου προτεινετε καμια παρομοια ταινια?(οχι απαραιτητα του miyazaki)
    Howl's Moving Castle, Ponyo και Princess Mononoke! Kαι τα τρια ειναι του Miyazaki! Με αυτην τη σειρα δες τα! Επισης το εργακι που λενε τα παιδια απο πανω παιζει να ειναι πολυ καλο αλλα δεν το εχω δει ακομα!

Spoiler!

Every man is guilty of all the good he did not do!

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^ Και οχι μονο! Και το Kiki's Delivery Service και το Totoro και το The Borrower Arriety.

PSN ID
    tnf50
    Name
    Γιώργος

Παντως ειναι πολυ εντυπωσιακοι οι κοσμοι που εχει δημιουργησει μεσα σε αυτες τις ταινιες

AnimeFreak's Avatar
    PSN ID
    spellmike69
    Name
    mike

Μπορείτε επίσης να δείτε online ta animes sto www.animefreak.tv χωρίς να χρειαστεί να τα κατεβάσετε είναι ήτε μεταφρασμένα ήτε με υποτίτλους εγώ βλέπω αυτόν τον καιρό Naruto , tn teleftea season tn kainuria twn pokemon kai to mayo chiki. Exw afisei stn mesh to bleach, to katekyo hitman reborn exw oloklhrosei death note , kiss X sis, elfen lied kai alla

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Για οσους ενδιαφερονται, τα δυο πρωτα επεισοδια των Thundercats 2011 επαιξαν και σας περιμενουν.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Thanks, I'll check it out

PSN ID
    badboyfriend

Quote Originally Posted by AnimeFreak View Post
    Μπορείτε επίσης να δείτε online ta animes sto www.animefreak.tv χωρίς να χρειαστεί να τα κατεβάσετε είναι ήτε μεταφρασμένα ήτε με υποτίτλους εγώ βλέπω αυτόν τον καιρό Naruto , tn teleftea season tn kainuria twn pokemon kai to mayo chiki. Exw afisei stn mesh to bleach, to katekyo hitman reborn exw oloklhrosei death note , kiss X sis, elfen lied kai alla
    Κι εγώ εκεί βλέπω αυτά που δε με ενδιαφέρει να δω σε καλή ποιότητα. παλιά έβλεπα στο watchanimeon αλλά τα links για παλιά επεισόδια δε λειτουργούν. Ενώ στο animefreak δε μου χει τύχει ποτέ.

Spoiler!

Our Japanese Translator PS4forums Addict Avenger_Seraphim's Avatar
    PSN ID
    Jim_13
    Name
    Ted

Ναι πολύ καλές σχεδόν όλες οι ταινίες του Μιγιαζάκι. Αλλα προσωπικά αρχισα να βλέπω ένα συγκεκριμένο μοτίβο σε όλες, οποτε πλέον δεν με ενθουσιάζουν, χωρίς να λέω ότι δεν ειναι καλές, μην παρεξηγηθώ.
    Spoiler!

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
    Για οσους ενδιαφερονται, τα δυο πρωτα επεισοδια των Thundercats 2011 επαιξαν και σας περιμενουν.
    Δυο λογια για τα πρωτα δυο επεισοδια. Βαζω ολα οσα θα πω σε spoiler.
    Spoiler!

Σε γενικες γραμμες πολυ μου αρεσε και αυτο το καταλαβα επειδη μολις τελειωσε, ηθελα κι αλλο. Αν δε κανω λαθος, θα προβαλλεται καθε Παρασκευη. Οσοι πιστοι...

PSN ID
    Jim_13
    Name
    Ted

^ Ευχαριστώ για τις εντυπώσεις.

Είναι μια σειρά που περίμενα να τη δω μιας και γω μικρός ήμουν φαν των Κεραυνόγατων. Το σχέδιο όντως είναι περιεργο, αλλα ΟΚ δεν εχω τετοια κολλήματα αν είναι ωραία τα design. Όσο για τη βία δεν ξέρω κατα πόσο θα το έσωζε αν ήταν ι στο adult swim του CN(αν και νομίζω το έκλεισαν). To voice acting πως σου φάνηκε; Γιατί να πω την αλήθεια δεν μπορώ να ακούω αγγλικά σε τέτοιες σειρες :Ρ
    Spoiler!

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Quote Originally Posted by Avenger_Seraphim View Post
    ^ Ευχαριστώ για τις εντυπώσεις.

Είναι μια σειρά που περίμενα να τη δω μιας και γω μικρός ήμουν φαν των Κεραυνόγατων. Το σχέδιο όντως είναι περιεργο, αλλα ΟΚ δεν εχω τετοια κολλήματα αν είναι ωραία τα design. Όσο για τη βία δεν ξέρω κατα πόσο θα το έσωζε αν ήταν ι στο adult swim του CN(αν και νομίζω το έκλεισαν). To voice acting πως σου φάνηκε; Γιατί να πω την αλήθεια δεν μπορώ να ακούω αγγλικά σε τέτοιες σειρες :Ρ
    To voice acting μου αρεσε και ειδικοτερα το tribute να χρησιμοποιησουν την φωνη του παλιου Lion-O στο χαρακτηρα που
    Spoiler!
    Επισης μου αρεσε που επιτελους τα δυο kittens εχουν παιδικη φωνη και οχι καποιου ενηλικου.
    Επειδη δεν καταλαβα καλα απο το post σου, τα ειδες τα επεισοδια;

PSN ID
    Jim_13
    Name
    Ted

Όχι δεν το είδα (μόλις μπήκαν για κατέβασμα όμως) , απλά πριν μερικές βδομάδες είχα δει κάτι τρέιλερ και artworks απο τη σειρά!
    Θα επιστρέψω με τις εντυπώσεις μου επίσης :3
    Spoiler!

PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Quote Originally Posted by Avenger_Seraphim View Post
    Όχι δεν το είδα (μόλις μπήκαν για κατέβασμα όμως) , απλά πριν μερικές βδομάδες είχα δει κάτι τρέιλερ και artworks απο τη σειρά!
    Θα επιστρέψω με τις εντυπώσεις μου επίσης :3
    Δε τα εχεις δει και διαβασες το spoiler μου;;;;;;; Ρε συ, λεω σημαντικα πραγματα μεσα.

Page 10 of 61 FirstFirst ... 678910111213142060 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks